Масажен фотьойл Kапсула Komoder KM9500 Robotic Zero Gravity с нагряване, ролков масаж за прасци, ролков масаж за ходила, музика Bluetooth. Най-комплексният масажен стол в България.

Fotoliu masaj Komoder KM9500
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  Komoder
Позвънете сега на номер:
0883 637 756
Поискайте Цена за Януари

Масажен стол с ръце на терапевт.

Komododer KM9500 е ново поколение масажен стол Komodеr с 4 интелигентни, безшумни подвижни масажни ръце за пълен масаж на гърба. KM9500 използва иновативната масажна система в "L" от 135 см - масажен стол с най-дългa масажна шина.

Цялостен масаж с пресиране за рамене, гръб, седалище, ръце, крака.

KM9500 е оборудван с иновативна функция на въздушни помпи и клапани. Въздушните помпи работят в синхрон и непрекъснато, за да осигурят необходимата задвижваща сила за всички въздушни възглавници, с които е снабден фотьойлът. Релаксиращият масаж и силното налягане на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което позволява да се възползвате от освежаващ масаж.

Komoder KM9500
Unicredit
Komoder KM9500 3D

Уникална функция: 3D управление

Друго доказателство за капацитета на стола е предоставянето на персонализиран масаж и факта, че технологията за 3D на стола позволява да регулирате дълбочината на ролковия масаж. Можете да изберете едно от 5-те нива за интензивност на 3D масажа, за да се насладите на по-дълбок масаж благодарение на автоматичното разширение и лесно да изберете една от новите автоматични програми 3D.

Перфектен механизъм за настройка

Вие избирате колко дълбок да бъде изпълняван масажа.Използвайки масажния стол, ще укрепите вашите паравертебрални мускули.

KM9500 е оборудван с прецизна система за сканиране

Проследяването на акупунктурните точки и пулса дава повече точност на масажа. Използвайки интелигентна система за детекция на бионични елементи, KM9500 може да открие врата, раменете, гърба, кръста и седалището, осигурявайки по-дълбок масаж и по-точен фиксиран масаж на потребители с различна височина, доставяйки изживяване на традиционен китайски масаж на високо ниво.

skanirane

Оборудван с нагряваща система за гърба.

Механизма за нагряване акцентира върху ефективността на масажа, премахвайки студа от зимен тип или този на климатизираните стаи през лятото. С тази вградена нагряваща система, масажният стол KM9500 е най-комплексния масажен стол на пазара. Функцията за затопляне на гърба използва въглеродни влакна като източник на инфрачервено нагряване.

nagryavane Komoder KM9500
shiya ramene

Много важна функция: Автоматично удължаване за врата и раменете.

В допълнение към L-образната дълга масажна шина, столът KM9500SL предлага и допълнителна зона, която позволява на масажните ролки да докоснат най-високата част на врата и раменете. Тази функция се използва в много от автоматичните програми на стола, осигурявайки възможно най-пълен масаж за шията и раменете, с което е единствен по рода си.

Komoder KM9500

Идеалната масажна позиция - подобрява качеството на съня

Чрез синхронизиране на облегалката, седалката и поставката за крака с многоъгълен мобилен модул се постига най-добрият масаж в "нулева гравитация". Той осигурява пълна релаксация и естествена и удобна масажна позиция, намалявайки налягането на сърцето и гръбначния стълб, увеличавайки количеството кръв и кислород, доставяни в мозъка, като по този начин се подобрява качеството на съня и се премахва умората.

Фотьойлът заема по-малко пространство. Не се притеснявайте за пространството.

Фотьойлът заема по-малко пространство. Не се притеснявайте за пространството.

Предназначен за малки пространства, с изискването да се инсталира на 5см разстояние от задната стена при работен цикъл. Седалката на стола се преплъзва напред, без стола да се докосва до задната стена.

Приятен аспект. Функционален дизайн.

Динамичната форма на този масажен стол е насочена точно към нуждата на потребителя да пести пространство в дома си. Този модел е идеален за къща, апартамент, офис, дори когато пространството е ограничено.

konktrakturi

Имате ли болки в мускулите? Креслото ги третира лечебно.

Разтягането на ръцете, гърба и краката се препоръчва за активиране на костната регенерация, за да се премахне напрежението и контракциите на мускулите. Това разтягане се извършва с помощта за масажните възглавници на раменете, ръцете и краката.

Масажният стол Komoder KM9500 е предназначен за различни потребители, с иновативните автоматични масажни програми, които предлагат индивидуален масаж, който отговаря на различните очаквания.

Фотъойлът сканира и се настройва интелигентно

Новият KM9500 предлага автоматична система за локализиране на раменете. Тази система включва предварително сканиране при всяка масажна сесия, за да се установи височината и теглото на потребителя, така че масажа да е напълно персонализиран.

Фотъойлът сканира и се настройва интелигентно
sistema-l KM9500

Масажирайте целия гръб с помощта на 3D ролки по шина в "L" от 130 см

Новият масажен стол KM9500 е снабден с набор от интелигентни и тихи 3D ръце, които се движат нагоре и надолу, изпъквайки напред и назад плюс страничните движения. Тези механични ръце помагат да се открият размерите на всеки потребител - тегло и височина. За да се насладите максимално на релаксацията, благодарение на L-образната ролкова шина с приблизителна дължина 130 см.

Перфектен за вашия дом

Ако се притеснявате, че KM9500SL няма да се помести във вашия дом, не се безпокойте! Технологията "нула пространство от стената" позволява да поставите фотьойла веднага до стената. Тази авансирана функция на Komoder KM9500SL предоставя мечтания масаж дори и в най-тесните пространства. Комодер постоянно се стреми да докосне висините на лукса и спокойствието, а KM9500SL е идеален символ на тази мисия.

Перфектен за вашия дом

разтриване на прасците - уникална функция

Една от най-популярните нови функции на KM9500SL е масажа с разтриване на прасеца. Всеки модул за краката е с две ролки за облекчаване на болката и умората в мускулите. Ролките имитират човешки ръце, работейки чудесно, за да премахнат напрежението и болката и да подобрят кръвообращението и гъвкавостта на тези силно ползвани мускули.

Мачкане на прасците - уникална функция Komoder KM9500
refleksoterapiya Komoder KM9500

Най-пълният масаж на краката. Рефлексотерапия.

Освен ролков масаж за прасците, фотъойла KOMODER KM9500SL предлага и ролков масаж на ходилата. И двете системи за краката са снабдени с рефлексотерапевтична ролка, която се върти и разтрива ходилата на краката, като същевременно стимулира техните пресопунктови точки.

С ролките за прасци, въздушния масаж и ролките за ходилата, фотъойла KOMODER KM9500SL предлага несравним масаж на ходилата.

Най-пълният масаж на краката Komoder KM9500

Поставка за крака с автоматично удължаване. Перфектен за високи хора.

Поставката за крака е с актуализирана версия, базираща се на предишните модели на стола. Това е изцяло нов дизайн, предназначен да осигури повишен комфорт за високи потребители до 195 - 200 см, което прави Комодер KM9500SL идеален масажен стол за висококи потребители или за всеки, който има нужда от допълнително пространство за краката.

Страдате ли от болки в лумбална или цервикална зона, или прекомерно натоварване?

Благодарение на новата функция за разстягане, масажният фотъойл Komoder KM9500 се превръща в идеалното решение за всеки тип потребител, който страда от лумбална болка, цервикална болка или дори безсъние поради стрес или претоварване.

bolki v krasta

Време е да използвате масажен стол.

Благодарение на технологията за сканиране на тялото, акупунктурните точки и физическите характеристики на тялото, фотъойла KM9500 може да открие врата, раменете, гърба, талията и седалищната зона, осигурявайки по-дълбок и фиксиран масаж с висока прецизност за потребители с различна височина.

Независимо към коя от 6-те категории спадате е време да използвате масажния стол Komoder KM9500SL у дома или в офиса.

preporaka

Функция на отрицателни кислородни йони

Функция на отрицателните кислородни йони - проверете бутона на лявото рамо, в горната част. Иновативният дизайн с отрицателни кислородни йони в облегалката за глава може да излъчва в непрекъснат поток отрицателни кислородни йони. Проверени от националния център за контрол на качеството на инфрачервените промишлени електрически уреди, отрицателните кислородни йони имат концентрация до 240 000 / cm3, подобно на гора или водопад, и спомагат за бързо възстановяване на човешкото тяло.

negativni yoni
Нула гравитация - Фотьойлът се разгъва максимално

Нула гравитация - Фотьойлът се разгъва максимално

Новият Komoder KM9500 се разгъва в 3 позиции с нулева гравитация. Тази позиция предоставя състояние на безтегловност, за да се насладите на перфектното релаксиране без ограничения.

При стартиране на режим "нулева гравитация" ъгълът на издигане между тялото и крака е около 118 градуса. Бедрата и краката са разположени по-високо от сърцето. Гравитацията (тежестта) на всяка част от тялото ще бъде равномерно разпределена в масажния стол, за да може натискът върху тялото да се разсее напълно.

chromoterapiya Komoder KM9500

Светлинна хромотерапия

Точно както вграденият йонизатор за въздух помага да се създаде перфектна атмосфера за релаксиращ масаж, така и вградените LED светлини в тялото на стола добавят хроматично измерение към обкръжението. Хромотерапията е използването на цветни светлини с терапевтични цели. Различните цветове имат различни ефекти, а фотьойлът Komoder KM9500SL се отличава с разнообразни деликатни сини и зелени нюанси, за да създаде много успокояваща атмосфера.
Разбира се, ако предпочитате да се насладите на масажа без светлини, лампите за хромотерапия могат да бъдат изключени по всяко време.

Bluetooth аудио система. Вградени високоговорители. Без окабеляване у дома

Имате възможност да използвате смартфон или таблет, за да възпроизвеждате музика. Свържете фотьойла към телефона, таблета или лаптопа си чрез Bluetooth. Креслото разполага с набор от високоговорители, вградени в облегалката, а с Bluetooth връзката можете да слушате любимата си музика директно от мобилния си телефон.

Bluetooth аудио система

Видове ръчен масаж

Мачкане

Универсална техника, в която масажните ролки събират и разтриват мускулите с мощни движения.

Леки потупвания

Техника, при която ролките извършват леки ударни движения.

Потупване

По-енергична техника, при която ролките изпълняват по-мощни ударни движения.

Шиацу

Техника, базирана на японски масаж с пръсти, в която масажните ролки притискат мускулите с малки, концентрирани движения.

Синхрон

Когато използвате тази техника, движенията на масажните ролки се синхронизират с хода на музиката. За да използвате тази техника трябва да свържете фотьойла с устройство за слушате музика.

Ритмичен

Тази техника използва силен ритмичен масаж.

Имате ли цервикална или лумбална болка?

Иновативната функция на въздушните помпи може да работи синхронно и непрекъснато, за да осигури необходимата задвижваща сила на въздушните възглавници. Релаксиращият масаж и натиска на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което ви позволява да се насладите на освежаващ масаж.

Креслото знае и работи!

Прешлените обикновено причиняват болка в талията и гърба - причината за тортиколита. Креслото KM9500 разполага с технология за откриване, която може да определи точките за масаж според вашата височина. От главата до петите тази технология обхваща 500 точки по цялото тяло, предоставяйки удобна физиотерапия за решаване на проблемите свързани с понижено здраве, обновявайки ви.

bolki

Автоматични програми – 3D

Докато повечето столове за масаж предлагат само обикновенни програми за масаж, креслото KM9500SL стига по-далеч и предлага 3 автоматични програми 3D. Тези програми, макар и по-кратки от стандартните автоматизирани програми, са предназначени да обслужват определена цел. Освен това, когато сте избрали автоматична 3D програма, можете да регулирате мощността на 3D, според вашите предпочитания.

Дълбок 3D Shiatsu масаж

Тази 10-минутна програма използва 3D ролки, за да изтласка здраво мускулите в реалистичен стил на масаж в дълбоки тъкани.

Здравословно дишане

Тази уникална 5-минутна програма движи 3D ролките напред и назад със специфични ритми, за да ви помогне да подобрите дишането си. Ако се изненадате от дишането си или се чувствате леко замаяни, тази програма е за вас.

Масаж чрез разтягане

Това е програма за разтягане от 5 минути. 3D ролките действат заедно с въздушните възглавници на стола, за да се разпрострат по цялата повърхност на тялото.

Автоматични програми – Стандартни

Освежаване след спорт

Тази програма е предназначена специално за употреба след интензивна физическа активност, като например спорт или тренировка. Въз основа на тайландски масажни методи, програмата съчетава силен мачкащ ролков масаж с функции за разтягане, предлагани от въздушна системата за масаж. По време на програмата, краката, талията и други части на тялото се разтягат и масажират, използвайки енергични техники. Силното действие е предназначено да поддържа правилно кръвообращението и да ускорява възстановяването на мускулите.

Почивка и сън

Това е програма, предназначена да се използва преди лягане или като бърз начин за отпускане през деня, като например в обедната почивка. Деликатни, но динамични масажни движения успокояват тялото и освобождават потребителя, като му дават пълна релаксация.

Релаксация след работа

Програма, предназначена за потребители, които работят в офис или прекарват много часове в пътуване с кола или самолет. Силните, интензивни техники за масаж облекчават болката и напрежението в горната част на тялото, раменете и шията. Това е страхотна програма за обновяване на тялото след напрегнат ден в офиса.

Врат и рамене

Програма за масаж на тялото, която се фокусира специално върху врата и раменете. Автоматично удължава ролките на раменете и врата за максимална употреба на 3D масажните ролки, за да се премахне напрежението и болката.

Стълб и кръст

Приблизително 80% от тази програма се фокусира върху масажирането на лумбалните мускули и прешлени. Ролковият и въздушният масаж работят заедно, за да се подобри лумбалната област, докато останалата част от тялото се възползва от деликатен масаж.

Зони на ролковия масаж

След като изберете техниката за масаж, можете да изберете как и къде искате масажните ролки да работят.

Цял

По подразбиране ролките за масаж изпълняват зададената им техника за масаж в целия обхват на шината за масаж.

Частичен

Този режим ограничава действието на масажните ролки върху малка зона на гърба; в тази област може да се придвижва нагоре или надолу, като използвате бутоните със стрелка нагоре и надолу на дистанционното управление.

Точка

По този начин масажните ролки изпълняват избраната техника за фиксирана точка отзад, като ви позволяват да концентрирате масажа върху една точка. Точката за масаж може да се движи нагоре или надолу по гърба или седалището, като използвате бутоните нагоре и надолу на дистанционното управление.

masazh Komoder KM9500

Масажният стол Komoder KM9500 е домашен терапевт

Интелигентните механични ръце за масаж събират непрекъснато данни за кривата на гърба, имитирайки масажни техники, използвани от професионалните масажисти, за да ви дадат многоизмерен масаж.

Масажни ролки като ръце на масажист

Масажните ролки са в състояние да извършват следните видове масажни движения: мачкане, стискане, разтриване, пресиране, издърпване, люлеене и усукване. Всички тези методи могат да бъдат използвани, когато поискате.

Спецификации и технически характеристики

Електричерско разгъване на облегалката Да
Поставка за масаж на краката Електричерско разгъване
Дистанционно управление Да
Джоб за дистанционно управление Да
Tапицерия Еко кожа, антибактериална.
Размери в изправено положение 152,4 см - дължина х 83,8 см - ширина х 114,3 см - височина
Размери кресло (наклонено) 182,8 см - дължина x 83,8 см - ширина x 86,3 см – височина
Максимално препоръчително тегло на потребителя 140 кг
Максимална препоръчителна височина на потребителя 195 см
Тегло на креслото 158 кг
Поискайте Цена за Януари
KM9500

Правила за ползване на "бисквитки"

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на "МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ" ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата