Mасажен стол VELETA II

мнения
 • Наличност

  В наличност ✓

 • Транспорт Безплатно ✓

 • Гаранция 3 Години ✓

 • ЦЕНА ЗА ЛАНСИРАНЕ:

  9,990 ЛЕВА

 • СПЕЦИАЛНА ЦЕНА:

  9,590 ЛЕВА

 • СПЕСТЯВАТЕ:

  400

Поръчай сега »
☝ Поръчайте сега и се насладете на безплатно сглобяване!

Днес масажът не е лукс, а се превърна в необходимост, при което разполагате с нова технология за 4D масаж, 23 автоматични програми и 11 масажни техники.

VELETA 2 - fotoliu de masaj cu 23 programe de masaj
-->

Страдате от болки в долната част на гърба, мускулни спазми, болки във врата и скованост?
VELETA II е креслото, което може да се погрижи за всичко!

Оборудван с програма за потребителско сканиране, VELETA II е проектиран да угоди дори на тези с ръст над 1,90 метра. Облегалката на стола се регулира и масажиращият робот се движи нагоре и надолу достатъчно, за да даде изключителен цервикален или лумбален масаж.

VELETA II е масажният стол, който ви очаква у дома в края на всеки ден

Независимо дали искате лумбален, цервикален масаж или масаж на праца и стъпалата, креслото VELETA II може да извърши всички тези видове масаж. Паравертебралната мускулатура е изключително добре ревитализирана с помощта на 4D технология, а системата за нагряване се използва за отпускане на мускулатурата.

VELETA II осигурява подгряване на гърба

Подгряването засилва ефективността на масажа, като премахва усещането за студ през зимата. След като функцията за подгряване е активирана, въздушните възглавници в лумбалната област постепенно се загряват, улеснявайки мускулната релаксация.

4 многослойни възглавници за гърба и топъл шал за гърдите.

Интензивността на 4D масажа може да се регулира с помощта на настройките на 4D масажния робот или чрез добавяне и премахване на 4-те многослойни възглавници на облегалката на фотьойла. Топлият шал е от двете възглавници-презрамки, които могат да се поставят над гърдите, чрез загряващата си функция осигуряват перфектен комфорт по време на масажа.

 VELETA 2 heating

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Въздушните възглавници прилепват по извивката на ръцете, предлагайки им цялостен масаж, за да отпусне и ободри целите ръцете и дланите до върха на пръстите.

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

VELETA II е перфектно кресло за високи хора, при което се удължава поставката за крака с 20 cm

В зависимост от ръста на потребителя, поставката за крака се удължава, за да осигури пълен масаж, подходящ за всеки потребител

Рефлексотерапията нормализира функциите на тялото

След ден, прекаран на крака или след постоянни физически усилия, масажирането на стъпалата бързо премахва натрупаната умора. Рефлексологията стимулира дейността на нервните центрове и VELETA II извърша този масаж с помощта на приставка , оборудвана с множество ролки.

Рефлексотерапията е вид масаж, необходим за бързо премахване на умората

Рефлексотерапевтичният масаж се извършва с помощта на приставка, оборудвана с ролки, а поставката за прасеца се удължава автоматично за различните височини на потребителите. Препоръчваме използването на функцията за рефлексотерапия за хора, които се оплакват от болки в краката или за хора, които прекарват много време на крак.

full body

VELETA II или 23 автоматични 4D програми за масаж

Пълното изживяване, което ще предостави започва с избора на точно това, което ви приляга. Оборудван с 23 различни програми, VELETA II ви предлага възможността да откриете и изберете любимата си програма, в зависимост от времето на деня, в зависимост от желаната интензивност или програми с фокус върху определени зони на тялото.

Tablet

Регулирайте интензитета с 4D джойстика

VELETA II ви предлага възможността да регулирате интензитета на масажа във всеки момент от неговото развитие, според вашите предпочитания. Можете да изберете по-мек, по-интензивен или среден масаж чрез достъп до бързите бутони на лявият подлакътник.

Бързи бутони на лявата ръка

Цялото масажно изживяване може да се контролира с помощта на вградения контролен панел на лявата ръка на фотьойла.

Tablet

Таблет за персонализиране на масаж и амбиентното осветление
Масажният стол има опция за персонализиран масаж. В допълнение, с функцията за бързо зареждане на телефона, Вие се зареждате постоянно с енергия!
Амбиентното осветление допълват релаксиращо изживяване.

VELETA 2 heating

Бутонът Zero Gravity ви осигурява перфектната релаксация

Антигравитационната функция на масажния стол VELETA II предлага позиция, която ще симулира състоянието на безтегловност. Чрез "Нулева гравитация" бедрата и прасците се позиционират на едно ниво, хоризонтално, с раменете. Центърът на тежестта на тялото се променя и гравитационната сила се разпределя равномерно. Това е идеалната позиция за масаж. Сега е моментът да изпитате масажните програми, предлагани от това необикновено кресло.

incalzire la fotoliu de masaj VELETA

Интелигентна функция за пестене на пространство

За най-хармонично интегриране на фотьойла във вашето пространство е необходимо разстояние от 5 см от задната стена. По време на работа фотьойлът се плъзга напред, без да докосва стената.

Вградена АУДИО система

Потребителят вече има възможност за пълно изживяване чрез свързване на телефона към аудио системата на масажния стол. Връзката се осъществява чрез bluetooth, а възпроизвеждането става през система от високоговорители, вградени в облегалката. Ето едно пълно музикално изживяване!

Система с отрицателни йони

Използвайки таблета, активирайте отрицателните йони, които допринасят за повишаване на имунитета, концентрацията и работоспособността на цялото тяло.

Гласова команда

Взаимодействието с Вашето кресло Veleta II вече може да става и чрез гласови команди. За пълна релаксация управлявайте програмата за масаж с помощта на гласови команди, написани на таблета.

audio

Спецификации и технически характеристики

23 автоматични програми за масаж: VIP: Облекчаване от стреса, Енергизиращ , Лек сън, Грижа за ставите, Сковани рамне, Спинален масаж
Здравословни: Офис, Спортно възстановяване, Освежаване на мозъка, Грижа за гръбначния стълб, Грижа за кръста, Грижа за краката.
Специално: Здравословно презареждане, Лековит, Поддържане но форма, Тонизиращ тяло-долна част, Възстановяващ, Облекчаване на умората.
Релаксация: Разтягане на цялото тяло, Тайландски масаж, Китайски масаж, Пълен релакс, Цяло тяло въздушно масаж.
11 Масажни техники: Техника за разтриване
2D Потупвания
Комбинирана техника: Разтриване с леки ударни
Две шиацу техники
4 масажни техники 4D
Техника със захват
Таймер Да
3D масаж на цялата повърхност на гърба Да 135 см SL шина
Ръчен масаж с възможност за локализация в 5 зони: 1. Пълен 2. Горната част 3. Средната част 4. Долната част 5. Фиксирана точка
Интензивността на въздушните възглавници Регулира се в 3 степени
Скорост на масажа Регулира се в 4 степени
Поставка за масаж на крака Разтегателна 20 см
Затопляне в лумбалната област Да
Робот за масаж 4D Регулируем на 5 нива на интензитет
Разтриване на прасеца Да Регулируем на 3 нива на интензитет
Рефлексология Да, в 3 точки и регулируем в 3 нива на интензитет
Таблет Да, на стойка с магнитно краче
Тапицерия Екологична, антибактериална кожа
Нетно тегло на фотьойла (кг) 132.5 кг
Текущо захранване 220 - 230V
Размери
Размери
Поискайте Сега Специалната Цена
Автоматично ще получите ценовият каталог на имейл ☟

↘ Височината и теглото на потребителите са важни при избора на масажен стол


☝ Вие сте на един клик от ценовият каталог!

Подобни продукти
Масажен стол VELETA II DELUXE, оборудван с 4D масажен робот разполага с 23 автоматични програми и 11 масажни техники за вас. Вижте тук ➤
детайли
0 мнения
Столът PRIME съчетава най-модерната технология с превъзходен дизайн, за изживяване посветено изцяло на вашата релаксация и здраве.
детайли
1 мнения
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent