Масажор за крака C302 | Komoder

мнения
  • Наличност

    В наличност ✓

  • Транспорт Безплатно ✓

  • Гаранция 3 Години ✓

Поискайте Специална Цена
☝ Поискайте незабавна оферта за C302 чрез имейл
Подряваща функция Масаж с въздушно пресиране 3 нива на скорост Рефлексотерапия

Масажор за крака C302

Използвайки технологията за 3D масаж, Komoder C302 ви дава върховна релаксация от глезените до стъпалата. C302 се фокусира върху стимулирането на нервните центрове на ходилата.

Функцията за подгряване заедно с 3 различни ръчни масажни техники и 4 предварително зададени програми позволяват персонализирането на масажната сесия за постигане на абсолютна релаксация! Настройте устройството според вашите собствени предпочитания с помощта на вграденият сензорен панел.

Масажор за крака C302
Масажор за крака C302

Автоматични програми за масаж

Пресъздават движения на професионален масажист

Тези четири предварително дефинирани програми за масаж предлагат ревитализиращ ефект и ще ви освободят от дискомфорта и умората на краката ви, натрупани след натоварен работен ден.

Рефлексотерапия

Принципът на рефлексотерапията е прост: стимулиране на определени области на тялото, имащи ефект, който се отразява върху цялото тяло. Рефлексните точки, които са свързани с всички части на тялото се намират в краката, ръцете, лицето и ушите. Тези точки реагират на натиск, така че използването на правилни масажни техники може да стимулира естественият процес на оздравяване и възстановяването на тялото и така то постепенно започва да се освобождава от блокажите и напрежението, възстановява енергийния поток и го балансира за по-добро здраве в по-дълъг период.

Ролкови стурктури за масаж на стъпалата

Използвайки масажни ролкови стурктури, масажорът за крака Komoder C302 използва рефлексотерапия за дълбоко масажно изживяване. Чрез стимулиране на всяка точка с натиск, масажните стурктури са най-добрият инструмент за подобряване на кръвообращението и съживяване на тялото. Можете да изберете от 3 нива на интензивност, които определено ще отговарят на вашите нужди.

Въздушни възглавници за пети

Усъвършенстваната технология за масаж с възглавница за петата предлага масажно изживяване, превъзхождащо всяко друго масажно устройство. Можете да избирате от 3 регулируеми нива на интензивност, за да отговарят на вашите нужди.

3 скорости на масаж

За удобство на потребителя, интензивността на масажа може да се контролира, като устройството има 3 скорости на масаж. Уредът може да се върти и фиксира във всяка позиция.

Вградени бутони

Настройките и персонализирането на масажа се правят много лесно с вградените бутони.

Интегриран контролен панел

Персонализирайте вашето масажно изживяване с помощта на вградения контролен панел. Можете да промените режимите на масаж, налягането на въздуха във възглавниците, скоростта на масажа или да включите/изключите подгряването с едно просто докосване.

Aparat de masaj pentru picioare C302

Насладете се на момента на абсолютна релаксация

Масажорът за крака Komoder C302 има вградена функция таймер. Устройството се изключва автоматично след 15 - минутна сесия, така че няма да остане активно, ако забравите да го изключите.

Aparat de masaj pentru picioare C302
Aparat de masaj pentru picioare C302

Калъфа от плат се сваля, за да можете лесно да го почистите

Поддръжката на уреда е лесна и достъпна, така че можете лесно да свалите текстилния калъф и да го почистите, когато е необходимо.

Подгряваща функция за по-дълбока терапия

Масажният уред Komoder C302 се възползва от функцията за нагряване на въглеродни влакна, която ще превърне масажната сесия в истинска терапевтична сесия.

Aparat de masaj pentru picioare C302

SpeСпецификации и технически характеристики

Автоматични програми за масаж 4 Ръчен режим на масаж Да
Вибрации Да Въздушни възглавници Стъпала и пети
Скорости на масажа 3 Подгряване Да
Разход 35W Тапицерия Плат
Тегло (кг) 5 kg Номинално захранващо напрежение 220V
Цветове
C302 Albastru C302 Roșu
Размер
C302 Размер
Подобни продукти
Уредът за масаж на краката Komoder C30 използва модерна технология Komoder, предоставяйки на потребителя триизмерен масаж (3D)
детайли
2 мнения
Масажиращи очила Komoder e най-новото мобилно решение за терапевтичен масаж за мускулите на лицето и очите.
детайли
2 мнения
Уред за масаж на врата - Най-достъпното решение за терапевтичен масаж у дома. Как помага и дали е ефективен ? Прочетете тук.
детайли
0 мнения
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent