За нас • Komoder - Лидер на пазара за масажни столове

КОМОДЕР е международен консорциум от фирми, специализирани в продажбата на масажни столове. Създаден през 2011 година, неговата основа беше заложена с амбицията да изгрее като важен участник на европейския пазар за масажни столове и фотьойли за здравословни и терапевтични масажи, предназначени както за домашна, така и за професионална употреба.

Започнали като местни дистрибутори на водещи световни марки като Panasonic, Humantouch, iRest и Inada, нашата траектория ни видя разрастване до мултинационално предприятие за броени години, разширявайки присъствието си на цялата територия на Европейския съюз, Обединеното кралство и Ирландия.

В нашите усилия да представим нашите клиенти със супериорни столове и услуги, ние се заемахме с създаването на нашите собствени продукти под марката KOMODER. Нашата цел беше да задоволим все по-изисканите изисквания на нашите клиенти, постоянно повишавайки качеството на нашите продукти, стандарти и услуги. Тази преданост ни превърна в лидери на пазара в няколко европейски страни.

Основата на нашия успех е дълбоко засадена в начина, по който развиваме репутацията на нашата марка, насърчавайки наградни и траенни отношения с нашите клиенти и бизнес партньори. Предаността към създаването на устойчив бизнес за всички наши служители и заинтересовани страни е етика, която непрекъснато защитаваме на всеки етап от развитието на нашата организация, на всеки етап по пътя.

Една от ключовите страни на нашия растеж се отразява в нашия подход към разработката на продуктите ни - от избора на съвременни дизайни и материали до интегрирането на новаторски масажни технологии и функции. Постоянно сме внимателни и активни в интегрирането на амбициите и очакванията на нашата клиентела във всеки продукт, който създаваме и представяме.

Освен това, нашата преданост към етиката и принципите, които залагаме в основата на нашите операции, заедно с нашата непоколебима ангажираност към нашите заинтересовани страни, има ключово значение за формирането на културата и етиката на нашата организация.

Нашата визия и цел

На КОМОДЕР, ние виждаме свят, в който трансформиращата сила на освежаващия масаж е на разположение на всеки. Нашата крайна цел е да създадем непревзойден опит с масажен стол, който обединява новаторска технология с ергономично съвършенство. Нашата цел не се ограничава само до физическа релаксация; ние се стремим да насърчаваме холистично чувство за благополучие, позволявайки както на ума, така и на тялото да се отпуснат и възстановят. Чрез постоянното превъзхождане на граници в дизайна и иновациите, ние имаме за цел да установим нови стандарти в областта на здравословните столове, като се грижим продуктите ни да отговарят на разнообразни потребности и начини на живот и да останат на върха на глобалния пазар.

Нашата мисия

В KOMODER, нашата основна мисия е да подобрим качеството на живот и благополучието на нашите клиенти, като предоставяме върховния опит с автоматизирани масажни столове. Като съчетаваме новаторска технология с дизайн, ориентиран към потребителя, се стремим да осигурим терапевтично облекчение и релаксация с едно натискане на бутон. Нашата ангажираност надхвърля предлагането на високотехнологичен масаж; непрекъснато иновираме, за да гарантираме, че нашите продукти са на върха на съвременните нужди за здраве и благосъстояние на нашите клиенти. Чрез нашата неуморна преданост към отличие и иновация, ние се стремим да бъдем светлината на променящото благосъстояние, преформиращо пейзажа на здравето и релаксацията за всички.

Наши ценности

Честност

Ние насърчаваме принципите на етика и морална непоколебимост, като отдаваме приоритет на стойности като прозрачност, честност, отговорност и надеждност. Тези принципи са дълбоко вкоренени във всяко аспект на нашата организация и се поддържат последователно в нашите взаимодействия с заинтересованите страни. Независимо от пазара или бизнес контекста, нашата преданост към честността остава непоколебима.

Справедливост и равнопоставеност

Ние сме твърдо ангажирани с принципите на справедливост и равнопоставеност. Всеки заинтересован участник, с когото взаимодействаме, се третира с еднакво уважение и има равни възможности, като се гарантира, че няма предразсъдъци, базирани на пол, сексуална ориентация, етническа принадлежност, националност, социално положение, културен контекст, религия или какъвто и да е друг вид дискриминация.

Преданост

Ние изпитваме дълбоко усещане за преданост към нашите служители, клиенти и бизнес партньори през цялото ни делово пътуване. Освен това, със стриктност се придържаме към законите, правилата и регулациите на всеки пазар, на който работим.

Качество, иновации и постоянно подобрение

Ние сме неуморно посветени на напредъка на нашата масажна технология и иновации. Чрез съчетаване на традиционни терапевтични техники с съвременни технологични постижения, ние имаме за цел да пренебрегнем границите на възможното в масажната терапия. Нашата ангажираност към качеството и иновациите не само формира нашите продукти и услуги, но и определя нашия пазарен подход и обогатява глобалното клиентско изживяване. Ние вярваме, че чрез иновациите можем да преопределим пейзажа на масажната терапия, предлагайки безпрецедентни нива на релаксация и терапевтична полза.

Екипна работа

Активно насърчаваме култура на позитивно и етично сътрудничество в цялата наша организация. Като насърчаваме духа на екипна работа, ние осигуряваме безпроблемно и органично сближаване сред нашите служители на всички нива и функции. Освен това тази етика на сътрудничество се разпространява и на нашите взаимодействия с заинтересованите страни, гарантирайки, че всяка връзка се основава на взаимно доверие и общи цели. Чрез насърчаване на този интегриран подход, ние вярваме, че можем да постигнем по-големи резултати заедно.

KOMODER в цифри

  • Активни бизнес операции в 41 нации
  • Силен екип от над 70 предани служители
  • 19 шоурума на Комодер в цяла Европа
  • Впечатляващ рекорд от над 45,000 продадени бройки
  • Владеене на 10 различни езика
  • Потребителска база от над 98,000 доволни клиенти
  • 10 стратегически разположени международни складове
  • Разнообразие от над 39 различни модела масажни столове, представени до момента.