Масажиращи очила C58 | Komoder

мнения
  • Наличност

    В наличност ✓

  • Транспорт Безплатно ✓

  • Гаранция 3 Години ✓

Поискайте Специална Цена
☝ Поискайте незабавна оферта за C58 чрез имейл
Аудио функция Нагряване Месене Въздушни възглавници

Масажор за лице от Komoder

Устройството помага за отпускане на лицевите мускули и гарантира по-спокоен сън. Очилата се захранват с помощта на универсален USB кабел.
Те притежават следните функции:
1. Функция за въздушно налягане
2. Режим на вибрация
3. Режим на въздушно налягане с нагряване
4. Аудио функция

Komoder Ochila za masaj na ochite i litseto

Този масажор за лице използва масажна система с въздушни възглавници. Те са способни да покрият лицевата мускулатура и да я отпуснат. Освен това, регулируемите настройки ще Ви позволят да персонализирате изживяването. Така че, дори ако една настройка Ви е неудобна, може да настроите масажора за лице, в подходящ за Вас режим. Много потребители съобщават за положителни преживявания при използване на тези устройства. Това е иновативен начин за осигуряване на наистина цялостен и качествен масаж на лицето в домашни условия. Друго интересно предимство на масажорите за очи и слепоочие е влиянието им върху менталното състояние. Масажирането на очите и главата успокоява ума. Това ще Ви помогне да придобиете по-добра представа за живота и проблемите, с които се сблъсквате в момента.

Ochila za masaj na ochite i litseto

Използвайте масажиращите очила ежедневно и следвайте стъпките по-долу за зареждане:

1. Натиснете страничния бутон
2. Свържете USB кабела към масажора
3. Червеният бутон ще се включи при зареждане и ще спре, когато батериите са напълно заредени

Komoder Ochila za masaj na ochite i litseto
Komoder Ochila za masaj na ochite i litseto

Функции за масажора за лице

Нагревателно устройство

Функцията за нагряване може да бъде изключена по време на работа. Натиснете веднъж, за да изключите затоплящата функция. Натиснете отново, за да възобновите затоплянето.

Старт / Стоп

Номиналното работно време може да бъде настроено на 20 минути. Масажорът спира автоматично, щом 20-те минути изтекат.

Лесен за употреба навсякъде

Очилата могат да бъдат сгънати, като по този начин заемат малко пространство. Към тях е включен специален калъф за защита.

Медицинска препоръка

Устройството за масаж на очите намалява и предотвратява мигрената

По-спокоен сън

Нагревателната функция предоставя по-спокоен и отморяващ сън.

Регулация на интензивността

Масажиращите очила са оборудвани с 2 масажни програми.

Komoder Ochila za masaj na ochite i litseto
Komoder Ochila za masaj na ochite i litseto

Масажиращи очила

Масажорите за очи могат да бъдат чудесен начин за облекчаване на напрежението в слепоочието и очите, главоболието и дори за лечение на болки в лицето. Масажиращите очила са уникално високотехнологично средства за облекчаване на болката. Те предлагат набор от режими на масаж, настройки на топлината и музикални опции. Те са преносими и се захранват от батерии, така че можете да ги носите и използвате навсякъде със себе си. Масажиращото устройсто може да помагне за предотвратяване на главоболие, мигрена, да намали подпухналостта на лицето.

Друго предимство е детоксикацията. Лимфният дренаж и увеличеният приток на кръв през шията са от решаващо значение за елиминирането на отпадъците от тялото. Масажът на очите и главата също може да помогне при безсъние. Този вид неспокойствие обикновено е страничен ефект от стреса. Масажиращите очила са наистина полезно средство за релаксация чрез облекчаване на физическата симптоматика. Друга изненадваща полза от масажа, който се фокусира върху слепоочието и очите, е облекчаването на симптомите на тревожност и депресия. Масажът увеличава притока на кислород към мозъка, което е решаващ метод за намаляване на тревожността и повишаване на настроението.

Komoder Ochila za masaj na ochite i litseto

Какво казват клиентите за

Поздравления за тази идея
- от
г-н Христов / София
5 / 5 points
Не бях виждал този тип продукти до сега. Страхотна идея. Масажът е изключително приятен.
Това е точно масажa, който търсих
- от
г-жа Николова / Варна
5 / 5 points
Много интересен продукт. Харесва ми, използвам го ежедневно преди сън. Това е подходящото приспивателно за мен. :)
Подобни продукти
Уредът за масаж на краката Komoder C30 използва модерна технология Komoder, предоставяйки на потребителя триизмерен масаж (3D)
детайли
2 мнения
Апарат за масаж на крака Komoder C302 използва усъвършенствана технология, осигуряваща пълен масаж на стъпалата и петите.
детайли
0 мнения
Уред за масаж на врата - Най-достъпното решение за терапевтичен масаж у дома. Как помага и дали е ефективен ? Прочетете тук.
детайли
0 мнения
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent