Масажен фотьойл Komoder Luxor - Kапсула

мнения
Комодер Luxor Kапсула с Нулева гравитация
 • НАЛИЧНОСТ

  В Наличност

 • ГАРАНЦИЯ

  3 Години

 • ТРАНСПОРТ

  Безплатно

 • ПРОИЗВОДИТЕЛ

  komoder

Поискайте Цена за Януари
Позвънете сега на номер0883 637 756
3D Масажни ролки 4 масажни ролки Система за Нулева гравитация Нагряване на гърба
Интелигентен механизъм Плъзгаща система за спестяване на място Bluetooth Музика Система за отрицателни йони

Масажен стол с ръце на терапевт

Komoder Luxor е ново поколение масажен стол Komodеr с 4 интелигентни, безшумни подвижни масажни ръце за пълен масаж на гърба. Luxor използва иновативната масажна система в "L" от 125 см - масажен стол с най-дългa масажна шина.

Цялостен масаж с пресиране за рамене, гръб, седалище, ръце, крака.

Luxor е оборудван с иновативна функция на въздушни помпи и клапани. Въздушните помпи работят в синхрон и непрекъснато, за да осигурят необходимата задвижваща сила за всички въздушни възглавници, с които е снабден фотьойлът. Релаксиращият масаж и силното налягане на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което позволява да се възползвате от освежаващ масаж.

Комодер Luxor Kапсула с Нулева гравитация

Уникална функция: 3D управление

Друго доказателство за капацитета на стола е предоставянето на персонализиран масаж и факта, че технологията за 3D на стола позволява да регулирате дълбочината на ролковия масаж. Можете да изберете едно от 5-те нива за интензивност на 3D масажа, за да се насладите на по-дълбок масаж благодарение на автоматичното разширение и лесно да изберете една от новите автоматични програми 3D.

Перфектен механизъм за настройка

Вие избирате колко дълбок да бъде изпълняван масажа.Използвайки масажния стол, ще укрепите вашите паравертебрални мускули.

Komoder LUXOR 3D

Luxor е оборудван с прецизна система за сканиране

Проследяването на акупунктурните точки и пулса дава повече точност на масажа. Използвайки интелигентна система за детекция на бионични елементи, Luxor може да открие врата, раменете, гърба, кръста и седалището, осигурявайки по-дълбок масаж и по-точен фиксиран масаж на потребители с различна височина, доставяйки изживяване на традиционен китайски масаж на високо ниво.

skanirane

Оборудван с нагряваща система за гърба

Механизма за нагряване акцентира върху ефективността на масажа, премахвайки студа от зимен тип или този на климатизираните стаи през лятото. С тази вградена нагряваща система, масажният стол Luxor е най-комплексния масажен стол на пазара. Функцията за затопляне на гърба използва въглеродни влакна като източник на инфрачервено нагряване.

nagryavane Komoder Luxor

Много важна функция: Автоматично удължаване за врата и раменете.

В допълнение към L-образната дълга масажна шина, столът Luxor предлага и допълнителна зона, която позволява на масажните ролки да докоснат най-високата част на врата и раменете. Тази функция се използва в много от автоматичните програми на стола, осигурявайки възможно най-пълен масаж за шията и раменете, с което е единствен по рода си.

Комодер Luxor Kапсула с Нулева гравитация

Идеалната масажна позиция - подобрява качеството на съня

Чрез синхронизиране на облегалката, седалката и поставката за крака с многоъгълен мобилен модул се постига най-добрият масаж в "нулева гравитация". Той осигурява пълна релаксация и естествена и удобна масажна позиция, намалявайки налягането на сърцето и гръбначния стълб, увеличавайки количеството кръв и кислород, доставяни в мозъка, като по този начин се подобрява качеството на съня и се премахва умората.

masazhna pozitia Komoder LUXOR

Фотьойлът заема по-малко пространство. Не се притеснявайте за пространството.

Предназначен за малки пространства, с изискването да се инсталира на 5см разстояние от задната стена при работен цикъл. Седалката на стола се преплъзва напред, без стола да се докосва до задната стена.

Приятен аспект. Функционален дизайн.

Динамичната форма на този масажен стол е насочена точно към нуждата на потребителя да пести пространство в дома си. Този модел е идеален за къща, апартамент, офис, дори когато пространството е ограничено.

Фотьойлът заема по-малко пространство. Не се притеснявайте за пространството Komoder LUXOR

Имате ли болки в мускулите? Креслото ги третира лечебно

Разтягането на ръцете, гърба и краката се препоръчва за активиране на костната регенерация, за да се премахне напрежението и контракциите на мускулите. Това разтягане се извършва с помощта за масажните възглавници на раменете, ръцете и краката.

Разтягането на ръцете, гърба и краката се препоръчва за активиране на костната регенерация, за да се премахне напрежението и контракциите на мускулите. Това разтягане се извършва с помощта за масажните възглавници на раменете, ръцете и краката.

konktrakturi

Фотъойлът сканира и се настройва интелигентно

Новият Luxor предлага автоматична система за локализиране на раменете. Тази система включва предварително сканиране при всяка масажна сесия, за да се установи височината и теглото на потребителя, така че масажа да е напълно персонализиран.

Фотъойлът сканира и се настройва интелигентно

Масажирайте целия гръб с помощта на 3D ролки по шина в "L" от 125 см

Новият масажен стол Luxor е снабден с набор от интелигентни и тихи 3D ръце, които се движат нагоре и надолу, изпъквайки напред и назад плюс страничните движения. Тези механични ръце помагат да се открият размерите на всеки потребител - тегло и височина. За да се насладите максимално на релаксацията, благодарение на L-образната ролкова шина с приблизителна дължина 125 см.

sistema-l

Перфектен за вашия дом

Ако се притеснявате, че Luxor няма да се помести във вашия дом, не се безпокойте! Технологията "нула пространство от стената" позволява да поставите фотьойла веднага до стената. Тази авансирана функция на Komoder Luxor предоставя мечтания масаж дори и в най-тесните пространства. Комодер постоянно се стреми да докосне висините на лукса и спокойствието, а Luxor е идеален символ на тази мисия.

Перфектен за вашия дом

разтриване на прасците - уникална функция

Една от най-популярните нови функции на Luxor е масажа с разтриване на прасеца. Всеки модул за краката е с две ролки за облекчаване на болката и умората в мускулите. Ролките имитират човешки ръце, работейки чудесно, за да премахнат напрежението и болката и да подобрят кръвообращението и гъвкавостта на тези силно ползвани мускули.

Мачкане на прасците - уникална функция Komoder LUXOR

Най-пълният масаж на краката. Рефлексотерапия.

Освен ролков масаж за прасците, фотъойла KOMODER Luxor предлага и ролков масаж на ходилата. И двете системи за краката са снабдени с рефлексотерапевтична ролка, която се върти и разтрива ходилата на краката, като същевременно стимулира техните пресопунктови точки.

С ролките за прасци, въздушния масаж и ролките за ходилата, фотъойла KOMODER Luxor предлага несравним масаж на ходилата.

refleksoterapiya Komoder LUXOR

Поставка за крака с автоматично удължаване. Перфектен за високи хора.

Поставката за крака е с актуализирана версия, базираща се на предишните модели на стола. Това е изцяло нов дизайн, предназначен да осигури повишен комфорт за високи потребители до 195 - 200 см, което прави Комодер Luxor идеален масажен стол за висококи потребители или за всеки, който има нужда от допълнително пространство за краката.

za-visoki-potrebiteli Komoder LUXOR

Страдате ли от болки в лумбална или цервикална зона, или прекомерно натоварване?

Благодарение на новата функция за разстягане, масажният фотъойл Komoder Luxor се превръща в идеалното решение за всеки тип потребител, който страда от лумбална болка, цервикална болка или дори безсъние поради стрес или претоварване.

bolki v krasta

Време е да използвате масажен стол.

Благодарение на технологията за сканиране на тялото, акупунктурните точки и физическите характеристики на тялото, фотъойла Luxor може да открие врата, раменете, гърба, талията и седалищната зона, осигурявайки по-дълбок и фиксиран масаж с висока прецизност за потребители с различна височина.

Независимо към коя от 6-те категории спадате е време да използвате масажния стол Komoder Luxor у дома или в офиса.

preporaka

Функция на отрицателни кислородни йони

Функция на отрицателните кислородни йони - проверете бутона на лявото рамо, в горната част. Иновативният дизайн с отрицателни кислородни йони в облегалката за глава може да излъчва в непрекъснат поток отрицателни кислородни йони. Проверени от националния център за контрол на качеството на инфрачервените промишлени електрически уреди, отрицателните кислородни йони имат концентрация до 240 000 / cm3, подобно на гора или водопад, и спомагат за бързо възстановяване на човешкото тяло.

Фотьойлът се разгъва максимално

Нула гравитация - Фотьойлът се разгъва максимално

Новият Komoder Luxor се разгъва в 3 позиции с нулева гравитация. Тази позиция предоставя състояние на безтегловност, за да се насладите на перфектното релаксиране без ограничения.

При стартиране на режим "нулева гравитация" ъгълът на издигане между тялото и крака е около 118 градуса. Бедрата и краката са разположени по-високо от сърцето. Гравитацията (тежестта) на всяка част от тялото ще бъде равномерно разпределена в масажния стол, за да може натискът върху тялото да се разсее напълно.

Нула гравитация - Фотьойлът се разгъва максимално

Светлинна хромотерапия

Точно както вграденият йонизатор за въздух помага да се създаде перфектна атмосфера за релаксиращ масаж, така и вградените LED светлини в тялото на стола добавят хроматично измерение към обкръжението. Хромотерапията е използването на цветни светлини с терапевтични цели. Различните цветове имат различни ефекти, а фотьойлът Komoder Luxor се отличава с разнообразни деликатни сини и зелени нюанси, за да създаде много успокояваща атмосфера.
Разбира се, ако предпочитате да се насладите на масажа без светлини, лампите за хромотерапия могат да бъдат изключени по всяко време.

chromoterapiya Komoder LUXOR

Bluetooth аудио система. Вградени високоговорители. Без окабеляване у дома

Имате възможност да използвате смартфон или таблет, за да възпроизвеждате музика. Свържете фотьойла към телефона, таблета или лаптопа си чрез Bluetooth. Креслото разполага с набор от високоговорители, вградени в облегалката, а с Bluetooth връзката можете да слушате любимата си музика директно от мобилния си телефон.

Bluetooth аудио система

Видове ръчен масаж

Мачкане

Универсална техника, в която масажните ролки събират и разтриват мускулите с мощни движения.

Леки потупвания

Техника, при която ролките извършват леки ударни движения.

Потупване

По-енергична техника, при която ролките изпълняват по-мощни ударни движения.

Шиацу

Техника, базирана на японски масаж с пръсти, в която масажните ролки притискат мускулите с малки, концентрирани движения.

Синхрон

Когато използвате тази техника, движенията на масажните ролки се синхронизират с хода на музиката. За да използвате тази техника трябва да свържете фотьойла с устройство за слушате музика.

Ритмичен

Тази техника използва силен ритмичен масаж.

Имате ли цервикална или лумбална болка?

Иновативната функция на въздушните помпи може да работи синхронно и непрекъснато, за да осигури необходимата задвижваща сила на въздушните възглавници. Релаксиращият масаж и натиска на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което ви позволява да се насладите на освежаващ масаж.

Креслото знае и работи!

Прешлените обикновено причиняват болка в талията и гърба - причината за тортиколита. Креслото Luxor разполага с технология за откриване, която може да определи точките за масаж според вашата височина. От главата до петите тази технология обхваща 500 точки по цялото тяло, предоставяйки удобна физиотерапия за решаване на проблемите свързани с понижено здраве, обновявайки ви.

bolki Komoder LUXOR
Предлагаме Ви безплатна доставка и монтаж. Изпратете запитване за ценова листа!
Поискайте месечната оферта

Автоматични програми - 3D

Здравословно дишане

Тази уникална 5-минутна програма движи 3D ролките напред и назад със специфични ритми, за да ви помогне да подобрите дишането си. Ако се изненадате от дишането си или се чувствате леко замаяни, тази програма е за вас.

Дълбок 3D Shiatsu масаж

Тази 10-минутна програма използва 3D ролки, за да изтласка здраво мускулите в реалистичен стил на масаж в дълбоки тъкани.

Масаж чрез разтягане

Това е програма за разтягане от 5 минути. 3D ролките действат заедно с въздушните възглавници на стола, за да се разпрострат по цялата повърхност на тялото.

Автоматични програми - Стандартни

Освежаване след спорт

Тази програма е предназначена специално за употреба след интензивна физическа активност, като например спорт или тренировка. Въз основа на тайландски масажни методи, програмата съчетава силен мачкащ ролков масаж с функции за разтягане, предлагани от въздушна системата за масаж. По време на програмата, краката, талията и други части на тялото се разтягат и масажират, използвайки енергични техники. Силното действие е предназначено да поддържа правилно кръвообращението и да ускорява възстановяването на мускулите.

Почивка и сън

Това е програма, предназначена да се използва преди лягане или като бърз начин за отпускане през деня, като например в обедната почивка. Деликатни, но динамични масажни движения успокояват тялото и освобождават потребителя, като му дават пълна релаксация.

Релаксация след работа

Програма, предназначена за потребители, които работят в офис или прекарват много часове в пътуване с кола или самолет. Силните, интензивни техники за масаж облекчават болката и напрежението в горната част на тялото, раменете и шията. Това е страхотна програма за обновяване на тялото след напрегнат ден в офиса.

Врат и рамене

Програма за масаж на тялото, която се фокусира специално върху врата и раменете. Автоматично удължава ролките на раменете и врата за максимална употреба на 3D масажните ролки, за да се премахне напрежението и болката.

Стълб и кръст

Приблизително 80% от тази програма се фокусира върху масажирането на лумбалните мускули и прешлени. Ролковият и въздушният масаж работят заедно, за да се подобри лумбалната област, докато останалата част от тялото се възползва от деликатен масаж.

Зони на ролковия масаж

След като изберете техниката за масаж, можете да изберете как и къде искате масажните ролки да работят.

Цял

По подразбиране ролките за масаж изпълняват зададената им техника за масаж в целия обхват на шината за масаж.

Частичен

Този режим ограничава действието на масажните ролки върху малка зона на гърба; в тази област може да се придвижва нагоре или надолу, като използвате бутоните със стрелка нагоре и надолу на дистанционното управление.

Точка

IПо този начин масажните ролки изпълняват избраната техника за фиксирана точка отзад, като ви позволяват да концентрирате масажа върху една точка. Точката за масаж може да се движи нагоре или надолу по гърба или седалището, като използвате бутоните нагоре и надолу на дистанционното управление.

Масажният стол Komoder Luxor е домашен терапевт

Интелигентните механични ръце за масаж събират непрекъснато данни за кривата на гърба, имитирайки масажни техники, използвани от професионалните масажисти, за да ви дадат многоизмерен масаж.

Масажни ролки като ръце на масажист

Масажните ролки са в състояние да извършват следните видове масажни движения: мачкане, стискане, разтриване, пресиране, издърпване, люлеене и усукване. Всички тези методи могат да бъдат използвани, когато поискате.

masazh Komoder LUXOR
Възможност за разсрочено плащане, доставка с наложен платеж или с карта в нашия офис.
Поискайте специалната оферта

Спецификации и технически характеристики

Електричерско разгъване на облегалката Да
Поставка за масаж на краката Електричерско разгъване
Дистанционно управление Да
Джоб за дистанционно управление Да
Tапицерия Еко кожа, антибактериална
Размери в изправено положение 152,4 см - дължина х 83,8 см - ширина х 114,3 см - височина
Размери кресло (наклонено) 182,8 см - дължина x 83,8 см - ширина x 86,3 см – височина
Максимално препоръчително тегло на потребителя 140 кг
Максимална препоръчителна височина на потребителя 195 см
Тегло на креслото 158 кг
Поискайте Сега Специалната Цена

Изпитайте услугите на неуморен масажист, който познава 12 Автоматични програми и 6 вида масаж

Открийте Focus II
FOCUS II

KOMODER LUXURY - 4D ИЗЖИВЯВАНЕ

Открийте Luxury 4D
Открийте Luxury 4D

Какво казват клиентите за Масажен фотьойл Luxor • Цена • Изплащане • Komoder:

Много доволен!
- от
5 / 5 точки
Отличен. Харесва ни масажа!
Изключително сме доволни!
- от
5 / 5 точки
Най-добрият масажен стол, който някога съм виждал, мога да кажа това след като изпробвах в шоурума. Купих го за семейството и масажа е изключителен. Масажните ролки се движат от зоната на седалището до горната част в зоната на врата и креслото се накланя много
Заслужава си! Много добър масаж!
- от
5 / 5 точки
Не мислех, че такова кресло може да извърши толкова добър масаж. Заслужава си!
Специален! Купете с голяма увереност!
- от
5 / 5 точки
Горещо препоръчвам този масажен стол. Препоръчвам екипа на Komoder, който се отнесе отлично с мен. Посетете магазина на Komoder и тествайте масажен стол KM9500. Току-що го получих вкъщи, доставен, монтиран, качен по стълбите от екипа от София. За фотьойла мога да Ви кажа, че заспивам всеки път в него. Великолепен е!
Изключителен!
- от
5 / 5 точки
Истински масажен специалист. Превъзходен дизайн за дома. Препоръчвам Ви да опитате този масажен стол. Това е изкуство!
Точно както ми харесва!
- от
5 / 5 точки
Това е единственото кресло, на което наистина мога да регулирам интензивността на ролките по степени. Търсих тази функция, защото съм любител на масажа и съм претенциозен. Това е фотьойла, точно който желаех.
Оценка: 5 от 5, дадена от 6 клиенти
Подобни продукти
Komoder Veleta е ново поколение масажен стол Komoder 2020, снабден с 4 интелигентни, тихи ръце, движещи се вертикално за пълен масаж на гърба. Veleta използва новата масажираща система в "L" от 137 см, правеща го масажен стол с най-дълъг масажен курс
детайли
4 мнения
Масажен стол Комодор JOY 3D Full Body с две независими масажни системи (за гърба и цервикалната област), Bluetooth и USB порт, Нулева Гравитация. Най-нов за 2020
детайли
2 мнения
Komododer Luxury е най-новият масажен стол от гама 2018. Фотьойлът има дълга масажна шина от 135см и предлага пълен 3D масаж и нагряване. Изберете Komoder Luxury на промоционална цена. Доставката е безплатна
детайли
3 мнения
складиране, Безплатна Доставка, Монтаж Komoder
Правилно складиране

Правилно складиране

Работиме с 2 професионални склада в България, за да съхраняваме в перфектни условия нашите продукти.

Безопасно пренасяне

Масажните столове се товарят
механично и с голямо внимание.
Предлагаме Безплатна доставка

Предлагаме Безплатна доставка

Безплатната доставка е навсякъде в България и се извършва от наши транспортьори.
Пренос и монтаж

Пренос и монтаж

Монтираме Ви стола.
Насладете се на масажа!
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Позвънете сега на номер
Поискайте Сега Специалната Цена