Масажен стол за всяка индустрия

KOMODER е международна компания, специализирана в продажбата на масажни столове.

Основана през 2011 г., създадена с цел да се превърне в ключов играч на европейския пазар за терапевтични масажни столове и фотьойли, както за домашна, така и за професионална употреба.

Започвайки като местни дистрибутори на повече от едни от най-известните световни марки като: Panasonic, Human Touch, iRest или Inada, прераснахме в многонационален бизнес за кратък период от 3 години, покривайки целия Европейски съюз и Великобритания, както и Ирландия.

В стремежа си да предложим най-добрите масажни столове и услуги за нашите клиенти, започнахме да разработваме собствени продукти, под марката на KOMODER, съсредоточавайки се върху задоволяване на все по-комплексното изискване на нашите клиенти, предлагайки все по-добри продукти, стандарти и услуги, превръщайки се по този начин в пазарен лидер в няколко европейски страни.

Успехът ни се състои от начина, по който изграждаме репутацията на своята марка и поддържаме плодотворни, както и устойчивите взаимодействия с нашите клиенти и бизнес партньори. Създаването на дългосрочен устойчив бизнес за всички наши служители и заинтересовани страни е кредо, което не спираме активно да следваме на всички нива на нашата организация, по всяка стъпка от пътя.

Корпоративен

Друг ключов елемент от нашия напредък се състои в начина, по който разработваме нашите продукти - от избора на бъдещия дизайн на продукти и материали, до интегрирането на най-новите технологии и функции за масаж, ние сме проактивни в признаването и интегрирането на нуждите и очакванията на клиентите при всеки отделен продукт, който разработваме и предлагаме на пазара.

Освен това, нашия ангажимент към ценностите и принципите, които определят нашия бизнес, както и задължението ни към нашите заинтересовани страни са задължителни за културния и организационния климат на нашата компания.

Нашата визия / Нашата цел да създадем най-доброто масажно изживяване за всички.

Корпоративен

Нашата мисия

Да предложим най-доброто, високотехнологично, автоматизирано масажно изживяване с оглед на непрекъснато подобряване на благосъстоянието и качеството на живота на нашите клиенти чрез висока технология.

Основна ценност - Интегритет

Ние насърчаваме високите етични стандарти и позитивното морално поведение (като прозрачност, честност, отговорност и надеждност) на всяко ниво на нашата организация, но и към нашите заинтересовани страни, независимо от пазара или бизнес средата, в която присъстваме.

Други стойности

Справедливост и безпристрастие

Ние се отнасяме към всички наши заинтересовани страни еднакво и справедливо, като гарантираме равно отношение и шансове - без никаква полова, сексуална ориентация, раса и цвят, национален произход, социален статус, култура и религия или друг вид дискриминация.

Ангажимент

Ние сме дълбоко отдадени на нашите служители, клиенти и бизнес партньори в продължение на целия цикъл на нашето бизнес начинание. Също така се ангажираме да спазваме законите, правилата и разпоредбите, регулиращи всеки пазар, на който работим.

Качество и Иновации и Постоянно усъвършенстване

Постоянно търсим да подобрим нашите продукти, услуги и поведение на пазара, както и нашето глобално клиентско изживяване, като винаги акцентираме върху качеството и иновациите.

Съвместна дейност

Насърчаваме положителното, етичното сътрудничество и естествената, органична сплотеност в рамките на нашата организация, на всички нива и структури, но също така и във връзка с нашите заинтересовани страни.

KOMODER в цифри

  • 10 години история
  • 32 държави, в които извършване бизнес дейност
  • 11 шоурумa в цяла Европа
  • 9 говорими езика
  • 6 международни депа и складове
  • Над 40 служители
  • Над 15 000 продадени бройки
  • Над 20 модела масажни столове
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent