2 мнения
Масажиращи очила Komoder e най-новото мобилно решение за терапевтичен масаж за мускулите на лицето и очите.
C58S
2 мнения
Уредът за масаж на краката Komoder C30 използва модерна технология Komoder, предоставяйки на потребителя триизмерен масаж (3D)
C30
0 мнения
Уред за масаж на врата - Най-достъпното решение за терапевтичен масаж у дома. Как помага и дали е ефективен ? Прочетете тук.
Уред за масаж на врата D181 - Масажор за врат и рамене
0 мнения
Апарат за масаж на крака Komoder C302 използва усъвършенствана технология, осигуряваща пълен масаж на стъпалата и петите.
Масажор за крака C302 | Komoder

Масажори за тяло


Какво да направите, ако периодичните срещи с масажист не са практични за Вас? Ако графикът Ви е натоварен и нямате време да посетите масажното студио, ние имаме решение. Нашите масажори за тяло имитират движенията и техниките, които използват професионалните масажисти. Масажът е неинвазивна процедура, която води до облекчение в мускулите и сухожилията. В допълнение към физическите ползи, е доказано, че масажът помага на психическото ни състояние. Той води до релаксация и увеличаване на производството на ендорфини - хормон на щастието. Масажните уреди са полезни за хора с остри болки или хронични проблеми в гърба и кръста. Редовният масаж също е благоприятен за подобряване на съня. Страдащите от безсъние споделят за значително подобрение на състоянието си след употребата на масажор преди лягане.


Масажори за гръб


Разбира се, основната полза от тях е облекчаване на болежките в гърба. Те стимулират кръвообращението и отпускат скованите мускули. Изследванията доказват, че масажът е много ефективен за дългосрочно облекчаване на болката в гърба. Повечето епизоди на остра болка в долната част на гърба са причинени от мускулно напрежение, например от повдигане на тежък предмет, рязко движение или падане. Болката в долната част на гърба може да бъде много силна и да продължи няколко часа, няколко дни или дори няколко седмици. Използвайте масажор, за да облекчите напрегнатата мускулатура и неразположението да си отиде почти мигновено. Устройството прилага масажни техники, които се използват за подобряване на циркулацията. Подобреното кръвоснабдяване засилва доставката на кислород и хранителни вещества в болезнените зони и по този начин ги лекува.


Масажори за крака


Краката ни са тези, които носят тежестта на цялото тяло. Те са ежедневно в движение, понасяйки голямо натоварване. Все пак те са най-малко разглезената част от тялото. Поглезете краката си и ги Поддържайте силни и гъвкави. Ежедневното разтриване в продължение на няколко минути е добър вариант. Ето някои ползи за здравето от използването на масажор за краката:


  • Подобрява кръвообращението

    Поради заседналия начин на живот много хора не използват мускулите на краката си правилно, като по този начин възпрепятстват добрия кръвоток. Също така, тесните заострени обувки - особено високите токчета - затрудняват циркулацията. Десет минути масаж на краката дневно помагат за транспортирането на кислород до клетките на тялото, което е от съществено значение за цялостното здраве.


  • Помага при релаксация

    След уморителен и стресиращ ден, масажирането на краката е успокояващо и релаксиращо. Масаж с продължителност 5 до 10 минути преди лягане подобрява чувствата за общо благополучие.


  • Насърчава по-добрия сън

    Най-доброто време за правене на масаж на краката е преди лягане, защото помага за постигане на спокоен сън.

Какво казват клиентите за продуктите Komoder:
Много доволен!!
- от
г-н Желязков / София
Отличен уред. Радвам се, че избрах този C32 и горещо го препоръчвам.
Благодаря за бързата доставка
- от
г-жа Недева / Несебър
Благодаря за бързата доставка. Останах много приятно изненадана от качеството на продукта.
Супер!
- от
г-жа Райкова / Велинград
Купете без проблеми! Отлично качество. Чудесен масаж на краката. Това, което желаех.
Това е нещо, което никога не бях изпробвал. Взех го на място.
- от
г-н Григоров / Пловдив
Това е нещо, което никога не бях изпробвал. Закупих го на място от магазина в София. Трябва да опитате, много е приятно.
Добро качество
- от
г-н Кацаров / София
Благодаря за този интересен уред. Много полезна яка. Препоръчвам я на всички, които прекарват много време в офиса.
Отличен продукт!
- от
г-жа Ковачева / Велико Търново
Благодаря за масажната яка. Всички от семейството я използваме. Отличен продукт на тази цена.
Поздравления за тази идея
- от
г-н Христов / София
Не бях виждал този тип продукти до сега. Страхотна идея. Масажът е изключително приятен.
Това е точно масажa, който търсих
- от
г-жа Николова / Варна
Много интересен продукт. Харесва ми, използвам го ежедневно преди сън. Това е подходящото приспивателно за мен. :)
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent