Масажен стол с нагряване Marina

мнения
Масажиращ стол Marina 3D • цена • изплащане • Komoder
 • НАЛИЧНОСТ

  В Наличност

 • ГАРАНЦИЯ

  3 Години

 • ТРАНСПОРТ

  Безплатно

 • ПРОИЗВОДИТЕЛ

  komoder

Поискайте Цена за Август
Позвънете сега на номер0883 637 756
3D Масажни ролки 4 Масажни ролки Нагряване Система за отрицателни йони
Предварително сканиране Гласова команда [НОВО] ДЖОЙСТИК Нулева гравитация [НОВО] Масажна шина в SL от 135 см

Marina - масажен стол с ефект на ръцете на масажист - терапевт.

Komoder Marina е ново поколение масажен стол Komoder 2020, снабден с 4 интелигентни, тихи ръце, движещи се вертикално за пълен масаж на гърба. Marina използва новата масажираща система в "L" от 135 см, правеща го масажен стол с най-дълъг масажен курс.

Пълен масаж с въздушно пресиране (рамене, гръб, седалка, ръце, крака)

Marina разполага с иновативна функция на въздушната помпа и клапаните. Помпата може да се синхронизира непрекъснато, за да осигури необходимата задвижваща сила за 28 въздушни възглавници. Релаксиращият масаж и силното налягане на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което ви позволява да се възползвате от освежаващ масаж.

Marina масажен стол

ДЖОЙСТИК - Идеалното решение за настройка. Вече имате пълен контрол върху позициите по време на масаж.

Друго доказателство за способността на фотьойла да осигурява персонализиран масаж е фактът, че технологията на масажния стол Ви позволява да регулирате позициите по време на масажа. Можете да изберете позицията, която Ви удовлетворява, като се наслаждавате на дълбок масаж в зоната на врата или функция на дълбоко въртене, за да коригирате стойката на тялото.

Marina масажен стол
Marina масажен стол

Рефлексотерапия. Един добър масаж започва с масаж на ходилата.

Масажен стол Marina е оборудван с функция за рефлексотерапия, с двойни ролки за масаж на ходилата. Тази функция е идеална за стимулиране на нервните центрове.

Marina масажен стол

Оборудван с нагревателна система за гърба.

Отоплителният механизъм акцентира върху ефективността на масажа, премахвайки студа през зимата или на климатизираните стаи през лятото. С тази вградена отоплителна система масажният стол Marina се превръща в един от най-комплексните столове за масаж на пазара. Функцията за нагряване на гърба използва въглеродни влакна като източник на инфрачервено отопление.

Marina масажен стол

Креслото е оборудвано с интелигентна функция за спестяване на пространство.

Креслото е предназначено за малки пространства и се изисква разстояние 5 см от задната стена, когато масажния стол е в работен цикъл. Седалката на стола ще се приплъзне напред, без да се докосва до стената.

Приятен на вид. Функционален дизайн.

Динамичната форма на този масажен стол е насочена специално към нуждите на потребителите да пестят пространство в дома. Този модел е идеален за дома, апартамент, офис, дори когато пространството е ограничено.

Marina масажен стол

Креслото сканира и се настройва интелигентно.

Новият Marina се предлага с автоматична система за локализиране на раменете. Тази система включва предварително сканиране при всяка масажна сесия, за да се установи височината и теглото на потребителя, така че масажния цикъл да е напълно персонализиран.

3D система от масажни ролки с 5 нива на интензивност.

Новият масажен стол Marina е оборудван с комплект от тихи, интелигентни 3D механични ръце, които се движат нагоре и надолу, простиращи се назад и напред, плюс странични движения. Тези механични ръце помагат да се открият параметрите на всеки потребител: тегло и височина.

Marina масажен стол
Marina масажен стол

Бутони за контрол. Поставка за дистанционно управление.

Новият Marina позволява по-лесен достъп до бутоните за сваляне и повдигане на облегалката и поставката за крака. Не е необходимо да спирате по време на цикъла на масажа, за да промените позицията на стола. По всяко време можете да спрете стола в определено положение, да си почивате или да гледате телевизия.

Зареждане на смартфон.

Marina е снабден с USB порт за зареждане на смартфон или друго устройство.

Marina масажен стол
>

Функция за отрицателни кислородни йони

Функция за отрицателни кислородни йони - проверете бутона на лявата облегалка, в горната част. Иновативен дизайн с отрицателни кислородни йони в облегалката, може да разпространява отрицателни кислородни йони в непрекъснат поток. Проверен от национален център за контрол на качеството за промишлени електрически апарати с инфраред, отрицателните кислородни йони имат концентрация до 240 000 / см3, спомагайки за спонтанното възстановяване на човешкия организъм.

Marina масажен стол

Столът се накланя максимално и ви предоставя цялостно отпускане

Новият Marina позволява наклон в 3 позиции на Нулева гравитация. Тази позиция ще ви предостави състояние на безтегловност, в която можете да се насладите на перфектна релаксация без ограничения.

Позиции Нулева гравитация

При режим на "нулева гравитация" ъгълът между тялото и краката е приблизително 118 градуса. Бедрата и краката са позиционирани над сърцето. Гравитацията (теглото) на всяка част от тялото се разпределя равномерно върху масажния стол, така че натискът върху тялото да бъде напълно разсеян.

Marina масажен стол

Аудиосистемa. Вградени тонколони. Без кабели вкъщи

Имате възможност да използвате смартфон или таблет, за да възпроизвеждате музика.

Свържете фотьойла към телефона, таблета или лаптопа си чрез Bluetooth. Креслото разполага с набор от тонколони, вградени в облегалката, а с Bluetooth връзката можете да слушате любимата си музика директно от мобилния си телефон.

Marina масажен стол

Имате ли болки в мускулите? Креслото третира контрактурите.

Разтягането на ръцете, гърба и краката се препоръчва за активиране на костната регенерация, за да се премахне напрежението и контракциите на мускулите. Този участък се извършва с приставка за масаж на раменете, ръцете и краката.

Масажният стол Marina е предназначен за различни потребители, с иновативни масажни програми, които ви осигуряват индивидуален масаж, който отговаря на различни очаквания.

Marina масажен стол

Разтриване и разтягане на прасците

В зависимост от височината на потребителя, поставката за прасци може да се удължава свободно, максимално до 20 см, като по този начин се осигурява масаж на цялото тяло, в зависимост от размера на всеки потребител.

Marina масажен стол

ВАЖНИ ФУНКЦИИ

Рефлексотерапия. Впечатляващ масаж.

Масажът с рефлексотерапия се изпълнява с приставка за стъпалата снабдена с ролки, която се удължава безстепенно за потребители с различни височини.

Масаж на краката

Поставката за краката е оборудвана с въздушни възглавници за масаж с притискане.

Масаж от врата до ходилата

Масажният стол ползва специална технология, включваща L-образно извита шина, резултат от дългосрочно проучване, съчетано с най-новите познания в тази област. Курсът на масажа е 135 см, което позволява да се възползвате от персонализиран масаж от главата до седалището, почти до коленете.

Масаж на ходилата. Предпочитан от всеки тествал го.

Имитира докосването от човешки ръце, използвайки напредналата технология, предоставя терапевтичен масаж “Guasha” също като професионален масажист. С радиус от 3 см и фокусиране върху точката на Yongquan на ходилото, деликатен и постоянен, масаж чрез засилващо масажиране, в зависимост от начина, по който го настройвате от устройството за дистанционно управление.

Масаж на краката с въздушни възглавници

Въздушни възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасците, глезените и ходилата, за да Ви предоставят незабравимо тройно преживяване. Приложете метода за активиране на функцията компресиране, пауза и изпускане на въздушното налягане за стимулиране на акупресурните точки Xuanzhong и Taixi, което ще ви донесе комфорт и перфектна хармония.

Осветление със светодиоди

Marina е снабден с LED светлини, за да създаде специфично оформление. Светлините със студен тон са поставени на фотьойлите, видими са само когато столът е в цикъла на масажиране. В тъмна стая LED светлината се прожектира студена, синя светлина по стените, създавайки релаксираща атмосфера.

Масаж от главата до петите

Интелигентните механични ръце за масаж могат да се движат нагоре и надолу по шията, раменете, гърба и талията. Те могат автоматично да предизвикат изкривяване, характерно за човешкия гръб, като диапазонът е широк до 21 см, вертикалният ход е 135 см, покривайки изцяло гърба.

Креслото разпознава гърба ви

S-образната извивка, която поддържа тялото, включва комбинация от масажни структури за гърба и принципите на хуманното инженерство, за да се възползвате от висококачествен масаж на гърба. Широчината може да се регулира между 6 и 21 см, с три опции.

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Оборудван с 12 въздушни възглавници, които следват извивката на ръката, фокусирани върху точките Yangchi и Quchi. Балансираното тридименсионално действие на въздушните възглавници ще отпусне и освежи ръцете и дланите Ви.

Отопление с инфрачервени лъчи - перфектно през зимата

Отоплителна функция за гърба от 40º-50º C, премахва усещането за студено и болките в гърба. Дължината на инфрачервените лъчи съвпада с дължината на вълните на човешкото тяло, което позволява енергия да се абсорбира от клетките, активирайки ги и стимулирайки метаболизма.

3 начина на запаметяване

Тези функции на памет ще удовлетворяват изискванията Ви, както и на семейство Ви. Всяка комбинация от методи и функции на масаж, които сте избрали може да се съхрани с помощта на програмите на запаметяване.

Изберете времето за масаж

Можете да изберете с помощта на тази функция продължителността на масажа в зависимост от предпочитанията Ви, което Ви позволява да се възползвате от непрекъснат масаж.

Спецификации и технически характеристики

Защита при наклон Да
Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Поставка за масаж на краката Разтегателна
Въздушни възглавници за седалището Да
Въздушни възглавници за прасците Да
Масажни ролки 3D
Гласов контрол Да
Масаж на седалището Да
Масаж на прасците Да
Рефлексотерапия Да
Нагряване На гърба
Дистанционно управление Да
Поставка за дистанционно управление Да
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Тегло на стола (кг) 110 кг
Ел. захранване 220 - 230V
Цветове
Marina масажен стол Marina масажен стол Marina масажен стол
Komoder Marina размери
Поискайте Сега Специалната Цена

Какво казват клиентите за Масажиращ стол Marina 3D • цена • изплащане • Komoder:

Прекрасен фотьойл!
- от
5 / 5 точки
Търсих дълго време тъмно син фотьойл. В крайна сметка Marina е най-подходящото кресло за нашата всекидневна. Относно масажа мога да кажа само, че съм много изненадан от неговите възможности.
Оценка: 5 от 5, дадена от 1 клиенти
Подобни продукти
складиране, Безплатна Доставка, Монтаж Komoder
Правилно складиране

Правилно складиране

Работиме с 2 професионални склада в България, за да съхраняваме в перфектни условия нашите продукти.

Безопасно пренасяне

Масажните столове се товарят
механично и с голямо внимание.
Предлагаме Безплатна доставка

Предлагаме Безплатна доставка

Безплатната доставка е навсякъде в България и се извършва от наши транспортьори.
Пренос и монтаж

Пренос и монтаж

Монтираме Ви стола.
Насладете се на масажа!
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Позвънете сега на номер
Поискайте Сега Специалната Цена