Уред за масаж на врата D181 - Масажор за врат и рамене

мнения
  • Наличност

    В наличност ✓

  • Транспорт Безплатно ✓

  • Гаранция 3 Години ✓

Поискайте Специална Цена
☝ Поискайте незабавна оферта за D181 чрез имейл
3D Масажни ролки Нагряване Дълбок цервикален масаж Регулируема интензивност

Масажор за врат и рамене от Komoder.

Напрежението и болките в раменната и шийна област измъчват почти всеки човек. Съвременното ежедневие изпълнено с голямо натоварване или дълги часове на едно място оказват влияние на шийните и раменни мускули. Както физическото натоварване, така и дългото седене на стола в офиса са предпоставка за възникване на болки и дискомфорт. Лечението за тях е просто и то е шиацу масажор за врат и гръб D181.

Масажната яка е преносима и може да се използва навсякъде, включително и в колата, тъй като работа на 12V. Това означава, че тя може да бъде захранвана от запалката на автомобила. Използвайте D181, където и да се намирате, защото уредът извършва масаж не само на врата, но и в зоната на раменете или лумбалната област. Този шиацу масажор за врат и гръб използва въртящи се масажни глави. Те са способни да обхванат цервикалните мускули и да премахнат напрежението в тях.

Уред за масаж на врата Komoder D180

Шиацу масажор за врат.

Иновативното в продукта е концепцията за масажиране тип месен, която е най-ефективна за облекчаване на схванатите вратни мускули. Според новата концепция, масажът от тип месене съответства на конституцията на човешкото тяло, врата и раменете. Масажиращата глава е специално проектирана, в зависимост от врата и раменете, за да Ви предостави най-комфортното изживяване.

Шиацу масажор за врат и рамене симулира движенията на истински професионалист. Масажните глави се въртят, като стимулират не са перфектно подравнени. При всяко тяхно завъртане, размачкват мускулите под различен ъгъл. Устройство симулира сложните движения на истински масажист. То ще осигури комфортно разтриване, което ще облекчи мускулите Ви на врата.

Уред за масаж на врата Komoder D180

Шиацу масажор за гръб

Масажът е наистина важен, като се имат предвид задачите, които вършим през деня. Повечето от нашите задачи изискват да седим, което е доста напрягащо за мускулите, особено когато се прави за дълго време. Но с шиацу масажор можете да се отървете от болките, които са в резултат на седене за продължителни периоди. Масажиращата възглавница е предназначена за масаж както на горната част на гърба, така и на кръста. Устройството не предназначено да се използва само вкъщи. Вземете го с вас в офиса за да отпуснете еректорите на гърба по време на дългото седене. Носете го с Вас в колата. Шофирането за дълги часове може да доведе до напрежения в гърба. Масажна възглавница за гръб и врат D181 може да се включи към запалката на таблото в автомобила, за да облекчи мигновено болките Ви.

Уред за масаж на врата Komoder D180

Функции на уреда за шиацу масаж


Нагревателно устройство

Можете да изберете да изключите функцията за нагряване по време на работа. Натиснете веднъж, за да деактивирате затоплящата функция. Натиснете пак, за да я включите отново.

Старт / Стоп

Настройте номиналното работно време на 20 минути и масажната възглавница ще се изключи автоматично след 20 минути.

Посока на масажа

Посоката на въртене може да бъде променяна или да се възползвате от масаж в определена област, с определена посока.

Автоматично месене по посока и обратно на часовниковата стрелка

Система за смяна на посоката на месене в посока / обратно по посока на часовниковата стрелка е автоматична. Тя също така може да се командва ръчно.

Топлинна функция от 45 градуса

Отделното управление на топлината, ефективно стимулира кръвообращението в безопасни условия, благодарение на устройството за защита от прегряване.

Настройте интензивността

Дизайн на рамото във форма на U, силен или деликатен тип, силата може да се регулира според предпочитанията.


Използвайте ежедневно шиацу масажор за врат D181, ще забележите как гърба Ви ще бъде по-отпуснат. Устройството се препоръчва за всички хора, но особено за тези, които прекарват много време в офиса. Вземете го за Вас или направете подарък на свои близки. Научете още за продукта, както и на каква цена може да бъде закупен, като се свържете с нас.

Спецификации и технически характеристики


Предварително дефинирани програми 2 Калъф от полиуретанов материал
Нагряване Да Тегло на уреда (кг) 1.5 кг
Захранване в автомобил Да, гнездо за 12V - контакт за кола Захранване 220V

Идеалният подарък. Отпуснете гърба

Използвайки ежедневно апарата D181, ще забележите как гърба Ви ще бъде по-отпуснат. Устройството се препоръчва за всички хора, но особено за тези, които прекарват много време в офиса.

Уред за масаж на врата Komoder D180
Подобни продукти
Уредът за масаж на краката Komoder C30 използва модерна технология Komoder, предоставяйки на потребителя триизмерен масаж (3D)
детайли
2 мнения
Масажиращи очила Komoder e най-новото мобилно решение за терапевтичен масаж за мускулите на лицето и очите.
детайли
2 мнения
Апарат за масаж на крака Komoder C302 използва усъвършенствана технология, осигуряваща пълен масаж на стъпалата и петите.
детайли
0 мнения
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent