Над 6 години Komoder е най-известният производител на масажни столове в България, масажни апарати и масажни системи. Нашите фабрики са сред най-представителните в света, а производствените линии са много прецизни и способни на голям обем. Продуктите Komoder са сертифицирани в съответствие с европейския пазар и изисквания. Гордеем се с нашия магазин в София и сме лидер на пазара в този сегмент. Каним Ви да посетите магазина ни и Ви представяме по-долу гамата от масажни столове Komoder.
1 мнения
Масажен стол Marina с гласово управление, ДЖОЙСТИК Нулева гравитация, нагряване, музика чрез bluetooth, USB порт. Komoder Marina лансиран през юни 2020 е масажен стол за цялото тяло, с дълъг масажен курс от 135 cm, нагряване и 3D масаж • модел 2020 • Komoder Bulgaria • добра цена • изплащане • 3 години гаранция • Купи сега!
Marina
4 мнения
Komoder Veleta е ново поколение масажен стол Komoder 2020, снабден с 4 интелигентни, тихи ръце, движещи се вертикално за пълен масаж на гърба. Veleta използва новата масажираща система в "L" от 137 см, правеща го масажен стол с най-дълъг масажен курс
Veleta
2 мнения
Nova - масажен стол, който предлага пълен контрол върху скоростите на масажа, интензивността на масажните ролки както на гърба, така и на краката. Специално проектиран за цялото семейство
Nova
2 мнения
Масажният стол Komoder Albert Zero Gravity е оборудван с антигравитационна позиция и цялостен масаж. Креслото Albert разполага с L-образна масажна шина за удължен масаж. Изберете масажен стол Albert на специална цена. Доставката е безплатна
albert
2 мнения
Масажният стол на Everest Ви предоставя специално изживяване благодарение на 3D масажни ролки, позиции нулева гравитация, нагревателна система и всички други важни функции.
Everest
1 мнения
Масажен стол с нагряване • Bari. Масаж чрез въздушно налягане. Купи сега • Komoder Bulgaria • добра цена • изплащане • 3 години гаранция.
Bari
2 мнения
Масажен стол Комодор JOY 3D Full Body с две независими масажни системи (за гърба и цервикалната област), Bluetooth и USB порт, Нулева Гравитация. Най-нов за 2020
Joy
3 мнения
Komoder KM500 е ново поколение масажен стол Komoder снабден с 4 интелигентни, тихи ръце, движещи се вертикалнo за пълен масаж на гърба. KM500L използва новата масажираща система в "L" от 135 см, правеща го в масажeн стол с най-дълъг масажен курс
Focus
3 мнения
Komoder Victoria е ново поколение масажен стол Komoder снабден с 4 интелигентни, тихи ръце, движещи се вертикалнo за пълен масаж на гърба. Victoria използва новата масажираща система в "L" от 135 см, правеща го в масажeн стол с най-дълъг масажен курс.
Victoria
4 мнения
Масажен стол Komoder Victoria Deluxe 3D с нагряване на гърба и краката, Bluetooth, USB порт. Перфектен за дома.
Victoria Deluxe
6 мнения
Komoder Luxor е най-новият масажен стол от гама 2018. Фотьойлът има дълга масажна шина от 135см и предлага пълен 3D масаж и нагряване. Изберете Komoder Luxor на промоционална цена. Доставката е безплатна
Luxor
3 мнения
Komododer Luxury е най-новият масажен стол от гама 2018. Фотьойлът има дълга масажна шина от 135см и предлага пълен 3D масаж и нагряване. Изберете Komoder Luxury на промоционална цена. Доставката е безплатна
Luxury
1 мнения
Panasonic EP-MA70 - масажен стол с нагряване, снабден с 6 предварително зададени програми и 6 ръчни режима на масаж. Panasonic MA70 извършва масаж шиацу, шведски, чрез ролки и леки удари, плюс много други комбинации. Доставката е безплатна
Panasonic
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Какво казват клиентите за продуктите Komoder:
Препоръчвам Ви!
- от
г-н Пенчев / Пловдив
Най-сериозната компания за масажни столове. Избрах Ви, защото ме информирахте правилно и получих добра цена за този масажен стол. Доволен съм, защото имам кресло от ново поколение и харесвам качеството!
Добра цена.
- от
г-жа Маринова / Стара Загора
Доволна съм от доставката! За продукта мога да кажа, че е точно това исках и се радвам, че се обадихте да ме попитате за мнението ми. Поздравления за Вашата дейност.
Добро качество
- от
г-н Христов / София
Избрах този стол, защото има нагряване. В крайна сметка съм много доволен от фотьойла и масажа е точно това, което исках.
Доволна. Препоръчвам
- от
г-жа Динева / София
Това е единственото място, където можете да намерите разнообразна гама от продукти. Тествах този модел в шоурума и го закупих, защото цената беше добра в сравнение с други модели. Препоръчвам го на всички!
Препоръчвам! Ефективен стол!
- от
г-н Петров / София
Отличен масаж. Много добра цена, а доставката се извърши за 24 часа. Много сме доволни.
Масажен стол, който надвиши моите очаквания
- от
г-жа Янакиева / Бургас
Купих този масажен стол по препоръка, но не си представях, че може да прави такъв масаж. Надвиши моите очаквания. А размерите на стола са щедри.
Много доволен от Алберт!
- от
г-н Несторов / Силистра
Най-добрият масажен стол, мога да кажа това, след като тествах в шоурума. Купих го за семейството и масажа е изключителен. Масажните ролки се движат от долната част, от седалката, до областта на врата и фотьойла се накланя много. Това е най-доброто кресло за дома. Цялото семейство го използва, работи постоянно от няколко дни.
Много добра цена, много приятен външен вид!
- от
г-жа Николова / Велико Търново
Препоръчвам Ви да направите покупката с увереност, защото това е много ефикасен масажен стол в този бюджет. Можете да регулирате интензивността и може да бъде много мека или силна. Доволна съм от избора и цената ми се струва много прилична - адаптирана към доходите в България.
Много доволен от фотьойла
- от
г-н Павлов / Карлово
Препоръчвам Ви да купувате с увереност, Everest е висококачествен масажен стол в този бюджет.
Отличен
- от
г-жа Тодорова / Видин
Купих с надеждата, че това ще бъде подарък за мен, но сега цялото семейство го използва. Благодаря за бързата доставка!
Изключително сме доволни!
- от
г-жа Бъчварова / Казанлък
Купете с увереност, това е много добър масажен стол. Достатъчно широк е в зоната раменете, подходящ и за съпруга ми. Може да бъде настроен на интензивност и може да бъде много лек. Доволна съм от избора и цената е добра
Доволен съм!
- от
г-н Караиванов / София
Много ми хареса цветовата комбинация, в която се предлага продукта. Много приятен, ефективен масаж, заспах в магазина.:) Купете с увереност. Избрах червения цвят. Специален е.
Много добро качество
- от
г-н Стоянов / Пловдив
Днес получих стола, беше доставен и монтиран за кратко време. Добро качество. Масажът е в съответствие с моите очаквания. Купих без предварителен тест и съм доволен от този продукт
Отличен!
- от
г-н Трифонов / Сандански
Много сме доволни от направения избор. Бих желал в червен цвят, но в крайна сметка съпругата ми също прие бежово. Наслаждаваме се на масажа ежедневно. Ще Ви препоръчам и на други семейни приятели.
Бърза доставка. Много добро качество!
- от
г-н Ставрев / Русе
Тествах и закупих с голяма увереност. От всичко, което съм изпробвал, ми се стори най-добрият масажен стол Виктория. Момчетата ми помогнаха с качването, дойдоха със собствен транспорт. Това е много сериозна фирма.
Добра цена! Фантастичен масаж
- от
г-жа Иванова / Козлодуй
Благодаря, че ми помогнахте да избера този модел. Доволна съм и се наслаждавам на масажа ежедневно. За други потенциални клиенти: качество е много над това, което открих при други фирми. Горещо Ви препоръчвам.
Много красиво и ефикасно кресло
- от
г-жа Илиева / София
Резервирах предварително този модел и съм много доволна от него. Получих цялостно обслужване: доставка, качване, монтаж, всичко. Много организирана компания
Доволни!
- от
г-н Димитров / Несебър
Взех го за себе си и за съпругата.Това е много добър масажен стол и сме доволни. Поздравления
Отличен!
- от
г-н Кръстев / София
Отлично обслужване. Благодаря Ви за всичко. Креслото работи много добре, всички членове на семейството го използват ежедневно.
Много добра доставка
- от
г-жа Спасова / Пловдив
Засега съм доволна от фотьойла, въпреки че го използвам само от седмица.
Феноменален!
- от
г-н Златанов / Бургас
Столът е много впечатляващ и много ни харесва. Що се отнася до масажа, мога да Ви кажа, че масажните функции ми въздействаха много добре
Изключително ефективен.
- от
г-жа Йотова / София
Доставката беше бърза, материалите, от които е изработен столът, са специални, а масажната система над това, което очаквах. Препоръчвам и се радвам, че Ви намерих в София!
Истински масажен стол
- от
г-н Томов / Банкя
Тествах в шоурума в София всички масажни столове, но този ме впечатли най-много заради функциите за масаж на краката. Купете с увереност, продуктите са отлични.
Много доволен!
- от
г-н Тончев / София
Отличен. Харесва ни масажа!
Изключително сме доволни!
- от
г-н Лазаров / София
Най-добрият масажен стол, който някога съм виждал, мога да кажа това след като изпробвах в шоурума. Купих го за семейството и масажа е изключителен. Масажните ролки се движат от зоната на седалището до горната част в зоната на врата и креслото се накланя много
Заслужава си! Много добър масаж!
- от
г-н Асенов / Пазарджик
Не мислех, че такова кресло може да извърши толкова добър масаж. Заслужава си!
Специален! Купете с голяма увереност!
- от
г-н Димитров / София
Горещо препоръчвам този масажен стол. Препоръчвам екипа на Komoder, който се отнесе отлично с мен. Посетете магазина на Komoder и тествайте масажен стол KM9500. Току-що го получих вкъщи, доставен, монтиран, качен по стълбите от екипа от София. За фотьойла мога да Ви кажа, че заспивам всеки път в него. Великолепен е!
Изключителен!
- от
г-жа Пейкова / Варна
Истински масажен специалист. Превъзходен дизайн за дома. Препоръчвам Ви да опитате този масажен стол. Това е изкуство!
Точно както ми харесва!
- от
г-н Соколов / Бургас
Това е единственото кресло, на което наистина мога да регулирам интензивността на ролките по степени. Търсих тази функция, защото съм любител на масажа и съм претенциозен. Това е фотьойла, точно който желаех.
Прекрасен фотьойл!
- от
г-н Колев / София
Търсих дълго време тъмно син фотьойл. В крайна сметка Marina е най-подходящото кресло за нашата всекидневна. Относно масажа мога да кажа само, че съм много изненадан от неговите възможности.
Препоръчвам!
- от
г-н Христов / Пловдив
Добър масаж. Много добра цена и сме много доволни.
Препоръчвам!
- от
г-н Иванов / София
Получих бързо стола и съм изненадан от качеството на тапицерия. Имам още един масажен стол, но не може изобщо да се сравни с Panasonic. Благодаря Ви за този продукт. Сега знам защо исках Panasonic. Напълно съм удовлетворен.
Благодарим за препоръката!
- от
г-н Цветанов / София
Благодарим за указанията и че ни посъветвахте да закупим този фотьойл. Точно това, което очаквахме. Успех!
Отлична доставка!
- от
г-жа Петкова / Пловдив
Имахме отлично преживяване с Вашата компания. Пиша, за да Ви похваля и Ви благодаря за бързата доставка и инсталиране на продукта на 6-тия етаж.
складиране, Безплатна Доставка, Монтаж Komoder
Правилно складиране

Правилно складиране

Работиме с 2 професионални склада в България, за да съхраняваме в перфектни условия нашите продукти.

Безопасно пренасяне

Масажните столове се товарят
механично и с голямо внимание.
Предлагаме Безплатна доставка

Предлагаме Безплатна доставка

Безплатната доставка е навсякъде в България и се извършва от наши транспортьори.
Пренос и монтаж

Пренос и монтаж

Монтираме Ви стола.
Насладете се на масажа!
Позвънете сега на номер
Поискайте Сега Специалната Цена