Komoder KM7800 3D Robotic Super Relax Zero Gravity с нагряване

Komoder KM7800 Zero Gravity
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  Komoder
Позвънете сега на номер:
0883 637 756
Поискайте Цена за Февруари

Komoder KM7800 Дизайн 2018

Новият масажен стол KM7800 е оборудван с 3D интелигентни, безшумни масажни ръце, които се движат нагоре и надолу, простирайки се назад и напред, както и странични движения. Този модел е част от Komoder Design 2018 пуснат през юни, превръщайки се в най-добрият масажен стол Komoder.

Подобрени функции

Komoder KM7800 е предвиден с повече функции, между които: комфорт, релакс, облекчаване на болката, бърз масаж, разтягане на талията, цялостно въздушно налягане, както и много други функции, които са уникални за новата концепция 2018.

Приложение смартфон

Ако желаете да използвате телефона си, за да контролирате масажа сега е възможно. Komoder KM7800 е единственият масажен стол, който може да се контролира от смарт устройство с помощта на безплатно приложение пуснато от производителя.

Masajen Stol Komoder KM7800
Masajen Stol Komoder KM7800

Ръчен избор на масаж

Столът е оборудван с функция за ръчен избор на масаж за горната част на тялото. Има 3 варианта на масажни позиции: цялостен, частичен и фиксиран. Има 6 масажни метода: стискане на раменете, месене, удари, шиацу, месене и удари и 3D масаж. Има на разположение 5 нива на скоростта, а при масажът от тип удари и шиацу ширината на масажните ролки може да се регулира в 5 етапа.

Автоматичен избор на масаж

Изберете предварително зададен масаж за интересно масажно усещане. Ще намерите на дистанционното управление повече автоматични масажни програми, които ще Ви предоставят различни методи на масаж, различни движения, различни масажни скорости, цялостен въздушен масаж и др.

Масаж чрез компресиране

Функцията за масаж с въздушно налягане на предмишниците (8 вградени въздушни възглавници), функцията за масаж на горната част на ръцете (4 вградени въздушни възглавници) с три нива на интензивност. Масаж с въздушно налягане на долната част на тялото: масаж с въздушно налягане на гърба (4 вградени въздушни възглавници), масаж на седалището с въздушно налягане (16 въздушни възглавници), масаж на краката с въздушно налягане (36 въздушни възглавници), с три нива на интензивност.

Komoder KM7800
Komoder KM7800

Уникална функция за люлеене на лумбалната зона

Тази функция не се намира при никой друг модел. Въздушните възглавници в зоната на бедрата се включват автоматично, захващат лумбалната зона и извършват люлеещи движения за релаксиране на долната част на гърба и седалището. Въздушните възглавници, които се включват и компресират извършват люлеещо движение на талията наляво и надясно. Това движение може да коригира гръбначния стълб, с цел да се премахне сковаността.

Komoder KM7800

Нагревателна функци

Отоплителна функция за гърба, която използва въглеродни влакна като източник на инфрачервена топлина. Дължината на инфрачервените лъчи съвпада с дължината на вълните на човешкото тяло, което позволява на енергията да се абсорбира от клетките, активирайки ги и стимулирайки метаболизма. Препоръчва се употребата на отоплителната функция особено през зимата или през студените сезони.

Komoder KM7800

Аудио Функция

Имате възможност да използвате смартфон или таблет, за да контролирате стола чрез Bluetooth. Свържете чрез интелигентен терминал Bluetooth, за да пуснете музика или свържете аудио кабел директно към основата на стола.

Komoder KM7800

Нулево пространство и Нулева Гравитация

Komoder KM7800 е масажен стол, който може да бъде поставен близо до стената. Спрямо стената е необходимо минимално разстояние от 5 см. Този масажен стол се накланя различно, защото е оборудван със специална функция за плъзгане напред от 22 см, когато се активира функцията за Нулева Гравитация или функцията за наклон. Седалката на стола ще се плъзне напред, без да докосне пода и няма да удари стената.

Komoder KM7800

Функция за отрицателни кислородни йони

Функция за отрицателни кислородни йони - проверете бутона на лявата облегалка, в горната част.

Иновативен дизайн с отрицателни кислородни йони в облегалката, може да разпространява отрицателни кислородни йони в непрекъсен поток. Проверен от национален център за контрол на качеството за промишлени електрически апарати с инфраред, отрицателните кислородни йони имат концентрация до 240 000 / см3, и помага за спонтанното възстановяване на човешкия организъм.

Отрицателните кислородни йони могат да намалят замърсяването с фини прахови частици (ПМ 2.5), могат да оптимизират въздуха в помещението, играейки важна роля в повишаване на имунитета.

Важни функции

Рефлексотерапия

Приставката за стъпалата се удължава безстепенно, за да отговаря на различна височина.
Рефлексотерапия

Приставка за прасци

Приставката за прасците е оборудвана с масажни ролки и въздушни възглавници, плюс 8 магнити.
Приставка за прасци

Масаж на краката

Въздушни възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасците, глезените и ходилата, за да Ви предостави незабравимо тройно преживяване. Приложете метода за активиране на функцията компресиране, пауза и изпускане на въздушното налягане за стимулиране на акупресурните точки Xuanzhong и Taixi, което ще ви донесе комфорт и перфектна хармония.
Масаж на краката

Масаж с ролки на ходила

Имитира докосването от човешки ръце и разполага с модерна технология по отношение на ролките, предоставяйки Ви масаж “Guasha” също като професионален масажист-терапевт. Фокусиран върху точката Yongquan на ходилото, масажът може да бъде с лек и постоянен масаж, но може да бъде и все по-силен.
Масаж с ролки на ходила

Масаж на гърба в "S"

Системата от масажни ролки 3D може да се движи нагоре / надолу, наляво / надясно, напред / назад по врата, раменете, гърба и кръста. Ролките се приспособяват и се движат в система "S", според формата на гръбначния стълб. Диапазонът е от 6 см (за да не се докосва гръбначния стълб) до ширина от 21 см (за покриване на целия гръб).
Масаж на гърба в

Регулиране на ширината за гърба

Извивката под формата на "S", която поддържа тялото, съчетава структурата на масажа на гърба и инженерните принципи, по този начин можете да се насладите на масаж за гърба от висока прецизност. Ширината може да се регулира между 6 см и 21 см, с три опции за настройка.
Регулиране на ширината за гърба

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Оборудван с 12 въздушни възглавници, които следват извивката на ръката; предлага масаж, който обхваща изцяло ръцете, фокусиран върху точките Yangchi и Quchi. Балансираното тридименсионално действие на въздушните възглавници ще отпусне и освежи ръцете и дланите Ви.
Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна

Отоплителна функция за гърба от 40º-50º C, премахва усещането за студено и болките в гърба. Дължината на инфрачервените лъчи съвпада с дължината на вълните на човешкото тяло, което позволява енергия да се абсорбира от клетките, активирайки ги и стимулирайки метаболизма.
Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна

2 начина на запаметяване

Тези две функции на памет ще удовлетворяват изискванията на Вашето семейство. Всяка комбинация от методи и функции на масаж, които сте избрали може да се съхрани с помощта на бутоните за памет M1 / M2. Натиснете бутона за две секунди, след като чуете звуковия сигнал автоматичния начин за памет влиза в действие.

Настройване на продължителността

С помощта на тази функция можете да изберете продължителността на масажа в зависимост от предпочитанията Ви, което Ви позволява да се възползвате от непрекъснат масаж или сесии от 10, 15, 20, 25, 30 или 40 минути.

Технология за масаж Komoder

Иновативната въздушна помпа може да функционира в синхрон и непрекъснато, за да осигури необходимата сила за въздушните възглавници. Както релаксиращия масаж, така и силата на налягането на въздушните възглавници са прецизни и уникални, което Ви позволява да получите възстановителен масаж.

Прешлените обикновено са причина за болки в кръста и гърба, както и причина за тортиколис. Масажните столове Komoder прилагат водеща международна технология с функция 3D за откриване, която може да идентифицира точките на масаж в зависимост от Вашата височина.
От точката Fengchi на врата до точката Yongquan на ходилото, тази технология включва 500 точки по цялото тяло, предоставяйки Ви професионална и удобна физиотерапия, решавайки проблеми, свързани с ниско здавословно състояние, възстановявайки Ви. Продуктите Komoder са произведени в съответствие със спецификациите разкрити в следствие на медицински тестове.

Технология за масаж Komoder

Препоръчва се за следните категории потребители

Успокояваща болките

Успокояваща болките

Автоматична програма за масаж от 15 минути, може да бъде насочена към зоните на умора, предоставяйки Ви здравословна програма за цялото тяло.

Програма на памет - спортисти

Програма на памет - спортисти

Напреднала прецизна сила, предоставена от масажните ролки, комбинирани с комфортен шиацу масаж чрез въздушно налягане, премахва умората натрупана след физическо натоварване.

Гръб и талия - домакини

Гръб и талия - домакини

Масаж за релаксация на гърба и кръста, активно действащ на сухожилията от лумбалната и гръдна зона, отпускайки схванатите мускули.

Комфорт - възрастни

Комфорт - възрастни

Пълен масаж с въздушно налягане от врата до краката, от ръцете до върха на пръстите, ще ви предостави пълен масаж на тялото, с цялостен ефект за подобряване.

Пълно въздушно налягане, врат и рамене - компютърни потребители

Пълно въздушно налягане, врат и рамене - компютърни потребители

Комфортен автоматичен метод на масаж за врата и раменете, който Ви помага да се чувствате по-добре по време на масажа, премахвайки болката в шийните прешлени.

Разтягане на кръста, облекчаване на болките - любители на красота

Разтягане на кръста, облекчаване на болките - любители на красота

Проектиран за облекчаване на болката и сковаността на мускулите; програмата включва разтягане на мускулите на гърба, отпуска мускулите и премахва умората.

Функция Магнитна терапия

Във въздушните възглавници са разположени осем магнити с естествена енергия. Магнитната терапия може да намали холестерола, може да премахне свободните радикали натрупани в тялото, тя може да повиши имунитета на организма, плюс други ползи.

След проверка на националния център за контрол на качеството на промишлени електрически уреди с инфрачервеното отопление, е установено, че повърхността магнитния интензитет е 73mT, в съответствие с националните стандарти за защита, които са 40-110mT.

Функция Магнитна терапия A87-1
Masajen Stol Komoder KM7800

Разтягане на тялото. Стречинг.

Столът се препоръчва за премахване на напрежението в мускулите, сковаността, което ви позволява да поддържате вашето здраве. Разтягането се извършва с помощта масажиращи възглавници за раменете, ръцете и краката.

Удължаване на приставката за краката.

В зависимост от ръста на потребителя, приставката за краката може да се удължи свободно, максималната дължина е от 15 см, като по този начин се осигурява масаж на цялото тяло в зависимост от размерите на всеки потребител.

Масажни техники

Шиацу

Натиска основните точки на тялото, скоростта и ширината може да се регулира. Този метод ефективно елиминира напрежението в мускулите и сковаността, намалявайки натиска върху прешлените.
shiatsu

Леки удари

Масажните ролки ще удрят леко гърба от горе до долу и ще активират кръвообръщението за цялата зона на гърба. Масажът с леки удари е сред най-популярните и търсени техники за релаксация и масаж.
Леки удари

Mесене

Може да бъдат накиснати в дълбочина мускулите, стимулирайки някои от главните точки. Може да облекчи напрежението и сковаността на мускулите. В допълнение, регулируемата скорост ще ви предостави един перфектен масаж.
Mесене

Месене + Леки удари

Масажните ролки ще удрят леко гърба от горе до долу, след което ще започне масажът чрез месене, а след това отново чрез леки удари. Това е комбинация от алтернативен масаж за целия гръб.
Месене + Леки удари

Стискане и месене на раменете

3D масажни ролки натискат и месят раменете, и отпускат мускулите, което премахва умората. Разтриването на масажните точки нагоре и надолу облекчава най-дълбоката болка.
Стискане и месене на раменете

Ролков масаж (пълен или частичен)

Масажни техники, чрез които ще забележите прецизността на масажните ролки 3D. Всички мускулите близо до гръбначния стълб ще бъдат масажирани от горе до долу и ще бъдат облекчени.
Ролков масаж (пълен или частичен)

Комфортна физиотерапия чрез 12 точки

Ще изпълни цялото Ви тяло с чувство на еуфория.

Точката FENGCHI - Облекчава черния дроб и диспергира газовете, има детоксикиращо действие; подходящ при главоболие и зъбобол.

Точката TIAN LIAO - Премахва газовете и влагата. Прочиства меридианите и облекчава болката; подходящ за шийните прешлени, схванат врат и др.

Точката BINGFENG - Премахва газовете, подобрява кашлицата, намалявайки секрецията; подходящ при периартрит на раменната става, бронхит и др.

Точката XINSHU - Облекчава напрежението в зоната на гръдния кош, регулира Чи-енергията, успокоява нервите и има благоприятен ефект при много сърдечни заболявания.

Точката GANSHU - Успокоява черния дроб, жлъчния мехур, регулира Чи-енергията и подсилва зрението, като има благоприятен ефект при много заболявания на черния дроб.

Точката SHENGSHU - Подсилва бъбреците и стимулира силата Yang, укрепва кръста, имайки силен ефект на задържане на вода и успокояващ ефект върху много бъбречни заболявания.

Точката NEIGUAN (най-важната за здравето на сърцето) - Успокоява ума, регулира Чи-енергията и облекчава болката, помага на сърцето, подобрявайки много сърдечно-съдови заболявания.

Точката SANLI (намира се на ръка) - Прочиства сърцето и подобрява зрението, регулира стомашно-чревния тракт; подходящ при болки в кръста, раменете или ръцете, диспепсия и язва, зъбобол, настинки и др.

Точката SANLI (намира се на ходилото ) (най-важната точка за здравето на тялото) - Прочиства меридианите, укрепва далака и стомаха, помага при хепатит, ентерит, бронхит, нефрит, и др.

Точката TAIXI - Подхранва силата Yin и тонизира бъбреците; тонизира силата Yang, укрепвайки кръста; подходящ при нефрит, цистит, емфизема, и др.

Точката KUNLUN - Успокоява нервите и прочиства сърцето, и сухожилията; подходящ при болки в ишиасния нерв, артрит на колената, изкълчен глезен и др.

Точката YONGQUAN (най-важната точка при спешен случай) - Подхранва силата Yin и тонизира бъбреците; облекчава черния дроб и диспергира газовете; помага при безсъние, главоболие на нервна основа, миокардит, и др.

masajni tochki masajni tochki

Технически спецификации и характеристики

Приложение iPhone / iPad Инсталирайте безплатно от AppStore
Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Наклоняема облегалка Да. Електрически.
Приставка за масаж на краката Електрически наклоняема и разтегателна
Масажни ролки 3D Дизайн 2018
Масаж на бедрата Да, с въздушни възглавници
Масаж на седалището Да, с въздушни възглавници
Масаж на прасците Да, с въздушни възглавници
Да, с въздушни възглавници С ролки и въздушни възглавници
Дистанционно управление Да.
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Тегло на стола (кг) 130 кг
Максимално тегло на потребителя без ограничение
Ел. захранване 220 - 230V
Размери Размери Komoder KM7800
Masajen Stol Komoder KM7800 tzvetove.jpg

Налични цветове и материали за Komoder KM7800

Столът се предлага и в други цветове - бежов, кафяв и черен. В зависимост от пространството и декора можете да изберете цветът, който Ви подхожда най-добре. Столът е облечен в най-устойчиви материали произведени от Komoder и разполага с елегантен и атрактивен дизайн.

Komoder KM7800

Можете да използвате iPhone или iPad за контрол на масажа.

Ако желаете да използвате телефона си, за да контролирате масажа сега е възможно. Komoder KM7800 е единственият масажен стол, който може да се контролира от смарт устройство с помощта на безплатно приложение пуснато от производителя.

Инсталирайте безплатно апликация от АppStore

Инсталирайте безплатно апликация за Android

Поискайте Цена за Февруари
KM7800

Масажни столове от същата гама

Правила за ползване на "бисквитки"

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на "МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ" ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата

PayPal accepted here