Масажен стол Komoder JOY 3D Full Body | Komoder

мнения
  • Наличност

    В наличност ✓

  • Транспорт Безплатно ✓

  • Гаранция 3 Години ✓

Поискайте Специална Цена
☝ Поискайте незабавна оферта за JOY чрез имейл
3D Масажни ролки 4 масажни ролки Система за Нулева гравитация Наклон до 41°
Нагряване на прасците Интелигентен механизъм Bluetooth USB порт
Масажен стол Komoder JOY

Масажен стол с ръце на терапевт

Komoder JOY e масажен стол за цялото тяло от последно поколение. Той е оборудван с интелигентни 3D механични ръце, които могат да бъдат фокусирани и адаптирани врху гърба, врата или лумбалната област (областта на кръста).

Редица проучвания посочват, че болката в кръста, още наричана “лумбаго” е един от най-често срещаните проблеми. В зависимост от напредването на състоянието неприятното усещане може да бъде с различна сила. JOY облекчава неприятно усещане в цялото тяло. Поканете в дома си своя личен терапевт, който е с Вас всеки път, щом пожелаете.

Ергономична поставка за стъпала

Формата и дизайна на стола го превръщат в идеалното допълнение на интериора във Вашия дом. Независимо дали живеете в къща, апартамент или малка стая, поставката за краката на модела е съобразена със съвременните изисквания за практичност. Тя може да бъде скрита под фотьойла или да се обърне за отмора на краката, когато седите на креслото. Независимо дали ще използвате JOY в малки пространства или офис, той ще заеме правилното своето място.

Освен това, поставката за крака е снабдена с въздушни възглавници за масаж на прасците и ходилата (рефлексотерапия).

Рефлексотерапия

До скоро при нужда от третирането на проблемни зони можеше да бъде извършено само от кинезитерапевт. Креслото е в готовност да използва професионални техники за притискане на стъпалата и прасците. Въздушните възглавници ще се насочат към рефлексните точки и ще подобрят притока на кръв по цялото тяло. Ефектът е по-добро състояние на организма и релаксация.

Масажен стол Komoder JOY
Масажен стол Komoder JOY
Масажен стол Komoder JOY
Масажен стол Komoder JOY

Комплекс от различни видове масаж

Масажен стол аз цяло тяло JOY смесва различни подходи – месене, търкаляне, леко потпуване, шиацу, натискане или преминаване на ролки. Методите могат да бъдат регулирани и фокусирани на определени зони. За максимален контрол на изживяването е възможен и достъп до скорост, интензитет и регулируеми разстояния между ролките. На разположение са и 3 автоматични програми, подходящи при желание за бърз достъп.

Премахва умората от гърба, укрепва мускулите

Максималното пространство на разпъване е от 6.5 см, а максималният ъгъл на наклона е от 41°, така че механичните ръце да могат да извършат ефективен масаж на шийните, гръдните и лумбалните прешлени. Методът гарантира, че по този начин гърбът ще се възползва от изживяване, подобно на посещение при професионални масажисти.

Масажен стол Komoder JOY

Модерна аудио система. Без кабели в дома

Слушайте музика и се насладете на спокойствието. С JOY Имате възможност да използвате смартфон, лаптоп или таблет, за да пуснете любимия си плейлист. Свържете фотьойла към устройството чрез Bluetooth и забравете за кабелите. Високоговорители са вградени дискретно в облегалката на креслото, за да се насладите напълно на времето със самите себе си.

Вградени високоговорители

Извънземен релакс с Нулева гравитация

Постигането на релаксация е трудно, когато сме изкарали тежък работен ден в стрес и притеснения. Функцията “Нулева гравитация” успява да откъсне всеки от грижите. Отпуснете цялото тяло и забравете за проблемите в най-добрата позиция за релакс на мускулите и стимулиране на кръвообращението. Благодарение на функцията за отпускащо притискане на краката и прасците, въздушните възглавници ще се погрижат за пълното Ви уединение.

Масажен стол Komoder JOY

Всички екстри на ръка разстояние

Новият масажен стол за цяло тяло JOY позволява по-лесен достъп до бутоните и системата за масаж. Променете желаната от Вас програма по всяко време, само с едно натискане. Регулирайте предпочитаното положение. Дистанционното за бърз достъп е оборудвано с възможности за управление на музика, повдигане и спускане на краката, въздушни възглавници и 3D ролки за гърба. Креслото има и собствен USB порт за захранване на електронни устройства. Удобство и лекота на използване!

Масажен стол Komoder JOY

3D усещане

Изберете функционалността 3D масаж – интензивен или чувствителен. Интензивният обхваща целия гръб и зарежда с енергия само за няколко минути. Чувствителният масаж от модел JOY се гриби чрез месене, стискане, потупване, натискане, хващане, захващане, усукване и разтриване. Креслото е лесно за използване, като дори няма нужда да се събувате – просто седнете и се насладете на релаксация върху цялото тяло.

Изберете модел JOY от Komoder – вашият личен терапевт за масаж на цяло тяло!

Масажен стол Komoder JOY
Масажен стол Komoder JOY
Масажен стол Komoder JOY

Технически спецификации и характеристики

Масаж по цялата повърхност на гърба Да, с 3D ролки
Наклоняема поставка за масаж на краката Да
Въздушни възглавници за прасците Да
Масаж на прасците Да
Рефлексотерапия Да
Дистанционно управление Да, вградено в облегалката за ръка
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Тегло на стола (кг) 55 кг
Максимално тегло на потребителя (кг) 100 кг
Ел. захранване 220 - 230V
Цветове
Joy White Orange Joy Brown Grey Joy Beige Grey Joy Beige Brown
Масажен стол Komoder JOY

Какво казват клиентите за

Препоръчвам! Ефективен стол!
- от
г-н Петров / София
5 / 5 points
Отличен масаж. Много добра цена, а доставката се извърши за 24 часа. Много сме доволни.
Масажен стол, който надвиши моите очаквания
- от
г-жа Янакиева / Бургас
5 / 5 points
Купих този масажен стол по препоръка, но не си представях, че може да прави такъв масаж. Надвиши моите очаквания. А размерите на стола са щедри.
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent