Масажор за ходила Komoder C32

Уред за масаж на краката Komoder C32
 • НАЛИЧНОСТ

  В Наличност

 • ГАРАНЦИЯ

  3 Години

 • ТРАНСПОРТ

  Безплатно

 • ПРОИЗВОДИТЕЛ

  Komoder

Поискайте Специална Цена
Позвънете сега на номер0883 637 756
Нагряване Вибрации 3 масажни скорости Рефлексотерапия

Масажор за ходила от Комодер.

Масажор за ходила C32 на Комодер използва 3D масажна технология. Тя предоставя изящно масажиране на стъпалата и глезените. Устройството е разработено с цел фокусиран масаж. Неговата цел е перфектното стимулиране на нервните центрове на ходилата. Масажор Komoder C32 има загряваща функция.

Масажирането може да бъде с три различни степени на скорост. Режимите са предварително програмирани и се избират с натискане на бутон. По този начин се постига регулиране на системата за масажиране според индивидуалните предпочитани на потребителя. Масажната сесия е приятна, постигаща релаксиращо и приятно действие.

Komoder C32 може да подейства благоприятно на страдащите от плоскостъпие. Масажирането на мускулите на свода, както и глезените и прасците, може да помогне значително. Ролките са най-доброто средство за стимулиране на мускулите на свода, защото Вие ги контролирате и можете да прилагате съответното количество натиск.

Уред за масаж на краката Komoder C32

Важни функции

Предварително дефинирани масажни програми

Уредът използва масажни техники, които имитират движения на професионален масажист. Тази програма лесно ще премахне дискомфорта от краката и ще Ви ободри.

Рефлексотерапия

Принципът, на който се основава рефлексологията е прост. Всеки орган съответства на рефлексна точка от тялото. Когато един от органите е засегнат от заболяване, неговата рефлексна точка, която се намира на стъпалото сигнализира за проблем. Токсините, които се отлагат в проблемната зона на стъпалата могат да бъдат отстранени чрез качествен масаж.

Масажни ролки на ходилата

Благодарение на масажните ролки, Komder C32 включва масаж с рефлексотерапия. Разтриването на стъпалата е важно, защото именно те са тези, които постоянно поддържат и носят теглото на тялото. Кръвообращението се подобрява с помощта на ролките за всяко стъпало. Точките на напрежение се отпускат, което дава усещане за енергичност в цялото тяло. Нивата на регулируема интензивност, които да отговарят на Вашите нужди са 3.

Въздушни възглавници в петата

Авангардната масажна техника чрез възглавнички на петата предлага превъзходно удоволствие от масажа. На разположение имате 3 нива на регулируема интензивност, от които да изберете.

3 скорости на масаж

Потребителя ще изпита максимален комфорт, като променя интензивността на масажа, избирайки от трите скорости. Апаратът може да се завърта и фиксира във всяка позиция.

Вградени бутони

Настройките се правят много лесно с помощта на вградените бутони.

Автоматичен масажор за ходила

Работата на този масажор се характеризира с три автоматични програми
1. Вибриращ режим;
2. Режим на рулиране;
3. Комбиниран вибрационен и подвижен режим.

Апарата за масаж на крака на Комодер C32

Перфектният подарък. Красота за краката Ви!

Бутоните на устройството позволяват лесно да смените автоматичната програма или функцията за регулиране на въздушното налягане на три нива.

Масажор за ходила Komder C32 използва допълнителни въздушни възглавници за масажиране на стъпалата и петите. Тази функция активира движението на кръвта, което води до положително усещане в долните крайници. Комбинация от въздушни възглавници с различни размери обвиват краката Ви, за да Ви дадат цялостен висококачествен масаж.

С помощта на Комодер C32 всеки ден ще забелязвате как краката Ви ще стават все по-силни и по-енергични. Устройството се препоръчва за всички хора и особено за тези, които се чувстват уморени или прекарват много време на крака през деня. Уредът е много удачно да се използва от тези, които седят дълго време. Седналото положение кара глезените да отичат. Отокът обаче лесно намалява чрез качествено разтриване.

Апарата за масаж на крака на Комодер C32

Спецификации и технически характеристики

Предварително дефинирана масажна програма 3 Вибрация Да
Тапицерия Платнян материал за краката, удобен за сваляне и пране Въздушни възглавници наа ходила и пети
Масажни скорости 3 Нагряване Да
Номинална консумация 45W Височина на уреда 30 cm
Тегло на уреда (кг) 5 кг Захранване 220V
Налични цветове Gold Rose

Какво казват клиентите за Масажор за ходила Komoder C32:

Много доволен!!
- от
5 / 5 точки
Отличен уред. Радвам се, че избрах този C32 и горещо го препоръчвам.
Благодаря за бързата доставка
- от
5 / 5 точки
Благодаря за бързата доставка. Останах много приятно изненадана от качеството на продукта.
Оценка: 5 от 5, дадена от 2 клиенти
Подобни продукти
Уредът за масаж на краката Komoder C30 използва модерна технология Komoder, предоставяйки на потребителя триизмерен масаж (3D)
детайли
2 мнения
Масажиращи очила Komoder - най-новото мобилно решение за терапевтичен масаж за мускулите на лицето и очите. Безплатна доставка и плащане при доставка
детайли
2 мнения
Уред за масаж на врата - Най-достъпното и мобилно решение за терапевтичен масаж
детайли
2 мнения
складиране, Безплатна Доставка, Монтаж Komoder
Правилно складиране

Правилно складиране

Работиме с 2 професионални склада в България, за да съхраняваме в перфектни условия нашите продукти.

Безопасно пренасяне

Масажните столове се товарят
механично и с голямо внимание.
Предлагаме Безплатна доставка

Предлагаме Безплатна доставка

Безплатната доставка е навсякъде в България и се извършва от наши транспортьори.
Пренос и монтаж

Пренос и монтаж

Монтираме Ви стола.
Насладете се на масажа!
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent