Апарата за масаж на крака на Комодер

Апарата за масаж на крака на Комодер C32
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • цена
  650 лева
Позвънете сега на номер:
0883 637 756
Поискайте Цена за Януари

Апарата за масаж на крака на Комодер.

Апарата за масаж на краката C32 на Комодер използва 3D масажна технология, включваща изящен масаж за ходила и глезни. C32 е устройство за фокусиран масаж, което работи перфектно за стимулиране на нервните центрове в ходилата.

Komoder C32 с отопление работи на три различни скорости, разполага с три предварително програмирани режима и позволява на системата за масаж да бъде регулирана според предпочитанията на потребителя, така че масажната сесия да е точно желаната, а релаксирането е крайно приятно. Всичко това може да се настрои чрез вградените бутони.

Апарата за масаж на крака на Комодер C32

Важни функции

Предварително дефинирани масажни програми

Използвайки масажни техники, които имитират движения на професионален масажист, тази масажна програма лесно ще премахне дискомфорта от краката и ще ви ободри.

Рефлексотерапия

Принципът, на който се основава рефлексологията е прост - всеки орган съответства на рефлексна точка от тялото. Когато един от органите е засегнат от заболяване, неговата рефлексна точка сигнализира за проблем - отлагат се токсини, които могат да бъдат отстранени чрез масаж.

Масажни ролки на ходилата

Благодарение на масажните ролки, Komder C32 включва масаж с рефлексотерапия. Масажът на краката е важен, защото краката са именно тези, които постоянно поддържат и носят теглото на тялото. С помощта на масажните ролки, за всеки крак, в точките на напрежение кръвообращението се подобрява, като дава усещане за енергичност в цялото тяло. Можете да изберете 3 нива на регулируем интензитет, които да отговарят на вашите нужди.

Въздушни възглавници в петата

Авангардната масажна техника чрез възглавнички на петата предлагат превъзходното удоволствие от масажа. Можете да изберете 3 нива на регулируем интензитет, които да отговарят на вашите нужди.

3 скорости на масаж

За максимален комфорт на потребителя, интензивността на масажа може да се контролира с 3 скорости на масаж. Апарата може да се завърта и фиксира във всяка позиция.

Вградени бутони

Настройките се правят много лесно с помощта на вградените бутони.

Апарата за масаж на крака на Комодер C32


3 Автоматични програми

1.Вибриращ режим; 2. Режим на рулиране; 3. Комбиниран вибрационен и подвижен режим. Бутоните на устройството позволяват лесно да смените автоматичната програма или функцията за регулиране на въздушното налягане на три нива.

Спецификации и технически характеристики

Предварително дефинирана масажна програма 3
Вибрация Да
Тапицерия Синтетична, антибактериална кожа
Въздушни възглавници наа ходила и пети
Масажни скорости 3
Нагряване Да
Номинална консумация 45W
Височина на уреда 30 см
Тегло на уреда (kg) 15 кг
Захранване 220V
Налични цветове Gold Rose

Перфектният подарък. Красота за краката Ви!

Устройството използва допълнителни въздушни възглавници за масажиране на краката и петите. Тази функция активира движението, увеличава положително усещане. Комбинация от въздушни възглавници с различни размери обвиват краката ви, за да ви дадат цялостен масаж.

С помощта на Комодер C32 всеки ден ще забелязвате как краката ви ще стават все по-силни и по-енергични. Устройството се препоръчва за всички хора и особено за тези, които се чувстват уморени или прекарват много време на крака през деня.

Апарата за масаж на крака на Комодер C32

Правила за ползване на "бисквитки"

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на "МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ" ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата