Масажен стол PRIME

  • НАЛИЧНОСТ

    В НАЛИЧНОСТ ✓

  • ГАРАНЦИЯ 3 ГОДИНИ ✓
  • ТРАНСПОРТ БЕЗПЛАТНО ✓

Поискайте незабавна ценова листа по имейл
Масежен стол Prime - Видео

Специалист за Вашето благосъстояние

Ще Ви липсва дома повече, когато там Ви очаква PRIME. Този масажен стол съчетава най-модерната технология с превъзходен дизайн, за изживяване посветено изцяло на Вашата релаксация и здраве. Починете си от бързия ритъм на живот в „гнездо“, предназначено да превърне мечтите в реалност!

Жена се наслаждава на масаж от масажен стол PRIME

Живот без болки

Кажете сбогом на дискомфорта: креслото PRIME има масажни функции за всяка част от тялото и Ви обгръща в комфорт - буквално, от главата до петите!

Възнаграждение след един работен ден

Специалните функции на PRIME Ви помагат да се освободите от симптомите на „съвременните професионални заболявания“: болки във врата, лумбални или тези, причинени от неправилна стойка.

Масажен стол PRIME - специални функции

Физическа и психическа релаксация

Седнете и пуснете любимата си музика! PRIME е създаден, за да Ви помогне да се отпуснете "тяло и душа", съчетавайки технология с изключителен дизайн и покрития.

Здравословен начин на живот

Ползите за здравето от масажа са известни от хилядолетия и съвременната медицина ги потвърждава. PRIME облекчава проблемите, причинени от бързия и стресиращ начин на живот.

Жена се наслаждава на масаж от Масажен стол PRIME

Масаж на раменете с въздушни възглавници

PRIME включва 12 автоматични уелнес програми, проектирани за Вашето благосъстояние - от първия момент на всеки ден, до вечерите, когато имате нужда от няколко минути, за да се отпуснете. Можете дори да регулирате продължителността им, така че всичко да се вписва идеално в ежедневния Ви график!

Интерактивен дисплей на Масажен стол PRIME

Технологията често е причината да се чувстваме стресирани, забързани или с дълъг списък от задължения. PRIME революционизира уравнението: нашият отдел за научноизследователска дейност и развитие поставя технологията в услуга на Вашето здраве и благосъстояние. Без стрес!

Данни в реално време се изобразяват на дисплея на масажен стол PRIME

ДВОЕН МЕХАНИЗЪМ, КУМУЛАТИВЕН ЕФЕКТ

3D масажния механизъм за дълбоката тъкан обединява силите си със специализирания механизъм за талията и бедрата. Ефектът? Синхронизиран масаж, подобен на масажа на четири опитни ръце, едновременно!

БЛАГОРОДЕН МАТЕРИАЛ. ДОРИ ЗА НОБЕЛ!

Шведската академия присъди Нобелова награда на изобретателя на графен. PRIME Ви предоставя отопление с графен, което удвоява ефективността на масажа, стимулира циркулацията, намалява болката и сковаността на мускулите.

Жена избира от настройките на масажен стол PRIME

Две масажни системи за гърба

Права шина

Масажният механизъм обхваща цялата горна част: от врата до кръста, в права линия, по дължината на гърба.

Гъвкава шина

С широко покритие, шината е извита, за да повдигнете гърба Ви, в позиция от тип "мост", специфична при тайландския масаж. Патентована иновация.

Изображение на гъвкавата шина на механизма на Масажен стол PRIME

Топлото "гнездо" във Вашия дом

През 2010 г. двама физици получиха Нобелова награда за откриването на графен: форма на въглерод с невероятни свойства, които водят началото си от забележителния свят на квантовата физика. Тази година Komoder PRIME поставя графена в услуга на Вашето здраве. Използван като топлопроводник, най-новият въглероден материал превъзхожда всички други известни материали. Произвежданото далечно инфрачервено лъчение се счита за идеалната терапия за грижа за здравето.

Жена се наслаждва на масаж от Масажен стол PRIME, в уюта на собственият си дом

Формата отговаря на функцията

Изчистената външната форма обгръща интериор, посветен на перфектен комфорт. Дизайнът на фотьойла PRIME отразява основната технология, патентована от Komoder: гъвкавата шина, която довежда изживяването на ново ниво. Елегантните материали, фините светлини и мултимедийните функции работят заедно, така че докато се наслаждавате на масажа, можете да се отпуснете напълно в лично пространството за наслада.

Масажен стол PRIME - фотография отблизо на възглавниците за крака

Подходящ за Вашия дом

Креслото PRIME се нуждае само от 5 сантиметра спрямо стената: той се плъзга напред и се накланя назад, чрез два синхронизирани механизма, за да спести място и да Ви предостави изцяло релаксираща позиция. Елегантният му дизайн превръща PRIME в атракционна точка във всяко помещение.

Жена получава масаж от стол PRIME

Уникален, балансиран, отличителен

PRIME използва елегантни линии и контури, завишени в модернистична естетика. Контрастът между вдлъбната и изпъкнала форма оформя пространство, което ще Ви предостави, във всеки момент на използване, повишено чувство за интимност и сигурност.

Графично изображение на масажен стол PRIME

Елегантни контури

Чрез задаване на „Нулева гравитация“ бедрата и прасците са разположени на същото хоризонтално ниво като раменете. Разделеният дизайн на страничния панел му придава триизмерност и позволява на фотьойла PRIME да подхожда на повечето декори и среди. Определено PRIME ще бъде у дома и във Вашия дом!

Детайлна снимка отблизо на перфектната изработка на Масажен стол PRIME

Луксозни материали

Висококачествените първокласни материали, тествани в съответствие с най-строгите RoHS стандарти, като кожата и гранулираното дърво, напомнят на луксозен, ръчно изработен предмет.

Близък план на перфектната изработка на детайл от Масажен стол PRIME

ПРОСТРАНСТВО ЗА АБСОЛЮТЕН КОМФОРТ

Усъвършенствани екологични материали

Изработен от усъвършенствана полиуретанова кожа, PRIME има фина текстура и атрактивна естетика, която предлага деликатно и удобно докосване още при първия контакт. Лесно се почиства с обикновена влажна кърпа, PRIME е в съответствие със стандартите на сертификатите за околната среда и качеството - гаранция, че в конструкцията му не са използвани вредни за хората и природата материали, съгласно директивата RoHS.

Възглавници с уникален дизайн

Възглавниците от полиуретанова кожа PRIME се възползват от уникален дизайн. Основна възглавница в пълен размер, голяма и средна възглавница за гърба, малка възглавница за главата - PRIME гарантира, че всеки сантиметър от тялото е правилно поддържан. Възглавниците PRIME са създадени да допринесат за персонализирано изживяване: повдигнете ги за по-силен масаж или ги задръжте в позиция за по-деликатен масаж.

Близък план на идеалните шевове на масажен стол PRIME

Пълен контрол, с едно докосване

Дистанционното управление със сензорен екран прави всички функции на PRIME да бъдат на едно докосване разстояние - включително напредналите функции за свързване с мобилни телефони или таблети. Дори графичните символи са внимателно подбрани, така че всичко да е интуитивно и удобно. На подлакътника ще намерите 7 бутона за бързи команди, за лесно управление на основните функции.

Снимка - близък план на таблото с бутони на Масажен стол PRIME
Видео на процеса на доставка и монтаж на масажен стол PRIME

6 МАСАЖНИ ТЕХНИКИ

Синхронно разтриване и натискане


Масажните ролки Ви предоставят синхронизиран масаж на разтриване с удари по гърба и се борят с мускулната скованост.

Интензивен натиск


Масажните ролки непрекъснато се насочват към определени точки на меридиана на гърба: единственият натиск, който освобождава от болките!

Дълбок шиацу


Масажните ролки прилагат натиск върху меридианите и се придвижват надолу по гърба, за да освободят блокажите.

Ритмични удари


Ролките извършват масаж чрез ритмични удари по точките на меридиана и се движат надолу, по гърба, за да го отпуснат.

Деликатно разтриване


Освободете се от мускулното напрежение с това деликатно движение: ролките извършват ротационно движение, чиито ефекти ще усетите веднага.

Шиацу 3D


Масажните ролки се открояват до 8 сантиметра, предоставяйки дълбок масаж на меридианите и енергийните канали на тялото.

PRIME СЕ ГРИЖИ ЗА ВАС
От глава до пети!

Врат


Комбиниран захващаш масаж, плюс повдигане и издърпване на за врата, изчиства ума и подобрява паметта. Може би и за добро настроение!

Рамене


Притискане и разтриване за раменете, перфектна програма след един ден в офиса пред компютъра, за да се освободите от всички "тежести", носени през деня. Забравете за болката и напрежението!

Лопатки


Чувствителната зона се нуждае от деликатна и иновативна терапия: тази нова програма е идеална за трениране и отпускане на зоната, с благоприятни ефекти за целия гръб.

Талия


Тайландското разтягане помага за отпускане на мускулите на талията и укрепване на гръбначния стълб в лумбалната област, с дългосрочни благоприятни ефекти за стойката. Предотвратете бъдещи проблеми!

Ходила


18 въздушни възглавници, вградени в поставката за ходилата и системата за бързо нагряване с графен, спомагат за бързото отпускане на скованите мускули и стимулират кръвообращението в ходилата и краката.

Три ролки с издатини, посветени на ходилата, осигуряват допълнителна стимулация на рефлексните точки.

Чувствителен? PRIME позволява 5 настройки за интензивността на въздушния масаж на ходилата! Веднага ще ги усетите.

Крака


Приставка за крака с двойна роля, патентована иновация, предлага поддръжка и движение в двете посоки, и автоматично се адаптира към потребители с различна височина.

Гръден кош


Подобрява гъвкавостта и подвижността на гръдните мускули, чрез нова техника за разтягане на гърдите, която мобилизира цялата гръдна клетка. Дишайте лесно!

За незаменим приятел

Все по-голяма част от живота ни е свързана с употребата на мобилния телефон. С PRIME ще можете да останете неразделни. Фотьойлът се сприятелява с телефоните чрез Bluetooth и Ви позволява да възпроизвеждате музика чрез вградената система. Специален USB порт Ви позволява да зареждате мобилния си телефон: така че Вие и Вашия телефон да можете да зареждате батериите си едновременно.

Стерео високоговорители

Желаете ли да затворите очи и да се понесете върху въздушните възглавници за цялото тяло на PRIME? Придружете преживяването с любимата Ви музика, предавана по няколко канала към стерео високоговорители NICAM, които пресъздават точно динамиката на звука. За релакс, за мечтание, за състояние на благосъстояние, което отива директно в душата!

Жена се наслаждава на отпускащият масаж от Масажен стол PRIME

Спецификации и технически характеристики

Таймер Да
Автоматични програми 12
Електрически наклоняема облегалка Да
Поставка за краката Автоматично разтягане
Въздушни възглавници в седалищната област Да
Въздушни възглавници за крака а Да
Масажни ролки 3D
Системи за масаж на гърба Две независими системи
Масаж на краката Да
Рефлексотерапия Да
Нагряване На гърба и краката
Таблет за управление Сензорен екран
Поставка за таблет Да

Размери

Графика с размерите на Масажен стол PRIME

Цветове

Масажен стол PRIME - Цветове
Поискайте повече информация за Масажен стол PRIME
Автоматично ще получите ценовият каталог на имейл ☟

↘ Височината и теглото на потребителите са важни при избора на масажен стол


☝ Вие сте на един клик от ценовият каталог!

Какво казват клиентите за

Високо оценен
- от
г-н Николов / София
5 / 5 points
Висококачествен масажен стол, много практичен и лесен за използване. Прекрасна компания, с безупречни и съвестни услуги. Фотьойлът е удобен и тих. Високо оценен.