Масажен стол за рефлексотерапия EVEREST 3D

мнения
Масажен стол за Рефлексотерапия • Everest • Komoder
 • НАЛИЧНОСТ

  В Наличност

 • ГАРАНЦИЯ

  3 Години

 • ТРАНСПОРТ

  Безплатно

 • ПРОИЗВОДИТЕЛ

  Komoder

Поискайте Цена за Август
Позвънете сега на номер0883 637 756
3D Масажни ролки Bluetooth високоговорители Система за Нулева гравитация Нагряване на гърба
Интелигентен механизъм за сканиране Плъзгаща система за спестяване на място Рефлексотерапия (масаж на ходилата) Масажна шина в SL от 130см
Everest
Everest дистанционно управление

Масаж от врата до ходилата.

Масажният стол Everest Ви предоставя специално изживяване благодарение на 3D масажни ролки, позиции нулева гравитация, нагревателна система и всички други важни функции. Това кресло на Komoder ще Ви осигури едно незаменимо масажно изживяване в собствения Ви дом, като Ви помага да запазите здравето си и да сте активни всеки ден.

Масаж чрез въздушно налягане за цялото тяло.

Иновативната функция на въздушната помпа, може да работи синхронно и непрекъснато, за да осигури необходимата сила на всички въздушни възглавници, които ще ви обгърнат. Отпускащият масаж и силното налягане на въздушните възглавници са прецизни и уникални, което ви позволява да се насладите на освежаващ, лек или дълбок масаж.

Масажен стол Everest

Поставка за крака с автоматично удължаване. Перфектен за високи хора.

Поставката за крака е с актуализирана версия, базираща се на предходните модели на стола. Това е изцяло нов дизайн, предназначен да осигури повишен комфорт за високи потребители до 195 - 200 см, което прави Everest идеален масажен стол за високи потребители или за всеки, който има нужда от допълнително пространство за краката.

Масажен стол Everest

Аудиосистема. Вградени високоговорители. Без кабели вкъщи

Имате възможност да използвате смартфон или таблет, за да възпроизвеждате музика.

Свържете масажния стол към телефона, таблета или лаптопа си чрез Bluetooth. Креслото разполага с набор от тонколони, вградени в облегалката, а с Bluetooth връзката можете да слушате любимата си музика директно от мобилния телефон.

bluetooth Масажен стол
Масажен стол Everest

Креслото сканира и се настройва интелигентно

Новият Everest е оборудван с автоматична система за локализиране на раменете. Тази система включва предварително сканиране при всяка масажна сесия, за да се установи височината и теглото на потребителя, така че масажната сесия да е напълно персонализирана.

3D ролковa системa

Новият масажен стол Everest е оборудван с комплект от тихи, интелигентни 3D механични ръце, които се движат нагоре и надолу, простиращи се назад и напред, плюс странични движения. Тези механични ръце помагат да се открият параметрите на всеки потребител: тегло и височина.

Сканиране на масажен стол Komoder Everest
Масажен стол Everest

Инфрачервено отопление - перфектно през зимно време

Отоплителна функция за гърба от 40º-50º C, премахва усещането за студено и болките в гърба. Дължината на инфрачервените лъчи съвпада с дължината на вълните на човешкото тяло, което позволява енергия да се абсорбира от клетките, активирайки ги и стимулирайки метаболизма.

Масажен стол Everest

Пълен масаж с въздушно пресиране (рамене, гръб, седалище, ръце, крака).

Тази функция се препоръчва за активиране на костната регенерация, за премахване на мускулното напрежение и сковаността на ставите, по този начин Ви позволява да поддържате здравето си. Това разтягане се извършва с помощта на масажните възглавници за раменете, ръцете и краката.

Въздушни възглавници за рамене, ръце, крака, седалище.

под който се намира фотьойла. Благодарение на комбинацията от въздушни възглавници на седалищната зона и зоната на краката и функцията нулева гравитация, тялото ви се наслаждава на пълно усещане за комфорт.

Сканиране на масажен стол Komoder Everest

Функции за разтягане и облекчаване на напрежението в гръбначния стълб

Тази функция се препоръчва за активиране на костната регенерация, за премахване на мускулното напрежение и сковаността на ставите, по този начин Ви позволява да поддържате здравето си. Това разтягане се извършва с помощта на масажните възглавници за раменете, ръцете и краката.

Масаж на краката. Регулируема приставка.

В зависимост от височината на потребителя, поставката за прасците може да се удължава свободно, като максималната дължина е от 15 cm, по този начин се осигурява масаж на цялото тяло, в зависимост от размерите на всеки потребител.

Перфектен за различни височини и тегла.

Масажният стол Komoder е предназначен за различни потребители, като разполага с шест иновативни автоматични масажни програми, което Ви предоставя индивидуален масаж, който отговаря на различните изисквания на потребителите.

Масажен стол Everest Full Body

Рефлексотерапия. Впечатляващ масаж.

Масажът с рефлексотерапия се изпълнява с приставка за стъпалата снабдена с ролки, която се удължава безстепенно за потребители с различни височини.
рефлексотерапия

Масаж на краката

Поставката за краката е оборудвана с въздушни възглавници за масаж с притискане, плюс 8 природни магнита.
приставка за прасците

Масаж от врата до ходилата

Този нов масажен стол има функцията и целта да се адаптира според характеристиките на човешкия скелет и включва следните функции или характеристики: нулева гравитация, нулево пространство, масаж на цялото тяло с въздушни възглавници, масаж по шина SL от 130 см, ролки гуаша за ходилата, аудио система за музика чрез Bluetooth. Този масажен стол Komoder ще Ви предостави едно отлично масажно изживяване в собствения Ви дом, като Ви помага да сте здрави и активни всеки ден.
Извита шина във формата на L

Масаж на ходилата. Предпочитан от всеки тествал го.

Имитира докосването от човешки ръце, използвайки напредналата технология по отношение на ролките, предоставяйки терапевтичен масаж “Guasha” също като професионален масажист. С радиус от 3 см и фокусиране върху точката Yongquan на ходилото, деликатен и постоянен, масаж чрез засилващо масажиране, в зависимост от начина, по който го настройвате от дистанционното управление.
Масаж guasha за ходилата

Масаж на краката с въздушни възглавници

Въздушни възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасците, глезените и ходилата, за да Ви предоставят незабравимо тройно преживяване. Приложете метода за активиране на функцията компресиране, пауза и изпускане на въздушното налягане за стимулиране на акупресурните точки Xuanzhong и Taixi, което ще ви донесе комфорт и перфектна хармония.
масаж чрез въздушно налягане за краката на стола Komoder Everest

Магнитна терапия

Магнитна терапия с помощта на 8 магнита по 300 СС разположени прецизно, може да подобри ниското магнитно ниво в човешкото тяло чрез стимулиране на рефлексните точки Chengshang и Zhonmai на прасците.
Магнитна терапия

Масаж от главата до петите

Интелигентните механични ръце за масаж могат да се движат нагоре и надолу по врата, раменете, гърба и талията. Могат автоматично да се движат по извивката, характерна за човешкия гръб, като диапазонът е широк до 21 см, вертикалният ход е до 130 см, покривайки изцяло гърба.
Радиус на масажа за гърба на масажен стол Komoder Everest

Креслото разпознава гърба ви

S-образната извивка, която поддържа тялото, включва комбинация от масажни структури за гърба и принципите на хуманното инженерство, за да се възползвате от висококачествен масаж на гърба. Широчината може да се регулира между 6 и 21 см, с три опции.
Регулиране на ширината за гърба

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Оборудван с 12 въздушни възглавници, които следват извивката на ръката, фокусирани върху точките Yangchi и Quchi. Балансираното тридименсионално действие на въздушните възглавници ще отпусне и освежи ръцете и дланите Ви.
Масаж за ръце, с въздушни възглавници

Технически спецификации и характеристики

Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Въздушни възглавници за седалището Да
Въздушни възглавници за прасците Да
Масажни ролки Да, 3D
Въздушни възглавници Да. За цялото тяло
Въздушни помпи Да
Масаж на седалището Да
Масаж и позиция на релаксиране Да
Масаж на прасците Да
Рефлексотерапия Да
Масаж на ходилата Да
Дистанционно управление Да
Тапицерия Еко кожа, антибактериална.
Тегло на стола (кг) 110 кг
Максимално тегло на потребителя (кг) 130 кг
Ел. захранване 220 - 230V
Размери размери на стол Everest
Предлагаме Ви безплатна доставка.
Поискайте ценовата листа, транспорта и монтажа са безплатни.
Поискайте месечната оферта
Предлагаме Ви възможност за разсрочено плащане, плащане при доставка с наложен платеж или с карта в нашия офис.
Поискайте специалната оферта
Поискайте Сега Специалната Цена

Какво казват клиентите за Масажен стол за Рефлексотерапия • Everest • Komoder:

Много доволен от фотьойла
- от
5 / 5 точки
Препоръчвам Ви да купувате с увереност, Everest е висококачествен масажен стол в този бюджет.
Отличен
- от
5 / 5 точки
Купих с надеждата, че това ще бъде подарък за мен, но сега цялото семейство го използва. Благодаря за бързата доставка!
Оценка: 5 от 5, дадена от 2 клиенти
Подобни продукти
Komoder Veleta е ново поколение масажен стол Komoder 2020, снабден с 4 интелигентни, тихи ръце, движещи се вертикално за пълен масаж на гърба. Veleta използва новата масажираща система в "L" от 137 см, правеща го масажен стол с най-дълъг масажен курс
детайли
4 мнения
Komoder Victoria е ново поколение масажен стол Komoder снабден с 4 интелигентни, тихи ръце, движещи се вертикалнo за пълен масаж на гърба. Victoria използва новата масажираща система в "L" от 135 см, правеща го в масажeн стол с най-дълъг масажен курс.
детайли
3 мнения
Komododer Luxury е най-новият масажен стол от гама 2018. Фотьойлът има дълга масажна шина от 135см и предлага пълен 3D масаж и нагряване. Изберете Komoder Luxury на промоционална цена. Доставката е безплатна
детайли
3 мнения
складиране, Безплатна Доставка, Монтаж Komoder
Правилно складиране

Правилно складиране

Работиме с 2 професионални склада в България, за да съхраняваме в перфектни условия нашите продукти.

Безопасно пренасяне

Масажните столове се товарят
механично и с голямо внимание.
Предлагаме Безплатна доставка

Предлагаме Безплатна доставка

Безплатната доставка е навсякъде в България и се извършва от наши транспортьори.
Пренос и монтаж

Пренос и монтаж

Монтираме Ви стола.
Насладете се на масажа!
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Позвънете сега на номер
Поискайте Сега Специалната Цена