Mасажен стол THERAPEUTIX

мнения
  • Наличност

    В наличност ✓

  • Транспорт Безплатно ✓

  • Гаранция 3 Години ✓

Поискайте Специална Цена
☝ Поискайте незабавна оферта за THERAPEUTIX чрез имейл

Изкуството на масажа

Therapeutix е масажният стол на Komoder, проектиран и създаден след задълбочено изследване на морфологията на човешкото тяло. Практически този робот съхранява данни и решения, за да задоволи всеки тип потребител, издигайки масажа до ниво изкуство.

По-ефективен масаж

Успехът на един масаж е сбор от променливи, при което всички трябва да бъдат взети под внимание. Ето защо Therapeutix определя всички основни параметри на потребителя от самото начало. Интелигентното сканиране на ръста се извършва преди началото на масажа. Определя се и разстоянието между раменете, като по този начин ходът на масажните ролки е много по-прецизен, в курс до 135 сантиметра и Therapeutix вече е готов да извърши внимателно повърхностен и дълбочинен масаж, на 4 нива на регулиране на курса на масажните ролки.

Програми c памет

След като прегледате всички програми за масаж, със сигурност ще има любими програми, масажи, които най-добре отговарят на настроението и здравето на потребителя. При други масажни столове, запазването им в отделна папка е невъзможно. Въпреки това, Therapeutix идва с иновативна функция, тази за запазване на любимите масажи. Има три възможности за запаметяване и три за задаване по-късно.

KOMODER THERAPEUTIX

Масаж с фиксирани точки

За всеки от нас има зони, които са чувствителни или по-напрегнати или дори болезнени. Масажът е по цялото тяло, но перфектният масаж се извършва, когато е с насоченост и тогава е много по-ефективен. Therapeutix ви дава избор между пет области на действие. Масажът във фиксирана точка е този, който набляга изключително в определената зона, идеален за блокажите в различните зони на гърба. Другите четири се фокусират върху масаж на целият гръб, масаж на долната част на гърба, масаж на горната част на гърба и локален масаж нагоре и надолу с ниска интензивност. По този начин значително се повишава ефективността за облекчаване на скованост или контрактури.

4D масаж, Масажът отвъд границите

Съвременната технология на масажните роботи е поле на постоянна трансформация. 4D вариантът представлява най-модерното ниво, характеристика на масажните столове от последно поколение. В този вариант масажните ролки, освен с класическите, повърхностни движения, извършват дълбоки движения вътре в мускулите, много по-прецизни в напрегнати или засегнати зони. Therapeutix днес ви предлага 4 варианта на 4D масаж, регулируеми в 5 нива на скорост, ширина и интензивност.

Oтчитане на здравословното състояние

На левият подлакътник на масажният стол Therapeutix има цифров сензор за отчитане на здравословното състояние на потребителя. За няколко секунди могат да се определят параметри, които ще помогнат за персонализиране на масажа. Данните за микроциркулацията, оксигенацията или сърдечната честота ще са от съществено значение за конфигуриране на оптимална, терапевтична или просто тонизираща програма.

Oтчитане на здравословното състояние

Модерен масаж

Therapeutix извършва 4D масаж, регулируем на 5 нива. Предлага колекция от цели 20 автоматични масажни програми, групирани в 5 категории. По този начин и най-взискателните очаквания ще бъдат оправдани. Налична е категория умни масажи, предназначени за тонизиране, обща релаксация или персонализирани за членове на семейството. 4D масажът технически погледнато e сложен повърхностен масаж, както и особено интензивен дълбок масаж.

1. Brain Relax / Релаксиращ мозъка 2. Neck & Shoulder Care / Грижа за врата и раменете
3. Back Spa / Спа за гърба 4. Hips&Legs Fit / Поддръжка за бедрата и краката
5. Leg&Foot Relieve / Облекчаващ за крака и стъпала 6. Energy Boost / Енергизиращ масаж
7. Lunch Break / Обедна почивка 8. Sweet Dream / Масаж за спокоен сън
9. Relieve Muscle/ Облекчаващ мускулите 10. Body Balance / Балансиращ тялото
11. President Cosy / Комфортен масаж 12. Keep Fit / Поддържане на оптимална форма
13. Superior Enjoyable / Върховно удовлетворяващ 14. Office Regimen / Офис режим (Масаж за офис служители)
15. Health Recharge / Здравословно презареждане 16. Full-body Stretch / Разтягане на цялото тяло
17. Chinese Massage / Китайски масаж 18. Thai Massage / Тайландски масаж
19. Spine Traction / Масаж с издърпване за гръбначния стълб 20. Sport Recovery / След спортно възстановяване

Меню от 11 масажни техники покриващи всяко очакване

1. Kneading / Разтриване 2. Patting I / Потупване I
3. Patting II / Потупване II 4. Разтриване с потупване
5. Finger Pressing I / Пресопунктура I 6. Finger Pressing II / Пресопунктура II
7. Shoulder Grasp / Мачкане със захват за раменете 8. 4D I / 4D I масаж
9. 4D II / Масаж 4D II 10. 4D III / Масаж 4D III
11. 4D IV / 4D IV масаж

Телескопично регулиране на поставката за крака

Масажният стол е интелигентен робот, който веднага се адаптира към размера и теглото на потребителя. Съществената тук функция е сканирането, която дава възможност за удължаване на поставката за крака по дължината. Therapeutix разполага с опцията за телескопично удължаване, както автоматично, така и ръчно от настройките.

KOMODER THERAPEUTIX

Подгряването и всичко, което предлага

Опцията подгярване удвоява ефективността на масаж и е една от атрактивните точки на Therapeutix. За по-добро кръвообращение или просто за стопляне на гърба е достатъчно едно натискане на бутон. Мрежата от графен веднага дава невероятно усещане.

KOMODER THERAPEUTIX

Плаващ масаж

Релаксацията, в случая на Therapeutix, започва от първите моменти. Дори преди да изберете вида или техниката на масаж, можете да изберете позиция „Нулева гравитация“. Препозициониран хоризонтално, масажният фотьойл веднага ще ви даде усещането за плаване и автоматично ще предизвика усещане за сигурност и пълна релаксация по време на масажната сесия. При масажния стол Therapeutix са налични два варианта на антигравитационни позиции.

Нормална ПОЗИЦИЯ
THERAPEUTIX
Позиция с НУЛЕВА ГРАВИТАЦИЯ
THERAPEUTIX

Разтягане с въздушни възглавници

Набора от въздушни възглавници позволява превъзходният масаж с пресиране на Therapeutix. Има 3 нива на въздушните възглавници с право на избор от самото начало за цялостен въздушен масаж, само за горна част на тялото или само за долната част. Чрез регулиране на 5-те нива на интензивност, въздушните възглавници могат да ви осигурят пълна програма за разтягане, включително разтягане на коленете, месене на прасеца и усукване на раменете.

KOMODER THERAPEUTIX

Therapeutix може да говори!

Командите на този масажен стол се предават от голям и ярък LCD таблет, прикрепен към левият подлакътник. За ваше удобство, Therapeutix също така изпълнява програмите за масаж чрез гласова команда, при което моментът на релаксация е непрекъснат, всички грижи се поемат от личния Ви асистент Алис.

KOMODER THERAPEUTIX

Масаж и музика

Една от характеристиките на днешните масажни столове е озвучителната система с функцията Bluetooth. Следователно Therapeutix ви предлага повече релаксация с подсилващият ефект от музика или любимата ви радио програма, като аудиосистемата е с изключително висока производителност и добре калибрирана.

KOMODER THERAPEUTIX

Дизайн, който веднага привлича

Therapeutix е стол от ново поколение, при който е обърнато максимално внимание върху формите и детайлите. Предлага се в няколко цветни варианта и така този масажен робот веднага ще се впише в пейзажа на вашия дом, в офис среда или в стая за терапия. Изработен изцяло от екологично чисти материали, масажният стол е проектиран да издържи във времето и при най-добрите условия. 5 сантиметра от задната стена са достатъчни, за да ляга безопасно.

KOMODER THERAPEUTIX

Спецификации и технически характеристики

Автоматични програми за масаж 20
Mасажни техники 11
Таймер Да
4D масаж за цялата повърхност на гърба Да 135 см SL шина
Ръчен масаж с възможност за локализация в 5 зони: 1. Фиксирана точка
2. Масаж на цял гръб
3. Масаж на горната част на гърба
4. Масаж на долната част на гърба
5. Локален масаж с ниска интензивност
Интензивност на въздушните възглавници Регулиране в 5 степени
Скорост на масажа Регулиране в 5 степени
Поставка за масаж на краката Удължаване с 20 см
Подгряване в лумбалната област Да
Масажен робот 4D регулируем масаж с 5 нива на интензитет
Месена на прасците Да
Рефлексотерапия Да В 3 точки, регулируем на 3 нива на интензитета
Таблет Да Поставка за краката
Тапицерия Екологична кожа
Нето тегло на стола (кг) 133 kg
Електрическо захранване 220 - 230V
Размери
dimensions
Поискайте Сега Специалната Цена
Автоматично ще получите ценовият каталог на имейл ☟

↘ Височината и теглото на потребителите са важни при избора на масажен стол


☝ Вие сте на един клик от ценовият каталог!

Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent