Prime - Една сбъдната мечта

  • НАЛИЧНОСТ

    В Наличност

  • ГАРАНЦИЯ

    3 Години

  • ТРАНСПОРТ

    Безплатно

Prime video

Специалист за Вашето благосъстояние

Ще Ви липсва дома повече, когато там Ви очаква PRIME. Този масажен стол съчетава най-модерната технология с превъзходен дизайн, за изживяване посветено изцяло на Вашата релаксация и здраве. Починете си от бързия ритъм на живот в „гнездо“, предназначено да превърне мечтите в реалност!

PRIME

Живот без болки

Кажете сбогом на дискомфорта: креслото PRIME има масажни функции за всяка част от тялото и Ви обгръща в комфорт - буквално, от главата до петите!

Възнаграждение след един работен ден

Специалните функции на PRIME Ви помагат да се освободите от симптомите на „съвременните професионални заболявания“: болки във врата, лумбални или тези, причинени от неправилна стойка.

Масажен стол PRIME

Физическа и психическа релаксация

Седнете и пуснете любимата си музика! PRIME е създаден, за да Ви помогне да се отпуснете "тяло и душа", съчетавайки технология с изключителен дизайн и покрития.

Здравословен начин на живот

Ползите за здравето от масажа са известни от хилядолетия и съвременната медицина ги потвърждава. PRIME облекчава проблемите, причинени от бързия и стресиращ начин на живот.

Масажен стол PRIME

Масаж на раменете с въздушни възглавници

PRIME включва 12 автоматични уелнес програми, проектирани за Вашето благосъстояние - от първия момент на всеки ден, до вечерите, когато имате нужда от няколко минути, за да се отпуснете. Можете дори да регулирате продължителността им, така че всичко да се вписва идеално в ежедневния Ви график!

PRIME

Технологията често е причината да се чувстваме стресирани, забързани или с дълъг списък от задължения. PRIME революционизира уравнението: нашият отдел за научноизследователска дейност и развитие поставя технологията в услуга на Вашето здраве и благосъстояние. Без стрес!

PRIME

ДВОЕН МЕХАНИЗЪМ, КУМУЛАТИВЕН ЕФЕКТ

3D масажния механизъм за дълбоката тъкан обединява силите си със специализирания механизъм за талията и бедрата. Ефектът? Синхронизиран масаж, подобен на масажа на четири опитни ръце, едновременно!

БЛАГОРОДЕН МАТЕРИАЛ. ДОРИ ЗА НОБЕЛ!

Шведската академия присъди Нобелова награда на изобретателя на графен. PRIME Ви предоставя отопление с графен, което удвоява ефективността на масажа, стимулира циркулацията, намалява болката и сковаността на мускулите.

PRIME

Две масажни системи за гърба

Права шина

Масажният механизъм обхваща цялата горна част: от врата до кръста, в права линия, по дължината на гърба.

Гъвкава шина

С широко покритие, шината е извита, за да повдигнете гърба Ви, в позиция от тип "мост", специфична при тайландския масаж. Патентована иновация.

Масажен стол PRIME

Топлото "гнездо" във Вашия дом

През 2010 г. двама физици получиха Нобелова награда за откриването на графен: форма на въглерод с невероятни свойства, които водят началото си от забележителния свят на квантовата физика. Тази година Komoder PRIME поставя графена в услуга на Вашето здраве. Използван като топлопроводник, най-новият въглероден материал превъзхожда всички други известни материали. Произвежданото далечно инфрачервено лъчение се счита за идеалната терапия за грижа за здравето.

Масажен стол PRIME

Формата отговаря на функцията

Изчистената външната форма обгръща интериор, посветен на перфектен комфорт. Дизайнът на фотьойла PRIME отразява основната технология, патентована от Komoder: гъвкавата шина, която довежда изживяването на ново ниво. Елегантните материали, фините светлини и мултимедийните функции работят заедно, така че докато се наслаждавате на масажа, можете да се отпуснете напълно в лично пространството за наслада.

Масажен стол PRIME

Подходящ за Вашия дом

Креслото PRIME се нуждае само от 5 сантиметра спрямо стената: той се плъзга напред и се накланя назад, чрез два синхронизирани механизма, за да спести място и да Ви предостави изцяло релаксираща позиция. Елегантният му дизайн превръща PRIME в атракционна точка във всяко помещение.

Масажен стол PRIME

Уникален, балансиран, отличителен

PRIME използва елегантни линии и контури, завишени в модернистична естетика. Контрастът между вдлъбната и изпъкнала форма оформя пространство, което ще Ви предостави, във всеки момент на използване, повишено чувство за интимност и сигурност.

PRIME

Елегантни контури

Чрез задаване на „Нулева гравитация“ бедрата и прасците са разположени на същото хоризонтално ниво като раменете. Разделеният дизайн на страничния панел му придава триизмерност и позволява на фотьойла PRIME да подхожда на повечето декори и среди. Определено PRIME ще бъде у дома и във Вашия дом!

Масажен стол PRIME

Луксозни материали

Висококачествените първокласни материали, тествани в съответствие с най-строгите RoHS стандарти, като кожата и гранулираното дърво, напомнят на луксозен, ръчно изработен предмет.

Масажен стол PRIME

ПРОСТРАНСТВО ЗА АБСОЛЮТЕН КОМФОРТ

Усъвършенствани екологични материали

Изработен от усъвършенствана полиуретанова кожа, PRIME има фина текстура и атрактивна естетика, която предлага деликатно и удобно докосване още при първия контакт. Лесно се почиства с обикновена влажна кърпа, PRIME е в съответствие със стандартите на сертификатите за околната среда и качеството - гаранция, че в конструкцията му не са използвани вредни за хората и природата материали, съгласно директивата RoHS.

Възглавници с уникален дизайн

Възглавниците от полиуретанова кожа PRIME се възползват от уникален дизайн. Основна възглавница в пълен размер, голяма и средна възглавница за гърба, малка възглавница за главата - PRIME гарантира, че всеки сантиметър от тялото е правилно поддържан. Възглавниците PRIME са създадени да допринесат за персонализирано изживяване: повдигнете ги за по-силен масаж или ги задръжте в позиция за по-деликатен масаж.

PRIME

Пълен контрол, с едно докосване

Дистанционното управление със сензорен екран прави всички функции на PRIME да бъдат на едно докосване разстояние - включително напредналите функции за свързване с мобилни телефони или таблети. Дори графичните символи са внимателно подбрани, така че всичко да е интуитивно и удобно. На подлакътника ще намерите 7 бутона за бързи команди, за лесно управление на основните функции.

Масажен стол PRIME
Prime video

6 МАСАЖНИ ТЕХНИКИ

Синхронно разтриване и натискане


Масажните ролки Ви предоставят синхронизиран масаж на разтриване с удари по гърба и се борят с мускулната скованост.

Интензивен натиск


Масажните ролки непрекъснато се насочват към определени точки на меридиана на гърба: единственият натиск, който освобождава от болките!

Дълбок шиацу


Масажните ролки прилагат натиск върху меридианите и се придвижват надолу по гърба, за да освободят блокажите.

Ритмични удари


Ролките извършват масаж чрез ритмични удари по точките на меридиана и се движат надолу, по гърба, за да го отпуснат.

Деликатно разтриване


Освободете се от мускулното напрежение с това деликатно движение: ролките извършват ротационно движение, чиито ефекти ще усетите веднага.

Шиацу 3D


Масажните ролки се открояват до 8 сантиметра, предоставяйки дълбок масаж на меридианите и енергийните канали на тялото.

PRIME СЕ ГРИЖИ ЗА ВАС
От глава до пети!

Врат


Комбиниран захващаш масаж, плюс повдигане и издърпване на за врата, изчиства ума и подобрява паметта. Може би и за добро настроение!

Рамене


Притискане и разтриване за раменете, перфектна програма след един ден в офиса пред компютъра, за да се освободите от всички "тежести", носени през деня. Забравете за болката и напрежението!

Лопатки


Чувствителната зона се нуждае от деликатна и иновативна терапия: тази нова програма е идеална за трениране и отпускане на зоната, с благоприятни ефекти за целия гръб.

Талия


Тайландското разтягане помага за отпускане на мускулите на талията и укрепване на гръбначния стълб в лумбалната област, с дългосрочни благоприятни ефекти за стойката. Предотвратете бъдещи проблеми!

Ходила


18 въздушни възглавници, вградени в поставката за ходилата и системата за бързо нагряване с графен, спомагат за бързото отпускане на скованите мускули и стимулират кръвообращението в ходилата и краката.

Три ролки с издатини, посветени на ходилата, осигуряват допълнителна стимулация на рефлексните точки.

Чувствителен? PRIME позволява 5 настройки за интензивността на въздушния масаж на ходилата! Веднага ще ги усетите.

Крака


Приставка за крака с двойна роля, патентована иновация, предлага поддръжка и движение в двете посоки, и автоматично се адаптира към потребители с различна височина.

Гръден кош


Подобрява гъвкавостта и подвижността на гръдните мускули, чрез нова техника за разтягане на гърдите, която мобилизира цялата гръдна клетка. Дишайте лесно!

За незаменим приятел

Все по-голяма част от живота ни е свързана с употребата на мобилния телефон. С PRIME ще можете да останете неразделни. Фотьойлът се сприятелява с телефоните чрез Bluetooth и Ви позволява да възпроизвеждате музика чрез вградената система. Специален USB порт Ви позволява да зареждате мобилния си телефон: така че Вие и Вашия телефон да можете да зареждате батериите си едновременно.

Стерео високоговорители

Желаете ли да затворите очи и да се понесете върху въздушните възглавници за цялото тяло на PRIME? Придружете преживяването с любимата Ви музика, предавана по няколко канала към стерео високоговорители NICAM, които пресъздават точно динамиката на звука. За релакс, за мечтание, за състояние на благосъстояние, което отива директно в душата!

Масажен стол PRIME

Спецификации и технически характеристики

Таймер Да
Автоматични програми 12
Електрически наклоняема облегалка Да
Поставка за краката Автоматично разтягане
Въздушни възглавници в седалищната област Да
Въздушни възглавници за крака а Да
Масажни ролки 3D
Системи за масаж на гърба Две независими системи
Масаж на краката Да
Рефлексотерапия Да
Нагряване На гърба и краката
Таблет за управление Сензорен екран
Поставка за таблет Да

Размери

Размери

Цветове

Цветове
Получете повече информация за масажен стол Prime