Статии от блогаПричини, масажи и решения срещу болки във врата


Заседналият начин на живот, липсата на движение и неправилната стойка са основните причинители на гръбначни изкривявания и болки във врата и гърба. »

Какво е рефлексотерапия и какви са ползите от нея


Масажните техники са все по-предпочитан начин за освобождаване на натрупалите се стрес, напрежение и схващания в тялото, вследствие напрегнатото ежедневие »

Видове масажори и уреди за масаж


Натовареното ежедневие, от което всички сме част, често си казва думата. Появява се умора, напрежение и болки в мускулите на тялото. В такива моменти е важно да си обърнете внимание. »

Точков масаж: Ползи за здравето


Ако някога сте притискали кожата между пръстите си, за да се успокоите по-лесно, когато сте напрегнати, то тогава сте използвали точков масаж, независимо дали сте го осъзнали или не. »

Болки в гърба


Изпитвате напрежение, причинено от болка в гърба, което не ви оставя да спите спокойно? Чувствате се стресирани, защото не можете да разберете каква е причината за тази болка и как да се справите с нея? »

Болки в кръста: Масажи, упражнения и лечение


Изпитвате силна болка и дискомфорт в кръста при извършването на резки движения? Трудно ви е да сядате, да ставате от леглото, да се движите активно и дори тогава, когато стоите неподвижни? »

Уред за затопляне на крака


Едва ли има човек, който да не знае какво е усещането при измръзване на краката. Няма как поне веднъж да не сте се прибирали с мокри и студени крака вкъщи. »

Кой е най-добрият масажиращ стол?


Съветваме Ви при избора на правилния за Вас модел да се водите изцяло от своите лични предпочитания. Най-добрият масажиращ стол е този, който отговаря най-добре на Вашите очаквания. »

Как да изберем масажен стол?


Креслата за масаж са ефективно решение за много хора, които страдат от болка в гърба, раменете и кръста. С тяхна помощ винаги имаме професионален масажист на разположение, но без да се ангажираме със записване на часове и посещение на студио. »

Шиацу масаж - Какво представлява този масаж и какви са ползите от него?


Шиацу е сред най-популярните и прилагани масажи. Той обаче излиза отвъд пределите на обикновена релаксираща процедура. Става дума за една многопластова и непрекъснато усъвършенстваща се терапия, влияеща благоприятно върху редица заболявания. »

Масаж на гръб и врат: Всичко, което трябва да знаете


Много хора избират масаж на гърба и врат като форма на релаксация, облекчаване на стреса или дори облекчаване на болката. Причината за болките е, че тези частите на тялото ежедневно са подложени на стрес и напрежение. »

Масаж на лице


Масажът е древна терапевтична техника, която мнозина са използвали за отпускане и изцеление на хората в продължение на хиляди години. Точно както масажирането на раменете или гърба може да ви помогне да се почувствате по-спокойни, масажът на лицето може да направи същото. Не само това, но той предлага и други предимства. »

Как шиацу масажорът успя да облекчи болката в гърба и врата ми


Професията ми е свързана с това да работя дълги часове пред компютър или да обработвам документи. Всяка сутрин като тръгвам за работа си вземам лаптопа и няколко папки с документи, а на другото рамо премятам дамската чанта. »

Най-добри масажори за 2021


Хубавият масаж има много предимства за здравето и общото благосъстояние на тялото, без значение дали се извършва от човек, или масажор. Ще изброим само няколко предимства: има релаксиращ ефект; намалява стреса и напрежението; понижава кръвното налягане; облекчава мускулната болка. »

Защо реших да си купя масажен стол от Komoder


За първи път видях подобен уред още като дете, когато отвори първият МОЛ в града. Наричахме го “фотьойл, който ти прави масаж” и го гледахме недоверчиво. Имаше хора, които пускаха монети и сядаха, за да изпробват странната мебел или да убият време, докато чакат жена им да си избере рокля. »

Масажи при шипове на врата: Лечение и упражнения


Страдате ли от шипове на врата? Опитвате различни медикаменти и средства, търсите помощ от лекар, но не намирате решение на този проблем? Ето отговора на всички вашите въпроси! »

Позвънете сега на номер
Поискайте Сега Специалната Цена