Общи условия за ползване на сайта komoder.bg

Запазена марка:

KOMODER е регистрирана търговска марка. Номер на марката: 121148 - Съдържанието на уебсайта www.komoder.bg не може да бъде копирано без писменото съгласие.

Общи условия:

Следните правила определят политиката за поверителност, насърчавана от "МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ" ЕООД. Тази политика обяснява как KOMODER ще използва всякакъв вид лична информация, която можете да ни предоставите, докато използвате уебсайта KOMODER.bg

Лична информация означава всякакъв вид информация, която ще Ви идентифицира от Ваше име (например Вашите имена, адрес, имейл). Предоставената информация при заявяване на ценовите оферти се използва от KOMODER, за да Ви изпрати информация за продуктите на KOMODER, промоции, намаления на цените. KOMODER ще използва Вашия имейл адрес, за да Ви изпраща периодично промоционални бюлетини. Тези периодични бюлетини ще Ви предоставят възможността да се отпишете, ако желаете.

Съгласно закона имате право на достъп, промяна в данните, правото да не бъдете предмет на индивидуално решение и правото да се обърнете към правосъдието. Същевременно имате право да се противопоставите на обработването на личните данни, които се отнасят до Вас и да поискате тяхното изтриване. За да упражните тези права, можете да изпратите заявление на имейл contact@komoder.bg

В случай, че KOMODER продаде част или цялостната юридическа единица на друга страна, си запазва правото да прехвърли Вашата информация като част от всички продадени или предоставени активи.

KOMODER събира информация от клиентите, за да изпълнява поръчките и за да обслужва възможно най-добре клиентите с пълна информация относно техните продукти и техническите им подробности. Събраната информация включва: име, адрес за доставка, адрес за фактуриране, телефонни номера, имейл адрес. Информацията относно кредитните карти няма да бъде събирана или запазена от нашия сайт.

Ще се опитаме да Ви информираме, ако настъпят промени в нашата политика за поверителност, които могат да повлияят на начина, по който използваме предоставената от Вас информация. Въпреки това, ние насърчаваме потребителите да носят отговорност за поверителността на личните данни и да проверяват от време на време правилата, предвидени в тази политика.

Плащане и доставка:

Всяка поръчка, направена чрез този сайт, има договорна стойност. Доставката на продуктите се извършва в някои случаи чрез куриерска фирма или чрез собствената логистика на KOMODER, в зависимост от местоположението на клиента. Транспортните разходи се поемат от KOMODER. Доставката ще се извърши в рамките на 2-7 дена от потвърждаване на поръчката с изключение на почивните дни, както и законните празници. В изключителни случаи, ако поръчаният продукт не е на склад в момента на поръчката, ще бъдете уведомен от нашите оператори до колко време може да Ви бъде доставен.

KOMODER се нуждае от Вашите данни за фактуриране, за да издаде данъчна фактура или проформа, според случая. Плащането на фактура или проформа фактура може да се извърши според вашите предпочитания и стойността на поръчания продукт / продукти.

Също така стойността на продуктите може да бъде платена в брой с наложен платеж при получаване на продукта

Плащане с карта

Плащането с банкови/кредитни карти може да бъде извършено в нашия офис в София, ул. Цар Асен 45.

UniCredit

Нашите клиенти могат да се възползват от стоков кредит от УниКредит Кънсюмър Файненсинг. За допълнителни информации и изготвяне на персонализирана оферта моля да се свържете с нас по телефон или имейл.

Работно време:

Работното време за магазина Комодер е от понеделник до петък между 10:00 и 18:00.

По време на официалните празници служителите на Комодер са свободни.

За онлайн заявки и оферти времето за отговор е между 1 час и 48 часа. Времето за отговор се влияе от почивните дни или законните празници.

Отговорност за нашите продукти:

"МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ" ЕООД гарантира замяната и / или връщането на продуктите, които се считат за несъответстващи на описанието в сайта. Всяка жалба трябва да бъде предоставена на вниманието на в рамките на 24 часа от момента, в който сте получили продукта / продуктите. Жалбите трябва да бъдат изпратени по имейл на contact@komoder.bg.

Гаранция на продукта и ремонт:

В случай, че закупеният продукт се е повредил, моля, свържете се с нас по имейл contact@komoder.bg, за да определим подробностите, необходими за ремонта. Ако повредата е неизвестна или трудно разрешимa за мястото, на което е инсталиран продуктът, то следва да бъде транспортиран до сервизния отдел на KOMODER. Всички такси за транспорт, опаковане и ремонт ще бъдат поети от KOMODER.

Връщане на продукти:

Можете да поискате замяна на продукта или заплатената сума в рамките на 5 работни дни от момента, в който сте получили продукта. Разходите за връщане на продукта се поемат от клиента. Ако искате да върнете продукт, моля, свържете се с нас телефонно в рамките на 24 часа от датата на получаване му, за да можем да обсъдим всички подробности, свързани с връщането.

Уреждане на спорове:

Използвайки нашия уебсайт (посещавайки го или закупувайки продукти от него), потребителят приема, че българските закони ще регулират гореспоменатите общи условия, както и всякакви спорове от всякакъв вид, които могат да възникнат между потребителя и "МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ" ЕООД. В случай на конфликти, се уреждат, доколкото това е възможно, по приятелски начин. Ако мирното уреждане не е възможно, конфликтът ще бъде уреден в съда в съответствие с действащите българските закони.

Политика за поверителност:

KOMODER спазва поверителността на лицата и не събира или използва лични данни, освен ако те са доброволно предоставени на KOMODER от съответното лице. Моля, информирайте ни, ако не желаете Вашите данни да бъдат запазени.

Данните ще бъдат използвани за проследяване на развитието и продажбите на продуктите. В случаите, които не са споменати по-горе, данните няма да бъдат продавани, нито споделяни на трета страна.