Масажен стол Zero Gravity - нулева гравитация Victoria 3D

мнения
Масажен стол Zero Gravity - нулева гравитация Victoria 3D
 • НАЛИЧНОСТ

  В Наличност

 • ГАРАНЦИЯ

  3 Години

 • ТРАНСПОРТ

  Безплатно

 • ПРОИЗВОДИТЕЛ

  komoder

Поискайте Цена за Август
Позвънете сега на номер0883 637 756
3D Масажни ролки 4 масажни ролки Нагряване на краката Нагряване на гърба
Предварително сканиране Система за Нулева гравитация Bluetooth Масажна шина в SL от 135см

Масажен стол с ефект на ръцете на масажист - терапевт

Komoder Victoria е ново поколение масажен стол Komoder снабден с 4 интелигентни, тихи ръце, движещи се вертикалнo за пълен масаж на гърба. Victoria използва новата масажираща система в "L" от 135 см, правеща го в масажeн стол с най-дълъг масажен курс.

Пълен масаж с въздушно пресиране (рамене, гръб, седалка, ръце, крака).

Victoria разполага с иновативна функция на въздушната помпа и клапаните. Помпата може да се синхронизира непрекъснато, за да осигури необходимата задвижваща сила за 28 въздушни възглавници. Релаксиращият масаж и силното налягане на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което ви позволява да се възползвате от освежаващ масаж.

Масажен стол Komoder Victoria

Оборудван с нагревателна система за гърба и краката.

Отоплителният механизъм акцентира върху ефективността на масажа, премахвайки студа от зимeн тип или на климатизираните стаи през лятото. С тази вградена отоплителна система масажният стол Victoria се превръща в един от най-комплексните столове за масаж на пазара. Функцията за нагряване на гърба използва въглеродни влакна като източник на инфрачервено отопление.

Оборудван с нагревателна система за гърба и краката

Фотьойлът заема малко пространство. Не се притеснявайте за пространството.

Фотьойла е предназначен за малки пространства и се изисква разстояние 5 см от задната стена, когато масажния в работен цикъл. Седалката на стола ще се приплъзне напред, без да се докосва до задната стена.

Приятен на вид. Функционален дизайн.

Динамичната форма на този масажен стол е насочена специално към нуждите на потребителите да пестят пространство в дома. Този модел е идеален за дома, апартамент, офис, дори когато пространството е ограничено.

Фотьойлът заема малко пространство Komoder Victoria

Креслото сканира и се настройва интелигентно

Новият Victoria се предлага с автоматична система за локализиране на раменете. Тази система включва предварително сканиране при всяка масажна сесия, за да се установи височината и теглото на потребителя, така че масажния цикъл да е напълно персонализиран.

3D ролковa системa

Новият масажен стол Victoria е оборудван с комплект от тихи, интелигентни 3D механични ръце, които се движат нагоре и надолу, простиращи се назад и напред, плюс странични движения. Тези механични ръце помагат да се открият параметрите на всеки потребител: тегло и височина.

3D ролковa системa

Комфорт в употреба: разтваряне, старт/стоп, автоматичен масаж, USB порт.

Новият Kommoder Victoria позволява по-лесен достъп до бутоните за сваляне и повдигане на облегалката и поставката за крака. Не е необходимо да спирате по време на цикъла на масажа, за да промените позицията на стола. По всяко време можете да спрете стола в определено положение, да си почивате или да гледате телевизия.

Зареждане на смартфон.

Victoria е снабден с USB порт за зареждане на смартфон или друго устройство.

Зареждане на смартфон

Креслото масажира добре ръцете. Ще забележете повече въздушни възглавници.

Kommoder Victoria има подобрения за масажa на ръцете. Масажните възглавници са разположени по различен начин, така че поставянето на ръцете в специалните пространства става по-удобно и масажът е по-ефективен за предмишниците.

Предлага 4 зони с възглавници за всяка ръка.

В сравнение с други столове за масаж в този модел ще откриете повече възглавници за масаж на ръцете. Насладете се на масаж с възглавници и въздушно пресиране.

Креслото масажира добре ръцете Komoder Victoria

Функция за отрицателни кислородни йони

Функция за отрицателни кислородни йони - проверете бутона на лявата облегалка, в горната част.Иновативен дизайн с отрицателни кислородни йони в облегалката, може да разпространява отрицателни кислородни йони в непрекъснат поток. Проверен от национален център за контрол на качеството за промишлени електрически апарати с инфраред, отрицателните кислородни йони имат концентрация до 240 000 / см3, спомагайки за спонтанното възстановяване на човешкия организъм.

Функция за отрицателни кислородни йони

Столът се накланя максимално и ви предоставя релаксация

Новият Victoria Komoder позволява разгъване в 3 позиции с нулева гравитация. Тази позиция ще ви предостави състояние на безтегловност, в която можете да се насладите на перфектна релаксация без ограничения.

Позиции Нулева гравитация

При режим на "нулева гравитация" ъгълът между тялото и краката е приблизително 118 градуса. Бедрата и краката са позиционирани над сърцето. Гравитацията (теглото) на всяка част от тялото се разпределя равномерно върху масажния стол, така че натискът върху тялото да бъде напълно разсеян.

Столът се накланя максимално и ви предоставя релаксация Zero Gravity Komoder Victoria

Аудиосистемa. Вградени тонколони. Без кабели вкъщи

Имате възможност да използвате смартфон или таблет, за да възпроизвеждате музика.

Свържете фотьойла към телефона, таблета или лаптопа си чрез Bluetooth. Креслото разполага с набор от тонколони, вградени в облегалката, а с Bluetooth връзката можете да слушате любимата си музика директно от мобилния си телефон.

Bluetooth Komoder Victoria

Важни функции

Рефлексотерапия. Впечатляващ масаж.

Масажът с рефлексотерапия се изпълнява с приставка за стъпалата снабдена с ролки, която се удължава безстепенно за потребители с различни височини.
Рефлексотерапия

Масаж на краката

Поставката за крака е оборудвана с въздушни възглавници за масаж с притискане, плюс 8 природни магнита.
Масаж на краката

Масаж от шия до крака

Фотьойлът ползва специална технология, включваща L-образнo извита шина, резултат от дългосрочно проучване, съчетано с най-новите познания в тази област.Курса на масажa е 135 см, което позволява да се възползвате от персонализиран масаж от главата до седалището, почти до коленете.
Масаж от шия до крака

Масаж на ходилата. Предпочитан от всеки тествал го.

Фотьойлът ползва специална технология, включваща L-образнo извита шина, резултат от дългосрочно проучване, съчетано с най-новите познания в тази област.Курса на масажa е 135 см, което позволява да се възползвате от персонализиран масаж от главата до седалището, почти до коленете.
Масаж от шия до крака

Масаж на краката с въздушни възглавници

Въздушни възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасците, глезните и ходилата, за да Ви предоставят незабравимо тройно преживяване. Приложете метода за активиране на функцията компресиране, пауза и изпускане на въздушното налягане за стимулиране на акупресурните точки Xuanzhong и Taixi, което ще ви донесе комфорт и перфектна хармония.
Масаж на краката с въздушни възглавници Komoder Victoria

Магнитна терапия

Магнитна терапия с помощта на 8 магнита по 300 СС разположени прецизно, може да подобри ниското магнитно ниво в човешкото тяло чрез стимулиране на рефлексните точки Chengshang и Zhonmai на прасците.
Магнитна терапия

Масаж от главата до петите

Интелигентните механични ръце за масаж могат да се движат нагоре и надолу по шията, раменете, гърба и талията. Те могат автоматично да предизвикат изкривяване, характерно за човешкия гръб, като диапазонът е широк до 21 см, вертикалният ход е 135 см, покривайки изцяло гърба.
Масаж от главата до петите Komoder Victoria

Креслото разпознава гърба ви.

S-образната извивка, която поддържа тялото, включва комбинация от масажни структури за гърба и принципите на хуманното инженерство, за да се възползвате от висококачествен масаж на гърба. Широчината може да се регулира между 6 и 21 см, с три опции.
Креслото разпознава гърба ви

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Оборудван с 12 въздушни възглавници, които следват извивката на ръката, фокусирани върху точките Yangchi и Quchi. Балансираното тридименсионално действие на въздушните възглавници ще отпусне и освежи ръцете и дланите Ви.
Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна

Отоплителна функция за гърба от 40º-50º C, премахва усещането за студено и болките в гърба. Дължината на инфрачервените лъчи съвпада с дължината на вълните на човешкото тяло, което позволява енергия да се абсорбира от клетките, активирайки ги и стимулирайки метаболизма.
Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна

Два начина на запаметяване

Две отделни функции на памет, които ще удовлетворяват изискванията Ви, както и на семейство Ви. Всяка комбинация от методи и функции на масаж, които сте избрали може да се съхрани с помощта на бутоните за памет M1 / M2. По този начин ще бъде премахната умората след физическо натоварване, което ще подсили тяло Ви. Просто натиснете бутона за две секунди, след като чуете звуковия сигнал и автоматичното запаметяване влиза в действие.

Настройване на продължителността

Можете да изберете с помощта на тази функция продължителността на масажа в зависимост от предпочитанията Ви, което Ви позволява да се възползвате от непрекъснат масаж.

Имате ли болка в цервикална или лумбална зона на гръбначния стълб?

Иновативната функция на въздушните помпи може да работи синхронно и непрекъснато, за да осигури необходимата задвижваща сила на въздушните възглавници. Релаксиращият масаж и натиска на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което ви позволява да се насладите на освежаващ масаж.

Креслото знае и работи!

Гърдите обикновено причиняват болка в талията и гърба и причиняват тортиколис. Столовете за масаж на Komoder прилагат технология с функция за откриване, която може да определи точките за масаж според вашата височина. От главата до петите тази технология включва 500 точки, които ви дават удобна физиотерапия, решаване на проблеми причиняващи здравословния спад, обновявайки Ви.

Масажен стол Komoder Victoria
Предлагаме Ви безплатна доставка.
Поискайте ценовата листа, транспорта и монтажа са безплатни.
Поискайте месечната оферта

Victoria - фотьойл с ръце на терапевт

Интелигентните механични ръце представляват комбинация от професионални техники за масаж и изпълнения на професионален масажист, с цел получаване на многоизмерен масаж, с тридименсионален аспект. Интелигентните механични ръце възпроизвеждат методите на професионален масажист-терапевт, като извършват следните видове масаж: месене, стискане, удряне (тип трептене), натискане, захващане, люлеене и усукване.

Масажен стол Komoder Victoria

Имате ли болки в мускулите? Креслото третира контрактурите

Разтягането на ръцете, гърба и краката се препоръчва за активиране на костната регенерация, за да се премахне напрежението и контракциите на мускулите. Този участък се извършва с приставка за масаж на раменете, ръцете и краката.

Масажният стол Komoder Victoria е предназначен за различни потребители, с иновативни масажни програми, които ви осигуряват индивидуален масаж, който отговаря на различни очаквания.

Масажен стол Komoder Victoria

Топлинна функция в краката

Oтоплителната система заедно с въздушните възглавници на нивото на долната масажна система стимулира кръвообращението към ходилата и стъпалата.

Функция на удължаване на прасците

В зависимост от височината на потребителя, поставката за прасци може да се удължава свободно, максималнаo до 15 см, като по този начин се осигурява масаж на цялото тяло, в зависимост от размера на всеки потребител.

Топлинна функция в краката Komoder Victoria

Кръгло хроматично осветление със светодиоди

Victoria идва с LED светлини, за да създаде специфично оформление. Светлините със студен тон са поставени на фотьойлите, видими са само когато столът е в цикъла на масажиране. В тъмна стая LED светлината се прожектира студена, синя светлина по стените, създавайки релаксираща атмосфера.

Кръгло хроматично осветление със светодиоди Komoder Victoria
Предлагаме Ви възможност за разсрочено плащане, плащане при доставка с наложен платеж или с карта в нашия офис.
Поискайте специалната оферта

Технически спецификации и характеристики

Защита при наклон Да
Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Приставка за масаж на краката Електрически наклоняема
Въздушни възглавници за седалището Да. 8 въздушни възглавници за краката и седалището
Въздушни възглавници за прасците 8 Масажни възглавници и ролки
Масажни ролки 3D
Въздушни помпи 2
Клапани 7
Масаж на седалището Да
Масаж и позиция на релаксиране Да
Масаж на прасците Да
Рефлексотерапия Да
Нагряване За гърба и краката
Масаж на ходилата Да
Дистанционно управление Да
Джоб дистанционно управление Да
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Тегло на стола (кг) 97 кг
Ел. захранване 220 - 230V
Размери на вертикалното положение
Поискайте Сега Специалната Цена

Какво казват клиентите за Масажен стол Zero Gravity • Цена • Изплащане • Komoder:

Отличен!
- от
5 / 5 точки
Много сме доволни от направения избор. Бих желал в червен цвят, но в крайна сметка съпругата ми също прие бежово. Наслаждаваме се на масажа ежедневно. Ще Ви препоръчам и на други семейни приятели.
Бърза доставка. Много добро качество!
- от
5 / 5 точки
Тествах и закупих с голяма увереност. От всичко, което съм изпробвал, ми се стори най-добрият масажен стол Виктория. Момчетата ми помогнаха с качването, дойдоха със собствен транспорт. Това е много сериозна фирма.
Добра цена! Фантастичен масаж
- от
5 / 5 точки
Благодаря, че ми помогнахте да избера този модел. Доволна съм и се наслаждавам на масажа ежедневно. За други потенциални клиенти: качество е много над това, което открих при други фирми. Горещо Ви препоръчвам.
Оценка: 5 от 5, дадена от 3 клиенти
Подобни продукти
Масажен стол Комодор JOY 3D Full Body с две независими масажни системи (за гърба и цервикалната област), Bluetooth и USB порт, Нулева Гравитация. Най-нов за 2020
детайли
2 мнения
Komoder KM500 е ново поколение масажен стол Komoder снабден с 4 интелигентни, тихи ръце, движещи се вертикалнo за пълен масаж на гърба. KM500L използва новата масажираща система в "L" от 135 см, правеща го в масажeн стол с най-дълъг масажен курс
детайли
3 мнения
Масажен стол Komoder Victoria Deluxe 3D с нагряване на гърба и краката, Bluetooth, USB порт. Перфектен за дома.
детайли
4 мнения
складиране, Безплатна Доставка, Монтаж Komoder
Правилно складиране

Правилно складиране

Работиме с 2 професионални склада в България, за да съхраняваме в перфектни условия нашите продукти.

Безопасно пренасяне

Масажните столове се товарят
механично и с голямо внимание.
Предлагаме Безплатна доставка

Предлагаме Безплатна доставка

Безплатната доставка е навсякъде в България и се извършва от наши транспортьори.
Пренос и монтаж

Пренос и монтаж

Монтираме Ви стола.
Насладете се на масажа!
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Позвънете сега на номер
Поискайте Сега Специалната Цена