Уред за масаж на краката Komoder C30. Разкрасете и отпуснете ходилата и стъпалата си

мнения
  • Наличност

    В наличност ✓

  • Транспорт Безплатно ✓

  • Гаранция 3 Години ✓

Поискайте Специална Цена
☝ Поискайте незабавна оферта за C30 чрез имейл
3 Нива на нагряване Масажни възглавници за прасци Масажни възглавници за колене Масажни ролки за ходила
3 масажни скорости 3 нива на въздушно налягане 3 нива за ролков масаж на ходилата Вибрации

Масажор за крака от Комодер.

Масажор за крака Komoder C30 използва модерна технология, която предоставя на потребителя триизмерен масаж (3D). Вие може да се наслади на отпускащо масажиращо действие върху прасците, стъпалата и коленете. Масажорът ще облекчи болките и ще отпусне напрежението във всяка една от тези зони. Масажиращ уред Komoder C30 разполага с функция нагряване, която работи на три различни скорости. Загряващото действие е благоприятно за напрегнатата мускулатура.

Масажният уред разполага с автоматична програма за работа, но също така позволява регулиране на допълнителната системата за масаж на коленете. Целта на тази функция е масажната сесия да бъде според изискванията на потребителя. По този начин чувството на релаксация да бъде изключително. Всички тези настройки могат да бъдат направени с помощта на вграденото дистанционно управление.

Уред за масаж на краката Komoder C30

Функции за масажора за крака

1. Автоматична програма за масаж

Чрез движения, които имитират техниката на професионален масажист, тази масажна програма лесно ще премахне дискомфорта в зоната на прасците, стъпалата и коленете. Вие ще се насладите на ревитализиращо усещане.
Уред за масаж на краката Komoder C30

2. Масаж на прасците, стъпалата, коленете

Горната част на уреда е мобилна. Тя може да бъде позиционирана в зависимост от желаната зоната на долните крайници, която искате да се масажира. Това могат да бъдат прасците, ходилата, или коленете.
Уред за масаж на краката Komoder C30

3. Ролки за масажиране на ходилата

Komoder C30 включва рефлексотерапия като масажно изживяване за потребителя, защото разполага с 20 масажни ролки. Краката са поставени под постоянното натоварване, защото поемат и носят теглото на тялото. Важно е те да бъдат разтривани ако желаете качествено възстановяване и отмора. Масажните ролки подобряват кръвообращението в точките на напрежение на крайниците и дават на потребителя усещане за енергия в цялото тяло. Изборът Ви е между три нива на интензивност, които да отговарят на вашите нужди.
Уред за масаж на краката Komoder C30

4. Ролки за масаж на прасците

Напредналата техника за ролков масаж на прасците, предлага на потребителя изживяване, което превъзхожда всеки друг масажиращ апарат. 3 регулируеми нива на сила са на Ваше разположение, за да отговарят на конкретните Ви нужди.
Уред за масаж на краката Komoder C30

5. 3 скорости на масаж

Интензивността на масажиране може да бъде контролирана, за максимален комфорт на потребителя. Масажорът за крака разполага с 3 масажни степени. Височината може да бъде регулирана, за постигане на най-релаксираща позиция. Също така може да бъде обърнат и фиксиран във всяко положение.
Уред за масаж на краката Komoder C30

6. Вградено дистанционно управление

Всички настройките, които споменахме се извършват лесно с помощта на интегрирано дистанционно управление.
Уред за масаж на краката Komoder C30

Терапевтична нагревателна система за колената.

Устройството е снабдено със система за нагряване, която се активира чрез натискане на бутона HEATING THERAPY.
Системата затопля коленете и използва технология за топлина чрез въглеродни влакна.

Уред за масаж на краката Komoder C30

Технически спецификации и характеристики

Автоматична програма за масаж 1 Завъртане 360°
Тапицерия Еко кожа Въздушни възглавници за масаж 30
Скорости за масаж 3 Нагряване Да
Таймер 15 минути Височина на уреда 60 см
Тегло на уреда (кг) 25 кг Ел. захранване 220V
Налични цветове Черен с оранжево

Затоплящ масажор за крака

Устройството е снабдено със система за нагряване, която се активира чрез натискане на бутона Heating Therapy. Системата загрява областта на коляното, като по този начин постига облекчение на болките в ставите и сухожилията. Затоплящ масажор за крака използва въглеродни влакна за предаване на топлината. Тази функция активира циркулацията, допринася за отпочиването.

Устройството използва допълнителни въздушни възглавници за масажиране на долните крайници и коленете. Комбинация от 30 въздушни възглавници с различни размери се увиват напълно около прасците и коленете Ви. Този метод постига разтриване на всяка една зона. Използвайте C30 ежедневно и ще започнете да чувствате крайниците си по-леки, а Вие ще сте по-жизнени. Устройството се препоръчва за всички хора, особено за тези, които се чувстват уморени или прекарват много време седнали.

Допълнителна информация за характеристики и цената на продукта може да научите, като се свържете с нас. Очакваме Вашите запитвания!

Уред за масаж на краката Komoder C30

Какво казват клиентите за

Супер!
- от
г-жа Райкова / Велинград
5 / 5 points
Купете без проблеми! Отлично качество. Чудесен масаж на краката. Това, което желаех.
Това е нещо, което никога не бях изпробвал. Взех го на място.
- от
г-н Григоров / Пловдив
5 / 5 points
Това е нещо, което никога не бях изпробвал. Закупих го на място от магазина в София. Трябва да опитате, много е приятно.
Подобни продукти
Масажиращи очила Komoder e най-новото мобилно решение за терапевтичен масаж за мускулите на лицето и очите.
детайли
2 мнения
Апарат за масаж на крака Komoder C302 използва усъвършенствана технология, осигуряваща пълен масаж на стъпалата и петите.
детайли
0 мнения
Уред за масаж на врата - Най-достъпното решение за терапевтичен масаж у дома. Как помага и дали е ефективен ? Прочетете тук.
детайли
0 мнения
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent