Pillar: Всичко, което трябва да знаете за масажиращите столове

Кой е най-добрият масажиращ стол?

Съветваме Ви при избора на правилния за Вас модел да се водите изцяло от своите лични предпочитания. Най-добрият масажиращ стол е този, който отговаря най-добре на Вашите очаквания. Правете информирани избори и научете повече за възможностите и разнообразието от модели на пазара. Главната цел е креслата да Ви послужат максимално добре спрямо нуждите Ви.

Най-добрите масажиращи столове гарантират и качество от най-високо ниво. При тях всяка от функционалностите работи по ефикасен начин и се фокусира прецизно върху проблемните за Вас области. Ако подложите на тест няколко различни модела и сравните техните работни режими със сигурност ще забележите, че разликата е осезаема.

Новите технологии в тази продуктова област са от решаващо решение за крайния резултат. На нашия сайт ще откриете най-иновативните подходи за релаксираща терапия, които наподобяват човешко докосване и съответстват на високи професионални стандарти. Komoder предлага най-добрите и комплексни предложения за масажиращи кресла в България, с които да поканите комфорта във Вашия дом.

Какъв масажиращ стол да си купя?

Преди да вземете решението какъв масажиращ стол да си купите, трябва да обмислите добре какъв е повода за покупката и на какви нужди трябва да отговаря тя. Нека заедно изброим няколко от основните предпоставки за интерес към този тип продукти:

Терапевтични нужди

При наличие на болки в тялото е добре да обмислите покупката на специален фотьойл с терапевтични работни режими, който да Ви облекчи и накара да се чувствате по-добре. Чрез специални режими на работа точният стол се превръща в личен физиотерапевт. Разнообразието от техники за притискане, натискане, мачкане, свиване и разтягане увеличават притока на кръв, стимулират мускулите и подобряват гъвкавостта. Друга от основните ползи при обгрижването на болни области е свързана с стимулирането на възстановяването на определени проблемни области.

Не се притеснявайте, ако изпитвате болка или натрупано напрежение – с помощта на прецизно раздвижване столът се адаптира към Вашето тяло и внимателно спомага да се почувствате по-добре. Едно от основните преимущества на релаксацията вкъщи е, че Вие управлявате къде искате да се насочат усилията, както и нивата на тяхната интензивност

Превантивни мерки срещу поява на болки

Моделите ни са препоръчителни и с превантивна цел срещу поява на схващания. Ако започвате да усещате пристягания или леки схващания, вероятно имате нужда от помощ. Недейте да отлагате повече, вземете мерки. Знаем, че понякога работните задачи не ни дават мира и често ни липсва нужното време за спорт. Вследствие на недостатъчно физическа активност, постепенно, започват да се раждат и редица проблеми. Използвайте продуктите на Komoder и предприемете превантивни мерки срещу болките.

Нужда от релакс

Голяма част от професиите ни и ежедневните ситуации, в които попадаме, предполагат неочаквани ситуации. Постоянно бързаме и динамиката не спира да ни изненадва. Липсата на време за почивка и размисъл води до натрупване на проблеми. В нас бушуват всякакви мисли и грижи, от които трябва да се освободим. Решението е в добрата релаксация, затова се погрижете за здравето си.

За да успеете да се отпуснете изцяло, трябва да разполагате с подходящите условия. Уникалните кресла с технологии 3D и 4D на Komoder Ви обгръщат изцяло, затоплят Ви и нежно притискат точните области. По този начин те разсейват напрежението и Ви откъсват от неприятните мисли. Подарете си спокойствие след края на работния ден, заслужавате го!

При страдане от стрес и липса на сън

Понякога дните, наситени с много изживявания и силни емоции водят до липса на сън. Повечето от нас страдат и от вредния навик да гледат телевизия или да преглеждат случващото се в интернет непосредствено преди сън. Тези действия са неправилни – те оказват негативно влияние, превъзбуждат организма, а екраните напрягат зрението ни.

Независимо от причините, страдащите от липса на сън имат нужда от помощ. С помощта на новите разработки, модерните кресла с режим “Zero Gravity” – нулева гравитация, поставят тялото в най-подходящата поза за отпускане. Задайте лек режим на работа, насладете се и улеснете процеса на заспиване.

Желание за максимален комфорт и най-високо качество

Доверете се на Komoder, ако търсите масажиращ стол, обединяващ всички най-важни характеристики – нови технологии, невероятна прецизност, удобство, съвършен дизайн и лукс. Ако искате да си подарите най-добрия подарък за цялото тяло – от глава до пети, не правете компромиси по отношение на качеството. Ние предлагаме най-комплексните режими на работа, в комбинация с всякакви допълнителни екстри като загряване, разпознаване на тялото, различни комбинации на действие, персонализиране на изживяването и най-високи резултати.

Нужда от масаж където и да сте

Нашият екип се грижи на нуждите на всеки един клиент, затова подготвихме специална линия от продукти, които са подходящи за използване където и да сте. Запознайте се с разнообразието от мобилни уреди за стъпала, ходила, врат, рамене, лице и очи са с вас навсякъде. Вземете ги на път, пренесете ги с Вас, сложете ги в багажа, ако Ви предстои дълго пътуване. Винаги е добра идея да си отпочинем и да бъдем свежи.

Кой е най-добрият масажиращ стол?

След като уточним повода за покупка, следва най-трудната част – изборът на правилния масажиращ стол, подходящ точно за нас. Всеки един от луксозните фотьойли на сайта ни е ефективен и висококачествен, така че със сигурност няма да сгрешите. Потърсете модела, който отговаря на всички Ваши изисквания. Стараем да отговаряме на всички потребителски нужди, затова ще разграничим моделите ни спрямо различните им функционалности:

Масажиращ стол за дома или офиса

Предложения на Komoder са подходящи, ако търсите масажиращ стол, който да бъде практичен, с луксозен дизайн и да не заема много място. Няма нужда да размествате мебелите си, за да освободите място - колегите ни ще съдействат с доставка, пренос и поставяне. Така динамичният дизайн ще се позиционира точно както планирате в дома Ви. Използвайте го по всяко време на денонощието и контролирайте цялостния процес спрямо своите предпочитания.

Все по-често е срещана и практиката големи компании да поръчват модели от уебсайта ни за своя офис. По този начин те изразяват грижа към служителите си и им осигуряват комфорта, който заслужават. Вземете мерки срещу стреса на работното място и възможните усложнения, които могат да възникват вследствие на дълги часове седене пред компютъра. Знаем, че понякога неправилната позиция на гръбначния стълб може да се окаже опасна в дългосрочен план. Предприемете правилните действия. Решението е идеално за обща стая за развлечения или за личен кабинет.

Зони за масаж

За да направите правилния избор, е важно предварително да уточните кои зони искате да стимулирате и отпуснете. Помислете къде изпитвате болки или усещате първи признаци на дискомфорт. Не пренебрегвайте нуждата от релаксация и превантивни мерки. Ние ще се погрижим за Вас!

Уникалните 3D Full Body предложения Joy, Everest Flex II, Focus II и Victoria II работят с механични ръце, които обхващат тялото и се адаптират чрез интелигентен режим спрямо теглото и височината на всеки човек. Насладете се на работата на SL шина и опознайте ползите от рефлексотерапията. Облекчете болките в гърба, раменете, ръцете, краката и седалището с помощта на въздушните възглавници и внимателното пресиране.

Още по-вълнуващо звучи 4D технологията, която ще откриете в магазините на Komoder. Ние предлагаме най-комплексните масажиращи столове в цяла България – запознайте се с моделите ни Luxury. С тяхната терапевтична мощност всяка една зона от тялото Ви ще бъде професионално обгрижена. Предлагаме и работа върху най-високата част на врата и раменете – тази допълнителна зона е от голямо значение при болки в областта на шията и същински отличава модела от останалите. Разтриването на прасците, пълната рефлексотерапия на краката и функцията на отрицателните кислородни йони допълват по уникален начин нашите предложения.

Ако търсите мобилно решение за само отделни, проблемни части от тялото, можем да Ви предложим също някои практични решения. В полза на ходилата и стъпалата идва Komoder C30 с 3 нива на терапевтично нагряване за колената и различни скорости на въздушните възглавници. Още по-практичен е Komoder C32, който обгрижва и разкрасява ходилата чрез специални ролки.

За хората с проблеми в областта на врата, раменете и лумбална област, предлагаме нагряващата технология за врата и раменете от модел D180. Тази специализирана яка е лесно преносима и може да се използва дори, когато сме в колата. Регулирайте сами интензитета и посоката на въртене според предпочитанията си.

Щастливи сме да Ви представим и най-новото мобилно решение за мускулите на лицето и очите – Komoder C58. Масажиращите очила са лесно преносими, много леки със специална аудио функция. За максимално действие е осигурен и режим с на въздушно налягане в комбинация с леко нагряване.

С какви функции да си избера масажиращ стол?

Екипът ни подготви за Вас пълно разнообразие от масажиращи столове с топ функционалности. За нас основна цел е да предлагаме най-комплексните решения в България, затова постоянно предлагаме нови модели с различни възможности. Сред нашите най-популярни екстри ще откриете специални нагревателни функции, позиция “Нулева гравитация” за пълно отпускане и дори отрицателни кислородни йони за пълно възстановяване на организма.

Интелигентните въздушни възглавници имат опция за сканиране, с помощта на която се адаптират изцяло спрямо ръста и теглото. Те обхващат тялото по прецизен начин, а тихите механизми на 3D ролкова система се заемат с функционалности по избор. Не знаете от какво точно имате нужда? Изберете автоматичен режим на работа или запазете любимата си комбинация за бърз достъп при следващо ползване. Свържете смартфона си към USB порта и използвайте устройството докато го зареждате. Ако имате нужда от малко музика, можете да съчетаете изживяването с релаксираща мелодия благодарение на вградената аудио система.

Ние предлагаме най-комплексните столове с опции за релакс от шия до крака и рефлексотерапия на ходилата. Освен практични, това красиво интериорно решение може да украси дома Ви с помощта на LED светлини, като същевременно заема минимално пространство в дома Ви.

Вреден ли е за здравето ми масажиращият стол?

Масажиращите столове категорично не са вредни за здравето. Дори напротив – има много доказани ползи от тяхното използване. Ще се опитаме да изброим някои от тях:

Високите технологии, които Komoder предлага следват строга последователност и добре подбрана интензивност на режимите с цел постигане на максимална ефективност. За да усетите облекчение и отпускане на мускулите, креслата се съобразяват с типа тяло и съсредоточават усилията си в точките, които са от най-голямо значение за съответната зона. Уверяваме Ви, че начините на функциониране на продуктите ни изцяло пресъздават усещането за докосване от човешки ръце и посещение при висококвалифициран специалист.

Ползи от масажиращ стол

Нашите столове са лични терапевти, които се грижат не само за физическото, но и психическото здраве. Забравете за проблемите и се отпуснете, осигурете си спокоен сън и възстановете силите си. Ние Ви предлагаме начин за поддържане на баланса в самите Вас. Бъдете по-здрави, силни и продуктивни. Възстановете организма си и стимулирайте мускулите, когато пожелаете и контролирайте всички процеси – бързина, интензитет и съчетание от програми. Освежете се рано сутрин, преди започване на дългия ден, или завършете работната седмица с пълен релакс.

Сред ползите се нарежда и подобряването на циркулацията и обмяната на кислород и хранителни вещества между тъкани и важни органи. Редовното ползване стимулира лимфната система, което се отразява на човешкия имунитет и дори може да подобри неговите функционалности. Препоръчваме и на страдащите от честа мигрена да изпробват специалното кресло, тъй като понякога едно леко отпускане на мускулите може да окаже изключително благоприятен ефект на цялостното ни състояние.

Каква е разликата между масажиращ стол и масажиращ фотьойл?

Komoder предлага луксозни масажиращи фотьойли, които отговарят на всички Ваши нужди. Помислете за тях като възможност за по-добър начин на живот. Изключително полезни са, ако имате чести болки в гърба, практикувате професия с дълго седене в неправилна позиция пред компютъра или много натоварване на ходилата.

Практически, в българския език често заменяме думата “фотьойл” или “кресло” със “стол”, което е и основната причина да използваме различни термини в портфолиото ни от продукти. Освен това, на пазара словосъчетанието “масажиращ стол” се е установило като основно за пазарната ниша у нас. Истината е, че по-правилното наименование за продуктите на Komoder е думата “масажиращ фотьойл”, тъй като технологиите, с които работим, са изцяло съобразени с човешките форми – нещо непосилно за класическия модел стол. Нашите предложенията обвиват тялото и се съобразява с всяка извивка за постигане на най-добра ефикасност. Освен това, те не са статични – възможно е задаване на определен наклон, позиция “Zero Gravity” и не само. Изработката им е от висококачествени и луксозни материали, а допълнителните екстри задоволяват и най-прецизните клиенти. Изберете по-добрия начин на живот с Komoder!