Над 6 години Komoder е най-известният производител на масажни столове в България, масажни апарати и масажни системи. Нашите фабрики са сред най-представителните в света, а производствените линии са много прецизни и способни на голям обем. Продуктите Komoder са сертифицирани в съответствие с европейския пазар и изисквания. Гордеем се с нашия магазин в София и сме лидер на пазара в този сегмент. Каним Ви да посетите магазина ни и Ви представяме по-долу гамата от масажни столове Komoder.
0 мнения
TITAN II - Единственият масажен стол с две независими масажни системи на SL-шина. Прецизната система за сканиране, 8-инчовият таблет, безжичното бързо зареждане на телефона и 24-те автоматични програми правят TITAN II най-ефективния масажен стол в момента.
Масажен стол TITAN II
1 мнения
Този масажен стол съчетава най-модерната технология с превъзходен дизайн, за изживяване посветено изцяло на Вашата релаксация и здраве. Починете си от бързия ритъм на живот в „гнездо“, предназначено да превърне мечтите в реалност!
Масажен стол PRIME
3 мнения
Komoder Luxury е най-новият масажен стол от гама 2018. Фотьойлът има дълга масажна шина от 135см и предлага пълен 3D масаж и нагряване. Изберете Komoder Luxury на промоционална цена. Доставката е безплатна
Luxury
1 мнения
Масажен стол Marina с гласово управление, ДЖОЙСТИК Нулева гравитация, нагряване, музика чрез bluetooth, USB порт. Komoder Marina лансиран през юни 2020 е масажен стол за цялото тяло, с дълъг масажен курс от 135 cm, нагряване и 3D масаж • модел 2020 • Komoder Bulgaria • добра цена • изплащане • 3 години гаранция • Купи сега!
Marina
2 мнения
Масажен стол ADRIATICA 4D, оборудван с контролен панел със сензорен екран, 12 автоматични програми, 4D джойстик, нагривателна система, спестяване на пространство, нулева гравитация, музика чрез Bluetooth.
Масажен стол ADRIATICA
0 мнения
Масажен стол Marina Medical 2 • Гласово управление • Джойстик • Нулева гравитация • Нагряване • Bluetooth музика • USB порт • 3 години гаранция • Купете!
Масажен стол с нагряване Marina Medical 2
3 мнения
[МОДЕЛ 2021] Масажен стол VICTORIA II с разтриване на прасците, нагревателна система, гласов контрол, спестяване на пространство, нулева гравитация, музика чрез Bluetooth. Изберете VICTORIA II - Първата стъпка към по-добър живот.
Масажен стол VICTORIA II
3 мнения
Масажен стол FOCUS II с 12 автоматични масажни програми, нагревателна система, гласов контрол, спестяване на пространство, нулева гравитация, музика чрез Bluetooth. Дизайнът, който Ви подхожда! Изберете масажен стол FOCUS II за уникално масажно изживяване.
Focus II
3 мнения
Масажният стол на Everest Ви предоставя специално изживяване благодарение на 3D масажни ролки, позиции нулева гравитация, нагревателна система и всички други важни функции.
Everest
2 мнения
Масажният стол Komoder Albert Zero Gravity е оборудван с антигравитационна позиция и цялостен масаж. Креслото Albert разполага с L-образна масажна шина за удължен масаж. Изберете масажен стол Albert на специална цена. Доставката е безплатна
albert
0 мнения
Масажен стол с нагряване • Bari 2. Масаж чрез въздушно налягане. Купи сега • Komoder Bulgaria • добра цена • изплащане • 3 години гаранция.
Масажен стол Bari II
2 мнения
Масажен стол Комодор JOY 3D Full Body с две независими масажни системи (за гърба и цервикалната област), Bluetooth и USB порт, Нулева Гравитация. Най-нов за 2020
Joy
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent
Какво казват клиентите за продуктите Komoder:
Препоръчвам Ви!
- от
г-н Пенчев / Пловдив
Най-сериозната компания за масажни столове. Избрах Ви, защото ме информирахте правилно и получих добра цена за този масажен стол. Доволен съм, защото имам кресло от ново поколение и харесвам качеството!
Добра цена.
- от
г-жа Маринова / Стара Загора
Доволна съм от доставката! За продукта мога да кажа, че е точно това исках и се радвам, че се обадихте да ме попитате за мнението ми. Поздравления за Вашата дейност.
Добро качество
- от
г-н Христов / София
Избрах този стол, защото има нагряване. В крайна сметка съм много доволен от фотьойла и масажа е точно това, което исках.
Доволна. Препоръчвам
- от
г-жа Динева / София
Това е единственото място, където можете да намерите разнообразна гама от продукти. Тествах този модел в шоурума и го закупих, защото цената беше добра в сравнение с други модели. Препоръчвам го на всички!
Препоръчвам! Ефективен стол!
- от
г-н Петров / София
Отличен масаж. Много добра цена, а доставката се извърши за 24 часа. Много сме доволни.
Масажен стол, който надвиши моите очаквания
- от
г-жа Янакиева / Бургас
Купих този масажен стол по препоръка, но не си представях, че може да прави такъв масаж. Надвиши моите очаквания. А размерите на стола са щедри.
Много доволен от Алберт!
- от
г-н Несторов / Силистра
Най-добрият масажен стол, мога да кажа това, след като тествах в шоурума. Купих го за семейството и масажа е изключителен. Масажните ролки се движат от долната част, от седалката, до областта на врата и фотьойла се накланя много. Това е най-доброто кресло за дома. Цялото семейство го използва, работи постоянно от няколко дни.
Много добра цена, много приятен външен вид!
- от
г-жа Николова / Велико Търново
Препоръчвам Ви да направите покупката с увереност, защото това е много ефикасен масажен стол в този бюджет. Можете да регулирате интензивността и може да бъде много мека или силна. Доволна съм от избора и цената ми се струва много прилична - адаптирана към доходите в България.
Много доволен от фотьойла
- от
г-н Павлов / Карлово
Препоръчвам Ви да купувате с увереност, Everest е висококачествен масажен стол в този бюджет.
Отличен
- от
г-жа Тодорова / Видин
Купих с надеждата, че това ще бъде подарък за мен, но сега цялото семейство го използва. Благодаря за бързата доставка!
Изключително сме доволни!
- от
г-жа Бъчварова / Казанлък
Купете с увереност, това е много добър масажен стол. Достатъчно широк е в зоната раменете, подходящ и за съпруга ми. Може да бъде настроен на интензивност и може да бъде много лек. Доволна съм от избора и цената е добра
Доволен съм!
- от
г-н Караиванов / София
Много ми хареса цветовата комбинация, в която се предлага продукта. Много приятен, ефективен масаж, заспах в магазина.:) Купете с увереност. Избрах червения цвят. Специален е.
Много добро качество
- от
г-н Стоянов / Пловдив
Днес получих стола, беше доставен и монтиран за кратко време. Добро качество. Масажът е в съответствие с моите очаквания. Купих без предварителен тест и съм доволен от този продукт
Отличен!
- от
г-н Трифонов / Сандански
Много сме доволни от направения избор. Бих желал в червен цвят, но в крайна сметка съпругата ми също прие бежово. Наслаждаваме се на масажа ежедневно. Ще Ви препоръчам и на други семейни приятели.
Бърза доставка. Много добро качество!
- от
г-н Ставрев / Русе
Тествах и закупих с голяма увереност. От всичко, което съм изпробвал, ми се стори най-добрият масажен стол Виктория. Момчетата ми помогнаха с качването, дойдоха със собствен транспорт. Това е много сериозна фирма.
Добра цена! Фантастичен масаж
- от
г-жа Иванова / Козлодуй
Благодаря, че ми помогнахте да избера този модел. Доволна съм и се наслаждавам на масажа ежедневно. За други потенциални клиенти: качество е много над това, което открих при други фирми. Горещо Ви препоръчвам.
Много красиво и ефикасно кресло
- от
г-жа Илиева / София
Резервирах предварително този модел и съм много доволна от него. Получих цялостно обслужване: доставка, качване, монтаж, всичко. Много организирана компания
Доволни!
- от
г-н Димитров / Несебър
Взех го за себе си и за съпругата.Това е много добър масажен стол и сме доволни. Поздравления
Отличен!
- от
г-н Кръстев / София
Отлично обслужване. Благодаря Ви за всичко. Креслото работи много добре, всички членове на семейството го използват ежедневно.
Много добра доставка
- от
г-жа Спасова / Пловдив
Засега съм доволна от фотьойла, въпреки че го използвам само от седмица.
Феноменален!
- от
г-н Златанов / Бургас
Столът е много впечатляващ и много ни харесва. Що се отнася до масажа, мога да Ви кажа, че масажните функции ми въздействаха много добре
Изключително ефективен.
- от
г-жа Йотова / София
Доставката беше бърза, материалите, от които е изработен столът, са специални, а масажната система над това, което очаквах. Препоръчвам и се радвам, че Ви намерих в София!
Истински масажен стол
- от
г-н Томов / Банкя
Тествах в шоурума в София всички масажни столове, но този ме впечатли най-много заради функциите за масаж на краката. Купете с увереност, продуктите са отлични.
Много доволен!
- от
г-н Тончев / София
Отличен. Харесва ни масажа!
Изключително сме доволни!
- от
г-н Лазаров / София
Най-добрият масажен стол, който някога съм виждал, мога да кажа това след като изпробвах в шоурума. Купих го за семейството и масажа е изключителен. Масажните ролки се движат от зоната на седалището до горната част в зоната на врата и креслото се накланя много
Заслужава си! Много добър масаж!
- от
г-н Асенов / Пазарджик
Не мислех, че такова кресло може да извърши толкова добър масаж. Заслужава си!
Специален! Купете с голяма увереност!
- от
г-н Димитров / София
Горещо препоръчвам този масажен стол. Препоръчвам екипа на Komoder, който се отнесе отлично с мен. Посетете магазина на Komoder и тествайте масажен стол KM9500. Току-що го получих вкъщи, доставен, монтиран, качен по стълбите от екипа от София. За фотьойла мога да Ви кажа, че заспивам всеки път в него. Великолепен е!
Изключителен!
- от
г-жа Пейкова / Варна
Истински масажен специалист. Превъзходен дизайн за дома. Препоръчвам Ви да опитате този масажен стол. Това е изкуство!
Точно както ми харесва!
- от
г-н Соколов / Бургас
Това е единственото кресло, на което наистина мога да регулирам интензивността на ролките по степени. Търсих тази функция, защото съм любител на масажа и съм претенциозен. Това е фотьойла, точно който желаех.
Прекрасен фотьойл!
- от
г-н Колев / София
Търсих дълго време тъмно син фотьойл. В крайна сметка Marina е най-подходящото кресло за нашата всекидневна. Относно масажа мога да кажа само, че съм много изненадан от неговите възможности.
Препоръчвам!
- от
г-н Христов / Пловдив
Добър масаж. Много добра цена и сме много доволни.
Препоръчвам!
- от
г-н Иванов / София
Получих бързо стола и съм изненадан от качеството на тапицерия. Имам още един масажен стол, но не може изобщо да се сравни с Panasonic. Благодаря Ви за този продукт. Сега знам защо исках Panasonic. Напълно съм удовлетворен.
Благодарим за препоръката!
- от
г-н Цветанов / София
Благодарим за указанията и че ни посъветвахте да закупим този фотьойл. Точно това, което очаквахме. Успех!
Отлична доставка!
- от
г-жа Петкова / Пловдив
Имахме отлично преживяване с Вашата компания. Пиша, за да Ви похваля и Ви благодаря за бързата доставка и инсталиране на продукта на 6-тия етаж.
Високо оценен
- от
г-н Николов / София
Висококачествен масажен стол, много практичен и лесен за използване. Прекрасна компания, с безупречни и съвестни услуги. Фотьойлът е удобен и тих. Високо оценен.
Благодаря Ви за доставката на този отличен продукт
- от
г-жа Христова / Варна
Искам да Ви поздравя за бързата доставка на този масажен стол. Доволна съм от Вашите услуги, а по отношение на продукта мога да кажа, че е много над моите очаквания. Много красив, елегантен фотьойл и масажа е изключителен. Поздравления за качествените продукти, които имате.
Масажът е специален!
- от
г-н Иванов / Пловдив
Наистина харесваме масажа и особено факта, че можем да регулираме интензивността на 4D масажа. Това е красив, високоефективен фотьойл и цялото семейство го използва. Радвам се, че Ви избрах. И благодаря за подаръка.
Много енергичен! Това е масажът, който търсех
- от
г-н Стоянов / София
Любител съм на терапевтичния масаж и изминаха 5 месеца, откакто не успях да си направя масаж. Избрах Focus 2 и съм изумен от предоставения масаж. Поздравления за тази технология.
Благодаря Ви за бързата доставка
- от
г-жа Славова / Велико Търново
Поздравления за бързата доставка на този продукт. Масажът е сензационен, използвам го ежедневно и не мислех, че ще мога привържа толкова много към такъв масажен стол.
Много съм доволен
- от
г-н Илиев / Бургас
Днес получих стола. Впечатлен съм от качеството на масажа. Поздравявам Ви.
Много доволен!
- от
г-н Начев / Стара Загора
Благодаря Ви за доставката и за бързината, с която отговорихте на запитването ми. Успех и благодаря за този толкова добър продукт.
Поздравления за качествените продукти
- от
г-жа Михайлова / Плевен
След изпробването на продукта закупихме масажен стол ETNA от Вас. Радвам, че намерихме масажен стол, който да отговаря на всички наши изисквания. Поздравления за качеството на продуктите и за бързата доставка.
На 100% препоръчвам!
- от
Виктория Р. / Пловдив
На 100% препоръчвам. Много красив дизайн, качествена изработка, уникален масажен стол с хубав масаж.
Идеален за спортуващи.
- от
Марияна К. / София
Идеален за спортуващи. Дълбок масаж и уникалено разтриване на прасец и ходила.
Стола е превъзходен!
- от
Антон К. / София
Стола е превъзходен. Много съм доволен. Благодаря Много.
Масажният стол е чудесен!
- от
К. Александрова / Vаrnа
Масажният стол е чудесен. Страхотна инвестиция в здравето бих казала. Благодаря Ви, че бяхте толкова любезна и отзивчива. А екипът Ви е много бърз, точен и коректен. Желая Ви здраве и все повече доволни клиенти.
складиране, Безплатна Доставка, Монтаж Komoder
Правилно складиране

Правилно складиране

Работиме с 2 професионални склада в България, за да съхраняваме в перфектни условия нашите продукти.

Безопасно пренасяне

Масажните столове се товарят
механично и с голямо внимание.
Предлагаме Безплатна доставка

Предлагаме Безплатна доставка

Безплатната доставка е навсякъде в България и се извършва от наши транспортьори.
Пренос и монтаж

Пренос и монтаж

Монтираме Ви стола.
Насладете се на масажа!
Позвънете сега на номер
Поискайте Сега Специалната Цена