Масажен стол iRest A33 Zero Gravity цена

iRest A33
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  iRest
Позвънете сега на номер:
0888 637 756
Изискайте сега цена Black Friday

Превъзходен 3D масаж

Висококласен масажен стол, който ви отпуска от главата до краката... дори до върха на пръстите. Столът е проектиран да предоставя масаж на друго ниво.

Чрез използването на най-добрите компоненти и 3D масажни технологии, този масажен стол Ви предоставя множество масажни сесии, отпускайки всяка част от тялото ви и гарантирайки ви едно наистина уникално преживяване.

Масажът е цялостен

Съчетаването на масажната технология с помощта на ръцете и на вградените въздушни възглавници, позволява масажиране на цялото тяло. Масажният робот ви предлага пълен масаж на краката, чрез индивидуално масажиране на всеки пръст поотделно и на петите. Системата с въздушни възглавници осигурява прецизно масажиране до върховете на пръстите на ръката, за да Ви предостави уникално релакс преживяване. Разположете се удобно и се оставете да бъдете прегърнати и поглезени от този масажен стол

Така че разположете се удобно и се оставете да бъдете прегърнати и поглезени от този стол с изключителен масаж.

Масажен стол iRest A33 Zero Gravity – iRest A33 Zero Gravity

Масажен стол – важни функции

3D масаж

Масажен стол с тихи и умни ръце за 3D масаж, на четири колелца, позволяващи вертикално движение.

Автоматично идентифициране

Масажен стол с четири автоматични функции на масаж: Ease (релаксиране), Comfort (комфорт), Ache cure (лекуване на болката) и Recovery from fatigue (възстановяване след умората).

4 автоматични функции

Снабден с четири автоматични функции на масаж: Ease (релаксиране), Comfort (комфорт), Ache cure (лекуване на болката) и Recovery from fatigue (възстановяване след умората)

Автоматичен масаж

Автоматичен масаж на горната част на тялото, основан на въздушното налягане, с различна интензивност, за раменете и врата (8 въздушни възглавници) и горната зона на гърба (4 въздушни възглавници).

Ръчен масаж

Ръчен масаж на горната област на тялото с три опции: общ, частичен, фиксирана точка. Шест варианта на масаж: общ масаж на раменете (стискане, натискане, шиацу, едновременно стискане и натискане, 3D – пет регулируеми скорости). В рамките на шиацу програмата, разстоянието между двете масажни топки представлява пет нива на регулиране

Масаж на ръцете с налягане

Масаж на ръцете с въздушно налягане (вградени 26 въздушни възглавници): три нива на регулиране на въздушното налягане.

Масаж на долната част с налягане

Масаж с въздушно налягане на долната част на тялото (вградени 16 въздушни възглавници): три позиции и три нива на регулиране на въздушното налягане

Масаж на ходилата с налягане

Масаж на с въздушно налягане и чрез ролки на ходилата (10 въздушни възглавници); множество опции за регулиране на интензитета.

Музика

Масажен стол с MP3 плейър: Play (пускане), Stop (спиране), Previous One (предходна мелодия), Next One (следваща мелодия), Volume Up (увеличаване на звука) и Volume Down (намаляване на звука).

Нагревателна функция

Нагревателна функция в областта на гърба, въглеродно влакно като източник на инфрачервена топлина

3 памет групи

Три памет групи за масажиращи техники

Приставка за прасците

Приставката за прасците може да се повдигне и разпъне; приставката за гърба може да се повдигне

Масажен стол iRest A33 Zero Gravity – iRest A33 Zero Gravity100 въздушни възглавници

Масажен стол Zero Gravity е оборудван с умен масажиращ механизъм, основан на четири ролки, които позволяват движение лице-гръб. Регулират се автоматично в зависимост от извивката на гърба ви, за да подмладят тялото ви. Резултатът е несравнимо масажно изживяване, сякаш извършено от множество човешки ръце.

Резултатът е несравнимо масажно изживяване, подобно на масаж, извършен от множество човешки ръце.

Различни видове масаж, предлагани от масажен стол iRest A33 Zero Gravity Zero Gravity

(които могат да се съчетават)

Умна технология на 3D масажиране

Умни механични ръце за 3D масаж, които симулират масажни техники и възпроизвеждат усещането за професионален масаж. Механичните ръце се движат нагоре – надолу, наляво – надясно по протежението на врата, гърба и раменете, простирайки се до 12 см, което позволява масажирането на области, до които един обикновен масажен стол не може да достигне.

3D сензор за навигация

3D сензорът за навигация идентифицира в детайли формата на тялото, като следи линиите му автоматично, заедно с позицията на раменете и стойката на талията, за да осигури персонализиран масаж. С помощта на оптичните сензори, този масажен стол идентифицира с точност акупунктурните точки и извършва масаж според вашата стойка.

Смесено разтягане

Ширината на повърхността на масажиране е между 6 см и 21 см. Дължината достига до 81 см, като този масажен стол позволява покриването на площ, която е с 20% повече в сравнение с повърхността, обхваната от обикновен масажен стол. Затова той е подходящ за тела с всякакъв размер или форма.

Масажиране на врата

За отпускане на мускулите и подобряване на кръвообращението в зоната на врата, чрез масажиране, в тази област са позиционирани деликатно въздушни възглавници и масажни ролки. Масажното устройство за врата може да се регулира с до 20 см, бидейки подходящо за хора с различни височини.

Въздушни възглавници за ръцете

Масажен стол Zero Gravity позволява цялостно масажиране на ръцете и отпускане до върха на пръстите, с помощта на въздушните възглавници. Столът стимулира акупунктурните точки в ръцете.

Загряваща възглавница за гърба

Загряващата възглавница за гърба може да достигне температура до 40 – 50 градуса, за да облекчи болките и сковаността на гърба

Кръгови движения за бедрата

Възглавницата за седалището имитира движение под фомата на „8”. Тя симулира лекото движение, извършвано от професионалните масажисти, за да гарантира по-добър баланс. Препоръчва се за спадане на напрежението в областта на гърба и на бедрените мускули.

Усукване на кръста

Този масажен стол позволява усукване в областта на кръста чрез компресия и освобождаване на въздух, за да регулира позицията на гръбначния стълб. Препоръчва се за понижаване на напрежението в кръстните мускули.

Разпъване на устройството за ходила

Масажен стол, който разтяга хрущялната тъкан в областта на прасците, с цел намаляване на напрежението в мускулите и сковаността на ставите.

Разтягане на кръста

Разтегянате на гърба може да намали усещането за умора, напрегнати мускули и сковани стави

Разтягане на краката

Извършва разтягане на хрущялната тъкан в областта на прасците, с цел намаляване на напрежението в мускулите и сковаността на ставите

Въздушна възглавница за масажиране на прасците и ходилата

Комбинация от 38 въздушни възглавници с различни размери се увиват изцяло около прасците и ходилата ви. Въздушните възглавници действат така: стягане, компресия, пауза, освобождаване, което води до различни усещания

Ролки за ходилата

Ролките за ходила предлагат изживяване, несравнимо с друг масажен стол. Нива с регулируем интензитет, които отговарят на нуждите Ви.

Магнитна терапия

Осем устройства с по 300 СС магнит са позиционирани в рефлексните точки на прасците, с цел извършване на магнитотерапия.

MP3 музика

Отпуснете се слушайки приятна музика, която акомпанира на масажа ви, като използвате вградения МР3 плейър

Технически спецификации и характеристики

Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Автоматично регулиране на височината за масажа на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Електрически наклоняема приставка за масаж на краката Да
Облекчаващ масаж на врата Да
Масажни ролки Да
Въздушни възглавници 92
Клапани 26
Въздушни възглавници 2
Масаж и позиция на релаксиране Да
Рефлексотерапия Да
Масаж на ходилата Да
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Изразходвана мощност 300W
Размери в сгъната позиция 185 x 77 x 75 cm
Тегло на стола (kg) 125 kg
Максимално тегло на потребителя 130 kg
Таймер 15 минути
Цветове Черен, бежов или червен
Ел. захранване 220 - 230V
Размери Технология масажни столове iRest A33
Масажен стол iRest A33 Zero Gravity – iRest A33 Zero Gravity

Други налични цветове на масажен стол iRest A33 Zero Gravity Zero Gravity

Други налични цветове на масажен стол iRest A33 Zero Gravity Zero Gravity В зависимост от пространството и интериора, можете да изберете цвета, който ви подхожда най-добре.

Изискайте сега цена Black Friday
iRest-A33

Какво казват клиентите за iRest A33?

Доволен! Препоръчвам!
- от , юли 2016 5/5 точки
“Масажът е пълен, масажният стол масажира цялото тяло. Функцията за масаж на седалището е много добра. Столът е тежък, но си заслужава парите, защото е много комплексен.“

Доволен!
- от , май 2016 5/5 точки
“Този масажен стол е много добър. Тествал съм и други столове за масаж, но са много по-слаби. Столът е голям и изглежда добре в черно. Мисля, че съм избрал добре. Доволен съм!”

Най-добрата оферта на пазара!
- от , януари 2016 5/5 точки
“Признавам Ви, че тук намерих най-добрата цена. Много съм доволен от стола. Желая Ви късмет.”

Оценка: 5 от 5, дадена от 3 клиенти

Масажни столове от същата гама

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ - ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата