За нас • Komoder - Лидер на пазара за масажни столове


От 2011 години Komoder е лидер на пазара за масажни столове. Нашите доставчици са избрани въз основа на критерии за качество, което да удовлетвори всички наши клиенти.

През 2013 г. Komoder става оторизиран дилър на Inada. Също през 2013 г. стартира гамата iRest и известните модели, като: A30-6, A18-3, A70 и A33.
През 2014 г. стартира уебсайта komoder.bg и по този начин индустрията на масажни столове е официално открита в България. Така се лансира гамата от фотьойли Panasonic (MA70, MA10, MA59), Humantouch (HT7450, Acutouch, iJoy), японски масажни кресла Inada (Sogno, X1, YuMe).

Шоурум София

Първият шоурум и офис на Komoder се отваря в София през март 2018 и клиенти от цялата страна ни посещават, за да тестват най-добрите масажни столове.

Komoder София

Извън страната

През следващите години Komoder отваря изложбени зали в различни страни в Европа.
Сключват се партньорства с дистрибутори от други европейски държави: Komoder Италия, Komoder Испания, Komoder Холандия. Сроковете за доставка са оптимизирани, връзката с транспортните партньори нараства и асортимента от продукти се увеличава драстично, а през 2018-2019 г. износът представлява целта за продажби на компанията.

Нови продукти

Нови модели масажни столове Joy, Focus, Victoria, Everest, Veleta, Luxury, Luxor. Имаме в портфолиото си най-пълна гама от масажни столове от ново поколение в много по-достъпен бюджет.

Лидер на пазара

Komoder се позиционира от самото начало като водеща компания в индустрията за масажни столове в България. Ние демонстрираме това ежедневно чрез предлаганите услуги и продукти.

Практически съвети!

Масажният стол е продукт, който купувате за Вашето здраве и който трябва да бъде избран със съдействието на специалисти. Не препоръчваме да търсите най-ниската цена, защото ще купите най-евтиния масажен стол от друго място, заедно с най-слабото гаранционно обслужване.

Komoder

Защо да изберете Komoder?

- Защото от 2011 г. до сега сме тествали стотици масажни столове и знаем кои модели са надеждни и кои модели повдигат гаранционни проблеми.

- Защото Ви предоставяме възможност да тествате масажните столове преди да купите.

- Защото можем да предоставим техническа поддръжка в случай на повреда.

- Защото можете да платите според Вашите предпочитания.

- Защото сме квалифициран екип от 30 млади хора в България и Европа.