Масажиращ стол MARINA 3D • цена • изплащане • Komoder

мнения
  • В Наличност

  • ГАРАНЦИЯ 3 Години

  • ТРАНСПОРТ Безплатно

Поискайте Специална Цена
☝ Вие сте на един клик от ценовият каталог!
Позвънете сега на номер0888 637 756
3D Масажни ролки 4 Масажни ролки Нагряване Система за отрицателни йони
Предварително сканиране Гласова команда [НОВО] ДЖОЙСТИК Нулева гравитация [НОВО] Масажна шина в SL от 135 см
>

Функция “Отрицателни кислородни йони”

Масажният стол Marina се радва на елегантно вградената функция “Отрицателни кислородни йони”. Активирането на режима е просто – натиснете бутона в горната лява част на креслото. Иновативен дизайн в облегалката позволява непрекъснато разпространение на отрицателни кислородни йони.

Отрицателните кислородни йони имат концентрация до 240 000 / см3, спомагайки за спонтанното възстановяване на човешкия организъм. Технологията е проверена и верифицирана от Национален център за контрол на качеството за промишлени електрически апарати с инфраред.

Marina масажен стол
Видео - Marina масажен стол

Масажен стол с ръцете на масажист - терапевт

Масажен стол с отрицателни кислородни йони – Marina е представител на новата генерация масажни кресла Komoder 2020. Неговите технологии са усъвършенствани и революционни за пазара. Снабден е с 4 интелигентни, тихи ръце, движещи се вертикално за пълен масаж на гърба. Marina използва новата масажираща система "L-tracking" обхващаща цели 135 см от цялото тяло.

Пълен масаж с въздушно пресиране (рамене, гръб, седалище, ръце, крака)

Въздушната помпа на креслото може да се синхронизира непрестанно, за да осигури необходимата задвижваща сила за всички 28 въздушни възглавници. Прецизирайте силата на налягането и освежете организма.

Marina масажен стол

Регулирайте лесно със стилен джойстик

Вече имате пълен контрол върху цялостното изживяване. Вие контролирате условията и позицията на своя персонализиран масаж благодарение на новата технология. Чрез стилния джойстик можете да изберете позицията, зоната или функция на дълбоко пресиране, както и да коригирате стойката на тялото си.

Marina масажен стол
Marina масажен стол

Започнете с рефлексотерапия – масаж на ходилата

Масажен стол Marina е оборудван с функция за рефлексотерапия, поддържана от двойни ролки за масаж на ходилата. Тази функция е идеална за стимулиране на нервните центрове. За максимален релакс започнете от рефлексотерапията.

Marina масажен стол

Нагревателна система за гърба

Отоплителният механизъм подсилва ефективността на масажа. Топлината успокоява тялото и спомага за облекчаването на болките. Функцията за нагряване на гърба използва въглеродни влакна като източник на приятно инфрачервено отопление. С тази вградена отоплителна система масажният стол Marina с опция за отрицателни кислородни йони се превръща в едно от най-комплексните кресла за масаж на пазара.

Marina масажен стол

Интелигентно адаптиране към пространството

Креслото може да се вмести и в малки пространства. Единственото изискване е за разстояние 5 см от задната стена, когато масажния стол е в работен цикъл. Седалката ще се приплъзне напред, без да се докосва до стената.

Стилен и функционален дизайн

Динамичната форма на креслото е насочена специално към нуждите на потребителите да пестят пространство в дома. Този модел е идеален за дома, апартамента, офиса – дори когато пространството е ограничено.

Marina масажен стол

Креслото сканира и се настройва интелигентно

Новият масажен стол с отрицателни кислородни йони – Marina се предлага с автоматична система за локализиране на раменете и сканиране на тялото. Креслото се адаптира преди всяка масажна сесия, за да установи височината и теглото на потребителя. По този начин гарантира напълно персонализиран масажен цикъл.

3D система от масажни ролки с 5 нива на интензивност

Масажният стол е оборудван с комплект от тихи, интелигентни 3D механични ръце. Те изпълняват комплексни техники – движат се нагоре и надолу, назад и напред, като изпълняват и странични движения. Тези механични ръце помагат за определянето на теглото и височината на всеки ползвател.

Marina масажен стол
Marina масажен стол

Контрол, поставка за дистанционно управление и зареждане на смартфон

Предлагаме Ви още по-лесен достъп до бутоните за сваляне и повдигане на облегалката и поставката за крака. Не е необходимо да спирате по време на цикъла на масажа, за да промените позицията на креслото. Регулирайте в реално време или изберете пауза в определена статична поза, която е удобна за Вас. Масажен стол с отрицателни кислородни йони – Marina е снабден и с USB порт за зареждане на смартфон или друго устройство.

Marina масажен стол

Максимален наклон

Новият масажен стол с отрицателни кислородни йони – Marina позволява наклон в 3 основни позиции. Изпробвайте пълния потенциал на режима Zero Gravity (“Нулева гравитация”) – позиция, която ще Ви накара да бъдете в безтегловност. Насладете се на пълна релаксация!

Позиция “Нулева гравитация”

При позиция Zero Gravity (“Нулева гравитация”) ъгълът между тялото и краката е приблизително 118 градуса. Така бедрата и краката са позиционирани над сърцето. Гравитацията (теглото) на всяка част от тялото се разпределя равномерно върху масажния стол, така че натискът върху тялото да бъде напълно разсеян. Позицията успокоява съзнанието и е предпоставка за по-добър сън.

Marina масажен стол

Аудиосистемa. Вградени тонколони - без кабели вкъщи

Пуснете любимия си плейлист от своя смартфон или таблет, като свържете фотьойла безжично. Креслото разполага с набор от тонколони, вградени в облегалката, а с Bluetooth връзката можете да слушате любимата си музика на момента.

Marina масажен стол

Болки в мускулите? Креслото третира контрактурите

Разтягането на ръцете, гърба и краката се препоръчва за активиране на костната регенерация. Целта е да се премахне напрежението и контракциите на мускулите.

Масажен стол с отрицателни кислородни йони – Marina разполага със специална приставка за раменете, ръцете и краката. Благодарение на иновативните масажни програми, той подхожда индивидуално към всеки потребител, за да отговори на очакванията.

Marina масажен стол

Разтриване и разтягане на прасците

В зависимост от височината на потребителя, поставката за прасци може да се удължава свободно, максимално до 20 см. По този начин се осигурява масаж на цялото тяло, в зависимост от ръста.

Marina масажен стол

ВАЖНИ ФУНКЦИИ

Рефлексотерапия

Масажът с рефлексотерапия се изпълнява с регулируема приставка за стъпалата, създадена, за да отговаря на Вашите изисквания.

Масаж на краката

Поставката за крака на масажен стол с отрицателни кислородни йони – Marina е оборудвана с въздушни възглавници с метода на притискане.

Релакс от врата до ходилата

Представяме Ви специална технология – L-образно извита шина, дълга 135 см. Тя е резултат от дългосрочно проучване, съчетано с най-новите открития. Обхваща зоните от главата до седалището.

Масаж на ходилата

Терапевтичен масаж “Guasha” ще отпусне напрежението в ходилата, докосвайки крака Ви като професионален масажист. С радиус от 3 см и фокусиране върху точката на Yongquan на ходилото, Вие можете да определите интензитета на масажирането чрез дистанционното управление.

Масаж на краката с въздушни възглавници

Въздушните възглавници обгръщат прасците, глезените и ходилата. Регулирайте въздушното налягане за стимулирайте акупресурните точки Xuanzhong и Taixi.

Осветление със светодиоди

Масажен стол с отрицателни кислородни йони – Marina е снабден с LED светлини, които създават приятна атмосфера в студени тонове. В тъмна стая той прожектира мека, синя светлина по стените, която предразполага за релаксиране.

Масаж от главата до петите

Интелигентните механични ръце се движат по цялото тяло, според желаните от Вас зони. Обхватът им е с диапазон, широк до 21 см и вертикален ход до 135 см. Насладете се на функциите на масажен стол с отрицателни кислородни йони – Marina.

Креслото разпознава гърба Ви

Благодарение на специалната S-образна извивка на креслото, то адаптира своите масажни структури към гърба Ви чрез принципите на хуманното инженерство. Регулирайте обхвата на широчина, като избирате няколко опции между 6 и 21 см.

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Специално за ръцете Ви ще се погрижат 12 въздушни възглавници, които следват извивката на ръката. Те са осново фокусирани върху важните точки “Yangchi” и “Quchi”. Балансираното тридименсионално действие ще освежи ръцете и дланите Ви.

Отопление с инфрачервени лъчи - перфектно през зимата

Отоплителна функция за гърба от 40º-50º C премахва усещането за студено и болките в гърба. Енергията се абсорбира от клетките, активирайки и стимулирайки метаболизма.

3 начина на запаметяване

Тези функции за запаметяване са удобни за Вас и цялото семейство. Всяка от комбинациите от методики и функционалности – на една ръка разстояние.

Изберете времето за масаж

Можете да изберете с помощта на тази функция продължителността на масажа в зависимост от предпочитанията Ви. Релаксирайте с масажно кресло с отрицателни кислородни йони – Marina.

Технически спецификации и характеристики

Защита при наклон Да
Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Поставка за масаж на краката Разтегателна
Въздушни възглавници за седалището Да
Въздушни възглавници за прасците Да
Масажни ролки 3D
Гласов контрол Да
Масаж на седалището Да
Масаж на прасците Да
Рефлексотерапия Да
Нагряване На гърба
Дистанционно управление Да
Поставка за дистанционно управление Да
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Тегло на стола (кг) 110 кг
Ел. захранване 220 - 230V
Цветове
Komoder Marina размери
Поискайте Сега Специалната Цена
Автоматично ще получите ценовият каталог на имейл ☟

↘ Или име на фирма

↘ На която искате да получите ценовата листа

↘ Без интервали и без префикс

↘ За да посетите най-близкият магазин

↘ Височината и теглото на потребителите са важни при избора на масажен стол


☝ Вие сте на един клик от ценовият каталог!

Какво казват клиентите за

Прекрасен фотьойл!
- от
г-н Колев / София
5 / 5 points
Търсих дълго време тъмно син фотьойл. В крайна сметка Marina е най-подходящото кресло за нашата всекидневна. Относно масажа мога да кажа само, че съм много изненадан от неговите възможности.
Подобни продукти
Масажният стол на EVEREST Ви предоставя специално изживяване благодарение на 3D масажни ролки, позиции нулева гравитация.
детайли
3 мнения
Масажният стол Komoder ALBERT Zero Gravity е оборудван с антигравитационна позиция и цялостен масаж. Разгледай ➤
детайли
2 мнения
Масажен стол Komoder JOY 3D Full Body с две независими масажни системи (за гърба и цервикалната област), Bluetooth и USB порт. Разгледай ➤
детайли
2 мнения
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent
Позвънете сега на номер
Попитайте за Специалната Цена


☝ Вие сте на един клик от ценовият каталог!