г-н Несторов, Силистра: "Много доволен от Алберт!!!"

"Най-добрият масажен стол, мога да кажа това, след като тествах в шоурума. Купих го за семейството и масажа е изключителен. Масажните ролки се движат от долната част, от седалката, до областта на врата и фотьойла се накланя много. Това е най-доброто кресло за дома. Цялото семейство го използва, работи постоянно от няколко дни."

Клиенти Komoder

г-жа Йотова, София: "Изключително ефективен"

"Доставката беше бърза, материалите, от които е изработен столът, са специални, а масажната система над това, което очаквах. Препоръчвам и се радвам, че Ви намерих в София."

Клиенти Komoder

г-н Ставрев, Русе: "Бърза доставка. Много добро качество!"

"Тествах и закупих с голяма увереност. От всичко, което съм изпробвал, ми се стори най-добрият масажен стол Виктория. Момчетата ми помогнаха с качването, дойдоха със собствен транспорт. Това е много сериозна фирма."Клиенти Komoder
Какво казват клиентите за продуктите Komoder:
Препоръчвам Ви!
- от
г-н Пенчев / Пловдив
Най-сериозната компания за масажни столове. Избрах Ви, защото ме информирахте правилно и получих добра цена за този масажен стол. Доволен съм, защото имам кресло от ново поколение и харесвам качеството!
Добра цена.
- от
г-жа Маринова / Стара Загора
Доволна съм от доставката! За продукта мога да кажа, че е точно това исках и се радвам, че се обадихте да ме попитате за мнението ми. Поздравления за Вашата дейност.
Добро качество
- от
г-н Христов / София
Избрах този стол, защото има нагряване. В крайна сметка съм много доволен от фотьойла и масажа е точно това, което исках.
Доволна. Препоръчвам
- от
г-жа Динева / София
Това е единственото място, където можете да намерите разнообразна гама от продукти. Тествах този модел в шоурума и го закупих, защото цената беше добра в сравнение с други модели. Препоръчвам го на всички!
Препоръчвам! Ефективен стол!
- от
г-н Петров / София
Отличен масаж. Много добра цена, а доставката се извърши за 24 часа. Много сме доволни.
Масажен стол, който надвиши моите очаквания
- от
г-жа Янакиева / Бургас
Купих този масажен стол по препоръка, но не си представях, че може да прави такъв масаж. Надвиши моите очаквания. А размерите на стола са щедри.
Много доволен от Алберт!
- от
г-н Несторов / Силистра
Най-добрият масажен стол, мога да кажа това, след като тествах в шоурума. Купих го за семейството и масажа е изключителен. Масажните ролки се движат от долната част, от седалката, до областта на врата и фотьойла се накланя много. Това е най-доброто кресло за дома. Цялото семейство го използва, работи постоянно от няколко дни.
Много добра цена, много приятен външен вид!
- от
г-жа Николова / Велико Търново
Препоръчвам Ви да направите покупката с увереност, защото това е много ефикасен масажен стол в този бюджет. Можете да регулирате интензивността и може да бъде много мека или силна. Доволна съм от избора и цената ми се струва много прилична - адаптирана към доходите в България.
Много доволен от фотьойла
- от
г-н Павлов / Карлово
Препоръчвам Ви да купувате с увереност, Everest е висококачествен масажен стол в този бюджет.
Отличен
- от
г-жа Тодорова / Видин
Купих с надеждата, че това ще бъде подарък за мен, но сега цялото семейство го използва. Благодаря за бързата доставка!
Изключително сме доволни!
- от
г-жа Бъчварова / Казанлък
Купете с увереност, това е много добър масажен стол. Достатъчно широк е в зоната раменете, подходящ и за съпруга ми. Може да бъде настроен на интензивност и може да бъде много лек. Доволна съм от избора и цената е добра
Доволен съм!
- от
г-н Караиванов / София
Много ми хареса цветовата комбинация, в която се предлага продукта. Много приятен, ефективен масаж, заспах в магазина.:) Купете с увереност. Избрах червения цвят. Специален е.
Много добро качество
- от
г-н Стоянов / Пловдив
Днес получих стола, беше доставен и монтиран за кратко време. Добро качество. Масажът е в съответствие с моите очаквания. Купих без предварителен тест и съм доволен от този продукт
Отличен!
- от
г-н Трифонов / Сандански
Много сме доволни от направения избор. Бих желал в червен цвят, но в крайна сметка съпругата ми също прие бежово. Наслаждаваме се на масажа ежедневно. Ще Ви препоръчам и на други семейни приятели.
Бърза доставка. Много добро качество!
- от
г-н Ставрев / Русе
Тествах и закупих с голяма увереност. От всичко, което съм изпробвал, ми се стори най-добрият масажен стол Виктория. Момчетата ми помогнаха с качването, дойдоха със собствен транспорт. Това е много сериозна фирма.
Добра цена! Фантастичен масаж
- от
г-жа Иванова / Козлодуй
Благодаря, че ми помогнахте да избера този модел. Доволна съм и се наслаждавам на масажа ежедневно. За други потенциални клиенти: качество е много над това, което открих при други фирми. Горещо Ви препоръчвам.
Много красиво и ефикасно кресло
- от
г-жа Илиева / София
Резервирах предварително този модел и съм много доволна от него. Получих цялостно обслужване: доставка, качване, монтаж, всичко. Много организирана компания
Доволни!
- от
г-н Димитров / Несебър
Взех го за себе си и за съпругата.Това е много добър масажен стол и сме доволни. Поздравления
Отличен!
- от
г-н Кръстев / София
Отлично обслужване. Благодаря Ви за всичко. Креслото работи много добре, всички членове на семейството го използват ежедневно.
Много добра доставка
- от
г-жа Спасова / Пловдив
Засега съм доволна от фотьойла, въпреки че го използвам само от седмица.
Феноменален!
- от
г-н Златанов / Бургас
Столът е много впечатляващ и много ни харесва. Що се отнася до масажа, мога да Ви кажа, че масажните функции ми въздействаха много добре
Изключително ефективен.
- от
г-жа Йотова / София
Доставката беше бърза, материалите, от които е изработен столът, са специални, а масажната система над това, което очаквах. Препоръчвам и се радвам, че Ви намерих в София!
Истински масажен стол
- от
г-н Томов / Банкя
Тествах в шоурума в София всички масажни столове, но този ме впечатли най-много заради функциите за масаж на краката. Купете с увереност, продуктите са отлични.
Много доволен!
- от
г-н Тончев / София
Отличен. Харесва ни масажа!
Изключително сме доволни!
- от
г-н Лазаров / София
Най-добрият масажен стол, който някога съм виждал, мога да кажа това след като изпробвах в шоурума. Купих го за семейството и масажа е изключителен. Масажните ролки се движат от зоната на седалището до горната част в зоната на врата и креслото се накланя много
Заслужава си! Много добър масаж!
- от
г-н Асенов / Пазарджик
Не мислех, че такова кресло може да извърши толкова добър масаж. Заслужава си!
Специален! Купете с голяма увереност!
- от
г-н Димитров / София
Горещо препоръчвам този масажен стол. Препоръчвам екипа на Komoder, който се отнесе отлично с мен. Посетете магазина на Komoder и тествайте масажен стол KM9500. Току-що го получих вкъщи, доставен, монтиран, качен по стълбите от екипа от София. За фотьойла мога да Ви кажа, че заспивам всеки път в него. Великолепен е!
Изключителен!
- от
г-жа Пейкова / Варна
Истински масажен специалист. Превъзходен дизайн за дома. Препоръчвам Ви да опитате този масажен стол. Това е изкуство!
Точно както ми харесва!
- от
г-н Соколов / Бургас
Това е единственото кресло, на което наистина мога да регулирам интензивността на ролките по степени. Търсих тази функция, защото съм любител на масажа и съм претенциозен. Това е фотьойла, точно който желаех.
Прекрасен фотьойл!
- от
г-н Колев / София
Търсих дълго време тъмно син фотьойл. В крайна сметка Marina е най-подходящото кресло за нашата всекидневна. Относно масажа мога да кажа само, че съм много изненадан от неговите възможности.
Препоръчвам!
- от
г-н Христов / Пловдив
Добър масаж. Много добра цена и сме много доволни.
Препоръчвам!
- от
г-н Иванов / София
Получих бързо стола и съм изненадан от качеството на тапицерия. Имам още един масажен стол, но не може изобщо да се сравни с Panasonic. Благодаря Ви за този продукт. Сега знам защо исках Panasonic. Напълно съм удовлетворен.
Благодарим за препоръката!
- от
г-н Цветанов / София
Благодарим за указанията и че ни посъветвахте да закупим този фотьойл. Точно това, което очаквахме. Успех!
Отлична доставка!
- от
г-жа Петкова / Пловдив
Имахме отлично преживяване с Вашата компания. Пиша, за да Ви похваля и Ви благодаря за бързата доставка и инсталиране на продукта на 6-тия етаж.
Високо оценен
- от
г-н Николов / София
Висококачествен масажен стол, много практичен и лесен за използване. Прекрасна компания, с безупречни и съвестни услуги. Фотьойлът е удобен и тих. Високо оценен.
Благодаря Ви за доставката на този отличен продукт
- от
г-жа Христова / Варна
Искам да Ви поздравя за бързата доставка на този масажен стол. Доволна съм от Вашите услуги, а по отношение на продукта мога да кажа, че е много над моите очаквания. Много красив, елегантен фотьойл и масажа е изключителен. Поздравления за качествените продукти, които имате.
Масажът е специален!
- от
г-н Иванов / Пловдив
Наистина харесваме масажа и особено факта, че можем да регулираме интензивността на 4D масажа. Това е красив, високоефективен фотьойл и цялото семейство го използва. Радвам се, че Ви избрах. И благодаря за подаръка.
Много енергичен! Това е масажът, който търсех
- от
г-н Стоянов / София
Любител съм на терапевтичния масаж и изминаха 5 месеца, откакто не успях да си направя масаж. Избрах Focus 2 и съм изумен от предоставения масаж. Поздравления за тази технология.
Благодаря Ви за бързата доставка
- от
г-жа Славова / Велико Търново
Поздравления за бързата доставка на този продукт. Масажът е сензационен, използвам го ежедневно и не мислех, че ще мога привържа толкова много към такъв масажен стол.
Много съм доволен
- от
г-н Илиев / Бургас
Днес получих стола. Впечатлен съм от качеството на масажа. Поздравявам Ви.
Много доволен!
- от
г-н Начев / Стара Загора
Благодаря Ви за доставката и за бързината, с която отговорихте на запитването ми. Успех и благодаря за този толкова добър продукт.
Поздравления за качествените продукти
- от
г-жа Михайлова / Плевен
След изпробването на продукта закупихме масажен стол ETNA от Вас. Радвам, че намерихме масажен стол, който да отговаря на всички наши изисквания. Поздравления за качеството на продуктите и за бързата доставка.
На 100% препоръчвам!
- от
Виктория Р. / Пловдив
На 100% препоръчвам. Много красив дизайн, качествена изработка, уникален масажен стол с хубав масаж.
Идеален за спортуващи.
- от
Марияна К. / София
Идеален за спортуващи. Дълбок масаж и уникалено разтриване на прасец и ходила.
Стола е превъзходен!
- от
Антон К. / София
Стола е превъзходен. Много съм доволен. Благодаря Много.
Масажният стол е чудесен!
- от
К. Александрова / Vаrnа
Масажният стол е чудесен. Страхотна инвестиция в здравето бих казала. Благодаря Ви, че бяхте толкова любезна и отзивчива. А екипът Ви е много бърз, точен и коректен. Желая Ви здраве и все повече доволни клиенти.
складиране, Безплатна Доставка, Монтаж Komoder
Правилно складиране

Правилно складиране

Работиме с 2 професионални склада в България, за да съхраняваме в перфектни условия нашите продукти.

Безопасно пренасяне

Масажните столове се товарят
механично и с голямо внимание.
Предлагаме Безплатна доставка

Предлагаме Безплатна доставка

Безплатната доставка е навсякъде в България и се извършва от наши транспортьори.
Пренос и монтаж

Пренос и монтаж

Монтираме Ви стола.
Насладете се на масажа!
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent