Масажен стол FOCUS III

мнения
  • Наличност

    В наличност ✓

  • Транспорт Безплатно ✓

  • Гаранция 3 Години ✓

  • ЦЕНА ЗА ЛАНСИРАНЕ:

    5,790 ЛЕВА

Поръчай сега »
☝ Поръчайте сега и се насладете на безплатно сглобяване!

Новият масажен стол Focus III има 6 масажни техники и изпълнява 15 автоматични масажни програми. Пневматичният масаж се осъществява с 24 въздушни масажни възглавници, а за по-голям комфорт креслото е оборудвано с аудио високоговорители с bluetooth управление, таблет, гласови команди и иновативна система за подргяване!

Тайната на успеха днес е до голяма степен свързана със способността на тялото бързо да се възстановява от физическото и умственото натоварване през деня. Масажът е един от най-достъпните методи, а съвременните технологии са ориентирани да предлагат решения на всички заболявания. Лумбалните блокажи, сковаността или постоянна болка в цервикалната област, всички сега имат решение с масажния стол FOCUS III.

FOCUS III е масажният стол, който ще стане част от семейството! Умората изчезва и се заменя с енергичен мускулен тонус

Ревитализацията се постига с помощта на масажен робот с 3D технология, подгряваща система и разнообразие от видове масаж. Функцията за раатриване на прасеца и системата за рефлексология допълват магията на терапевтичният масаж.

Топъл шал
- иновативната функция за загряване на раменете, гърба, кръста и корема

Масажният стол разполага с уникален комплект, наречен Масажен шал с нагряване чрез графен. Потребителите могат да поставят шала в различни масажни позиции в зависимост от спецификата му. Този аксесоар ефективно облекчава симптоми като скапулохумерален периартрит и кашлица, премахва студа от раменните стави, а около корема успокоява болката, като стимулира кръвообращението.

Топъл шал

Таблет за персонализиране на масажа

Масажният стол FOCUS III се управлява с помощта на таблет. Това позволява лесен достъп до всички налични функции по време на масажните програми. Всички възможности за масаж са на една ръка разстояние.

Таблет на масажен стол кресло Focus III

Чрез сканиране на потребителя FOCUS III осигурява персонализиран масаж

FOCUS III има автоматична система за откриване на раменете, а поставката за крака е снабдена с функция за разтягане, при което ще се приложи правилната позиция. След няколко минути масажът ще бъде перфектно персонализиран.

Открийте 6 вида масаж

Масажният стол ви предлага шест масажни техники, от които да избирате: шиацу, разтриване, потупване,леки ударни, едновременно разтриване с потупване и "Масаж". Затова винаги има вид масаж, подходящ за времето от деня или настроението.

Ръцете и краката също се масажират с помощта на 24 въздушни възглавници за максимален ефект

Focus III е оборудван с 4 вида пневматичен масаж, един вид пневматичен масаж на раменете, направен от 4 вградени въздушни възглавници; друг вид пневматичен масаж на ръцете, направен от 4 въздушни възглавници; един вид пневматичен масаж на дланите, направен от 4 въздушни възглавници; и един 4ти за прасците масаж с 12 въздушни възглавници. Регулирането на интензитета може да се настрои на 3 нива.

Затопляща функция на масажен стол KOMODER FOCUS III

Масажният стол Focus III е оборудван с функция за разтриване на прасеца

Разтриването и пресирането се извършва чрез въздушните възглавници за прасеца и ролки отзад на прасеца, които могат да облекчат сковаността на мускулите или напрежението, причинени от стоене дълго време. Масажът е изключително освежаващ и ободряващ, с регулируема интензивност. Този вид масаж е специално насочен към хора, които прекарват по-голямата част от деня прави.

Komoder Focus 3 - Разтриване на  прасеца

Мониторинг на здравословното състояние

От предната дясна страна на дясната ръка на фотьойла, в областта на пръстите, е позиционирана система за сканиране и отчитане на здравословното състояние, а именно сърдечна честота, оксигенация на кръвта и индекс за измерване на умората.

Detaliu al fotoliului de masaj Komoder Focus 3 - functia de masare a antebratului

Focus III се адаптира перфектно към вашия дом или офис пространство

Технологията за приплъзгане осигурява нулево пространство между облегалката и стената, за да спести максимално място. Масажният стол ще се впише перфектно във вашия дом.

Бързи бутони на лявият подлакътник

Цялото масажно изживяване може да се контролира с помощта на вграденият контролен панел на лявият подлакътник.

Komoder Focus 3 - Бързи бутони

Слушайте музика или любимото си шоу през целия масаж

Наличната аудио система ви предоставя набор от 3D високоговорители, цифрово аудио, вградени в лявото и дясното рамо. Функцията Bluetooth на вашето смарт устройство може да се използва за безжично възпроизвеждане на музика. Десният подлакътник има и USB функция за зареждане.

Аудио система Komoder Focus 3

Focus III вече ви слуша и чрез гласова команда

Столът е оборудван с интелигентна функция за разпознаване на глас и различни гласови команди, които могат да програмират по този начин видовете желан масаж. Предлага се LCD дистанционно управление.

Komoder Focus 3 - гласова команда

Интелигентна функция за пестене на пространство

За най-хармонично интегриране на фотьойла във вашето пространство е необходимо разстояние от 5 см от стената. По време на работа фотьойлът ще се пплъзне напред, без да докосва стената.

Спецификации и технически характеристики

Автоматични програми за масаж 15
6 Масажни техники Техника за разтриване
Две меки потупващи техники
Комбинирана техника: разтриване с потупване
Две шиацу техники
Техника със захват
Масажни двигатели 3
3D масаж на цялият гръб Да.135 см SL шина
Ръчен масаж с възможност за локализация в 5 зони: 1. Цял гръб
2. Горна част
3. Средна част
4. Долна част
5. Фиксирана точка
Интензивност на въздушните възглавници Регулира се в 3 степени
Скорост на масажа Регулира се в 5 степени
Поддръжка за масаж на краката Разтегателна 20 см
Затопляне Да. Използва топлинен шал
Масажен робот 3D
Разтриване на прасаца Да
Рефлексотерапия Да, в 3 точки и регулируем в 3 нива на интензитета
Таблет Да. На поставка
Гласова команда Да
Нулева гравитация Да
Спестяване на място Да
Тапицерия Екологична, антибактериална кожа
Нетно тегло на фотьойла (кг) 90 kg
Захранване 220 - 230V
Размери
Размери
Поискайте Сега Специалната Цена
Автоматично ще получите ценовият каталог на имейл ☟

↘ Височината и теглото на потребителите са важни при избора на масажен стол


☝ Вие сте на един клик от ценовият каталог!

Подобни продукти
Масажен стол MARINA MEDICAL II • Гласово управление • Джойстик • Нулева гравитация • Нагряване • • USB порт • Музика • Купете!
детайли
0 мнения
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent