Масажни столове - Промоционални цени за януари

Поискайте Цена за Януари
Promo

Какво казват клиентите?

Доволен! Препоръчвам!
- гн. Любомир Г., юли 2017.

"Масажът е пълен, масажният стол масажира цялото тяло. Функцията за масаж на седалището е много добра. Столът е тежък, но си заслужава парите, защото е много комплексен."

Много добър. Бърза доставка!
Кръстев / София, октомври, 2017.

"Търсех само висококачествени продукти и мисля, че този е най-успешният модел iRest в този бюджет."

Препоръчвам!
Филипов / Варна, октомври, 2017.

"Отличен масаж. Много добра цена, бърза доставка. Много сме доволни."

Доволна!
г-жа Мариана Николова, юни 2017.

"Имах масажен стол, но сега виждам, че е бил от по-ниско качество. Доволен съм от масажния стол и Ви благодаря за бързата доставка. Масажът на ръцете ми харесва и е голям плюс."

Много добър. Бърза доставка!

Доволен!
- гн. Милко Иванов, май 2017.

"Този масажен стол е много добър. Тествал съм и други столове за масаж, но са много по-слаби. Столът е голям и изглежда добре в черно. Мисля, че съм избрал добре. Доволен съм!"

Отличен. Много съм доволен.
- гн. Георгиев, юни 2017.

"Отстраних възглавницата за гърба (всъщност я обърнах назад през облегалката) и сега Sogno има ефект върху гърба ми, масажът е страхотен, дори намалих малко интензивността, но ролките се чувстват чудесно по всеки прешлен и мускул, и най-накрая се почувствах по-добре, че ми масажира добре зоната на врата и шията, така че без възглавница е по-добре. Приятен ден."

Много съм доволна.
- г-жа Борисова, Ямбол, април 2017.

"Масажният стол "Inada Sogno Dreamwave" е наистина една мечта. Все още не съм решила коя от осемте предварително зададени програми е любимата ми, всичките са сензационални. Да не говорим за ръчните настройки ... "

Разгледайте месечните промоции на Komoder.bg

Качественото масажно кресло с множество екстри, изработено съобразно най-новите технологии не е лукс, а полезна, важна за здравето ви придобивка. Добрият масаж действа отпускащо и ви помага да се чувствате в отлична физическа и психическа форма.

Повечето хора осъзнават това, но не са готови да инвестират в масажно кресло от толкова висок клас. Вие може би също сте от тях. Помислете – редовните посещения при масажист изискват повече време и с течение на времето, натрупаните към тях плащания стават по-голям разход от покупката на масажен стол.

Доводът ви е, че живият професионален масажист е незаменим? Опитайте някои от нашите модели масажни столове. Запознайте се с екстрите, които предлага всеки един. Някои от най-добрите ни модели периодично се появяват на промоция. Така можете да направите изгодна покупка и да се радвате на професионален масаж по всяко време на денонощието.

Поръчайте вашето масажно кресло от нас – онлайн магазин Komoder.bg.

Правила за ползване на "бисквитки"

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на "МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ" ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата

PayPal accepted here