Масажен стол Komoder Victoria Deluxe 3D Zero Gravity с нагряване на гърба и краката, Bluetooth, USB порт. Перфектен за дома.

Масажен стол Komoder Victoria
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  Komoder
Позвънете сега на номер:
0883 637 756
Поискайте Цена за Февруари

Масажен стол с ефект на ръцете на масажист - терапевт

Komoder KM400 е ново поколение масажен стол Komoder снабден с 4 интелигентни, тихи ръце, движещи се вертикалнo за пълен масаж на гърба. Victoria Deluxe използва новата масажираща система в "L" от 135 см, правеща го в масажeн стол с най-дълъг масажен курс.

Пълен масаж с въздушно пресиране (рамене, гръб, седалка, ръце, крака).

Victoria Deluxe разполага с иновативна функция на въздушната помпа и клапаните. Помпата може да се синхронизира непрекъснато, за да осигури необходимата задвижваща сила за 28 въздушни възглавници. Релаксиращият масаж и силното налягане на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което ви позволява да се възползвате от освежаващ масаж.

Масажен стол Komoder Victoria
Оборудван с нагревателна система за гърба и краката

Оборудван с нагревателна система за гърба и краката.

Отоплителният механизъм акцентира върху ефективността на масажа, премахвайки студа от зимeн тип или на климатизираните стаи през лятото. С тази вградена отоплителна система масажният стол Victoria Deluxe се превръща в един от най-комплексните столове за масаж на пазара. Функцията за нагряване на гърба използва въглеродни влакна като източник на инфрачервено отопление.

Фотьойлът заема малко пространство

Фотьойлът заема малко пространство. Не се притеснявайте за пространството.

Фотьойла е предназначен за малки пространства и се изисква разстояние 5 см от задната стена, когато масажния в работен цикъл. Седалката на стола ще се приплъзне напред, без да се докосва до задната стена.

Приятен на вид. Функционален дизайн.

Динамичната форма на този масажен стол е насочена специално към нуждите на потребителите да пестят пространство в дома. Този модел е идеален за дома, апартамент, офис, дори когато пространството е ограничено.

Креслото сканира и се настройва интелигентно

Новият Victoria Deluxe се предлага с автоматична система за локализиране на раменете. Тази система включва предварително сканиране при всяка масажна сесия, за да се установи височината и теглото на потребителя, така че масажния цикъл да е напълно персонализиран.

3D ролковa системa

Новият масажен стол KM400 е оборудван с комплект от тихи, интелигентни 3D механични ръце, които се движат нагоре и надолу, простиращи се назад и напред, плюс странични движения. Тези механични ръце помагат да се открият параметрите на всеки потребител: тегло и височина.

3D ролковa системa

Комфорт в употреба: разтваряне, старт/стоп, автоматичен масаж, USB порт.

Новият Komoder Victoria позволява по-лесен достъп до бутоните за сваляне и повдигане на облегалката и поставката за крака. Не е необходимо да спирате по време на цикъла на масажа, за да промените позицията на стола. По всяко време можете да спрете стола в определено положение, да си почивате или да гледате телевизия.

Зареждане на смартфон.

Victoria Deluxe е снабден с USB порт за зареждане на смартфон или друго устройство.

Зареждане на смартфон.

Креслото масажира добре ръцете. Ще забележете повече въздушни възглавници.

Komoder Victoria има подобрения за масажa на ръцете. Масажните възглавници са разположени по различен начин, така че поставянето на ръцете в специалните пространства става по-удобно и масажът е по-ефективен за предмишниците.

Предлага 4 зони с възглавници за всяка ръка.


В сравнение с други столове за масаж в този модел ще откриете повече възглавници за масаж на ръцете. Насладете се на масаж с възглавници и въздушно пресиране.

Креслото масажира добре ръцете Komoder Victoria

Функция за отрицателни кислородни йони

Функция за отрицателни кислородни йони - проверете бутона на лявата облегалка, в горната част.Иновативен дизайн с отрицателни кислородни йони в облегалката, може да разпространява отрицателни кислородни йони в непрекъснат поток. Проверен от национален център за контрол на качеството за промишлени електрически апарати с инфраред, отрицателните кислородни йони имат концентрация до 240 000 / см3, спомагайки за спонтанното възстановяване на човешкия организъм.

Функция за отрицателни кислородни йони
Столът се накланя максимално и ви предоставя релаксация Zero Gravity Komoder Victoria

Столът се накланя максимално и ви предоставя релаксация

Новият Komoder Victoria позволява разгъване в 3 позиции с нулева гравитация. Тази позиция ще ви предостави състояние на безтегловност, в която можете да се насладите на перфектна релаксация без ограничения.

Позиции Нулева гравитация

При режим на "нулева гравитация" ъгълът между тялото и краката е приблизително 118 градуса. Бедрата и краката са позиционирани над сърцето. Гравитацията (теглото) на всяка част от тялото се разпределя равномерно върху масажния стол, така че натискът върху тялото да бъде напълно разсеян.

Аудиосистемa. Вградени тонколони. Без кабели вкъщи.

Имате възможност да използвате смартфон или таблет, за да възпроизвеждате музика.

Свържете фотьойла към телефона, таблета или лаптопа си чрез Bluetooth. Креслото разполага с набор от тонколони, вградени в облегалката, а с Bluetooth връзката можете да слушате любимата си музика директно от мобилния си телефон.

Аудиосистемa. Вградени тонколони. Без кабели вкъщи.

Важни функции

Рефлексотерапия. Впечатляващ масаж.

Масажът с рефлексотерапия се изпълнява с приставка за стъпалата снабдена с ролки, която се удължава безстепенно за потребители с различни височини.
Рефлексология. Впечатляващ масаж.

Масаж на краката

Поставката за крака е оборудвана с въздушни възглавници за масаж с притискане, плюс 8 природни магнита.
Масаж на краката

Масаж от шия до крака

Фотьойлът ползва специална технология, включваща L-образнo извита шина, резултат от дългосрочно проучване, съчетано с най-новите познания в тази област.Курса на масажa е 135 см, което позволява да се възползвате от персонализиран масаж от главата до седалището, почти до коленете .
Масаж от шия до крака

Масаж на ходилата. Предпочитан от всеки тествал го.

Имитира докосването от човешки ръце, използвайки напредналата технология, предоставя терапевтичен масаж “Guasha” също като професионален масажист. С радиус от 3 см и фокусиране върху точката на Yongquan на ходилото, деликатен и постоянен, масаж чрез засилващо масажиране, в зависимост от начина, по който го настройвате от устройството за дистанционно управление.
Масаж на ходилата.

Масаж на краката с въздушни възглавници

Въздушни възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасците, глезните и ходилата, за да Ви предоставят незабравимо тройно преживяване. Приложете метода за активиране на функцията компресиране, пауза и изпускане на въздушното налягане за стимулиране на акупресурните точки Xuanzhong и Taixi, което ще ви донесе комфорт и перфектна хармония.
Масаж на краката с въздушни възглавници Komoder Victoria

Магнитна терапия

Магнитна терапия с помощта на 8 магнита по 300 СС разположени прецизно, може да подобри ниското магнитно ниво в човешкото тяло чрез стимулиране на рефлексните точки Chengshang и Zhonmai на прасците.
Магнитна терапия

Масаж от главата до петите

Интелигентните механични ръце за масаж могат да се движат нагоре и надолу по шията, раменете, гърба и талията. Те могат автоматично да предизвикат изкривяване, характерно за човешкия гръб, като диапазонът е широк до 21 см, вертикалният ход е 135 см, покривайки изцяло гърба.
Масаж от главата до петите Komoder Victoria

Креслото разпознава гърба ви.

Curbura în formă de „S” ce sprijină corpul presupune o combinaţie între structurile de masaj pt. spate şi principiile ingineriei umane, astfel încât să puteţi beneficia de un masaj pentru spate de înaltă precizie. Lăţimea poate fi ajustată între 6 şi 21 cm, cu trei opţiuni. S-образната извивка, която поддържа тялото, включва комбинация от масажни структури за гърба и принципите на хуманното инженерство, за да се възползвате от висококачествен масаж на гърба. Широчината може да се регулира между 6 и 21 см, с три опции.
Креслото разпознава гърба ви.

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Оборудван с 12 въздушни възглавници, които следват извивката на ръката, фокусирани върху точките Yangchi и Quchi. Балансираното тридименсионално действие на въздушните възглавници ще отпусне и освежи ръцете и дланите Ви.
Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна

Отоплителна функция за гърба от 40º-50º C, премахва усещането за студено и болките в гърба. Дължината на инфрачервените лъчи съвпада с дължината на вълните на човешкото тяло, което позволява енергия да се абсорбира от клетките, активирайки ги и стимулирайки метаболизма.
Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна

Два начина на запаметяване

Две отделни функции на памет, които ще удовлетворяват изискванията Ви, както и на семейство Ви. Всяка комбинация от методи и функции на масаж, които сте избрали може да се съхрани с помощта на бутоните за памет M1 / M2. По този начин ще бъде премахната умората след физическо натоварване, което ще подсили тяло Ви. Просто натиснете бутона за две секунди, след като чуете звуковия сигнал и автоматичното запаметяване влиза в действие.

Настройване на продължителността

Можете да изберете с помощта на тази функция продължителността на масажа в зависимост от предпочитанията Ви, което Ви позволява да се възползвате от непрекъснат масаж.

Имате ли болка в цервикална или лумбална зона на гръбначния стълб?

Иновативната функция на въздушните помпи може да работи синхронно и непрекъснато, за да осигури необходимата задвижваща сила на въздушните възглавници. Релаксиращият масаж и натиска на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което ви позволява да се насладите на освежаващ масаж.

Креслото знае и работи!

Гърдите обикновено причиняват болка в талията и гърба и причиняват тортиколис. Столовете за масаж на Komoder прилагат технология с функция за откриване, която може да определи точките за масаж според вашата височина. От главата до петите тази технология включва 500 точки, които ви дават удобна физиотерапия, решаване на проблеми причиняващи здравословния спад, обновявайки Ви.

Масажен стол Komoder Victoria

Препоръчва се за следните категории потребители

Успокояваща болките

Успокояваща болките

Автоматична програма за масаж от 15 минути, може да бъде насочена към зоните на умора, предоставяйки Ви здравословна програма за цялото тяло.

Програма на памет abc – спортисти

Програма на памет abc – спортисти

Напреднала прецизна сила, предоставена от масажните ролки, комбинирани с комфортен шиацу масаж чрез въздушно налягане, премахва умората натрупана след физическо натоварване.

Гръб и талия – домакини

Гръб и талия – домакини

Масаж за релаксация на гърба и кръста, активно действащ на сухожилията от лумбалната и гръдна зона, отпускайки схванатите мускули; ще получите чудотворен масаж.

Комфорт – възрастни

Комфорт – възрастни

Пълен масаж с въздушно налягане от врата до краката, от ръцете до върха на пръстите, ще ви предостави пълен масаж на тялото, с цялостен ефект за подобряване.

Пълно въздушно налягане, врат и рамене - компютърни потребители

Пълно въздушно налягане, врат и рамене - компютърни потребители

Комфортен автоматичен метод на масаж за врата и раменете, който Ви помага да се чувствате по-добре по време на масажа, премахвайки болката в шийните прешлени.

Разтягане на кръста, облекчаване на болките - за любители на красота

Разтягане на кръста, облекчаване на болките - за любители на красота

Проектиран за облекчаване на болката и сковаността на мускулите; обхваща разтягане на мускулите на гърба, отпуска мускулите и костите, и премахва умората.

Victoria Deluxe - фотьойл с ръце на терапевт

Интелигентните механични ръце представляват комбинация от професионални техники за масаж и изпълнения на професионален масажист, с цел получаване на многоизмерен масаж, с тридименсионален аспект. Интелигентните механични ръце възпроизвеждат методите на професионален масажист-терапевт, като извършват следните видове масаж: месене, стискане, удряне (тип трептене), натискане, захващане, люлеене и усукване.

Масажен стол Komoder Victoria
Масажен стол Komoder Victoria

Имате ли болки в мускулите? Креслото третира контрактурите

Разтягането на ръцете, гърба и краката се препоръчва за активиране на костната регенерация, за да се премахне напрежението и контракциите на мускулите. Този участък се извършва с приставка за масаж на раменете, ръцете и краката.

Масажният стол Komoder Victoria е предназначен за различни потребители, с иновативни масажни програми, които ви осигуряват индивидуален масаж, който отговаря на различни очаквания.

Топлинна функция в краката

Oтоплителната система заедно с въздушните възглавници на нивото на долната масажна система стимулира кръвообращението към ходилата и стъпалата.

Функция на удължаване на прасците

В зависимост от височината на потребителя, поставката за прасци може да се удължава свободно, максималнаo до 15 см, като по този начин се осигурява масаж на цялото тяло, в зависимост от размера на всеки потребител.

Топлинна функция в краката Komoder Victoria

Кръгло хроматично осветление със светодиоди.

Victoria Deluxe идва с LED светлини, за да създаде специфично оформление. Светлините със студен тон са поставени на фотьойлите, видими са само когато столът е в цикъла на масажиране. В тъмна стая LED светлината се прожектира студена, синя светлина по стените, създавайки релаксираща атмосфера.

Кръгло хроматично осветление със светодиоди Komoder Victoria

Технически спецификации и характеристики

Защита при наклон Да
Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Приставка за масаж на краката Електрически наклоняема
Въздушни възглавници за седалището Да. 8 въздушни възглавници за краката и седалището
Въздушни възглавници за прасците 8 Масажни възглавници и ролки
Масажни ролки 3D
Въздушни помпи 2.
Клапани 7
Масаж на седалището Да
Масаж и позиция на релаксиране Да
Масаж на прасците Да
Рефлексотерапия Да
Нагряване За гърба и краката
Масаж на ходилата Да
Дистанционно управление Да.
Джоб дистанционно управление Да.
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Тегло на стола (кг) 97 kg
Ел. захранване 220 - 230V
Размери на вертикалното положение
Поискайте Цена за Февруари
KM400-DELUXE

Какво казват клиентите за Komoder Victoria Deluxe?

Столът изглежда великолепно на живо!
- от , юли 2019 5/5 точки

"Столът изглежда великолепно на живо! Искам да изкажа и специалните си благодарности на монтажната група, които бяха така добри.Също така да изкажа своите благодарности за професионалното им и изключително вежливо отношение, което проявиха. Всичко беше повече от перфектно! Благодаря и на Вас за страхотната организация и бързата и приятна комуникация. "

Оценка: 5 от 5, дадена от 1 клиенти

Правила за ползване на "бисквитки"

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на "МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ" ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата