Масажен стол Tokuyo TC-688 3D ZeroGravity с нагряване

Масажен стол Tokuyo TC-688
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  Tokuyo
Позвънете сега на номер:
0883 637 756
Поискай Специална Цена

Подобрява съня и отпуска тялото.

Масажният стол Tokuyo TC-688 помага за премахването на стреса и облекчава мускулната скованост. Приятно изживяване за масаж, който се фокусира върху релаксиране на талията и бедрата. Масажният стол Tokuyo TK 688 е най-добрият избор за тези, които страдат от безсъние, помагайки за повишаване на качеството на съня. Забравете за тревогите с техниките за масаж чрез удари и месене, които ще отпуснат напрежението чрез разтягане, подобрявайки кръвообращението.

3 Масажни позиции Нулева гравитация

Масажът в позиция нулева гравитация отпуска тялото, съответства на позицията за масаж на тялото, чрез едно натискане на бутона, гърба и раменете са едновременно позиционирани в позиция нулева гравитацията, най-ниското положение е от 70 градуса, след което влиза в правилното положение за масаж. Масажните ролки имат много по-добър контакт с лумбалната зона, което позволява на цялото тяло да се наслади на правилна позиция за масаж. Изпитайте нов начин за масаж с нулева гравитация. Устройството може да се регулира до три позиции.

Масажен стол Tokuyo TC-688
Unicredit
Масажен стол Tokuyo TC-688

Силен или чувствителен 3D масаж. Изберете!

Независимо дали желаете интензивен масаж на цялото тяло, който ще възстанови енергията Ви само за няколко минути или чувствителен, лек масаж, луксозно ВИП лечение, модел TK 688 е идеалният избор за Вас.

Масаж на ръцете с въздушни възглавници. Устойчиви материали.

Масаж на ръцете с въздушни възглавници. Устойчиви материали.

Заедно с подобренията по механично отношение бяха подобрени и използваните материали, като при зоната за масаж на ръцете. Използвайки устойчив материал тип спандекс, вътрешната част на устройството за масаж на ръцете е покрито с малки парчета от каучук, с цел да съживи усещанията по време на масажа извършен от въздушните възглавници в горната и долната част на предмишницата и ръката.

Масаж на прасците с ролки и въздушни възглавници

Масаж на прасците с ролки и въздушни възглавници

Въздушни възглавници с различни форми обгръщат краката, глезените и стъпалата, предоставяйки масаж на точките zusanli (области, участващи в процеса на акупунктура за лечение на стомашни проблеми и увреждания на стомашната лигавица). Начинът на масаж се извършва чрез редуване на стискащи и отпускащи действия, предоставяйки Ви спокойно тяло.

Тонколони и възможност за връзка smart устройство

Тонколони и възможност за връзка smart устройство

Можете да се насладите на професионална музика, Tokuyo TC-688 е оборудван с тонколони. Може лесно да свържете мобилния телефон, SmartPhone или електроника за възпроизвеждане на музика, с цел за по-добро релаксиране на тялото и да се насладите на перфектен масаж.

Извита шина във форма на „L”

Столът има уникална технология, която включва извита шина под формата на “L”, резултат от дългосрочно проучване, съчетавайки най-новите познания в областта. Радиуса за масаж е от 110 см, позволявайки Ви да се възползвате от персонализиран масаж от главата до петите, което ще Ви помогне да запазите "S" формата на гръбначния стълб, и освобождаване на напрежението в мускулите.

Извита шина във форма на „L”

Важни функции

Масаж на врата

Ежедневният масаж може да предотврати цервикална спондилоза, главоболие и мозъчно-съдови заболявания.
Масаж на врата

Помага на кръвообращението

Масажът е предназначен да разшири кръвоносните съдове, да помогне на кръвообращението на тялото и подобряване на способността на миокарда да доставя кислород, увеличава капацитета на функциите на сърцето.
Помага на кръвообращението

Психично здраве

Масажът може да подобри проблемите свързани със стрес, релаксирайки тялото и ума, което води до подобряване на физическите функции.
Психично здраве

Пневматичен масаж на раменетеt

Главната причина за болките в раменете се дължи на факта, че потокът на кръвта в зоната на врата не се извършва правилно. След като направите пневматичен масаж на раменете, ще почувствате, че болките изчезват.
Пневматичен масаж на раменетеt

Пневматичен масаж на ръцете

Често използваме мишката на компютъра по време на работа и по този начин се появяват болките в китките, но новото поколение на пневматичен масаж може да облекчи болките в китките.

Подвижна възглавница

Устройството за масаж, за да се повиши нивото на комфорт, е проектирано с подвижна възглавница, ако желаете ефектът на масажа да бъде по-силен можете да отстраните възглавницата, така че в процеса на масаж можете да се насладите на още по-ободрителен ефект.

Удължаване под извита форма

От зоната на главата до раменете могат да се почувстват различни методи на масаж осъществени с помощта на масажни ролки имитиращи ръчен масаж.
role masaj in forma de L

Музикални ритми. Релаксация.

След като приключите стресиращата работа можете да се насладите на масаж докато слушате музика, за да се откъснете от Вашите мисли и проблеми, насърчавайки здравословен начин на живот и предоставяйки Ви сила.
Ritmuri de muzica

Изпъкнали точки за масаж на ходилата

Изпъкналите точки, предназначени за масажиране на краката, създадени специално според метода на масаж приет от професионални масажисти, се извършва масаж на стъпалата на точките yongquan, независимо дали масажът е лек и фиксиран или прогресивно силен, и двата предоставят комфорт.
talpi

Пневматичен масаж на краката и ходилата

Това устройство използва въздушни възглавници с висока мощност, разпределяйки различно въздушно налягане от прасците до ходилата, като по този начин намалява напрежението, което се усеща в краката, намалявайки чувството за отпадналост на краката. Масажът може да се осъществи чрез метода за масаж с ролки или пневматичен масаж.
masaj gambe si talpi

Дървени облегалки за ръце

Джоб за дистанционно управление

Ергономичен дизайн "S"

С прецизен ергономичен дизайн, в S-образна форма, следва прецизно гръбначния стълб.

Професионален масажист

Имитиращ движенията на професионален масажист, обхващайки напълно краката и ходилата. Успокояващо преживяване, тип "Спа".

Уникални комбинации

Уникална комбинация от масаж чрез въздушното налягане и спираловиден масаж. Отпуска мускулите на прасците и помага за облекчаване на болките.

Изненада Tokuyo

Изненадващ подарък за любителите на масаж на краката, ще успокои ходила чрез техника "остъргване".

Щедри размери

С дължина от 110 см, изключително дългата шина достига от главата до раменете и от кръста до бедрата. Истинско откритие в областта на масажните столове.

Топлo покритие

Топлото покритие за бедрата и краката Ви предоставя прекрасно преживяване за топъл масаж на краката.

Отоплителна система за гърба и краката

Отоплителна система за гърба и краката.

Често масажът води до релаксиране на хората, чрез което се подобрява качеството на съня и физическите функции. Отоплителната функция за гърба и краката допълват тези функции, отличавайки Tokuyo TC-688 от други масажни столове.

Регулира стомашно-чревните функции.

Масажът може да помогне на вторичния метаболизъм на стомашно-чревната перисталтика, помагайки за решаване на проблемите при констипация и други симптоми.

LCD дистанционно управление. Много лесно за употреба

LCD дистанционно управление. Много лесно за употреба

TC-688 е оборудван с дистанционно управление много лесно за употреба, лесен достъп до бутоните. Дистанционното управление се поставя в отделен джоб, защитен от прах. Също така за дистанционно управление е много интуитивно и лесно за употреба, дори и без да се изучава ръководство. Има един един от най-големите екрани (5”), за да Ви позволи лесно да преглеждате и активирате функциите на креслото.

Комплект от професионални масажни процедури

Може да се използва от различни хора и по различно време на деня

Специфичните процедури за сутришен, следобеден масаж и масаж за подобряване на съня имат способността да разрешат физическите и психически нужди през целия ден.

Стимулиращ ръчен масаж

Стимулиращият ръчен масаж може да бъде регулиран в посока нагоре и надолу, разполага с 4 задвижващи ролки, има способността да осигури комфорт. Фрикция, масаж с удари, масаж фрикция и удари, масаж на зони, фиксиран масаж.

Масаж фрикция

Проектиран да имитира масажът чрез фрикции с пръсти, има за цел да разтрива избраната област на масажиране.

Масаж с удари

Скоростта на ударите може да бъде регулирана, осигурява различни видове масаж в зависимост от индивидуалните нужди.

Масаж фрикция с удари

Едновременно могат да бъдат извършени фрикции и удари, по този начин осигурява различна интензивност на масаж в зависимост от индивидуалните нужди.

Масаж на зони

Различни зони могат да бъдат избрани, масажът може да бъде извършен в различни позиции.

Фиксиран масаж

Когато масажните ролки се движат нагоре-надолу, бутона за избор може да бъде спрян, за да се извърши масаж на определена зона.

Промяна на позицията на масажните ролки

Движението на масажните ролки е от 3 скорости и ширина от 3 степени. Нагласете разстоянието между две масажни ролки, може да се регулира на три нива: тясно, средно и широко.

Интензивност

Интензивността на масажа може да се настройва в зависимост от масажираната област. Настройката на масажа е на 3 нива.

Топлина

Масаж с допълнение на топлина - включете или изключите нагревателната функция на стола.

Масажни ролки за ходилата и прасците

Масажни ролки за стъпалата и фрикция на краката - включете или изключите функцията за масажиране на стъпалата на краката и прасците.

Технически спецификации и характеристики

Масаж по цялата повърхност на гърба Да. В "L"
Автоматична настройка на височината за масаж на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Електрически наклоняема приставка за масаж на краката Да. 12 см
Ролки за масаж на гърба Да
Ролки за масаж на прасците Да. Единственият масажен стол с ролки за прасците.
Ролки за масаж на ходилата Да
Рефлексотерапия (масаж на ходилата) Да
Тапицерия Еко кожа, антибактериална.
Ел. захранване 220 - 230V
Препоръчителна височина на потребителя прибл. 155 - 210 см
Тегло на стола (кг) 117 kg
Максимално тегло на потребителя (кг) 140 kg
Дължина на ролките 110 см
Дистанционно управление LCD Да
Размери на стола в "изправено" положение прибл. 149 x 80 x 124 см
Размерите на стола в "наклонено" положение прибл. 178 x 80 x 165 см
Масажен стол Tokuyo TC-688

Други налични цветове на масажния стол Tokuyo TC-688

Столът се предлага и в други цветове. В зависимост от пространството и декора можете да изберете цветът, който Ви подхожда най-добре.

Поискай Специална Цена
Tokuyo-TC-688

Какво казват клиентите за Tokuyo TC-688?

Много доволен
- от , март 2017. 5/5 точки
"Тествах стола при брат си многократно и много ми хареса и аз си закупих и съм изключително доволен. Препоръчвам на всеки, който иска качетсвен масаж"

Препоръчвам!
- от , февруари 2017. 5/5 точки
"Много ми хареса стола, ще Ви препоръчвам!"

Много доволен!!
- от , април 2016. 5/5 точки
"Избрах този модел, защото ми се стори най-красив и масажът на гърба и краката е много добър."

Най-добрият!!
- от , април 2016. 5/5 точки
"Това е модел, за който бях много заинтересован и е особено комплексен. Функциите и всички въздушни възглавници действат чудесно. Сърдечно препоръчвам този масажен стол."

Максимално качество. Отлична цена!
- от , април 2016. 5/5 точки
"Мисля, че избрах един стол от най-високо качество. Това е технология, която не съм срещала при други модели и съм изключително доволна от масажа, който може да прави този стол."

Оценка: 5 от 5, дадена от 5 клиенти

Масажни столове от същата гама

Правила за ползване на "бисквитки"

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на "МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ" ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата