Масажен стол VICTORIA II

мнения
  • Наличност

    В наличност ✓

  • Транспорт Безплатно ✓

  • Гаранция 3 Години ✓

Поискайте Специална Цена
☝ Поискайте незабавна оферта за VICTORIA2 чрез имейл
thumb Масажен стол VICTORIA II

VICTORIA II – Предназначен за цялото семейство. Масажният стол, който ще промени живота и свободното Ви време

Victoria II е масажен стол от ново поколение, оборудван с 4 интелигентни масажни ръце, които използват 3D технология. Масажните ролки са тихи, регулируеми и мобилни, осигурявайки цялостен масаж на гърба. VICTORIA II използва новата масажна система в "L" от 135 см, като е сред моделите с най-дългите масажни системи. Масажният курс Ви позволява да се насладите на масаж от главата седалището, близо до коленете.

Креслото Ви предоставя пълен масаж с въздушно пресиране (рамене, гръб, седалка, ръце, крака)

Масажният стол притежава специална технология, която включва предварително сканиране на потребителите. Независимо от височината Ви, този фотьойл ще се адаптира подходящо, за да се възползвате от масаж на врата и изключителен масаж с рефлексотерапия.

Масажен стол VICTORIA II

Ефикасният масаж започва с рефлексотерапия

Масажният стол Victoria II е оборудван с функция рефлексотерапия. Тази функция е идеална за стимулиране на нервните центрове.

Рефлексотерапията е вид масаж, необходим за бързото отстраняване на физическата или психическата умора

Масажът с рефлексотерапия се извършва с помощта на плака, снабдена с ролки, а приставката за краката се удължава, за да отговаря на различните височини на потребителите. Препоръчваме употребата на функцията за рефлексотерапия за хора, които имат болки в краката или за хора, които прекарват много време в изправено положение.

Масажен стол VICTORIA II

VICTORIA II ще стане най-обичаният член на Вашето семейство

Оборудвани с комплект от интелигентни механични ръце, използвайки 3D технология, които се движат нагоре и надолу, простиращи се назад и напред, плюс странични движения.Тези механични ръце помагат да се открият параметрите на всеки потребител: тегло и височина.

Ще използвате VICTORIA II от любов към масажа и за релаксация

Доказателство за способността на масажния стол да предоставя персонализиран масаж е фактът, че технологията на креслото Ви позволява да регулирате масажния механизъм. Можете да изберете разстоянието между масажните ролки, предпочитаната от Вас масажна скорост, можете да изберете дълбок масаж на шията или функцията за масаж чрез търкаляне, за да коригирате стойката на тялото.

Масажен стол VICTORIA II

Оборудван с нагревателна система

Нагряването подчертава ефективността на масажа, премахвайки усещането за студ през зимата. След като функцията за нагряване се активира, въздушните възглавници в лумбалната област постепенно се нагряват, улеснявайки отпускането на мускулите.

VICTORIA II е масажен стол, който ще заобичате веднага

Масажното изживяване, предлагано от VICTORIA II, е впечатляващо. Начинът, по който този фотьойл успява да отпусне, е фантастичен. 3D технологията се използва за лечение на болки в кръста или врата.

Масажен стол VICTORIA II

Масаж на раменете с въздушни възглавници

Въздушните възглавници в областта на раменете имат ролята да Ви фиксират правилно в креслото и да поставят тялото в облегалката на стола за ефикасен масаж в областта на паравертебралните мускули.

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Въздушните възглавници спазват спазват извивката на човешките ръце, предоставяйки цялостен масаж на ръцете. Такъв масаж ще отпусне и ободри ръцете и дланите Ви.

Масаж на краката с въздушни възглавници

Поставката за крака също е оборудвана с въздушни възглавници за масаж чрез пресиране на краката.

Масаж на прасците с въздушни възглавници

Въздушните възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасеца, глезена и стъпалото, за да Ви предоставят незабравимо изживяване. Активирайте функцията за компресиращ масаж с въздушни възглавници, за да стимулирате акупресурните точки. Тази функция ще отпусне краката Ви и ще почувствате подобрение в мускулите.

Масажен стол VICTORIA II

Изпитайте услугите на неуморен масажист:
8 Автоматични програми
5 вида масаж
Рефлексотерапия и разтриване на прасците

Препоръчва се разтягане на ръцете, гърба и краката, за да се активира костната регенерация, да се отстрани мускулното напрежение и контракции. Това разтягане се извършва с помощта на масажни възглавници на раменете, ръцете и краката.

Масажният стол VICTORIA II е предназначен за различни потребители, с 8 автоматични програми за масаж, които предлагат качествен масаж и които, разбира се, отговарят на различни очаквания.

5 см от стената - Интелигентна функция за спестяване на пространство

Креслото е предназначено за малки пространства и е необходимо разстояние 5 см от задната стена, когато масажния стол е в работен цикъл. Седалката на стола ще се приплъзне напред, без да се докосва до стената.

Приятен на вид. Функционален дизайн

Динамичната форма на този масажен стол е насочена специално към нуждите на потребителите да пестят пространство в дома. Този модел е идеален за дома, апартамент, офис, дори когато пространството е ограничено.

Масажен стол VICTORIA II

Креслото сканира и се настройва интелигентно

VICTORIA II е оборудван с автоматична система за локализиране на раменете. Тази система включва предварително сканиране при всяка масажна сесия, за да се установи височината и теглото на потребителя, така че масажния цикъл да е напълно персонализиран.

3D система от масажни ролки

VICTORIA II е оборудван с комплект от тихи, интелигентни 3D механични ръце, които се движат нагоре и надолу, простиращи се назад и напред, плюс странични движения. Тези механични ръце помагат да се открият параметрите на всеки потребител: тегло и височина.

Масажен стол VICTORIA II

Дистанционно управление с поставка. Захранване на телефон с помощта на USB порт

VICTORIA II е оборудван с USB порт за захранване на телефон или друго устройство.

Масажен стол VICTORIA II

Гласова команда

Задайте на масажния стол да изпълни желания от Вас масаж в желаната позиция. Ще се отпуснете, без да се налага да управлявате стола от дистанционно управление. Всички команди са отбелязани на гърба на дистанционното управление, само трябва да зададете командата на стола.

Масажен стол VICTORIA II

Джойстик Нулева Гравитация и бутони за управление

Новият VICTORIA II позволява по-лесен достъп до контролните бутони. Вече не е нужно да спирате по време на масажния цикъл, за да промените масажната позиция. По всяко време можете да спрете стола в определена позиция.

Масажен стол VICTORIA II

Какво е Нулева Гравитация?

Тази позиция ще Ви доведе в състояние на безтегловност, в което ще можете да се насладите на перфектна релаксация. Новото кресло VICTORIA II позволява наклон в позиции на нулева гравитация.

Позиции Нулева Гравитация

Чрез изискване на „Нулева гравитация“ бедрата и краката са разположени на същото хоризонтално ниво с раменете. Центърът на тежестта на тялото се променя и гравитационната сила ще бъде равномерно разпределена върху тялото. Това е идеалната позиция за масаж. Сега е моментът да изпитате масажните програми, предлагани от този изключителен масажен стол.

Масажен стол VICTORIA II

Вградена аудиосистема. Повишете доброто състояние!

Имате възможност да използвате смартфон или таблет, за да възпроизвеждате музика.
Свържете фотьойла към телефона, таблета или лаптопа си чрез Bluetooth. Креслото VICTORIA II разполага с набор от тонколони, вградени в облегалката, а с Bluetooth връзката можете да слушате любимата си музика директно от мобилния си телефон.

Масажен стол VICTORIA II

Разтриване за прасците и удължаване на поставката предназначена за прасците

В зависимост от височината на потребителя, поставката за прасците се удължава, максималната дължина на удължението е от 20 см, като по този начин се осигурява цялостен масаж, в зависимост от размера на всеки потребител.

Масажен стол VICTORIA II

Технически спецификации и характеристики

8 Автоматични програми за масаж Comfort
Relax
Stretch
Shoulder & Neck
Back & Waist
+ 3 (F6, F7, F8)
Таймер Да
3D Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Разстояние между масажните ролки Регулируемо на 3 степени
Възможност за масаж на фиксирана точка Да
Интензивност на въздушните възглавници Регулируема на 3 степени
Масажна скорост Регулируема на 5 степени
Електрически наклоняема облегалка Да
Поставка за масаж на краката Разтегателна 20 см
Въздушни възглавници в лумбалната област Да. Нагревателни
Въздушни възглавници за прасците Да
Масажни ролки 3D
Масаж на седалището Да
Масаж на прасците Да
Рефлексотерапия Да. Регулируема на 3 степени
Нагряване Дистанционно управление
Дистанционно управление Да
Поставка за дистанционно управление Да
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Тегло на стола (кг) 130 кг
Ел. захранване 220 - 230V
Размери
Размери
Поискайте Сега Специалната Цена
Автоматично ще получите ценовият каталог на имейл ☟

↘ Височината и теглото на потребителите са важни при избора на масажен стол


☝ Вие сте на един клик от ценовият каталог!

Какво казват клиентите за

На 100% препоръчвам!
- от
Виктория Р. / Пловдив
5 / 5 points
На 100% препоръчвам. Много красив дизайн, качествена изработка, уникален масажен стол с хубав масаж.
Идеален за спортуващи.
- от
Марияна К. / София
5 / 5 points
Идеален за спортуващи. Дълбок масаж и уникалено разтриване на прасец и ходила.
Стола е превъзходен!
- от
Антон К. / София
5 / 5 points
Стола е превъзходен. Много съм доволен. Благодаря Много.
Подобни продукти
Масажен стол Focus III има 6 масажни техники и 15 автоматични масажни програми и се осъществява с 24 въздушни масажни възглавници.
детайли
0 мнения
Масажен стол MARINA MEDICAL II • Гласово управление • Джойстик • Нулева гравитация • Нагряване • • USB порт • Музика • Купете!
детайли
0 мнения
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent