Масажен стол EVEREST 3D Zero Gravity с нагряване, музика чрез Bluetooth, масажна система SL от 130 см.

мнения
  • Наличност

    В наличност ✓

  • Транспорт Безплатно ✓

  • Гаранция 3 Години ✓

Поискайте Специална Цена
☝ Поискайте незабавна оферта за EVEREST чрез имейл
3D Масажни ролки Bluetooth високоговорители Система за Нулева гравитация Нагряване на гърба
Интелигентен механизъм за сканиране Плъзгаща система за спестяване на място Рефлексотерапия (масаж на ходилата) Масажна шина в SL от 130см

Впечатляващ масаж с Everest – 3D рефлексотерапия

Обгърнете тялото с впечатляващата рефлексотерапия. Иновативните функционалности на модела позволяват достигане на 3D обхващане за максимално отпускане на мускулите. Масажът с рефлексотерапия е възможен благодарение на специална приставка за стъпалата, която е снабдена с ролки и регулируем модул.

3D масажни ролки

3D масажните ролки са една от уникалните функции на масажен стол за рефлексотерапия – Everest 3D. Те обгръщат тялото и пресират в най-важните за Вас зони чрез опцията за фиксиране на точка. Движенията на ролките са прецизни и навлизат деликатно в дълбочина 8 см., за да облекчат максимално напрежението. На разположение са 5 масажни скорости, които регулират ритъма и интензитета на ролките и възглавниците. Благодарение на леснодостъпното меню можете да избирате различни разстояния между отделните ролки, както и желаната от вас позиция Zero Gravity (“Нулева гравитация”).

Everest
Everest дистанционно управление

Масаж от врата до ходилата

Масажният стол Everest с 3D масажни ролки се грижи за Вашето цялостно изживяване и пълноценна рефлексотерапия. Удоволствието и релаксацията са напълно гарантирани в комбинация с допълнителните функционалности – нагревателна система, позиция нулева гравитация, фиксиране според височината и още. Това кресло на Komoder ще Ви осигури едно незаменимо масажно изживяване в собствения Ви дом, което същевременно Ви помага да запазите здравето си и да сте активни всеки ден.

Масаж чрез въздушно налягане за цялото тяло

Иновативната функция на въздушната помпа може да работи синхронно и непрекъснато, за да осигури необходимата сила на всички въздушни възглавници, които ще Ви обгърнат. Отпускащият масаж и силното налягане на възглавниците позволяват да се насладите на масаж според нуждите – лек, освежаващ, лек или интензивен.

Масажен стол Everest

Поставка за крака с удължаване - перфектна за високи хора

Поставката за крака е с актуализирана и усъвършенствана версия, базирана на предходните модели на стола. Това е изцяло нов дизайн, предназначен да осигури повишен комфорт на високите потребители до около 195 - 200 см, което прави Everest масажен стол, идеален за високи потребители или за всеки, който има нужда от допълнително място за краката.

Масажен стол Everest

Аудиосистема. Вградени високоговорители. Без кабели вкъщи

Слушайте своя любим музикален плейлист докато се наслаждавате на рефлекостерапията. Свържете Everest – масажен стол за 3D рефлексотерапия към телефона, таблета или лаптопа си чрез Bluetooth. Чрез тонколоните, вградени в облегалката, ще си осигурите приятно изживяване и страхотен звук.

bluetooth Масажен стол
Масажен стол Everest

Масажният стол сканира и се настройва интелигентно

Новият Everest – масажен стол за 3D рефлексотерапия е оборудван с автоматична система, която помага на комплекта механични ръце да локализират тялото Ви и да се фокусират върху проблемните зони. Тази система включва предварително интелигентно сканиране при всяка масажна сесия, за да се установи височината и теглото на потребителя. По този начин Everest за 3D рефлексотерапия гарантира персонализирано изживяване за всеки потребител.

Сканиране на масажен стол Komoder Everest
Масажен стол Everest

Инфрачервено отопление - перфектно през зимно време

Отоплителна функция за гърба от 40º-50º C облекчава болките в гърба и затопля приятно тялото. Дължината на инфрачервените лъчи на масажния стол отговаря на дължината на вълните, характерни за човешкото тяло. Така позволява енергията да бъде абсорбирана от клетките. Функционалността активира метаболизма и го стимулира.

Масажен стол Everest

Пълен масаж с въздушно пресиране (рамене, гръб, седалище, ръце, крака)

Масажният стол Everest обхваща раменете, гърба, седалището, ръцете и краката. Цялостното му действие допринася за активиране на костната регенерация и облекчава сковаността на ставите. Поддържайте здравето си и отпуснете мускулите.

Сканиране на масажен стол Komoder Everest

Функции за разтягане и облекчаване на напрежението в гръбначния стълб

Благодарение на комбинацията от възглавници на седалищната зона и зоната на краката и функцията нулева гравитация, тялото Ви се наслаждава на пълно усещане за комфорт.

Масаж на краката. Регулируема приставка.

В зависимост от височината на потребителя, поставката за прасците може да се удължава свободно, като максималната дължина е от 15 cm, по този начин се осигурява масаж на цялото тяло, в зависимост от размерите на всеки потребител.

Перфектен за различни височини и тегла.

Масажният стол Komoder е предназначен за различни потребители, като разполага с шест иновативни автоматични масажни програми, което Ви предоставя индивидуален масаж, който отговаря на различните изисквания на потребителите.

Масажен стол Everest Full Body

3D Рефлексотерапия

Масажът с рефлексотерапия се изпълнява с приставка за стъпалата снабдена с ролки, която се удължава безстепенно за потребители с различни височини.
рефлексотерапия

Масаж на краката

Поставката за крака на Everest – масажен стол за 3D рефлексотерапия е съставена от набор възглавници и 8 природни магнита. Усетете лекото притискане и отпуснете сетивата.
приставка за прасците

Everest следва извивките на тялото Ви

Everest – масажен стол за 3D рефлексотерапия се адаптира според характеристиките на човешкото тяло. Шината SL с размери от 130 см следва извивките на гръбначния стълб. Ролките Guasha са поставени на точното място при ходилата Ви. Тонизирайте тялото си и се насладете на функции като нулева гравитация, модерни възглавници, аудио система за музика чрез Bluetooth. Креслото заема минимално място благодарение на опцията “Нула разстояние от стената”.
Извита шина във формата на L

Любимият масаж на ходилата

Обновената функционалност на масажното кресло е толкова добра, че имитира докосването от човешки ръце. Благодарение на иновативните технологии, използвани в ролките, Everest предоставя терапевтичен масаж “Guasha” – майсторска практика на професионалните масажисти. Движението обхваща деликатно радиус от 3 см и се фокусира върху точката Yongquan на ходилото.
Масаж guasha за ходилата

Масаж на краката с въздушни възглавници

Въздушните възглавници с различни форми обгръщат едновременно целите крака – прасците, глезените и ходилата. Чрез опциите за регулиране на въздушното налягане имате възможност да стимулирате акупресурните точки Xuanzhong и Taixi, за да се отпуснете изцяло.
масаж чрез въздушно налягане за краката на стола Komoder Everest

Магнитна терапия

Изпробвайте магнитната терапия на масажното кресло, която се извършва с помощта на 8 магнита по 300 СС. Тя подобрява нивото на магнитното ниво в тялото и допринася за състоянието на организма.
Магнитна терапия

Обхват от глава до пети

Интелигентните “ръце” на масажния стол се движат нагоре и надолу по врата, раменете, гърба и талията. Следват извивката на тялото и обхващат гърба с диапазон, широк до 21 см и вертикален ход до 130 см.
Радиус на масажа за гърба на масажен стол Komoder Everest

Креслото разпознава гърба Ви

Everest – масажен стол за 3D рефлексотерапия следва принципите на хуманното инженерство, за да Ви даде заслужената почивка. Широчината на обхват може да бъде регулирана между 6 и 21 см.
Регулиране на ширината за гърба

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

3D действието на въздушните възглавници ще отпусне и освежи ръцете и дланите Ви. Всяка зона ще бъде обгърната от 12 възглавници, които целенасочено поставят акцент върху точките Yangchi и Quchi. Масажният стол се грижи за пълното Ви удовлетворение от изживяването в комфорта на Вашия дом.
Масаж за ръце, с въздушни възглавници

Технически спецификации и характеристики

Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Въздушни възглавници за седалището Да
Въздушни възглавници за прасците Да
Масажни ролки Да, 3D
Въздушни възглавници Да. За цялото тяло
Въздушни помпи Да
Масаж на седалището Да
Масаж и позиция на релаксиране Да
Масаж на прасците Да
Рефлексотерапия Да
Масаж на ходилата Да
Дистанционно управление Да
Тапицерия Еко кожа, антибактериална.
Тегло на стола (кг) 110 кг
Максимално тегло на потребителя (кг) 130 кг
Ел. захранване 220 - 230V
Размери размери на стол Everest
Поискайте Сега Специалната Цена
Автоматично ще получите ценовият каталог на имейл ☟

↘ Или име на фирма

↘ На която искате да получите ценовата листа

↘ Без интервали и без префикс

↘ За да посетите най-близкият магазин

↘ Височината и теглото на потребителите са важни при избора на масажен стол


☝ Вие сте на един клик от ценовият каталог!

Какво казват клиентите за

Много доволен от фотьойла
- от
г-н Павлов / Карлово
5 / 5 points
Препоръчвам Ви да купувате с увереност, Everest е висококачествен масажен стол в този бюджет.
Отличен
- от
г-жа Тодорова / Видин
5 / 5 points
Купих с надеждата, че това ще бъде подарък за мен, но сега цялото семейство го използва. Благодаря за бързата доставка!
Масажният стол е чудесен!
- от
К. Александрова / Vаrnа
5 / 5 points
Масажният стол е чудесен. Страхотна инвестиция в здравето бих казала. Благодаря Ви, че бяхте толкова любезна и отзивчива. А екипът Ви е много бърз, точен и коректен. Желая Ви здраве и все повече доволни клиенти.
Подобни продукти
Komoder LUXURY е най-новият масажен стол от гама 2022. Фотьойлът има дълга масажна шина и предлага пълен 3D масаж и нагряване. Вижте.
детайли
3 мнения
Масажен стол Komoder JOY 3D Full Body с две независими масажни системи (за гърба и цервикалната област), Bluetooth и USB порт. Разгледай ➤
детайли
2 мнения
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent
Позвънете сега на номер
Попитайте за Специалната Цена


☝ Вие сте на един клик от ценовият каталог!