Масажен фотьойл Kапсула 4D Komoder KM9000 Robotic Zero Gravity с нагряване, ролков масаж за прасци, ролков масаж за ходила, музика Bluetooth. Най-комплексният масажен стол в България.

Fotoliu masaj Komoder KM9000
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  Komoder
Позвънете сега на номер:
0883 637 756
Поискайте Цена за Януари
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury

Масажен стол с ръце на терапевт.

Komododer KM9000 е ново поколение масажен стол Komodеr с 4 интелигентни, безшумни подвижни масажни ръце за пълен масаж на гърба. KM9000 използва иновативната масажна система в "L" от 135 см - масажен стол с най-дългa масажна шина.

Цялостен масаж с пресиране за рамене, гръб, седалище, ръце, крака.

KM9000 е оборудван с иновативна функция на въздушни помпи и клапани. Въздушните помпи работят в синхрон и непрекъснато, за да осигурят необходимата задвижваща сила за всички въздушни възглавници, с които е снабден фотьойлът. Релаксиращият масаж и силното налягане на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което позволява да се възползвате от освежаващ масаж.

Komoder KM9000

KM9000 е оборудван с прецизна система за сканиране

Проследяването на акупунктурните точки и пулса дава повече точност на масажа. Използвайки интелигентна система за детекция на бионични елементи, KM9000 може да открие врата, раменете, гърба, кръста и седалището, осигурявайки по-дълбок масаж и по-точен фиксиран масаж на потребители с различна височина, доставяйки изживяване на традиционен китайски масаж на високо ниво.

skanirane
Komoder KM9000

Идеалната масажна позиция - подобрява качеството на съня

Чрез синхронизиране на облегалката, седалката и поставката за крака с многоъгълен мобилен модул се постига най-добрият масаж в "нулева гравитация". Той осигурява пълна релаксация и естествена и удобна масажна позиция, намалявайки налягането на сърцето и гръбначния стълб, увеличавайки количеството кръв и кислород, доставяни в мозъка, като по този начин се подобрява качеството на съня и се премахва умората.

konktrakturi

Имате ли болки в мускулите? Креслото ги третира лечебно.

Разтягането на ръцете, гърба и краката се препоръчва за активиране на костната регенерация, за да се премахне напрежението и контракциите на мускулите. Това разтягане се извършва с помощта за масажните възглавници на раменете, ръцете и краката.

Масажният стол Komoder KM9000 е предназначен за различни потребители, с иновативните автоматични масажни програми, които предлагат индивидуален масаж, който отговаря на различните очаквания.

contracturi

Оборудван с нагряваща система за гърба и краката

Механизма за нагряване акцентира върху ефективността на масажа, премахвайки студа от зимен тип или този на климатизираните стаи през лятото. С тази вградена нагряваща система, масажният стол KM9000 е най-комплексния масажен стол на пазара. Функцията за затопляне на гърба използва въглеродни влакна като източник на инфрачервено нагряване.

Фотъойлът сканира и се настройва интелигентно

Новият KM9000 предлага автоматична система за локализиране на раменете. Тази система включва предварително сканиране при всяка масажна сесия, за да се установи височината и теглото на потребителя, така че масажа да е напълно персонализиран.

Перфектен за вашия дом

Ако се притеснявате, че KM9500SL няма да се помести във вашия дом, не се безпокойте! Технологията "нула пространство от стената" позволява да поставите фотьойла веднага до стената. Тази авансирана функция на Komoder KM9500SL предоставя мечтания масаж дори и в най-тесните пространства. Комодер постоянно се стреми да докосне висините на лукса и спокойствието, а KM9500SL е идеален символ на тази мисия.

Фотъойлът сканира и се настройва интелигентно

Страдате ли от болки в лумбална или цервикална зона, или прекомерно натоварване?

Благодарение на новата функция за разстягане, масажният фотъойл Komoder KM9000 се превръща в идеалното решение за всеки тип потребител, който страда от лумбална болка, цервикална болка или дори безсъние поради стрес или претоварване.

bolki v krasta

Време е да използвате масажен стол.

Благодарение на технологията за сканиране на тялото, акупунктурните точки и физическите характеристики на тялото, фотъойла KM9000 може да открие врата, раменете, гърба, талията и седалищната зона, осигурявайки по-дълбок и фиксиран масаж с висока прецизност за потребители с различна височина.

Независимо към коя от 6-те категории спадате е време да използвате масажния стол Komoder KM9000SL у дома или в офиса.

preporaka
Komoder KM9000

Поставка за крака с автоматично удължаване. Перфектен за високи хора.

Поставката за крака е с актуализирана версия, базираща се на предишните модели на стола. Това е изцяло нов дизайн, предназначен да осигури повишен комфорт за високи потребители до 195 - 200 см, което прави Комодер KM9000SL идеален масажен стол за висококи потребители или за всеки, който има нужда от допълнително пространство за краката.

Bluetooth аудио система. Вградени високоговорители. Без окабеляване у дома

Имате възможност да използвате смартфон или таблет, за да възпроизвеждате музика. Свържете фотьойла към телефона, таблета или лаптопа си чрез Bluetooth. Креслото разполага с набор от високоговорители, вградени в облегалката, а с Bluetooth връзката можете да слушате любимата си музика директно от мобилния си телефон.

Bluetooth аудио система

Имате ли цервикална или лумбална болка?

Иновативната функция на въздушните помпи може да работи синхронно и непрекъснато, за да осигури необходимата задвижваща сила на въздушните възглавници. Релаксиращият масаж и натиска на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което ви позволява да се насладите на освежаващ масаж.

Креслото знае и работи!

Прешлените обикновено причиняват болка в талията и гърба - причината за тортиколита. Креслото KM9000 разполага с технология за откриване, която може да определи точките за масаж според вашата височина. От главата до петите тази технология обхваща 500 точки по цялото тяло, предоставяйки удобна физиотерапия за решаване на проблемите свързани с понижено здраве, обновявайки ви.

bolki
komoder km9000 luxury

Спецификации и технически характеристики

Гласова команда Да, за смяна на програмите
Джоб за дистанционно управление Да
Поставка за масаж на краката Електричерско разгъване
Дистанционно управление Да
Джоб за дистанционно управление Да
Tапицерия Еко кожа, антибактериална.
Размери на вертикалното положение 160 x 82 x 127 cm
Размери на наклонено положение 190 x 82 x 92 cm
Максимално препоръчително тегло на потребителя 159 kg
Максимална препоръчителна височина на потребителя 195 см
Тегло на креслото 158 кг
Поискайте Цена за Януари
KM9000

Правила за ползване на "бисквитки"

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на "МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ" ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата