Масажен стол ADRIATICA

мнения
  • Наличност

    В наличност ✓

  • Транспорт Безплатно ✓

  • Гаранция 3 Години ✓

Поискайте Специална Цена
☝ Поискайте незабавна оферта за ADRIATICA чрез имейл
Видео на масажен стол Adriatica

Преживяването, предлагано от Adriatica, ще бъде незабравимо!

ADRIATICA е масажен стол от ново поколение Komoder, оборудван с 4 интелигенти, безшумни, регулируеми и мобилни 4D масажни ръце за цялостен масаж на гърба. Adriatica използва новата масажна система в ""L"" от 135 см, като е сред моделите с най-дългите масажни системи. Масажният курс Ви позволява да се насладите на масаж от главата седалището, близо до коленете.

Adriatica Ви прегръща с множество въздушни възглавници (рамене, гръб, седалище, ръце, крака)

Масажният стол притежава специална технология, която включва предварително сканиране на потребителите. Независимо от височината Ви, този фотьойл ще се адаптира подходящо, за да се възползвате от масаж на врата и изключителен масаж с рефлексотерапия.

Жена използва масажен стол ADRIATICA

Рефлексотерапията е абсолютно необходим вид масаж

Масажният стол Adriatica е оборудван с функция за рефлексотерапия, с тройни ролки за масаж на ходилата. Тази функция е идеална за стимулиране на нервните центрове.
Препоръчваме употребата на функцията за рефлексотерапия за хора, които имат болки в краката или за хора, които прекарват много време в изправено положение.

Автоматично удължаване на поставката за прасците

В зависимост от височината на потребителя, поставката за прасци може да се удължава свободно, максимално до 16 см, като по този начин се осигурява масаж на цялото тяло, според височината на всеки потребител.

Масажен стол ADRIATICA - масаж на крака

Adriatica ще стане част от Вашето семейство и ще го заобичате

Adriatica е оборудван с комплект от тихи, интелигентни 4D механични ръце. Отличава се с този механизъм, способен да извършва 6 вида масаж с 6 нива на интензивност. Тези механични ръце също помагат да се открият параметрите на всеки потребител: височина и позиция на раменете в стола.

Ще използвате масажен стол Adriatica от любов към масажа и за релаксация!

Доказателство за способността на масажния стол да предоставя персонализиран масаж е фактът, че технологията на креслото Ви позволява да регулирате масажния механизъм. Можете да изберете разстоянието между масажните ролки, предпочитаната от Вас масажна скорост, можете да изберете дълбок масаж на шията или функцията за масаж чрез търкаляне, за да коригирате стойката на тялото.

Жена - щастлива след масаж с масажен стол ADRIATICA

Оборудван с нагревателна система

Отоплителният механизъм акцентира върху ефективността на масажа, премахвайки студа през зимата или на климатизираните стаи през лятото. С тази вградена отоплителна система масажният стол Adriatica се превръща в един от най-комплексните столове за масаж на пазара. Функцията за нагряване на гърба използва въглеродни влакна като източник на инфрачервено отопление.

Adriatica е масажен стол, който ще заобичате веднага

Масажното изживяване, предлагано от Adriatica, е впечатляващо. Начинът, по който този фотьойл успява да отпусне, е фантастичен - Технологията се използва за лечение на болки в кръста или врата.

Жена в комфортна поза на масажен стол ADRIATICA

Масаж на раменете с въздушни възглавници

Въздушните възглавници в областта на раменете имат ролята да Ви фиксират правилно в креслото и да поставят тялото в облегалката на стола за ефикасен масаж в областта на паравертебралните мускули.

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Снабден с въздушни възглавници, които спазват извивката на човешките ръце, Adriatica предлага масаж, който напълно обхваща ръцете. Въздушните възглавници ще отпуснат и ободрят ръцете и дланите Ви.

Масаж на краката с въздушни възглавници

Поставката за крака е оборудвана с въздушни възглавници за масаж чрез пресиране на краката.

Масаж на прасците с въздушни възглавници

Въздушните възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасеца, глезена и стъпалото, за да Ви предоставят незабравимо изживяване. Активирайте функцията за компресиращ масаж с въздушни възглавници, за да стимулирате акупресурните точки. Тази функция ще отпусне краката Ви и ще почувствате подобрение в мускулите на краката.

Масажен стол ADRIATICA

Изпитайте услугите на неуморен масажист, който познава:
12 Автоматични програми
6 вида масаж
6 нива на интензивност

Масажен стол ADRIATICA - дисплей

5 см от стената - Интелигентна функция за спестяване на пространство

Креслото е предназначено за малки пространства и се изисква разстояние 5 см от задната стена, когато масажния стол е в работен цикъл. Седалката на стола ще се приплъзне напред, без да се докосва до стената.

Приятен на вид. Функционален дизайн

Динамичната форма на този масажен стол е насочена специално към нуждите на потребителите да спестят пространство в дома. Този модел е идеален за къща, апартамент, офис, дори когато пространството е ограничено.

Жена гледа дисплея докато получава масаж от масажен стол ADRIATICA

Креслото сканира и се настройва

Adriatica е оборудван с автоматична система за локализиране на раменете. Тази система включва предварително сканиране при всяка масажна сесия, за да се установи височината и теглото на потребителя, така че масажния цикъл да е напълно персонализиран.

Система от 4D ролки

Adriatica е оборудван с комплект от 4D механични ръце, които се движат нагоре и надолу, простиращи се назад и напред, извършвайки също така и странични движения. Тези механични ръце помагат да се открият параметрите на всеки потребител: тегло и височина.

Масажен стол ADRIATICA - механизъм

LED сензорен контролен панел

Adriatica включва таблет с LED сензорен екран, с който можете да контролирате цялото масажно изживяване.

Масажен стол ADRIATICA - 4Д Джойстик

4D джойстик

Задайте на масажния стол да изпълни желаната от Вас интензивност. Друго доказателство за способността на масажния стол да предоставя персонализиран масаж е фактът, че 4D технологията Ви позволява да регулирате дълбочината на ролките с помощта на джойстика, поставен на десния подлакътник на креслото. Можете да изберете едно от 6-те нива на интензивност на масажните ролки, наслаждавайки се на дълбок масаж на врата или на функция за масаж чрез търкаляне, за да коригирате стойката на тялото.

Масажен стол ADRIATICA - джойстик

Бутони за управление. USB порт

Новият масажен стол Adriatica предлага бърз достъп до контролните бутони. С тази функция можете бързо да спрете масажния цикъл, да промените положението на "нулева гравитация", да сменяте автоматичните програми или да активирате функцията за удължаване на поставката за крака. Можете също да захранвате смартфон с помощта на USB порта.

Масажен стол ADRIATICA - комфортна облегалка с джойстик

Какво е Нулева Гравитация?

Тази позиция ще Ви доведе в състояние на безтегловност, в което ще можете да се насладите на перфектна релаксация. Новият масажен стол Adriatica позволява наклон в позиции на "нулева гравитация".

Позиции Нулева Гравитация

Чрез изискване на „Нулева гравитация“ бедрата и краката са разположени на същото хоризонтално ниво с раменете. Центърът на тежестта на тялото се променя и гравитационната сила ще бъде равномерно разпределена върху тялото. Това е идеалната позиция за масаж. Сега е моментът да изпитате масажните програми, предлагани от този изключителен масажен стол.

Масажен стол ADRIATICA в профил

Вградена аудиосистема.
Повишете доброто състояние!

Имате възможност да използвате смартфон или таблет, за да възпроизвеждате музика.
Свържете фотьойла към телефона, таблета или лаптопа си чрез Bluetooth. Креслото разполага с набор от тонколони, вградени в облегалката, а с Bluetooth връзката можете да слушате любимата си музика директно от мобилния си телефон.

Масажен стол ADRIATICA - вградена аудио система

Страдате от мускулни болки?
Adriatica третира контрактурите

Разтягането на ръцете, гърба и краката се препоръчва за активиране на костната регенерация, за да се премахне напрежението и контракциите на мускулите.Това разтягане се извършва с помощта на масажните възглавници в областта на раменете, ръцете и краката.
Масажният стол Adriatica е предназначен за различни потребители, с 12 автоматични програми за масаж, които предлагат качествен масаж и които, разбира се, отговарят на различни очаквания.

Изображение на болка в гръбначният стълб

Технически спецификации и характеристики

AUTO MODE: Автоматични масажни програми 12 : Master, Queen, Sport Care, Soft, Deep Shiatsu, Office, Stretch, Sleep, Spa, Neck & Shoulder, Waist & Back, Slim
PRO MODE: Масажни техники 6: месене, потупване, кратки удари, шиацу, захващане, гуаша
MEMO MODE: Програми, които могат да се запаметяват в таблета на креслото 6 програми, които могат да бъдат запаметени
Нива на интензивност 6 нива
Таймер Да, през 5 минути, до 30-минутна сесия
Масаж по цялата повърхност на гърба Да, с извита шина от 135 см
Електрически наклоняема облегалка Да, 5 см от стената
Поставка за краката/прасците Автоматично разтягане 16 см, със сензор за контрол в областта на петата
Въздушни възглавници в седалищната област Да
Въздушни възглавници за прасците Да
Масажни ролки 4D по извита шина от 135 см
Масаж на седалището Да
Масаж на прасците Да, с въздушни възглавници
Рефлексотерапия Да
Нагряване На гърба
Бутони за бърз достъп Да, на десния подлакътник: стоп / старт, USB порт, смяна на автоматични програмата, удължаване на поставката за крака, наклон, нулева гравитация, разтягане
Bluetooth Да, за музика
Поставка за контролния панел Touch Screen Да
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Тегло на стола (кг) 118 кг
Ел. захранване 220 - 230V
Видео разопаковане и сглобяване:
Поискайте Сега Специалната Цена
Автоматично ще получите ценовият каталог на имейл ☟

↘ Височината и теглото на потребителите са важни при избора на масажен стол


☝ Вие сте на един клик от ценовият каталог!

Какво казват клиентите за

Благодаря Ви за доставката на този отличен продукт
- от
г-жа Христова / Варна
5 / 5 points
Искам да Ви поздравя за бързата доставка на този масажен стол. Доволна съм от Вашите услуги, а по отношение на продукта мога да кажа, че е много над моите очаквания. Много красив, елегантен фотьойл и масажа е изключителен. Поздравления за качествените продукти, които имате.
Масажът е специален!
- от
г-н Иванов / Пловдив
5 / 5 points
Наистина харесваме масажа и особено факта, че можем да регулираме интензивността на 4D масажа. Това е красив, високоефективен фотьойл и цялото семейство го използва. Радвам се, че Ви избрах. И благодаря за подаръка.
Подобни продукти
Масажен стол VELETA II, оборудван с 4D масажен робот, 23 автоматични програми и 11 масажни техники. Разгледай тук ➤
детайли
0 мнения
Масажен стол VELETA II DELUXE, оборудван с 4D масажен робот разполага с 23 автоматични програми и 11 масажни техники за вас. Вижте тук ➤
детайли
0 мнения
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent