Масажен стол Etna 3D Zero Gravity, 6 ролки, L-образна шина, нагряване, музика

Масажен стол Komoder RK 7909B Zero Gravity
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  komoder
Позвънете сега на номер:
0883 637 756
Поискай Специална Цена

Дизайн 2018. Komoder RK-7909B с 6 ролки за масаж.

Според ергономичните концепции на масажният стол RK-7909B обединява подлакътниците и облегалката в едно цяло, за да ви предостави пълен масаж на цялото тялото. По този начин потребителите на новият модел стол могат да се насладят на приятното изживяване от масаж на цялото тяло.

Прегръдка от въздушни възглавници и налягане.

При масажният стол Komoder RK-7909B са приложени подлакътници тип капсула, вградени въздушни възглавници и неравна повърхност, така че предлага удобен масаж за ръцете, независимо от ъгъла, под който се намира стола. Благодарение на комбинацията от масаж с въздух под налягане на седалищната зона, в определини области на краката и функцията "нулева гравитация", тялото ви ще се наслади на усещане за комфорт.

Масажен стол Komoder RK 7909B

Уникална функция: масаж на слепоочията с въздушни възглавници.

Новите възглавници, поставени в горната част на стола пригат масаж с въздушно налягане от двете страни върху слепоочията, спомагайки за релаксиране и за премахване на мигрена. Нито едно другo кресло Komoder не предлaгa тази функция.

Komoder RK 7909B

Удължаване на приставката за карака с 32см.

Възможно най-дългoто удължаване, което може да извърши приставка за крака.Устройството за масажиране на краката може да бъде удълженo до 32 см, за да могат да се настанят удобно дори лица, които надвишават 200 см.

Ролки за ходилата - рефлексотерапия

Столът е оборудван с рефлексотерапевтичен ролков масаж за ходилата. Нито един друг стол за масаж Komoder не предлага толкова голяма система с за масаж на краката с ролки, затова Komoder 7909B е най-подходящия за всички типове хора: ниски или високи.

Komoder RK 7909B
Масажен стол Komoder RK 7909B

Напреднала технология на L-образната релса за многоъгълен масаж на гърба и седалищната част.

L-образеният механизъм предлага дълбок масаж, съгласно човешкото тяло. Механичната система достига до седалищнaта част и бедрата. Кривата в траектория на шината се вписва перфектно по извивките на човешкото тяло, осигурявайки прецизен масаж, стимулирайки акупулктурните точки на гърба, премахвайки умората и възстановявайки добрата Ви физическа форма.

Масажен стол Komoder RK 7909B

Новата извита шина с програма за пълно разтриване

Стол RK-7909B е оборудван с технология 3D и шина под формата на L, в комбинация с масажиращи възглавнички извършващи мулти-ъглов дълбок масаж на гърба и седалището. Тази технология излиза извън традиционните функции, които предоставят стандартните шини, които не могат да достигнат легнала позиция и стречинг, за получаването на най-добрият масаж.

Масажен стол Komoder RK 7909B

Многобройни настройки на системата за масаж на краката.

Независим дизайн на поставката за краката, за да отговаря на индивидуалните нужди за масаж: Поставката за краката на масажния стол RK-7909B е проектирана така, че да може да се регулира самостоятелно, за да Ви позволи да изберете интензивността, която Ви удовлетворява, предоставяйки Ви персонализиран масаж, според Вашите предпочитания.

Терапия 360 º чрез нагряване на стъпалото.

На базата на ролките за масаж на ходилата на масажните столове и обичайната техника на "бързо завъртане”, столът RK-7909B има иновативно разработена техника за масаж на стъпалата чрез месене и въртене, извършвайки функцията на масажиране с помощта на отопление. По този начин може да се постигне най-добрия здравословен масаж.

Позиция Нулева гравитация

На базата за Нулева гравитация на НАСА и на основните принципи на традиционната китайска медицина, Komoder създаде най-удобното положение за масаж "Нулева гравитация". Съвет: Позицията "Нулева гравитация" е най-естественото положение за цялостно отпускане на цялото, при която краката са разположени по-високо от тялото, под ъгъл от 128º ± 7 °; тази позиция поддържа функциите на организма на оптимално ниво.

Komoder RK 7909B
Komoder RK 7909B

Нагряване на кръста, седалището и ходилата.

Масажния стол с най-много системи за нагряване. Единствения модел Komoder, който предлага нагряване във всички части на тялото. Масажният стол Komoder RK-7909B използва технология за масаж с нагряване. Потребителя се възползва от цялостно нагряване, докато ролките масажират раменете, гърба, кръста и бедрата. Благодарение на тази технология, се подобрява циркулацията на кръвта, ефективно се намалява умората, прилагайки се масаж подобряващ състоянието.

Стриктна техническа проверка, която гарантира надеждно качество.

Всеки компонент, съответно масажен стол, е произведен в съответствие с най-стриктните стандарти за качество. Всеки масажен стол подлежи на редица технически процедури за проверка на качеството, разделени в 5 категории, между които: проверка на суровите материали, проверка на монтажния процес на полуготовите продукти, проверка на монтажа и проверка на продуктите извън завода. Спазването на перфекционизъм в качеството има една цел: да предостави на клиентите перфектно изживяване.

Komoder RK 7909B
Komoder RK 7909B

Материал съвместим с човешката кожа.

Столът Komoder RK-7909B използва кожа, чиято повърхност, без мирис, може да се почиства, за да Ви предостави здравословен и комфортен масаж.

Изключително безшумен.

Масажните столове Komoder използват мотори от надеждно качество с ниско ниво на шум и дълъг живот. Нивото на шум е под 50 dB по време на употреба (т.е. под националния стандарт, който е 60 децибела). Така че можете да използвате стола, докато говорите или гледате телевизия.

Екологичен, с ниска консумация на енергия.

Столът Komoder RK-7909B има ниска консумация на енергия. Мощността на стола е 240W, енергийната консумация в режим на готовност (stand-by) е само 1W, отговарящ на европейските еко стандарти. Вътрешната структура разполага с дизайн с постоянно налягане, двигателя, клапаните и въздушната помпа използват безопастно напрежение от 24V.

Komoder RK 7909B

Аудио функция

Имате възможността да използвате смартфон или таблет за контрол на стола чрез Bluetooth.

Свържете чрез интелигентен терминал Bluetooth, за да пуснете музика или свържете аудио кабел директно към основата на стола.

Отпускаш масаж с музика.

Столът RK-7909B е оборудван с два висококачествени високоговорителя, разположени в непосредствена близост до главата, които могат да възпроизвеждат музика в MP3 формат, използвайки Bluetooth. Масажният ритъм се регулира според музикалните ритми, което ще Ви успокои, отпускайки тялото Ви.

Komoder RK 7909B

Масаж на принципите на традиционната китайска медицина.

Хармоничната координация между меридианите, както е описано в "Теорията за лечение на Хуан Ди”, е основният критерий в медицинското лечение. В това отношение, основните нововъведения на масажен стол Komoder RK-7909B са на базата на принципите на традиционната китайска медицина, като принципа на 12-те меридиани и масажиране на определени точки на меридианите и на акупунктурните точки, за подобряване на кръвообращението и активиране на функциите на тялото, с цел да се получи хармония между Ин и Ян.

Ин принадлежи към Фу, Ян принадлежи към Занг, Ин се хармонизира с Ян и Занг се хармонизира с Фу, това води до образуването в организма на пълна и хармонична мрежа от меридиани. Координацията между Ин и Ян и Занг и Фу играе важна роля за здравето и медицинското лечение на организма. Поддържането на хармонична координация между меридианите е основен критерий, засягащ здравето на тялото.

Видове масаж

Масаж чрез разтягане

Масажен метод подходящ след работа или вечеря, може бързо да премахне умората натрупана през деня, осигурявайки бързо ободряване.

Релаксиращ масаж

Подходящ за релаксация сутрин или следобед. Това е дълбок масаж на мускулната тъкан, който ще помогне за увеличаване на жизнеността на мускулите, предоставяйки оптимален релаксиращ ефект.

Премахване на умората

Масаж препоръчителен за хора, които прекарват дълги часове в офиса и хора, които се изморяват бързо. Този масаж разтяга тялото и помага за неговото ободряване.

Облекчаване на болката

Препоръчва се за премахване на болките в гърба, кръста и врата. Може да бъде извършен специален масаж на различни части на тялото, за по-ефективно премахване на болката.

Komoder RK 7909B

Достъпен дизайн, лесна употреба. Дистанционно управление или смартфон.

Освен чрез дистанционно устройство креслото може да се контролира с помощта на смартфон чрез Bluetooth връзка. За разширения контрол за управление чрез телефон се използва приложението Komoder, достъпно в App Store.

Настройки

Автоматичен масаж

За да отговаря на различни изисквания, Ви предлагаме 10 автоматични масажни програми, проектирани от професионалисти в областта на масажа, които включват: бърз масаж, китайски лечебен масаж, разтягане на тибията и музикално синхронизиране.

Автоматичен масаж на зони

Потребителят може да избере техниката за масаж чрез отделни операции: може да бъде избран масаж за врата, кръста, горната или долната част на тялото, или цялостен масаж с въздушни възглавници.

Ръчна настройка

За да отговарят на допълнителните изисквания на потребителя, настройките са разделени на зона, масажна техника и скорост. Потребителят може да коригира всички програми, създавайки специална система за масаж, в зависимост от предпочитанията.

Други настройки

Потребителят може да определи продължителността, интензивността и зоната на масаж, за да се постигне ефектът на перфектен масаж. Избор от три езика.

3D масажa осигурява по-силен или по-дълбок масаж

Запазвайки характеристиките на апарата за масаж Komoder soft 3D, моделa RK-7909B разработва по креативен начин масажна техника 3D, която се съсредоточава върху масажиране на седалището, осигурявайки перфектно проследяване на извивка на тялото от масажните ролки.

Масажният механизъм 3D изтласква тялото при извършване на масаж с въздушно налягане върху раменете, с ефект от функцията са разтягане на гръдния кош и тялото.

tehnologia Komoder RK 7909B

"Нулева гравитация" - подобрява качеството на съня

Чрез синхронизиране на облегалката, седалката и поставката за крака, с помощта на мулти-ъгловия мобилен модул, масажния стол предлага на потребителя най-доброто изживяване на масаж от тип "нулева гравитация”. Създавайки напълно спокойна, естествена и удобна позиция за масаж, намалява напрежението при сърцето и гръбначния стълб и увеличава снабдяването с кръв и кислород на мозъка, което води до подобряване на качеството на съня и премахва умората.

Zero gravity

Масажни техники

Mесене

Mесене


Потупване

Потупване


Hатискане

Hатискане


Леки удари

Леки удари


Месене и потупване

Месене и потупване


Кръгообразни движения

Кръгообразни движения


Разтягане

Разтягане


Месене с пръсти

Месене с пръсти


Разтриване на гърба

Разтриване на гърба


Прецизна система за сканиране

Благодарение на техниката Komoder за откриване на тялото и теорията за проследяване на акупунктурните точки и в зависимост от физическите характеристики на тялото, използвайки интелигентна система за откриване, стол RK-7909B може да открие врата, раменете, гърба, кръста и бедрата, извършвайки по-дълбок масаж, с по-голяма точност за потребители с различни височини.

skanirane

Експертна техника. Изпитайте по-професионален масаж.

Масажният стол RK-7909B прилага патентована техника на китайската медицина, базирана върху техниката Komoder за бързо обръщане. В допълнение към традиционните начини за месене, потупване, удари, шиацу, месене и потупване, тази техника има в допълнение специална функция за месене с пръсти и разтриване на гърба, чрез които се постига по-прецизен и комфортен масаж, надминавайки опита, предлаган от масаж с човешка ръка.

raztrivane

Технически спецификации и характеристики

Mощност 240W
Ел. захранване 220-240V
Таймер 5/10/15/20/25/30 минути
Размери наклонено положение 160 x 82 x 127 cm
Размери наклонено положение 182 (220) x 82 x 92 cm
Нетно тегло 145 кг
Въздушни възглавници за раменете Да
Въздушни възглавници за гърба Да
Въздушни възглавници за кръста Да
Въздушни възглавници за седалището Да
Въздушни възглавници за ръцете Да
Въздушни възглавници за прасците Да
Въздушни възглавници за ходилата Да
Плъзгане напред 30 см
Масажен стол Komoder RK 7909B

Спестете място

Благодарение на новите интелигентни технологии за плъзгане напред, може да бъде поставен само на 8 cm от стената, плъзгайки се автоматично напред, когато включите стола, спестявайки пространство, демонстрирайки перфектна интелигентна концепция за дома.

Komoder RK 7909B

Нова технология за въздушни възглавници.

Прогресивните въздушни възглавници са възглавниците от няколко слоя, които могат да извършат лек или силен и дълбок масаж на мускулите и акупунктурните точки, отговаряйки в по-голяма степен на изискванията на масажната теория на традиционната китайска медицина.

Поискай Специална Цена
RK-7909B

Какво казват клиентите за Komoder RK-7909?

Максимално качество, най-добрата цена!
- от , февруари 2018. 5/5 точки
"Хубав и професионален стол. Лесно го сглобих, има много фунции, все още го разучавам, но съм много доволен. Ще препоръчвам това устройство!"

Оценка: 5 от 5, дадена от 1 клиенти

Правила за ползване на "бисквитки"

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ - ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата

PayPal accepted here