NOVA DUO е модерен стол от гамата на Komoder, иновативна технология, която ви предлага 20 автоматични програми за масаж и 9 специални техники

мнения
  • Наличност

    В наличност ✓

  • Транспорт Безплатно ✓

  • Гаранция 3 Години ✓

Поискайте Специална Цена
☝ Поискайте незабавна оферта за NOVADUO чрез имейл

Защо да изберете NOVA DUO сега?

  • Масажът е тип 4D с две независими масажни системи ✓
  • Креслото е оборудвано с 20 автоматични програми ✓
  • Има най-много масажни техники (9) ✓
  • Стола е оборудван с технология FLEX164 ✓

NOVA DUO е модерен стол от гамата на Komoder, иновативна технология, която ви предлага 20 автоматични програми за масаж и 9 специални техники. Nova DUO е проектиран да бъде най-добрият избор независимо от времето на деня или потребителя. Колекцията от масажни разновидности включва програми, насочени към обща релаксация, възстановяване след натоварване, подобряване на микроциркулацията или идеалните масажи след работа и офис рутина, общо 20 автоматични програми за масаж.

Две независими системи за масаж. Двама терапевти на разположения за гърба

NOVA DUO извършва специален масаж на гърба, съчетавайки работата на два независими робота. По този начин има две ролкови системи, които могат да бъдат настроени да изпълняват едновременно за двоен ефект и усещане.

Основният робот – за гръб и шийна област

Вторичен робот – за зоната за седалището

Масажен стол NOVA DUO

Персонализиране на масажа. Автоматичен масаж или масаж с фиксирана точка

Масажът е лесен за персонализиране чрез регулиране на ширината на масажните ролки в 3 нива. Също така скоростта на ролките е достъпна тук в 5 нива.

Масажът във фиксирана точка е важна функция. NOVA DUO предлага също масаж в още три функции: частичен фиксиран масаж, фокусиран върху горната част на гърба или долната част на гърба.

4D масаж в 4 различни варианта

4D масажът днес представлява специфична характеристика на новите технологии и философия на масажа. Това е дълбок масаж, способен да докосне прецизно в дълбочина зоните с напрежение и блокажи в паравертебралните мускули. NOVA DUO предлага за първи път 4 различни варианта на тази технология, за да задоволи и разреши различните проблеми, пред които е изправен съвременният човек. За оптимален комфорт 9-те режима на ръчен масаж се регулират в 5 нива на скорост на масажните движения с разтриване, потупване, разтриване с потупване, шиацу, удрарни , 4D1, 4D2, 4D3, 4D4.

Масажен стол NOVA DUO

Настройте масажния робот според вашите предпочитания или изберете автоматичен масаж

Регулиране до 10,5 см в дълбочина. Тази настройка позволява на робота да проникне дълбоко във фасцията. Разстоянието между масажните ролки се регулира между 3 и 21 см. Тази опция е отлична за потребители, които имат по-развита паравертебрална мускулатура. 5 нива на интензивност. Тази опция е идеална за бърз, енергичен масаж или мек, релаксиращ масаж.

20 автоматични 4D програми

1. Комфорт 2. Разтягане
3. Масаж за цяло тяло 4. Релаксация
5. Врат и рамене 6. Гърб и кръст
7. Хълбоци и крака 8. Релаксация на ума
9. Крака и стъпала 10. Енергийна добавка
11. Пауза за хранене 12. Мускулна релаксация
13. Подобряваща тонуса 14. Микроциркулаторен масаж
15. Масаж за oфис служители 16. Здравословно презареждане
17. Разтягане за цялото тяло 18. Китайски масаж
19. Масаж за гръбначния стълб 20. Възстановяване след физическо натоварване

FLEX164 – Новата гъвкава масажна система с извита шина

Силната страна на масажния стол NOVA DUO несъмнено е технологията FLEX164. Основното предимство на технологията FLEX164, е че разтягащият масаж става много по-ефективен. Новата технология позволява ъгълът на сгъване между седалката и облегалката да бъде до 164 градуса.

Масажен стол NOVA DUO

Технологията FLEX164 в сравнение с класическата извита SL шина

Масажен стол NOVA DUO

Масаж на ръце и длани. Масаж на стъпала и прасци

Модерният масаж е не само терапевтичен начин за лечение на проблем, но и напълно ново усещане. Колекцията от въздушни възглавници на масажният стол NOVA DUO може да поеме контрола по всяко време за пълно отпускане на ръцете и краката. Пневматиката на системата може да се регулира на 5 нива на интензивност според персоналните Ви нужди и може да фокусира върху горната или долната част част на тялото, дори върху цялото тяло.

Масажен стол NOVA DUO

Функция за определяне на здравословното състояние

На левият подлакътник на масажния стол NOVA DUO има цифров сензор за отчитане на здравословното състояние на потребителя. За няколко секунди могат да се определят параметри, които ще помогнат за персонализиране на масажа. Данните за сърдечната честота, кислородната сатурация и нивото на умората, са от съществено значение за конфигуриране на оптимална програма, терапевтична или просто тонизираща.

Масажен стол NOVA DUO

Подгряваща функция за кръста

Масажът, когато има подгряване удвоява ефективността си. Функцията за лумбално подгряване се фокусира особено върху областта на кръста и гърба.

Масажен стол NOVA DUO

Рефлексология за здравето на цялото тяло

Стъпалото на вашият крак е отворена карта, която включва съответствията на всяка част или всеки орган от тялото. Рефлексотерапевтичният масаж също така лекува вътрешни дисбаланси и добавя в допълнение сила в края на всяка масажна програма. NOVA DUO представя 3D рефлексологичен масаж, извършен чрез 3-ролкова 3-скоростна система. Ефективността е максимална и незабавно подобрява микроциркулацията и лимфната система.

Удължаване на поставката за крака, по предназначение в прасците. Удължаване на поставката за крака с 20см

В зависимост от ръста на потребителя поставката за крака се удължава в зоната на прасците до 20 см, като едновременно осигурява рефлексотерапевтичен масаж и лимфен дренаж.

Масажен стол NOVA DUO

Контролен таблет за управление

Всички команди и процедури за стартиране на масажните програми се предават от LCD таблет, тактилен и изключително интуитивен. Поставен на левият подлакътник на стола, таблетът може да регулира интензитета на програмите, системата от въздушни възглавници и е с работещ интерфейс за цялостен контрол на масажа.

Масажен стол NOVA DUO

Приятна визия. Функционален дизайн

Динамичната форма на този масажен стол е създадена точно от нуждата на потребителите да пестят място у дома. Този модел е идеален за къща, апартамент, офис или дори там, където пространството е ограничено.

Масажен стол NOVA DUO

Нулева гравитация – На крилете на вятъра

Функцията Zero Gravity е специално разработена за постигане на усещане за абсолютна безтегловност. Масажния стол се сгъва до позиция, в която гравитационните сили са изравнени и това е оптималната позиция за изпълнение на всяка програма. Релаксацията веднага достига максималните си параметрии и така и терапевтичната ефективност е максимална. NOVA DUO ви предлага две позиции на нулева гравитация и допълнителна функция за регулиране на наклона на поставката за крака, всички са достъпни с едно натискане на бутон.

Нормална ПОЗИЦИЯ
Масажен стол NOVA DUO
Позиция с НУЛЕВА ГРАВИТАЦИЯ
Масажен стол NOVA DUO

Bluetooth и Aудио системата

Най-важните моменти от живота са придружени от музика. Изключително приятно е избраните от Вас масажни програми да бъдат допълнени и с релаксиращия ефект на музиката. Bluetooth функцията е най-безопасният начин да слушате точно това, което искате по време на масажната програма. NOVA DUO ви предлага една от най-добре представящите се системи за акустично възпроизвеждане през високоговорителите, разположени до ушите ви.

Масажен стол NOVA DUO

Гласова команда - Личен асистент

Функцията за гласово командване на NOVA DUO гарантира, че ще взаимодействате с него дори когато ръцете ви са заети. Като просто кажете „Hi Alice!“ управлението се поема удобно, без достъп до таблета.

Масажен стол NOVA DUO

Технически спецификации

Автоматични програми за масаж: 20
9 масажни техники: Разтриване
Потупване
Разтриване с потупване
Шиацу
Удрарни
4D1
4D2
4D3
4D4
Таймер Да
Масаж на цял гръб Да, с две системи за масаж
Възможност за масаж на фиксирани точки Да
Интензивност на въздушните възглавници Регулира се в 3 степени
Скорост на масажа Регулира се в 5 степени
Поставка за масаж на краката Удължаване c 20 см
Подгряваща функция за кръста Да
Масаж за седалището Да, със специална система
Масаж на прасци Да
Pефлексология Да. Регулира се в 3 стъпки
Таблет Да. Поставка за крака
Тапицерия Екологична, антибактериална кожа. NOVA DUO е проектирана от екологично чисти материали, които са лесни за поддръжка и почистване.
Тегло на фотьойла (кг) 98 kg
Захранване 220 - 230V
Размери
Размери
Поискайте Сега Специалната Цена
Автоматично ще получите ценовият каталог на имейл ☟

↘ Височината и теглото на потребителите са важни при избора на масажен стол


☝ Вие сте на един клик от ценовият каталог!

Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent