Защо реших да си купя масажен стол от Komoder




Защо да си купиш масажен стол Комодер? Мнение на клиент


За първи път видях подобен уред още като дете, когато отвори първият МОЛ в града. Наричахме го “фотьойл, който ти прави масаж” и го гледахме недоверчиво. Имаше хора, които пускаха монети и сядаха, за да изпробват странната мебел или да убият време, докато чакат жена им да си избере рокля. Който беше пробвал “фотьойл, който ти прави масаж” казваше , че не било много приятно, защото го усещали като някакво ръчкане.

Разбира се, като дете не съм осъзнал, че когато порасна ще имам нужда точно от такова нещо, което да отпуска “натегнатите” ми мускули. Не зная за старите модели, но масажният стол, който притежавам в момента, по мое мнение е много добър. Ще ви разкажа повече за него, но преди това ще ви споделя, от къде ми дойде идеята да си го купя.

Всичко тръгна от едно гостуване при приятел

Имам собствена строителна фирма, която се състои от няколко бригади, но като цяло всеки ден съм на даден строеж с една от тях. Въпреки че си почивам два дни в седмицата, в понеделник винаги чувствам умора и болка в мускулите. Това естествено ми пречи, както физически, така и психически.

Всичко започна с един ваучер за масаж от жена ми. Човекът, при който отидох, е професионалист и успя да напипа болката и да я облекчи за нула време. След масажа си мислех, че няма да ме боли скоро, но 2 дни по-късно всичко си беше както преди.
Като цяло, масажистът ми помага, но не мога да ходя няколко пъти седмично, защото рядко се улучва той да има свободни часове, когато съм свободен аз, а пък да не говорим колко е “рентабилно”.

Малко след това, с жена ми отидохме на гости на близък приятел, където видях масажен стол - такъв като от детството ми. Ако трябва да съм идеално честен, даже ми стана малко смешно като го видях. Естествено, главно подкрепен от думите на моя приятел: “Седни, пробвай го, за да ми каже какво мислиш.”, реших да седна на стола. След края на масажната програма, без да е нужно да казвам, мнението ми за масажните столове тотално се промени и реших, че може би един за моя дом няма да е никак лоша инвестиция.

Все едно се връщаш от професионален масаж в студио!

Този уред за масаж “пипа” като професионалист. Когато седна в него, целия потъвам, защото той обхваща гърба, врата, ръцете и краката ми. Мнението ми за масажния стол е, че в някои отношения, той даже е по-добър от масажист.

Не губя време в това да си запазвам час за масаж и да стоя пред студиото, докато дойде моят ред. Не - получавам масаж, когато си поискам или намеря време и то от вкъщи. Ако искам, той ми масажира само гърба, ако искам цялото тяло, толкова дълго, колкото ми е нужно.

Като го включа, по врата и гърба ми започват да се движат масажни глави. Как да ме мачкат, в каква посока и колко бързо си преценявам аз. Използвам дистанционното и без да ставам си нагласям програмата. Наистина звучи толкова добре, колкото го описвам.

Масажният стол обгръща ръцете и краката ми и ги масажира, като ги притиска с въздушни възглавници. Функцията за масаж на седалището също е интересна и след дълъг ден, много полезна.

Мнението ми е, че най-добрата функция на масажния стол е загряването. Пускам я винаги, защото така се отпускам по-лесно и масажът е по-приятен. Топлината загрява всяка част по моето тяло, даже коленете. Това си е наистина голям бонус, особено като се има предвид, че ставите ми пукаха при изправяне, а сега вече - не.

Масажните функции са много!

Затоплянето ми е любимата функция, защото след цял ден навън, просто сядам в стола и пускам лек масаж със загряване. Студените ми ръце и крака бързо се стоплят. Когато си правя по-дълбок масаж, установих, че ако загрея мускулите, цялата процедура е по-отпускаща.

Интересен факт е, че масажният стол разпознава частите на тялото ми. Той има специална система за това, за която първоначалните ми очаквания не бяха добри, но мнението ми бързо се промени. Масажиращият уред разбира къде се намира гърба или врата ми и мачка само в тези области. По същия начин действа с ръцете и краката. Въздушните възглавници нежно ги притискат и облекчават. Знам, че това е просто технология, но в моята глава изглежда като магия!

Масажният стол по мое мнение действа лечебно. Имах една постоянна, лека болка в гърба, която изчезна, когато опитах функцията за “разтягане”. Разтягането сякаш намести всичко по тялото ми на мястото си. Невероятно усещане, но изключително приятно. Трябва да се изпита.

Идва и с допълнителни екстри!

В стола се чувствам като в масажно студио. Масажът е много по-отпускащ, защото си пускам музика. Тази музика не идва от телефона или компютъра ми, а от високоговорителите на стола. Правилно прочете това - столът има вградени колонки! През тези колонки си пускам музика директно от телефона, като използвам Bluetooth, за да ги свържа.

Лесно и удобно управлявам функциите от дистанционното, което е с цветен дисплей. Дистанционното ми е под ръка и бързо си сменям програмите. То стои в малко джобче от страни на стола - само се пресягам и го взимам.

Най-просто казано - масажният стол е една от най-добрите инвестиции, които съм правил за дома си и препоръчвам закупуването на такъв!

Komoder е лидер в производството на висок клас кресла за масаж. Разгледайте нашите модели, свържете се с нас и заповядайте на място на гр. София 1000, ул. Георги С. Раковски, No 117, за да се запознаете с предложенията ни.