Масажен фотьойл 4D Komoder LUXURY

мнения
  • Наличност

    В наличност ✓

  • Транспорт Безплатно ✓

  • Гаранция 3 Години ✓

Поискайте Специална Цена
☝ Поискайте незабавна оферта за LUXURY чрез имейл
4D Масажни ролки 8 масажни ролки Система за Нулева гравитация нагряване на гърба и краката
Интелигентен механизъм Плъзгаща система Bluetooth Гласова команда
Жена използва масажен стол 4D Luxury от Komoder
Комодер Luxury с Нулева гравитация
Комодер Luxury с Нулева гравитация
Комодер Luxury с Нулева гравитация
Комодер Luxury с Нулева гравитация
Комодер Luxury с Нулева гравитация
Комодер Luxury с Нулева гравитация

Масажен стол с ръце на терапевт

Komoder Luxury е ново поколение масажен стол Komodеr с 4 интелигентни, безшумни подвижни масажни ръце за пълен масаж на гърба. Luxury използва иновативната масажна система в "L" от 135 см - масажен стол с най-дългa масажна шина.

Цялостен масаж с пресиране за рамене, гръб, седалище, ръце, крака.

Luxury е оборудван с иновативна функция на въздушни помпи и клапани. Въздушните помпи работят в синхрон и непрекъснато, за да осигурят необходимата задвижваща сила за всички въздушни възглавници, с които е снабден фотьойлът. Релаксиращият масаж и силното налягане на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което позволява да се възползвате от освежаващ масаж.

Комодер Luxury с Нулева гравитация

Luxury е оборудван с прецизна система за сканиране

Проследяването на акупунктурните точки и пулса дава повече точност на масажа. Използвайки интелигентна система за детекция на бионични елементи, Luxury може да открие врата, раменете, гърба, кръста и седалището, осигурявайки по-дълбок масаж и по-точен фиксиран масаж на потребители с различна височина, доставяйки изживяване на традиционен китайски масаж на високо ниво.

skanirane

Оборудван с нагряваща система за гърба и краката.

Механизма за нагряване акцентира върху ефективността на масажа, премахвайки студа от зимен тип или този на климатизираните стаи през лятото. С тази вградена нагряваща система, масажният стол Luxury е най-комплексния масажен стол на пазара. Функцията за затопляне на гърба използва въглеродни влакна като източник на инфрачервено нагряване.

Оборудван с нагряваща система за гърба и краката

Имате ли болки в мускулите? Креслото ги третира лечебно

Разтягането на ръцете, гърба и краката се препоръчва за активиране на костната регенерация, за да се премахне напрежението и контракциите на мускулите. Това разтягане се извършва с помощта за масажните възглавници на раменете, ръцете и краката.

Масажният стол Komoder Luxury е предназначен за различни потребители, с иновативните автоматични масажни програми, които предлагат индивидуален масаж, който отговаря на различните очаквания.

konktrakturi

Перфектен за вашия дом

Ако се притеснявате, че Luxury няма да се помести във вашия дом, не се безпокойте! Технологията "нула пространство от стената" позволява да поставите фотьойла веднага до стената. Тази авансирана функция на Komoder Luxury предоставя мечтания масаж дори и в най-тесните пространства. Комодер постоянно се стреми да докосне висините на лукса и спокойствието, а Luxury е идеален символ на тази мисия.

Перфектен за вашия дом

Поставка за крака с автоматично удължаване. Перфектен за високи хора.

Поставката за крака е с актуализирана версия, базираща се на предишните модели на стола. Това е изцяло нов дизайн, предназначен да осигури повишен комфорт за високи потребители до 195 - 200 см, което прави Комодер Luxury идеален масажен стол за високи потребители или за всеки, който има нужда от допълнително пространство за краката.

Перфектен за високи хора

Страдате ли от болки в лумбална или цервикална зона, или прекомерно натоварване?

Благодарение на новата функция за разтягане, масажният фотьойл Komoder Luxury се превръща в идеалното решение за всеки тип потребител, който страда от лумбална болка, цервикална болка или дори безсъние поради стрес или претоварване.

bolki v krasta

Време е да използвате масажен стол.

Благодарение на технологията за сканиране на тялото, акупунктурните точки и физическите характеристики на тялото, фотьойлът Luxury може да открие врата, раменете, гърба, талията и седалищната зона, осигурявайки по-дълбок и фиксиран масаж с висока прецизност за потребители с различна височина.

Независимо към коя от 6-те категории спадате е време да използвате масажния стол Komoder Luxury у дома или в офиса.

preporaka

Bluetooth аудио система. Вградени високоговорители. Без окабеляване у дома

Имате възможност да използвате смартфон или таблет, за да възпроизвеждате музика.
Свържете фотьойла към телефона, таблета или лаптопа си чрез Bluetooth. Креслото разполага с набор от високоговорители, вградени в облегалката, а с Bluetooth връзката можете да слушате любимата си музика директно от мобилния си телефон.

Bluetooth аудио система

Масажни техники


МесенеМесене

Потупване


Потупване

Натискане


Натискане

Леки удари


Леки удари

Месене и Потупване


Месене и Потупване

Въртене


Въртене

Разтягане


Разтягане

Месене с пръсти


Месене с пръсти

Масаж на гърба


Масаж на гърба

Масажна система с 8 керамични нагревателни ролки

Масажният стол Komoder Luxury използва ултра-напреднала технология за нагряване и 8 ролки: потребителя се възползва от цялостно загряване на тялото, докато ролките масажират раменете, гърба, кръста и бедрата. В комбинация с нагревателната функция на краката се създава уникална система за нагряване.

Благодарение на тази технология се подобрява кръвообращението, ефективно облекчава умората, постигайки масаж с много по-добър ефект.

8 керамични нагревателни ролки
Предлагаме Ви безплатна доставка и монтаж. Изпратете запитване за ценова листа!
Поискайте месечната оферта

Имате ли цервикална или лумбална болка?

Иновативната функция на въздушните помпи може да работи синхронно и непрекъснато, за да осигури необходимата задвижваща сила на въздушните възглавници. Релаксиращият масаж и натиска на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което ви позволява да се насладите на освежаващ масаж.

Креслото знае и работи!

Прешлените обикновено причиняват болка в талията и гърба - причината за тортиколита. Креслото Luxury разполага с технология за откриване, която може да определи точките за масаж според вашата височина. От главата до петите тази технология обхваща 500 точки по цялото тяло, предоставяйки удобна физиотерапия за решаване на проблемите свързани с понижено здраве, обновявайки ви.

bolki

Масажният стол Komoder Luxury е домашен терапевт

Интелигентните механични ръце за масаж непрекъснато събират данни за извивката на гърба, имитирайки масажните техники, използвани от професионални масажисти, за да Ви предоставят многоизмерен масаж.

Масажни ролки като ръце на масажист

Масажните ролки са способни да извършват следните видове масаж: месене, стискане, разтриване, пресиране, захващане, люлеене и усукване. Всички тези методи могат да бъдат използвани, когато пожелаете.

masazh Komoder Luxury
Възможност за разсрочено плащане, доставка с наложен платеж или с карта в нашия офис.
Поискайте специалната оферта

Спецификации и технически характеристики

Гласова команда Да, за смяна на програмите
Джоб за дистанционно управление Да
Таймер 5/10/15/20/25/30 минути
Размери на вертикалното положение 160 x 82 x 127 cм
Размери на разгънатото положение 190 x 82 x 92 cм
Нето тегло 159 кг
Въздушни възглавници за раменете Да
Въздушни възглавници за гърба Да
Въздушни възглавници за талията Да
Въздушни възглавници за седалището Да
Въздушни възглавници за ръцете Да
Въздушни възглавници за прасците Да
Въздушни възглавници за ходилата Да
Плъзнете напред 30 см
Поискайте Сега Специалната Цена
Автоматично ще получите ценовият каталог на имейл ☟

↘ Височината и теглото на потребителите са важни при избора на масажен стол


☝ Вие сте на един клик от ценовият каталог!

Какво казват клиентите за

Феноменален!
- от
г-н Златанов / Бургас
5 / 5 points
Столът е много впечатляващ и много ни харесва. Що се отнася до масажа, мога да Ви кажа, че масажните функции ми въздействаха много добре
Изключително ефективен.
- от
г-жа Йотова / София
5 / 5 points
Доставката беше бърза, материалите, от които е изработен столът, са специални, а масажната система над това, което очаквах. Препоръчвам и се радвам, че Ви намерих в София!
Истински масажен стол
- от
г-н Томов / Банкя
5 / 5 points
Тествах в шоурума в София всички масажни столове, но този ме впечатли най-много заради функциите за масаж на краката. Купете с увереност, продуктите са отлични.
Подобни продукти
Масажен стол VELETA II, оборудван с 4D масажен робот, 23 автоматични програми и 11 масажни техники. Разгледай тук ➤
детайли
0 мнения
Масажен стол VELETA II DELUXE, оборудван с 4D масажен робот разполага с 23 автоматични програми и 11 масажни техники за вас. Вижте тук ➤
детайли
0 мнения
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Komoder Agent