Масажен стол Zero Gravity - нулева гравитация Victoria 3D

мнения
Масажен стол Zero Gravity - нулева гравитация Victoria 3D
 • НАЛИЧНОСТ

  В Наличност

 • ГАРАНЦИЯ

  3 Години

 • ТРАНСПОРТ

  Безплатно

 • ПРОИЗВОДИТЕЛ

  komoder

Поискайте Цена за Януари
Позвънете сега на номер0883 637 756
3D Масажни ролки 4 масажни ролки Нагряване на краката Нагряване на гърба
Предварително сканиране Система за Нулева гравитация Bluetooth Масажна шина в SL от 135см

Масажен стол с ефект на ръцете на терапевт

Насладете се на ново поколение масажен стол. Той е снабден с 4 интелигентни ръце, движещи се вертикално за пълно обхващане на гърба. Благодарение на новата система "L", дълга 135 см, модел Victoria – Zero Gravity е масажният стол, който обхваща най-голяма зона от тялото.

Пълен масаж с въздушно пресиране

Моделът Victoria – Zero Gravity разполага и с иновативна функция за регулиране на въздушната помпа и клапаните. По желание тя може да работи синхронизирано или непрекъснато, за да осигури движещата сила, необходима за идеалното функциониране на всички 28 въздушни възглавници. Релаксиращите функции и силното налягане на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което Ви позволява да се възползвате от освежаващия ефект.

Масажен стол Komoder Victoria

Оборудван с нагревателна система за гърба и краката

Отоплителният механизъм премахва усещането за студ. С тази вградена отоплителна система Victoria – Zero Gravity се превръща в един от най-комплексните кресла на пазара. Функцията за нагряване на гърба използва въглеродни влакна като източник на инфрачервено отопление.

Оборудван с нагревателна система за гърба и краката

Фотьойлът заема малко пространство

Не се притеснявайте за пространството във Вашия дом или офис. Фотьойлът лесно може да намери своето място в желаната от Вас стая. За да функционира правилно е нужно само разстояние от 5 см. отстояние от стената. Седалката лесно се приплъзва напред, без да опира в стената.

Луксозен вид и функционален дизайн

Динамичната форма на този масажен стол е насочена специално към нуждите на потребителите да пестят пространство в дома. Този модел е идеален за дома, апартамента, къщата или офиса, дори когато пространството е ограничено.

Фотьойлът заема малко пространство Komoder Victoria

Креслото сканира и се настройва интелигентно

Новият масажен стол Victoria Zero Gravity се предлага с автоматична система за локализиране на раменете. Тази система включва предварително сканиране при всяка сесия, за да се установи височината и теглото на потребителя, така че програмата да е напълно персонализирана. След това креслото се адаптира към Вашия тип тяло, за да подобри цялостното усещане и релаксация.

3D ролковa системa

Новият специален масажен стол Victoria Zero Gravity е оборудван с комплект от интелигентни 3D механични ръце, които се движат нагоре и надолу, и комбинират различни техники и странични движения. Те са безшумни и прецизни. Те също помагат в прецизирането на параметрите тегло и височина и се съобразяват със запаметената информация при изпълнение на програма.

3D ролковa системa

Комфорт в употреба

Новият модел Zero Gravity от Komoder позволява да използвате пълният потенциал на стола с един клик. Чрез дистанционното имате възможността да регулирате позицията на стола, стартирането и спирането, настройката на автоматична програма и USB порта. Модифицирайте според своите нужди, без да ставате или прекъсвате програмата.

Вече имате по-лесен достъп до бутоните за сваляне и повдигане на облегалката и поставката за крака. По всяко време можете да спрете стола в определено положение, да си почивате или да гледате телевизия.

Зареждане на смартфон

Креслото е снабдено с USB порт за зареждане на смартфон или друго електронно устройство. Бъдете винаги свързани и се насладете на релаксация докато проверявате своите съобщения, четете или гледате видео.

Зареждане на смартфон

Подобрен масаж на ръце

Масажен стол Komoder Victoria Zero Gravity се радва на специални подобрения при работата в зоната на ръцете. Уникалното във възглавниците е в тяхното разположение, което гарантира по-удобно поставяне на ръцете в специално отредени пространства и по-голяма ефективност върху предмишниците. Моделът предлага 4 зони с възглавници за всяка ръка - значително по-голям брой в сравнение с други столове с въздушно пресиране.

Креслото масажира добре ръцете Komoder Victoria

Функция за отрицателни кислородни йони

Иновативен дизайн с имплементирана функция в облегалката, може да разпространява непрекъснат поток от отрицателни кислородни йони. Според Национален център за контрол на качеството за промишлени електрически и инфраред апарати, при наситеност 240 000 / см3 те спомагат за спонтанното възстановяване на човешкия организъм.

Функция за отрицателни кислородни йони

Zero Gravity – Идеалната позиция “Нулева гравитация”

Новият стол Victoria Komoder позволява разгъване в 3 позиции, благодарение на Zero Gravity “Нулева гравитация”. Тази функционалност Ви поставя в положение, подобно на усещането за безтегловност. Насладете се на перфектна релаксация без ограничения.

При режим Zero Gravity "нулева гравитация" ъгълът между тялото и краката е приблизително 118 градуса, като креслото се накланя по Ваше желание. Бедрата и краката са позиционирани над сърцето, а теглото на всяка част от тялото се разпределя равномерно върху стола. По този начин натискът върху тялото е напълно разсеян и усещате лекота.

Столът се накланя максимално и ви предоставя релаксация Zero Gravity Komoder Victoria

Отличен звук, без кабели вкъщи

Имате възможност да се възползвате от вградените тонколони в стола. Използвайте своя смартфон, таблет или лаптоп, за да възпроизвеждате музика. Благодарение на Bluetooth връзката можете да слушате любимата си музика директно, без нужда от кабели и допълнително оборудване.

Bluetooth Komoder Victoria

Важни функции

Впечатляваща рефлексотерапия

Рефлексотерапия
Рефлексотерапията се изпълнява с помощта на специална приставка за стъпала. Тя е е снабдена с ролки и се удължава безстепенно според ръста. Акцентирането върху ходилата е сред любимото на всеки, който e тествал стола Victoria Zero Gravity.

Масаж на краката. Магнитна терапия

Масаж на краката
Поставката за крака е оборудвана с въздушни възглавници с функция за притискане. Насладете се на пълното удоволствие с помощта на допълнителни 8 природни магнита, по 300 СС. Благодарение на тях имате възможност да усетите ползите от магнитна терапия – подобрете магнитното ниво в своето тяло чрез стимулиране на акупресурните точки “Chengshang” и “Zhonmai” на прасците.

Уникална технология от шия до крака

Масаж от шия до крака
Вградихме специална технология и L-образно извита шина, които са резултат от дългосрочно проучване за най-новите открития в сферата. Чрез област на работа с дължина 135 см, Вие се радвате на персонализирана релаксация от главата до седалището. Въздушни възглавници на стола с различни форми обгръщат изцяло прасците, глезените и ходилата, за да Ви предоставят незабравимо преживяване.

Стимулиране на акупресурните точки на стъпалото.

Масаж от шия до крака
Приложете метода за активиране на функцията компресиране, пауза и изпускане на въздушното налягане за стимулиране на акупресурните точки. С диапазон от 3 см и съсредоточаване върху точката “Yongquan” на стъпалото Ви, работата на фотьойла може да бъде деликатна и постоянна, както и по-силна, в зависимост от това как Сте задали настройките с дистанционното управление.

Масаж на краката с въздушни възглавници

Масаж на краката с въздушни възглавници Komoder Victoria
Въздушни възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасците, глезните и ходилата, за да Ви предоставят незабравимо тройно преживяване. Приложете метода за активиране на функцията компресиране, пауза и изпускане на въздушното налягане за стимулиране на акупресурните точки Xuanzhong и Taixi, което ще ви донесе комфорт и перфектна хармония.

Магнитна терапия

Магнитна терапия
Магнитна терапия с помощта на 8 магнита по 300 СС разположени прецизно, може да подобри ниското магнитно ниво в човешкото тяло чрез стимулиране на рефлексните точки Chengshang и Zhonmai на прасците.

Масаж от главата до петите

Масаж от главата до петите Komoder Victoria
Интелигентните механични ръце могат да се движат нагоре и надолу по шията, раменете, гърба и талията. Те могат автоматично срещу дискомфорта, причинен от изкривяване на гърба. Диапазонът на обхват е широк до 21 см, а вертикалният ход е 135 см, покривайки изцяло проблемните зони.

Креслото разпознава гърба Ви

Креслото разпознава гърба ви
S-образната извивка, която поддържа тялото, включва комбинация от специални структури за гърба. Тя използва принципите на хуманното инженерство, за да се възползвате от висококачествено отпускане и разтягане на гърба. Широчината може да се регулира между 6 и 21 см, с три опции.

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Масаж на ръцете с въздушни възглавници
Оборудван с 12 въздушни възглавници, които следват извивките и са фокусирани върху точките “Yangchi” и “Quchi”. Балансираното тридименсионално действие на въздушните възглавници ще отпусне и освежи дланите Ви.

Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна

Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна
Отоплителна функция за гърба от 40º-50º C, премахва усещането за студенина и болки в гърба. Дължината на инфрачервените лъчи съвпада с дължината на вълните на човешкото тяло, което позволява енергия да се абсорбира от клетките, активирайки ги стимулира метаболизма.

Автоматично запаметяване

Моделът стол Victoria – Zero Gravity разполага с две отделни функции на памет, които ще удовлетворяват специфичните изисквания на всеки член от Вашето семейство. Всяка комбинация от методи и функции, които Сте избрали може да се съхрани с помощта на бутоните за памет M1 / M2.Просто натиснете бутона за две секунди, след като чуете звуковия сигнал автоматичното запаметяване влиза в действие.

Настройване на продължителността

Можете да изберете с помощта на тази функция продължителността на масажа в зависимост от предпочитанията Ви, което Ви позволява да се възползвате от непрекъснат масаж.

Имате ли болка в цервикална или лумбална зона на гръбначния стълб?

Иновативната функция на въздушните помпи може да работи синхронно и непрекъснато, за да осигури необходимата задвижваща сила на въздушните възглавници. Релаксиращата програма и натиска на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което Ви позволява да се насладите на освежаващ ефект.

Креслото знае и работи!

Понякога прешлените причиняват болка в талията и гърба и причиняват тортиколис (крива шия). Столовете Zero Gravity на Komoder прилагат технология с функция за идентифициране, която може да определи точките на напрежение според Вашата височина. От главата до петите тази технология включва 500 точки. Креслото Zero Gravity – Victoria се превръща в личен физиотерапевт и подобрява общото здравословно състояние.

Масажен стол Komoder Victoria
Предлагаме Ви безплатна доставка и монтаж. Изпратете запитване за ценова листа!
Поискайте месечната оферта

Victoria Zero Gravity - фотьойл с ръце на терапевт

Интелигентните механични ръце комбинират професионални техники за изпълнение на процедурата. Резултатът е обръщане на терапията с много измерения и тридименсионален аспект. В процеса на програмата се възпроизвеждат методите на професионален терапевт, като извършват следните видове техники: месене, стискане, удряне (тип трептене), натискане, захващане, люлеене и усукване.

Масажен стол Komoder Victoria

Имате ли болки в мускулите? Креслото третира контрактурите

Разтягането на ръцете, гърба и краката се препоръчва за активиране на костната регенерация. Освен това, то премахва напрежението и контракциите на мускулите. Работата върху тази зона се извършва с приставка за раменете и крайниците. Столът Komoder Victoria – Zero Gravity е предназначен за различни потребители, с иновативни програми, които Ви осигуряват индивидуално изживяване според очакванията.

Масажен стол Komoder Victoria

Топлинна функция в краката

Отоплителната система, заедно с въздушните възглавници на Victoria – Zero Gravity стимулират кръвообращението към ходилата и стъпалата.

Функция на удължаване на прасците

В зависимост от височината на потребителя, поставката за прасци може да се удължава свободно, до 15 см. По този начин се осигурява отпускане на цялото тяло, в зависимост от ръста на всеки потребител.

Топлинна функция в краката Komoder Victoria

Кръгло хроматично осветление със светодиоди

Моделът Victoria – Zero Gravity идва с LED светлини и изключителен стил. Те са поставени на фотьойлите и са видими само когато креслото е в цикъл на работа. В тъмна стая LED светлината прожектира студена, синя светлина по стените, създавайки релаксираща атмосфера.

Кръгло хроматично осветление със светодиоди Komoder Victoria
Възможност за разсрочено плащане, доставка с наложен платеж или с карта в нашия офис.
Поискайте специалната оферта

Технически спецификации и характеристики

Защита при наклон Да
Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Приставка за масаж на краката Електрически наклоняема
Въздушни възглавници за седалището Да. 8 въздушни възглавници за краката и седалището
Въздушни възглавници за прасците 8 Масажни възглавници и ролки
Масажни ролки 3D
Въздушни помпи 2
Клапани 7
Масаж на седалището Да
Масаж и позиция на релаксиране Да
Масаж на прасците Да
Рефлексотерапия Да
Нагряване За гърба и краката
Масаж на ходилата Да
Дистанционно управление Да
Джоб дистанционно управление Да
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Тегло на стола (кг) 97 кг
Ел. захранване 220 - 230V
Размери на вертикалното положение
Поискайте Сега Специалната Цена

Изпитайте услугите на неуморен масажист, който познава 12 Автоматични програми и 6 вида масаж

Открийте Focus II
FOCUS II

KOMODER LUXURY - 4D ИЗЖИВЯВАНЕ

Открийте Luxury 4D
Открийте Luxury 4D

Какво казват клиентите за Масажен стол Zero Gravity • Цена • Изплащане • Komoder:

Отличен!
- от
5 / 5 точки
Много сме доволни от направения избор. Бих желал в червен цвят, но в крайна сметка съпругата ми също прие бежово. Наслаждаваме се на масажа ежедневно. Ще Ви препоръчам и на други семейни приятели.
Бърза доставка. Много добро качество!
- от
5 / 5 точки
Тествах и закупих с голяма увереност. От всичко, което съм изпробвал, ми се стори най-добрият масажен стол Виктория. Момчетата ми помогнаха с качването, дойдоха със собствен транспорт. Това е много сериозна фирма.
Добра цена! Фантастичен масаж
- от
5 / 5 точки
Благодаря, че ми помогнахте да избера този модел. Доволна съм и се наслаждавам на масажа ежедневно. За други потенциални клиенти: качество е много над това, което открих при други фирми. Горещо Ви препоръчвам.
Оценка: 5 от 5, дадена от 3 клиенти
Подобни продукти
Масажен стол Комодор JOY 3D Full Body с две независими масажни системи (за гърба и цервикалната област), Bluetooth и USB порт, Нулева Гравитация. Най-нов за 2020
детайли
2 мнения
Масажен стол Komoder Victoria Deluxe 3D с нагряване на гърба и краката, Bluetooth, USB порт. Перфектен за дома.
детайли
4 мнения
складиране, Безплатна Доставка, Монтаж Komoder
Правилно складиране

Правилно складиране

Работиме с 2 професионални склада в България, за да съхраняваме в перфектни условия нашите продукти.

Безопасно пренасяне

Масажните столове се товарят
механично и с голямо внимание.
Предлагаме Безплатна доставка

Предлагаме Безплатна доставка

Безплатната доставка е навсякъде в България и се извършва от наши транспортьори.
Пренос и монтаж

Пренос и монтаж

Монтираме Ви стола.
Насладете се на масажа!
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Позвънете сега на номер
Поискайте Сега Специалната Цена