Масажен стол Etna с нагряване. Създаден, за да впечатлява! Изберете масажния стол Etna за изживяване, което ще желаете всеки ден.

мнения
Масажен стол Etna
 • НАЛИЧНОСТ

  В Наличност

 • ГАРАНЦИЯ

  3 Години

 • ТРАНСПОРТ

  Безплатно

 • ПРОИЗВОДИТЕЛ

  Komoder

Поискайте Цена за Март
Позвънете сега на номер0883 637 756
3D масажни ролки 4 масажни ролки Нагряване на гърба Нагряване на краката
Предварително сканиране 9 Автоматични програми Позиции Нулева Гравитация Шина SL от 135 см

ETNA - Проектиран за цялото семейство. ETNA ще промени живота и свободното Ви време

Etna е масажен стол от ново поколение Komoder, оборудван с 4 интелигенти, безшумни, регулируеми и мобилни 3D масажни ръце за цялостен масаж на гърба. Etna използва новата масажна система в "L" от 135 см, като е сред моделите с най-дългите масажни системи. Масажният курс Ви позволява да се насладите на масаж от главата седалището, близо до коленете.

Креслото Ви предоставя пълен масаж с въздушно пресиране (рамене, гръб, седалка, ръце, крака)

Масажният стол притежава специална технология, която включва предварително сканиране на потребителите. Независимо от височината Ви, този фотьойл ще се адаптира подходящо, за да се възползвате от масаж на врата и изключителен масаж с рефлексотерапия.

Масажен стол Etna

Etna ще стане най-обичаният член на Вашето семейство

Etna е оборудван с комплект от тихи, интелигентни 3D механични ръце, които се движат нагоре и надолу, простиращи се назад и напред, плюс странични движения. Тези механични ръце помагат да се открият параметрите на всеки потребител: тегло и височина.

Ще използвате масажен стол Etna от любов към масажа и за релаксация

Доказателство за способността на масажния стол да предоставя персонализиран масаж е фактът, че технологията на креслото Ви позволява да регулирате масажния механизъм. Можете да изберете разстоянието между масажните ролки, предпочитаната от Вас масажна скорост, можете да изберете дълбок масаж на шията или функцията за масаж чрез търкаляне, за да коригирате стойката на тялото.

Масажен стол Etna

Ефикасният масаж започва с масаж на ходилата (рефлексотерапия)

Масажният стол Etna е оборудван с функция рефлексотерапия, с тройни ролки за масаж на ходилата. Тази функция е идеална за стимулиране на нервните центрове.

Рефлексотерапията е необходим тип масаж, който впечатлява

Масажът с рефлексотерапия се извършва с помощта на плака, снабдена с ролки, а приставката за краката автоматично се удължава, за да отговаря на различните височини на потребителите. Препоръчваме използването на функцията за рефлексотерапия за хора, които имат болки в краката или за хора, които прекарват много време в изправено положение.

Масажен стол Etna

Оборудван с нагревателна система за гърба и краката

Отоплителният механизъм акцентира върху ефективността на масажа, премахвайки студа през зимата или на климатизираните стаи през лятото. С тази вградена отоплителна система масажният стол Etna се превръща в един от най-комплексните столове за масаж на пазара. Функцията за нагряване на гърба и краката използва въглеродни влакна като източник на инфрачервено отопление.

Etna е масажен стол, който ще заобичате веднага

Масажното изживяване, предлагано от Etna, е впечатляващо. Начинът, по който този фотьойл успява да отпусне, е фантастичен - Технологията се използва за лечение на болки в кръста или врата.

Масажен стол Etna

Масаж на раменете с въздушни възглавници

Въздушните възглавници в областта на раменете имат ролята да Ви фиксират правилно в креслото и да поставят тялото в облегалката на стола за ефикасен масаж в областта на паравертебралните мускули.

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Снабден с въздушни възглавници, които спазват извивката на човешките ръце, Etna предлага масаж, който напълно обхваща ръцете. Въздушните възглавници ще отпуснат и ободрят ръцете и дланите Ви.

Масаж на краката с въздушни възглавници

Поставката за крака е оборудвана с въздушни възглавници за масаж чрез пресиране на краката.

Масаж на прасците с въздушни възглавници

Въздушните възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасеца, глезена и стъпалото, за да Ви предоставят незабравимо изживяване. Активирайте функцията за компресиращ масаж с въздушни възглавници, за да стимулирате акупресурните точки. Тази функция ще отпусне краката Ви и ще почувствате подобрение в мускулите на краката.

Масажен стол Etna

6 вида масаж, извършвани от Etna
Изпитайте услугите на неуморен масажист

Масажен стол Etna
Масаж на раменете с въздушни възглавници
Масажен стол Etna
Потупване
Масажен стол Etna
Синхронен
Масажен стол Etna
Шиацу
Масажен стол Etna
Удари
Масажен стол Etna
Ритмичен

5 см от стената - Интелигентна функция за спестяване на пространство

Креслото е предназначено за малки пространства и се изисква разстояние 5 см от задната стена, когато масажния стол е в работен цикъл. Седалката на стола ще се приплъзне напред, без да се докосва до стената.

Приятен на вид. Функционален дизайн

Динамичната форма на този масажен стол е насочена специално към нуждите на потребителите да пестят пространство в дома. Този модел е идеален за къща, апартамент, офис, дори когато пространството е ограничено.

Масажен стол Etna

Креслото сканира и се настройва интелигентно

Etna е оборудван с автоматична система за локализиране на раменете. Тази система включва предварително сканиране при всяка масажна сесия, за да се установи височината и теглото на потребителя, така че масажния цикъл да е напълно персонализиран.

3D система от масажни ролки с регулиране на интензивността

Etna е оборудван с комплект от тихи, интелигентни 3D механични ръце, които се движат нагоре и надолу, простиращи се назад и напред, плюс странични движения. Тези механични ръце помагат да се открият параметрите на всеки потребител: тегло и височина.

Масажен стол Etna

Бутони за контрол
Поставка за дистанционно управление

Новият ETNA позволява по-лесен достъп до контролните бутони. Вече не е нужно да спирате по време на масажния цикъл, за да промените масажната позиция. По всяко време можете да спрете стола в определена позиция.

Захранване на телефон с помощта на USB порт

Etna е оборудван с USB порт за захранване на телефон или друго устройство.

Масажен стол Etna

Какво е Нулева Гравитация?

Тази позиция ще Ви доведе в състояние на безтегловност, в което ще можете да се насладите на перфектна релаксация. Новото кресло Etna позволява наклон в позиции на нулева гравитация.

Позиции Нулева Гравитация

Чрез изискване на „Нулева гравитация“ бедрата и краката са разположени на същото хоризонтално ниво с раменете. Центърът на тежестта на тялото се променя и гравитационната сила ще бъде равномерно разпределена върху тялото. Това е идеалната позиция за масаж. Сега е моментът да изпитате масажните програми, предлагани от този изключителен масажен стол.

Масажен стол Etna

Вградена аудиосистема. Повишете доброто състояние!

Имате възможност да използвате смартфон или таблет, за да възпроизвеждате музика.
Свържете фотьойла към телефона, таблета или лаптопа си чрез Bluetooth. Креслото Etna разполага с набор от тонколони, вградени в облегалката, а с Bluetooth връзката можете да слушате любимата си музика директно от мобилния телефон.

Масажен стол Etna

Имате ли болки в мускулите? Креслото третира контрактурите

Разтягането на ръцете, гърба и краката се препоръчва за активиране на костната регенерация, за да се премахне напрежението и контракциите на мускулите. Този участък се извършва с приставка за масаж на раменете, ръцете и краката.
Масажният стол Etna е предназначен за различни потребители, с 9 автоматични масажни програми, които Ви осигуряват индивидуален масаж, който удовлетворява различни очаквания.

Масажен стол Etna

Удължаване на поставката на прасците

В зависимост от височината на потребителя, поставката за прасците се удължава автоматично, максималната дължина на удължението е от 15 см, като по този начин се осигурява цялостен масаж,според височината на всеки потребител.

Масажен стол Etna

Технически спецификации и характеристики

Таймер Да
Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Поставка за масаж на краката Автоматично разтегателна
Въздушни възглавници за седалището Да
Въздушни възглавници за прасците Да
Масажни ролки 3D
Масаж на седалището Да
Масаж на прасците Да
Рефлексотерапия Да
Нагряване На гърба и краката
Дистанционно управление Да
Поставка за дистанционно управление Да
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Тегло на стола (кг) 90 кг
Ел. захранване 220 - 230V
Поискайте Сега Специалната Цена

Изпитайте услугите на неуморен масажист, който познава 12 Автоматични програми и 6 вида масаж

Открийте Focus II
FOCUS II

KOMODER LUXURY - 4D ИЗЖИВЯВАНЕ

Открийте Luxury 4D
Открийте Luxury 4D

Размери

Масажен стол Etna

Какво казват клиентите за Масажен стол Etna:

Много доволен!
- от
5 / 5 точки
Благодаря Ви за доставката и за бързината, с която отговорихте на запитването ми. Успех и благодаря за този толкова добър продукт.
Поздравления за качествените продукти
- от
5 / 5 точки
След изпробването на продукта закупихме масажен стол ETNA от Вас. Радвам, че намерихме масажен стол, който да отговаря на всички наши изисквания. Поздравления за качеството на продуктите и за бързата доставка.
Оценка: 5 от 5, дадена от 2 клиенти
Подобни продукти
складиране, Безплатна Доставка, Монтаж Komoder
Правилно складиране

Правилно складиране

Работиме с 2 професионални склада в България, за да съхраняваме в перфектни условия нашите продукти.

Безопасно пренасяне

Масажните столове се товарят
механично и с голямо внимание.
Предлагаме Безплатна доставка

Предлагаме Безплатна доставка

Безплатната доставка е навсякъде в България и се извършва от наши транспортьори.
Пренос и монтаж

Пренос и монтаж

Монтираме Ви стола.
Насладете се на масажа!
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Позвънете сега на номер
Поискайте Сега Специалната Цена