Масажен стол ALBERT 3D Zero Gravity с нагряване, музика чрез Bluetooth, масажна система SL от 130 см, нагревателна система. Най-нов за 2020

мнения
  • Наличност

    В наличност ✓

  • Транспорт Безплатно ✓

  • Гаранция 3 Години ✓

Поискайте Специална Цена
☝ Поискайте незабавна оферта за ALBERT чрез имейл
3D ролки Bluetooth високоговорители Система за Нулева гравитация Нагряване на гърба
Интелигентен механизъм за сканиране Плъзгаща система за спестяване на място Рефлексотерапия (ходила) Шина SL от 130см
Масажен стол Albert
Масажен стол Albert

Масажен стол с нагряване Albert

Изберете качеството с ново поколение масажен стол с нагряване Albert. Луксозното кресло гарантира интелигентен подход и усещане за сигурност в сигурни ръце, подобно на професионален терапевт. Впечатляващата шина SL е с удължени размери, които следват извивките на тялото. За допълнителна прецизност по стола с нагряване са разположени и цели 24 възглавници, които притискат точни точки и гарантират отпускане на мускулите. Тяхната работа обхваща цялото тяло – от врата до ходилата.

Масаж от врата до ходилата

Масажният стол с нагряване Albert Ви предоставя специално изживяване благодарение на 3D ролки, позиция “Нулева гравитация”, нагревателна система и всички други важни функции, които гарантират релакса Ви. Това кресло на Komoder ще Ви осигури незаменим релакс в уюта на собствения Ви дом, като Ви помага да запазите здравето си и да сте активни всеки ден

Въздушно налягане за цялото тяло

Иновативната функция на въздушната помпа, може да работи синхронно и непрекъснато, за да осигури необходимата сила на всички въздушни възглавници, които ще ви обгърнат. Отпускащите програми и силното налягане на въздушните възглавници са прецизни и уникални, което ви позволява да се насладите на освежаващо и леко изживяване.

Масажен стол Albert

Удобство и лекота на употреба: един бутон за наклон

Новият масажен стол с нагряване Albert е по-комплексен, но и по-лесен за използване. Имате един бутон за наклон, с който можете да контролирате неговата позиция. Не е необходимо да спирате по време на програма. По всяко време можете да спрете креслото в определено положение, за да си починете или да гледате телевизия.

Масажен стол Albert

Аудиосистема. Вградени високоговорители. Без кабели вкъщи

Имате възможност да използвате смартфон или таблет, за да възпроизвеждате музика. Свържете креслото към телефона, таблета или лаптопа си чрез Bluetooth. Чрез набор от тонколони, вградени в облегалката, можете да слушате любимата си музика само с един клик.

bluetooth Масажен стол
Масажен стол Albert

Креслото сканира и се настройва интелигентно

Оборудван с автоматична система за локализиране на раменете, този стол с нагряване включва функцията предварително сканиране при всяка сесия. По този начин се установява височината и теглото на потребителя, а програмата става напълно персонализирана.

3D ролкова система

Новият масажен стол с нагряване Albert е оборудван с комплект от тихи, интелигентни 3D механични ръце, които се движат нагоре и надолу, простират се назад и напред, плюс странични движения.

Сканиране на масажен стол Komoder Albert
Масажен стол Albert

Разтягане и облекчаване на напрежението в гръбначния стълб

Тази функция се препоръчва за активиране на костната регенерация, за премахване на мускулното напрежение и сковаността на ставите. Използвайки я, Вие поддържате здравето си в добра форма. Разтягането се извършва с помощта на възглавниците за раменете, ръцете и краката.

Регулируема приставка за краката

В зависимост от височината на потребителя, поставката за прасците може да се удължава свободно, като максималната дължина е от 15 cm, по този начин се осигурява фокусиране на работа върху цялото тяло, в зависимост от размерите на всеки потребител.

Перфектен за различни височини и тегла

Креслото на Komoder е предназначено за различни потребители, като разполага с шест иновативни автоматични програми. Столът с нагряване Ви предоставя uиндивидуално обслужване, което отговаря на различните изисквания на потребителите.

Масажен стол Albert
Albert

Рефлексотерапия

Програмата с рефлексотерапия се изпълнява с приставка за стъпалата, снабдена с ролки, която се удължава безстепенно за потребители с различни височини.
рефлексотерапия

Масаж на краката

Поставката за краката е оборудвана с въздушни възглавници за притискане, плюс 8 природни магнита.
приставка за прасците

Масаж от врата до ходилата с нагряване

Albert – масажен стол с нагряване има функцията и целта да се адаптира според характеристиките на човешкия скелет и включва функциите Нулева гравитация, минимално заемане на пространство, релакс на цялото тяло с въздушни възглавници, шина SL от 130 см, ролки за ходила, нагряване, Bluetooth аудио система за музика и още.
Извита шина във формата на L

Масаж на ходилата

Имитира докосването от човешки ръце, използвайки напредналата технология по отношение на ролките, предоставяйки терапевтичен подход “Guasha” – точно като професионалист. С радиус от 3 см и фокусиране върху точката “Yongquan” на ходилото, програмата може да бъде деликатна, както и със засилващи движения. Изберете желания подход с дистанционното управление.
Масаж guasha за ходилата

Масаж на краката с въздушни възглавници

Имитира докосването от човешки ръце, използвайки напредналата технология по отношение на ролките, предоставяйки терапевтичен подход “Guasha” – точно като професионалист. С радиус от 3 см и фокусиране върху точката “Yongquan” на ходилото, програмата може да бъде деликатна, както и със засилващи движения. Изберете желания подход с дистанционното управление.
масаж чрез въздушно налягане за краката на стола Komoder Albert

Магнитна терапия

С помощта на 8 магнита, всеки по 300 СС, разположени прецизно, може да подобри магнитното ниво в човешкото тяло. Стимулирайте акупресурните точки “Chengshang” и “Zhonmai” на прасците.
Магнитна терапия

Масаж от главата до петите

Интелигентните механични ръце могат да се движат нагоре и надолу по врата, раменете, гърба и талията. Те автоматично се движат по извивката на човешкия гръб, с диапазон, достигащ широчина до 21 см и вертикален ход до 130 см.
Радиус на масажа за гърба на масажен стол Komoder Albert

Креслото разпознава гърба Ви

S-образната извивка, която поддържа тялото, включва комбинация от подходи и техники за гърба, като ги комбинира с принципите на хуманното инженерство. Резултатът е висококачествена масажираща програма на гърба. Широчината може да се регулира между 6 и 21 см, с три опции.
Регулиране на ширината за гърба

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Оборудван с 12 въздушни възглавници, които следват извивките и са фокусирани върху точките “Yangchi” и “Quchi”. Балансираното тридименсионално действие на въздушните възглавници ще отпусне и освежи дланите Ви.
Масаж за ръце, с въздушни възглавници

Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна

Отоплителна функция за гърба от 40º-50º C премахва усещането за студенина и болки в гърба. Дължината на инфрачервените лъчи съвпада с дължината на вълните на човешкото тяло, което позволява енергия да се абсорбира от клетките, активирайки ги и стимулирайки метаболизма.
Инфрачервено нагряване

Технически спецификации и характеристики

Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Въздушни възглавници за седалището Да
Въздушни възглавници за прасците Да
Масажни ролки Да, 3D
Въздушни възглавници Да. За цялото тяло
Въздушни помпи Да
Масаж на седалището Да
Масаж и позиция на релаксиране Да
Масаж на прасците Да
Рефлексотерапия Да
Масаж на ходилата Да
Дистанционно управление Да
Тапицерия Еко кожа, антибактериална.
Тегло на стола (кг) 110 кг
Максимално тегло на потребителя (кг) 130 кг
Ел. захранване 220 - 230V
Размери размери на стол Albert
Възможност за разсрочено плащане, доставка с наложен платеж или с карта в нашия офис.
Поискайте специалната оферта

Какво казват клиентите за

Много доволен от Алберт!
- от
г-н Несторов / Силистра
5 / 5 points
Най-добрият масажен стол, мога да кажа това, след като тествах в шоурума. Купих го за семейството и масажа е изключителен. Масажните ролки се движат от долната част, от седалката, до областта на врата и фотьойла се накланя много. Това е най-доброто кресло за дома. Цялото семейство го използва, работи постоянно от няколко дни.
Много добра цена, много приятен външен вид!
- от
г-жа Николова / Велико Търново
5 / 5 points
Препоръчвам Ви да направите покупката с увереност, защото това е много ефикасен масажен стол в този бюджет. Можете да регулирате интензивността и може да бъде много мека или силна. Доволна съм от избора и цената ми се струва много прилична - адаптирана към доходите в България.
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent