Масажиращ стол Veleta - най-много екстри

мнения
Масажен стол Veleta • 3D масаж • Онлайн • Цена • Komoder
 • НАЛИЧНОСТ

  В Наличност

 • ГАРАНЦИЯ

  3 Години

 • ТРАНСПОРТ

  Безплатно

 • ПРОИЗВОДИТЕЛ

  komoder

Поискайте Цена за Март
Позвънете сега на номер0883 637 756
3D Масажни ролки 4 Масажни ролки Нагряване на краката Нагряване на гърба
Предварително сканиране Гласова команда [НОВО] 3D ДЖОЙСТИК [НОВО] Масажна шина в SL от 137 см

Veleta - масажен стол с ефект на ръцете на масажист - терапевт

Komoder Veleta е ново поколение масажен стол Komoder 2020, снабден с 4 интелигентни, тихи ръце, движещи се вертикално за пълен масаж на гърба. Veleta използва новата масажираща система в "L" от 137 см, правеща го масажният стол с най-дългият масажен курс.

Пълен масаж с въздушно пресиране (рамене, гръб, седалище, ръце, крака)

Veleta разполага с иновативна функция на въздушната помпа и клапаните. Помпата може да се синхронизира непрекъснато, за да осигури необходимата задвижваща сила за 28 въздушни възглавници. Релаксиращият масаж и силното налягане на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което Ви позволява да се възползвате от освежаващ масаж.

Veleta масажен стол

3D ДЖОЙСТИК. Идеалното решение за настройка. Вече имате пълен контрол върху масажните ролки.

Друго доказателство за способността на фотьойла да осигурява персонализиран масаж е фактът, че 3D технологията на масажния стол Ви позволява да регулирате дълбочината на ролките с помощта на джойстик. Можете да изберете едно от 5-те нива на 3D интензивност, като се наслаждавате на дълбок масаж в зоната на врата или функция на дълбоко въртене, за да коригирате стойката на тялото.

Veleta масажен стол
Veleta масажен стол
Veleta масажен стол
Veleta масажен стол

Оборудван с нагревателна система за гърба и краката

Отоплителният механизъм акцентира върху ефективността на масажа, премахвайки студа през зимата или на климатизираните стаи през лятото. С тази вградена отоплителна система масажният стол Veleta се превръща в един от най-комплексните столове за масаж на пазара. Функцията за нагряване на гърба използва въглеродни влакна като източник на инфрачервено отопление.

Оборудван с нагревателна система за гърба и краката

Креслото е оборудвано с интелигентна функция за спестяване на пространство.

Креслото е предназначено за малки пространства и се изисква разстояние 5 см от задната стена, когато масажния стол е в работен цикъл. Седалката на стола ще се приплъзне напред, без да се докосва до стената.

Приятен на вид. Функционален дизайн.

Динамичната форма на този масажен стол е насочена специално към нуждите на потребителите да пестят пространство в дома. Този модел е идеален за дома, апартамент, офис, дори когато пространството е ограничено.

Креслото е оборудвано с интелигентна функция за спестяване на пространство

Креслото сканира и се настройва интелигентно

Новият Veleta се предлага с автоматична система за локализиране на раменете. Тази система включва предварително сканиране при всяка масажна сесия, за да се установи височината и теглото на потребителя, така че масажния цикъл да е напълно персонализиран.

3D система от масажни ролки с 5 нива на интензивност

Новият масажен стол Veleta е оборудван с комплект от тихи, интелигентни 3D механични ръце, които се движат нагоре и надолу, простиращи се назад и напред, плюс странични движения. Тези механични ръце помагат да се открият параметрите на всеки потребител: тегло и височина.

Креслото сканира и се настройва интелигентно
Komoder Veleta масажен стол
Komoder Veleta масажен стол

Комфорт при употреба.

Новият Veleta позволява по-лесен достъп до бутоните за сваляне и повдигане на облегалката и поставката за крака. Не е необходимо да спирате по време на цикъла на масажа, за да промените позицията на стола. По всяко време можете да спрете стола в определено положение, да си почивате или да гледате телевизия.

Зареждане на смартфон.

Veleta е снабден с USB порт за зареждане на смартфон или друго устройство.

Komoder Veleta Veleta масажен стол

Функция за отрицателни кислородни йони

Функция за отрицателни кислородни йони - проверете бутона на лявата облегалка, в горната част. Иновативен дизайн с отрицателни кислородни йони в облегалката, може да разпространява отрицателни кислородни йони в непрекъснат поток. Проверен от национален център за контрол на качеството за промишлени електрически апарати с инфраред, отрицателните кислородни йони имат концентрация до 240 000 / см3, спомагайки за спонтанното възстановяване на човешкия организъм.

Функция за отрицателни кислородни йони

Столът се накланя максимално и ви предоставя цялостно отпускане

Новият Veleta позволява наклон в 3 позиции на Нулева гравитация. Тази позиция ще Ви предостави състояние на безтегловност, в която можете да се насладите на перфектна релаксация без ограничения.

Позиции Нулева гравитация

При режим на "нулева гравитация" ъгълът между тялото и краката е приблизително 118 градуса. Бедрата и краката са позиционирани над сърцето. Гравитацията (теглото) на всяка част от тялото се разпределя равномерно върху масажния стол, така че натискът върху тялото да бъде напълно разсеян.

Позиции Нулева гравитация

Аудиосистемa. Вградени тонколони. Без кабели вкъщи.

Имате възможност да използвате смартфон или таблет, за да възпроизвеждате музика.

Свържете фотьойла към телефона, таблета или лаптопа си чрез Bluetooth. Креслото разполага с набор от тонколони, вградени в облегалката, а с Bluetooth връзката можете да слушате любимата си музика директно от мобилния си телефон.

Veleta МУЗИКА ПРЕЗ BLUETOOTH

Имате ли болки в мускулите? Креслото третира контрактурите.

Разтягането на ръцете, гърба и краката се препоръчва за активиране на костната регенерация, за да се премахне напрежението и контракциите на мускулите. Този участък се извършва с приставка за масаж на раменете, ръцете и краката.

Масажният стол Veleta е предназначен за различни потребители, с иновативни масажни програми, които Ви осигуряват индивидуален масаж, който отговаря на различни очаквания.

болка в мускулите

Топлинна функция в краката

Отоплителната система заедно с въздушните възглавници на нивото на долната масажна система стимулира кръвообращението към ходилата и стъпалата.

Функция на удължаване на прасците

В зависимост от височината на потребителя, поставката за прасци може да се удължава свободно, максимално до 25 см, като по този начин се осигурява масаж на цялото тяло, в зависимост от размера на всеки потребител.

Veleta Топлинна функция в краката
Предлагаме Ви безплатна доставка и монтаж. Изпратете запитване за ценова листа!
Поискайте месечната оферта

ВАЖНИ ФУНКЦИИ

Рефлексотерапия. Впечатляващ масаж

Масажът с рефлексотерапия се изпълнява с приставка за стъпалата снабдена с ролки, която се удължава безстепенно за потребители с различни височини.

Масаж на краката

Поставката за краката е оборудвана с въздушни възглавници за масаж с притискане.

Масаж от врата до ходилата

Масажният стол ползва специална технология, включваща L-образно извита шина, резултат от дългосрочно проучване, съчетано с най-новите познания в тази област. Курсът на масажа е 137 см, което позволява да се възползвате от персонализиран масаж от главата до седалището, почти до коленете.

Масаж на ходилата. Предпочитан от всеки тествал го.

Имитира докосването от човешки ръце, използвайки напредналата технология, предоставя терапевтичен масаж “Guasha” също като професионален масажист. С радиус от 3 см и фокусиране върху точката на Yongquan на ходилото, деликатен и постоянен, масаж чрез засилващо масажиране, в зависимост от начина, по който го настройвате от устройството за дистанционно управление.

Масаж на краката с въздушни възглавници

Въздушни възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасците, глезените и ходилата, за да Ви предоставят незабравимо тройно преживяване. Приложете метода за активиране на функцията компресиране, пауза и изпускане на въздушното налягане за стимулиране на акупресурните точки Xuanzhong и Taixi, което ще ви донесе комфорт и перфектна хармония.

Осветление със светодиоди

Veleta е снабден с LED светлини, за да създаде специфично оформление. Светлините със студен тон са поставени на фотьойлите, видими са само когато столът е в цикъла на масажиране. В тъмна стая LED светлината се прожектира студена, синя светлина по стените, създавайки релаксираща атмосфера.

Масаж от главата до петите

Интелигентните механични ръце за масаж могат да се движат нагоре и надолу по шията, раменете, гърба и талията. Те могат автоматично да предизвикат изкривяване, характерно за човешкия гръб, като диапазонът е широк до 21 см, вертикалният ход е 137 см, покривайки изцяло гърба.

Креслото разпознава гърба ви

S-образната извивка, която поддържа тялото, включва комбинация от масажни структури за гърба и принципите на хуманното инженерство, за да се възползвате от висококачествен масаж на гърба. Широчината може да се регулира между 6 и 21 см, с три опции.

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Оборудван с 12 въздушни възглавници, които следват извивката на ръката, фокусирани върху точките Yangchi и Quchi. Балансираното тридименсионално действие на въздушните възглавници ще отпусне и освежи ръцете и дланите Ви.

Отопление с инфрачервени лъчи - перфектно през зимата

Отоплителна функция за гърба от 40º-50º C, премахва усещането за студено и болките в гърба. Дължината на инфрачервените лъчи съвпада с дължината на вълните на човешкото тяло, което позволява енергия да се абсорбира от клетките, активирайки ги и стимулирайки метаболизма.

3 начина на запаметяване

Тези функции на памет ще удовлетворяват изискванията Ви, както и на семейство Ви. Всяка комбинация от методи и функции на масаж, които сте избрали може да се съхрани с помощта на програмите на запаметяване.

Изберете времето за масаж

Можете да изберете с помощта на тази функция продължителността на масажа в зависимост от предпочитанията Ви, което Ви позволява да се възползвате от непрекъснат масаж.

Спецификации и технически характеристики

Защита при наклон Да
Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Поставка за масаж на краката Автоматично разгъване
Въздушни възглавници за седалището Да
Въздушни възглавници за прасците Да
Масажни ролки 3D
Гласов контрол Да
Масаж на седалището Да
Масаж на прасците Да
Рефлексотерапия Да
Нагряване На гърба и краката
Дистанционно управление Да
Поставка за дистанционно управление Да
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Тегло на стола (кг) 110 кг
Ел. захранване 220 - 230V
Komoder Veleta размери
Поискайте Сега Специалната Цена

Изпитайте услугите на неуморен масажист, който познава 12 Автоматични програми и 6 вида масаж

Открийте Focus II
FOCUS II

KOMODER LUXURY - 4D ИЗЖИВЯВАНЕ

Открийте Luxury 4D
Открийте Luxury 4D

Какво казват клиентите за Масажен стол Veleta • 3D масаж • Онлайн • Цена • Komoder:

Препоръчвам Ви!
- от
5 / 5 точки
Най-сериозната компания за масажни столове. Избрах Ви, защото ме информирахте правилно и получих добра цена за този масажен стол. Доволен съм, защото имам кресло от ново поколение и харесвам качеството!
Добра цена.
- от
5 / 5 точки
Доволна съм от доставката! За продукта мога да кажа, че е точно това исках и се радвам, че се обадихте да ме попитате за мнението ми. Поздравления за Вашата дейност.
Добро качество
- от
5 / 5 точки
Избрах този стол, защото има нагряване. В крайна сметка съм много доволен от фотьойла и масажа е точно това, което исках.
Доволна. Препоръчвам
- от
5 / 5 точки
Това е единственото място, където можете да намерите разнообразна гама от продукти. Тествах този модел в шоурума и го закупих, защото цената беше добра в сравнение с други модели. Препоръчвам го на всички!
Оценка: 5 от 5, дадена от 4 клиенти
Подобни продукти
Масажният стол на Everest Ви предоставя специално изживяване благодарение на 3D масажни ролки, позиции нулева гравитация, нагревателна система и всички други важни функции.
детайли
2 мнения
Komoder Luxor е най-новият масажен стол от гама 2018. Фотьойлът има дълга масажна шина от 135см и предлага пълен 3D масаж и нагряване. Изберете Komoder Luxor на промоционална цена. Доставката е безплатна
детайли
6 мнения
Komododer Luxury е най-новият масажен стол от гама 2018. Фотьойлът има дълга масажна шина от 135см и предлага пълен 3D масаж и нагряване. Изберете Komoder Luxury на промоционална цена. Доставката е безплатна
детайли
3 мнения
складиране, Безплатна Доставка, Монтаж Komoder
Правилно складиране

Правилно складиране

Работиме с 2 професионални склада в България, за да съхраняваме в перфектни условия нашите продукти.

Безопасно пренасяне

Масажните столове се товарят
механично и с голямо внимание.
Предлагаме Безплатна доставка

Предлагаме Безплатна доставка

Безплатната доставка е навсякъде в България и се извършва от наши транспортьори.
Пренос и монтаж

Пренос и монтаж

Монтираме Ви стола.
Насладете се на масажа!
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Позвънете сега на номер
Поискайте Сега Специалната Цена