Масажен стол Inada 3S Flex - най-добрият масажен стол за разтягане и релаксиране на мускулите. Притежава медицинска препоръка. Произведен в Япония от Inada - световният лидер от 1962 г.

масажен стол Inada 3S Flex
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  Inada
Позвънете сега на номер:
0883 637 756
Поискайте цени за април

Най-новият масажен стол в света.

Това е най-новият модел от Inada, новият 3D масажен стол, медицински стол 3S. Този масажен стол е невероятен, както по отношение на външен вид така и на изпълнение. Произведен под ръководството на известният спортен инструктор по стречинг, Тадаши Канеко е единственият масажен стол в света, който изпълнява стречинг движения заедно с традиционните методи за масаж - поради което се класифицира като МЕДИЦИНСКИ масажен стол и е получил медицинско одобрение (номер медицинско одобрение 223AKBZX00226000).

Изключителен дизайн. Терапевтични ефекти.

Масажният стол 3S за цялото тяло е идеален за тези, които искат да правят стречинг, да подобрят стойката и да получат всички ползи за здравословното състояние, свързани с масаж и релаксация. Можете да изберете една от програмите ауто, включително масаж на цялото тяло, масаж със стречинг и масаж за долната част на тялото. Те включват също така програмата "отопление" и "успокояване", както и различни други техники на японски масаж.

Изключителен дизайн. Терапевтични ефекти
Unicredit

Масаж на краката с отопление.

Отоплителната система заедно с въздушните възглавници от долната система за масаж стимулират кръвообращението на ходилата и краката. Масаж шиацу се извършва от въздушните възглавници на ходилата, в горната част на стъпалото и петата. Inada 3S предлага подвижни топчета шиацу за масаж с рефлексотерапия.

Масаж на краката с отопление

Перфектна позиция за масаж. Максимален наклон.

Inada 3S e най-удобното масажно кресло и има най-висока степен на наклон. Начинът, по който е проектиран го прави много лесен за употреба, системата за наклон е различна поради шината, по която се движи стола по време на процеса на накланяне. Столът може да бъде поставен в непосредствена близост до стената, по време на разгъване стола се плъзга напред в хоризонтално положение.

Перфектна позиция за масаж. Максимален наклон.
Възглавници за масаж. Възглавница буфер

Възглавници за масаж. Възглавница буфер.

Комплектът от аксесоари включва възглавница за масаж буфер, основна възглавница за масаж (монтирана на стола) и джоб за дистанционното управление. Основната възглавница за масаж (на показаната снимка) е облечена с предпазен материал, който може да се пере. По време на масажа главната възглавница може да се отстрани когато желаете дълбок масаж в зоната на врата.

Медицински масажен стол

Медицински масажен стол.

Медицинският масажен стол 3S е проектиран да подобри ежедневните функционални движения, физическата активност и ефективните техники за дишане, и подпомага да се възстановите от болки в гърба или скованост на раменете. Програмата "Shoulder Focus" се фокусира върху намаляване на напрежението в раменете чрез масаж на ключицата от преден въздушен компресор и заден натиск, която води до разширяване на гръдния кош. Чрез натиска от предната и задната страна се получава дълбоко разширение така основната причина за напрежението в областта на раменете (неправилно положение) се отстранява.

Програми за стречинг

Full Stretch

Програма за стречинг #1 разширява вътрешните коремни мускули и отпуска диафрагмата. Тази програма е предназначена за хората, които не се движат ежедневно, или на които работното място не им позволява да се движат по време на деня.
Full Stretch

Back Stretch

Чрез програмата стречинг #2 гърба се разтяга чрез пълно извиване. Тази програма е предназначена за хора, които прекарват дълго време пред компютъра и търсят пълно облекчение на гръбначния стълб. Back Stretch

Масаж за цялото тяло

Масаж Kenbiki (между раменете)

Inada 3S масажира дълбоко болезнените зони в края на раменете. Вградените въздушни възглавници прилагат директен натиск върху точките Шиацу, които се намират в зоната на раменете, като ги масажират с въздушно налягане, давайки усещането за масаж извършен от човешки ръце.

Масаж Kenbiki

Масаж за шията

3S масажиране на мускулите в областта на шията чрез движения на месене. Повдига врата от двете страни, за да масажира мускулната маса чрез разтягане и свиване.

Масаж за шията

Масаж Kensei

Интензивен масаж на точките кенсей намиращи се между раменете и шията (често напрегнати).

Масаж Kensei

Масаж в областта на седалището и бедрата

Мускулите в тази област са масажирани чрез пресиране на таза между страничните въздушни възглавници. Този механизъм позволява масаж на тазовата област от двете страни, премахвайки умората в задните части и бедрата.

Масаж в областта на седалището и бедрата

Дълбок масаж за долната част на гърба. Масаж на гърба чрез ролки

Inada 3S предоставя дълбок масаж в долната част на гърба. Въздуха и ролките осигуряват дълбоко масажиране на мускулите. Ролките достигат до ниско разположените зони на гърба. 3S е оборудван с най-модерната система от масажни ролки, които се движат от едната страна към другата и изпълняват 3D масаж чрез движения по хоризонталната ос. Ролките в долната част на гърба се удължават до 20 м чрез напречно движение за масажиране на най-широка площ и премахване на болката.

Масаж на гърба чрез ролки Масаж на гърба чрез ролки

УНИКАЛЕН! Механизъм 3D ролки за медицински масаж и въздушни възглавници

Системата от масажни ролки се регулира с помощта на въздушни възглавници, които се намират в основата на масажната система. Тази технология позволява постоянен контакт на масажните ролки с гърба. Ролките слизат до зоната на таза и извършват масаж чрез ролки. С помощта на уникалните функции за циркулиращ масаж на стола Inada се доближихме перфектно до професионалните техники за масаж. По този начин са отстранени дълбоките болки от зоната на гърба. Масажът 3D Ви позволява да регулирате интензивността на Push-Out механизма до 4,5 см (за най-дълбок масаж).

Механизъм 3D ролки за медицински масаж и въздушни възглавници

Масаж на краката

Стимулира циркулацията на кръвта в краката. Шиацу масаж с въздушни възглавници за ходилата, горната част на стъпалото и петата. Столът има подвижни шиацу ролки в зоната на ходилата.

Масаж на краката

Масаж на ръцете

Столът масажира ръцете заедно с комфортно разширяване на гръдния кош чрез здрав захват. Въздушните възглавници осигуряват дълбок масаж от горната част на ръката до върховете на пръстите. Ще спочувствате ръцете си освежени и ще се отървете от чувството за умора.

Масаж на ръцете Масаж на ръцете

Механизми за масаж Inada S3

Функция прегръдка. Функция постоянен контакт

Медицинският масажен стол Inada 3S е оборудван с функция за масаж прегръдка, който осигурява дълбок масаж, в резултат на здравото захващане от раменете до горната част на ръцете.

Важна собствена характеристика на масажния стол Inada 3S е функцията за постоянен контакт. Това гарантира, че всяка част от тялото на лицето, което ползва масажния стол ще остане в постоянен контакт със стола, независимо от височина и тегло, и независимо от наклона на стола. С тази функция потребителят се радва на ефективен масаж на цялото тяло.
Функция прегръдка. Функция постоянен контакт

Оптичен сензор за натиск върху точките Шиацу

Inada 3S масаж има сензори, които автоматично откриват точките Шиацу на лицето, което го използва. Тези точки Шиацу се различават от човек на човек, но масажния стол чрез система за откриване на точките Шиацу осигурява ефективен масаж за всеки потребител.

При избора на желаната програмата за масаж, 3S ще сканира гърба Ви и ще сравни профила с други профили, съхранени в паметта. Веднага масажният стол Inada 3S ще се флексира по вашия физически профил и ще Ви предостави напълно персонализиран масаж.
Оптичен сензор за натиск върху точките Шиацу

Функции и предимства на масажния стол Inada S3

Топчета за масаж Шиацу

Топчета за масаж Шиацу

Разтегателенa системa за крака

Разтегателенa системa за крака

Възглавница за масаж

Възглавница за масаж

Допълнителна възглавница за масаж

Допълнителна възглавница за масаж

Масаж с нагряване за цялото тяло

Масаж с нагряване за цялото тяло

нагряване за ръцете

нагряване за ръцете

Джоб за дистанционното управление

Джоб за дистанционното управление

прегръдка

прегръдка

Налични цветове

слонова кост - ivory
слонова кост - ivory
черен - black
черен - black
кафяв - brown
кафяв - brown
масажен стол Inada 3S FlexОборудван с нагревателна система за краката и ръцете

Нагревателният механизм подсилва ефекта на масажа, премахвайки състоянието на студено по време на зимата или в стаите с климатик, включен през лятото.

С тази система за затопляне Inada 3S притежава най-модерната технология в света, извършвайки революция с пускането си на пазара за масажните столове.

Повърхност на масажиране

Ролките обхващат площ от около 72 см от горе до долу. горната ролка се движи странично около 5-19 см,а долната ролка на около 16.9 см. Движението на ролките гарантира подходящо и ефективно лечение на мускулите и Шиацу точките.

Най-новият масажен стол от индустрията

Full Body (цялото тяло)

Приблизително15 мин. Основна програма за отстраняване на умората чрез масаж на цялото тяло с помощта на ролки и въздушни възглавници. Това е масаж за облекчаване на ежедневната умора.

Full Body Relief

Програма за масаж на цялото тяло използвайки само въздушните възглавници. Тази програма се препоръчва за хора, които не оценяват механични техники за масаж.

Full Body Quick (бърз)

Приблизително 8 мин. Тази програма предоставя възможността за бърз масаж за хората, които разполагат с малко време сутрин или вечер или за тези които искат да се релаксират за няколко момента. Това е програма за бързо възстановяване от умората.

Morning (масаж за сутринта)

Приблизително 15 мин. Тази програма използва центростремителния масаж - масажна техника отвън към центъра. Тя се препоръчва за хора, които имат затруднения със сутрешното събуждане или се чувстват уморени от предишния ден. Това е програма за възстановяване.

Night (масаж за вечерта)

INADA 3S използва техника за масаж, която ще Ви освободи от мускулното напрежение и умората натрупана през деня. Препоръчва се за употреба преди лягане.

Технически спецификации и характеристики

Предварително зададени програми за масаж на цялото тяло Да
Ръчен режим Да
Масажни ролки 3D Да
Тапицерия Антибактериална кожа устойчива на замърсяване
Рефлексотерапия Да
Зона за краката Да
Масаж на прасците Да
Автоматично спиране Прибл. 15 мин.
Автоматичен контрол на сгъване Да
Показване на програмата Да
Въздушни възглавници Да
Масаж на ръцете – от рамото до дланта Да
Масаж на ханша и бедрата Да
Масаж на ханша и бедрата Да
Дистанционно управление Да
Място за зона на главата Да
Размери в нормално положение Прибл. 106 (височина) x 83 (ширина) x 100 (дължина) см
Размери в сгънато положение Прибл. 73 (височина) x 83 (ширина) x 185 (дължина) см
Тегло на стол (кг) 80 кг
Граница на теглото на потребителя (кг) 100 кг
Захранване 220 - 230V
Потребление на ел. енергия 130W (с нагряване), само 16W без нагряване
Ъгъл на наклон Прибл. 115-165°
Налични цветове черен и слонова кост
Проектиран и разработен Япония
Производител Inada Family Japan
Произведен в Япония. Медицинска технология

Произведен в Япония. Медицинска технология.

Произведен в Япония от компанията Inada, медицинския масажен стол 3S е създаден под ръководството на Тадаши Канеко, спортен инструктор по стречинг. Този нов модел е произведен от Family Inada, водещ производител на столове за масаж.

3S се нарича лечебен масажен стол, защото това е единственият масажен стол одобрен от медицинската асоциация в Япония. Функцията стречинг на продукта несъмнено осигурява най-добри резултати на стречинг масаж на пазара. Ако искате такъв обстоен масаж, да подобрите стойката си и да се възползвате от предимствата на масажния стол за вашето здраве, Inada 3S е продукта, който търсите.

Какво казват клиентите за Inada 3S Flex?

Отличен продукт и услуга.
- От , януари 2019 5 5 точки

"Този стол ме обгръщащи перфектно. След първия тест знаех, че ще бъде най-подходящото кресло. Масажът е приятен, топъл и много подходящ за гърба. Не бих избрала друг стол, много харесвам дизайна и масажът е отличен. Доставка беше бърза. Поздравления! "

Много доволен. Препоръчвам.
- От , март, 2018 5 5 точки

"Търсих най-новият масажния стол. Днес получих стола. Исках да Ви благодаря за всичко. Вече го пробвах и и съм много доволен. Много е добър. Ще Ви препоръчвам с увереност на други."

Отличен. Струва си парите.
- От , март 2018 5/5 точки

"Никога не съм мислила, че такъв стол може да масажира толкова ефективен гърба. Усеща се как болките в гърба и умората изчезват. Цената е много добра и качеството на материалите е много по-добро от един стол iRest."

Супер!
- От , май 2018 5/5 точки

"Купете без проблеми! Отлично качество. Невероятен масаж!"

Оценка: 5 от 5, дадена от 4 клиенти

Правила за ползване на "бисквитки"

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на "МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ" ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата