Висококачествени масажиращи столове

Komoder предлага висококачествени масажиращи столове, създадени на базата на иновативни технологии. Впечатляващият дизайн внася усещане за лукс във всеки дом, офис или кабинет, като същевременно не заема излишно пространство. Всеки от нашите модели разполага с функционалности за настройване на масажа според индивидуалните нужди и предпочитания. Така с един единствен уред ще се насладите на масаж на:

  • Врат;
  • Рамене;
  • Гръб;
  • Кръст;
  • Седалище;
  • Прасци;
  • Ходила.

Нашият асортимент включва най-комплексните масажиращи столове в България. Те ще спомогнат за облекчаването на болките в цервикалната и лумбалната област. Можете да се възползвате от силата на лечебните терапии у дома, за да подобрете начина си на живот.

0 мнения
TITAN II е с 24 автоматични програми и прави най-ефективния масажен стол в момента. Разполага с прецизна система за сканиране.
Масажен стол TITAN II
1 мнения
Столът PRIME съчетава най-модерната технология с превъзходен дизайн, за изживяване посветено изцяло на вашата релаксация и здраве.
Масажен стол PRIME
0 мнения
Масажен стол Focus III има 6 масажни техники и 15 автоматични масажни програми и се осъществява с 24 въздушни масажни възглавници.
Масажен стол FOCUS III
0 мнения
Масажен стол VELETA II, оборудван с 4D масажен робот, 23 автоматични програми и 11 масажни техники. Разгледай тук ➤
Mасажен стол VELETA II
0 мнения
Масажен стол MARINA MEDICAL II • Гласово управление • Джойстик • Нулева гравитация • Нагряване • • USB порт • Музика • Купете!
Масажен стол с нагряване MARINA MEDICAL II
0 мнения
Масажен стол VELETA II DELUXE, оборудван с 4D масажен робот разполага с 23 автоматични програми и 11 масажни техники за вас. Вижте тук ➤
Масажен стол VELETA II DELUXE
0 мнения
Therapeutix е масажният стол на Komoder, проектиран и създаден след задълбочено изследване на морфологията на човешкото тяло. Вижте повече.
Mасажен стол THERAPEUTIX
3 мнения
Масажен стол VICTORIA II с разтриване на прасците, нагревателна система, гласов контрол, нулева гравитация, музика чрез Bluetooth. Вижте тук.
Масажен стол VICTORIA II
0 мнения
EVEREST FLEX II е подходящ за високи хора с тегло до 120 кг, фокусирайки се върху перфектния масаж на гърба
Масажен стол EVEREST FLEX II
0 мнения
NOVA DUO е модерен стол от гамата на Komoder, иновативна технология, която ви предлага 20 автоматични програми за масаж и 9 специални техники
Масажен стол NOVA DUO
3 мнения
Масажен стол FOCUS II е с 12 автоматични масажни програми, нагревателна система, гласов контрол, нулева гравитация и музика.
Focus II
0 мнения
Масажният стол OPERA е оборудван с 3D масажен робот на SL шина, 12 автоматични програми, 5 специални масажни техники
Масажният стол OPERA
2 мнения
Масажен стол Komoder JOY 3D Full Body с две независими масажни системи (за гърба и цервикалната област), Bluetooth и USB порт. Разгледай ➤
Joy

Уреди за масаж

Уредите за масаж Komoder разполагат с възможност за нагряване за врат и рамене с терапевтичен ефект върху гърба. С помощта на въртящи се глави цервикалните мускули ще бъдат обхванати по ефективен начин. Можете да използвате това мобилно решение навсякъде по всяко време. Имате възможност да регулирате посоката на въртене, интензивността и желаната от Вас област, на която програмата да наблегне.

Възползвайте се и от нежно разтриване на краката докато си почивате, четете или гледате телевизия в комфорта на дома си. Всеки от уредите стимулира правилните точки от Вашето тяло и се насочва към нервните центрове. Ходилата и глезените също изискват внимание – отговорете им с грижа.

Отдайте се на истинска релаксация и освежаване. Можете да се свържете с нас още сега за повече информация относно промоционални цени и доставка на масажиращи столове и други уреди.

» Интелигентни системи


» S-образна шина и инфрачервено затопляне


» Функция за масаж на ходила и прасци


» Масажиращи столове Zero Gravity


Столове за масаж на гръб

Все повече професии изискват дълго стоене в изправено положение или седене на бюро в продължение на часове. Това може да влоши физическото състояние особено когато тази нездравословна рутина е лишена от полезни упражнения и разтягане, за които просто не остава време. Можете да облекчите дискомфорта и болките чрез използване на масажиращ стол сутрин, преди работа или вечер, след приключване на напрегнатия ден. Фотьойлът влиза в ролята на терапевт, който подобрява кръвната и лимфната циркулация и ускорява възстановителните процеси в тялото. Той ще се погрижи за мускулите и сухожилията и ще облекчи неприятното усещане за дискомфорт.

Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent
Какво казват клиентите за продуктите Komoder:
Препоръчвам Ви!
- от
г-н Пенчев / Пловдив
Най-сериозната компания за масажни столове. Избрах Ви, защото ме информирахте правилно и получих добра цена за този масажен стол. Доволен съм, защото имам кресло от ново поколение и харесвам качеството!
Добра цена.
- от
г-жа Маринова / Стара Загора
Доволна съм от доставката! За продукта мога да кажа, че е точно това исках и се радвам, че се обадихте да ме попитате за мнението ми. Поздравления за Вашата дейност.
Добро качество
- от
г-н Христов / София
Избрах този стол, защото има нагряване. В крайна сметка съм много доволен от фотьойла и масажа е точно това, което исках.
Доволна. Препоръчвам
- от
г-жа Динева / София
Това е единственото място, където можете да намерите разнообразна гама от продукти. Тествах този модел в шоурума и го закупих, защото цената беше добра в сравнение с други модели. Препоръчвам го на всички!
Препоръчвам! Ефективен стол!
- от
г-н Петров / София
Отличен масаж. Много добра цена, а доставката се извърши за 24 часа. Много сме доволни.
Масажен стол, който надвиши моите очаквания
- от
г-жа Янакиева / Бургас
Купих този масажен стол по препоръка, но не си представях, че може да прави такъв масаж. Надвиши моите очаквания. А размерите на стола са щедри.
Много доволен от Алберт!
- от
г-н Несторов / Силистра
Най-добрият масажен стол, мога да кажа това, след като тествах в шоурума. Купих го за семейството и масажа е изключителен. Масажните ролки се движат от долната част, от седалката, до областта на врата и фотьойла се накланя много. Това е най-доброто кресло за дома. Цялото семейство го използва, работи постоянно от няколко дни.
Много добра цена, много приятен външен вид!
- от
г-жа Николова / Велико Търново
Препоръчвам Ви да направите покупката с увереност, защото това е много ефикасен масажен стол в този бюджет. Можете да регулирате интензивността и може да бъде много мека или силна. Доволна съм от избора и цената ми се струва много прилична - адаптирана към доходите в България.
Много доволен от фотьойла
- от
г-н Павлов / Карлово
Препоръчвам Ви да купувате с увереност, Everest е висококачествен масажен стол в този бюджет.
Отличен
- от
г-жа Тодорова / Видин
Купих с надеждата, че това ще бъде подарък за мен, но сега цялото семейство го използва. Благодаря за бързата доставка!
Изключително сме доволни!
- от
г-жа Бъчварова / Казанлък
Купете с увереност, това е много добър масажен стол. Достатъчно широк е в зоната раменете, подходящ и за съпруга ми. Може да бъде настроен на интензивност и може да бъде много лек. Доволна съм от избора и цената е добра
Доволен съм!
- от
г-н Караиванов / София
Много ми хареса цветовата комбинация, в която се предлага продукта. Много приятен, ефективен масаж, заспах в магазина.:) Купете с увереност. Избрах червения цвят. Специален е.
Много добро качество
- от
г-н Стоянов / Пловдив
Днес получих стола, беше доставен и монтиран за кратко време. Добро качество. Масажът е в съответствие с моите очаквания. Купих без предварителен тест и съм доволен от този продукт
Отличен!
- от
г-н Трифонов / Сандански
Много сме доволни от направения избор. Бих желал в червен цвят, но в крайна сметка съпругата ми също прие бежово. Наслаждаваме се на масажа ежедневно. Ще Ви препоръчам и на други семейни приятели.
Бърза доставка. Много добро качество!
- от
г-н Ставрев / Русе
Тествах и закупих с голяма увереност. От всичко, което съм изпробвал, ми се стори най-добрият масажен стол Виктория. Момчетата ми помогнаха с качването, дойдоха със собствен транспорт. Това е много сериозна фирма.
Добра цена! Фантастичен масаж
- от
г-жа Иванова / Козлодуй
Благодаря, че ми помогнахте да избера този модел. Доволна съм и се наслаждавам на масажа ежедневно. За други потенциални клиенти: качество е много над това, което открих при други фирми. Горещо Ви препоръчвам.
Много красиво и ефикасно кресло
- от
г-жа Илиева / София
Резервирах предварително този модел и съм много доволна от него. Получих цялостно обслужване: доставка, качване, монтаж, всичко. Много организирана компания
Доволни!
- от
г-н Димитров / Несебър
Взех го за себе си и за съпругата.Това е много добър масажен стол и сме доволни. Поздравления
Отличен!
- от
г-н Кръстев / София
Отлично обслужване. Благодаря Ви за всичко. Креслото работи много добре, всички членове на семейството го използват ежедневно.
Много добра доставка
- от
г-жа Спасова / Пловдив
Засега съм доволна от фотьойла, въпреки че го използвам само от седмица.
Феноменален!
- от
г-н Златанов / Бургас
Столът е много впечатляващ и много ни харесва. Що се отнася до масажа, мога да Ви кажа, че масажните функции ми въздействаха много добре
Изключително ефективен.
- от
г-жа Йотова / София
Доставката беше бърза, материалите, от които е изработен столът, са специални, а масажната система над това, което очаквах. Препоръчвам и се радвам, че Ви намерих в София!
Истински масажен стол
- от
г-н Томов / Банкя
Тествах в шоурума в София всички масажни столове, но този ме впечатли най-много заради функциите за масаж на краката. Купете с увереност, продуктите са отлични.
Много доволен!
- от
г-н Тончев / София
Отличен. Харесва ни масажа!
Изключително сме доволни!
- от
г-н Лазаров / София
Най-добрият масажен стол, който някога съм виждал, мога да кажа това след като изпробвах в шоурума. Купих го за семейството и масажа е изключителен. Масажните ролки се движат от зоната на седалището до горната част в зоната на врата и креслото се накланя много
Заслужава си! Много добър масаж!
- от
г-н Асенов / Пазарджик
Не мислех, че такова кресло може да извърши толкова добър масаж. Заслужава си!
Специален! Купете с голяма увереност!
- от
г-н Димитров / София
Горещо препоръчвам този масажен стол. Препоръчвам екипа на Komoder, който се отнесе отлично с мен. Посетете магазина на Komoder и тествайте масажен стол KM9500. Току-що го получих вкъщи, доставен, монтиран, качен по стълбите от екипа от София. За фотьойла мога да Ви кажа, че заспивам всеки път в него. Великолепен е!
Изключителен!
- от
г-жа Пейкова / Варна
Истински масажен специалист. Превъзходен дизайн за дома. Препоръчвам Ви да опитате този масажен стол. Това е изкуство!
Точно както ми харесва!
- от
г-н Соколов / Бургас
Това е единственото кресло, на което наистина мога да регулирам интензивността на ролките по степени. Търсих тази функция, защото съм любител на масажа и съм претенциозен. Това е фотьойла, точно който желаех.
Прекрасен фотьойл!
- от
г-н Колев / София
Търсих дълго време тъмно син фотьойл. В крайна сметка Marina е най-подходящото кресло за нашата всекидневна. Относно масажа мога да кажа само, че съм много изненадан от неговите възможности.
Препоръчвам!
- от
г-н Христов / Пловдив
Добър масаж. Много добра цена и сме много доволни.
Препоръчвам!
- от
г-н Иванов / София
Получих бързо стола и съм изненадан от качеството на тапицерия. Имам още един масажен стол, но не може изобщо да се сравни с Panasonic. Благодаря Ви за този продукт. Сега знам защо исках Panasonic. Напълно съм удовлетворен.
Благодарим за препоръката!
- от
г-н Цветанов / София
Благодарим за указанията и че ни посъветвахте да закупим този фотьойл. Точно това, което очаквахме. Успех!
Отлична доставка!
- от
г-жа Петкова / Пловдив
Имахме отлично преживяване с Вашата компания. Пиша, за да Ви похваля и Ви благодаря за бързата доставка и инсталиране на продукта на 6-тия етаж.
Високо оценен
- от
г-н Николов / София
Висококачествен масажен стол, много практичен и лесен за използване. Прекрасна компания, с безупречни и съвестни услуги. Фотьойлът е удобен и тих. Високо оценен.
Благодаря Ви за доставката на този отличен продукт
- от
г-жа Христова / Варна
Искам да Ви поздравя за бързата доставка на този масажен стол. Доволна съм от Вашите услуги, а по отношение на продукта мога да кажа, че е много над моите очаквания. Много красив, елегантен фотьойл и масажа е изключителен. Поздравления за качествените продукти, които имате.
Масажът е специален!
- от
г-н Иванов / Пловдив
Наистина харесваме масажа и особено факта, че можем да регулираме интензивността на 4D масажа. Това е красив, високоефективен фотьойл и цялото семейство го използва. Радвам се, че Ви избрах. И благодаря за подаръка.
Много енергичен! Това е масажът, който търсех
- от
г-н Стоянов / София
Любител съм на терапевтичния масаж и изминаха 5 месеца, откакто не успях да си направя масаж. Избрах Focus 2 и съм изумен от предоставения масаж. Поздравления за тази технология.
Благодаря Ви за бързата доставка
- от
г-жа Славова / Велико Търново
Поздравления за бързата доставка на този продукт. Масажът е сензационен, използвам го ежедневно и не мислех, че ще мога привържа толкова много към такъв масажен стол.
Много съм доволен
- от
г-н Илиев / Бургас
Днес получих стола. Впечатлен съм от качеството на масажа. Поздравявам Ви.
Много доволен!
- от
г-н Начев / Стара Загора
Благодаря Ви за доставката и за бързината, с която отговорихте на запитването ми. Успех и благодаря за този толкова добър продукт.
Поздравления за качествените продукти
- от
г-жа Михайлова / Плевен
След изпробването на продукта закупихме масажен стол ETNA от Вас. Радвам, че намерихме масажен стол, който да отговаря на всички наши изисквания. Поздравления за качеството на продуктите и за бързата доставка.
На 100% препоръчвам!
- от
Виктория Р. / Пловдив
На 100% препоръчвам. Много красив дизайн, качествена изработка, уникален масажен стол с хубав масаж.
Идеален за спортуващи.
- от
Марияна К. / София
Идеален за спортуващи. Дълбок масаж и уникалено разтриване на прасец и ходила.
Стола е превъзходен!
- от
Антон К. / София
Стола е превъзходен. Много съм доволен. Благодаря Много.
Масажният стол е чудесен!
- от
К. Александрова / Vаrnа
Масажният стол е чудесен. Страхотна инвестиция в здравето бих казала. Благодаря Ви, че бяхте толкова любезна и отзивчива. А екипът Ви е много бърз, точен и коректен. Желая Ви здраве и все повече доволни клиенти.