Масажен стол за дома Focus 3D

мнения
Масажен стол за дома: Focus • цена • изплащане • Komoder
 • НАЛИЧНОСТ

  В Наличност

 • ГАРАНЦИЯ

  3 Години

 • ТРАНСПОРТ

  Безплатно

 • ПРОИЗВОДИТЕЛ

  Komoder

Поискайте Специална Цена
Позвънете сега на номер0883 637 756
3D Масажни ролки Програма Стречинг Система за Нулева гравитация Нагревателнa системa
Интелигентен механизъм Плъзгаща система за спестяване на място Предварително сканиране Вертикален масаж на ръцете

Масажен стол с ефект на ръцете на масажист - терапевт.

Komoder Focus е ново поколение масажен стол Komoder снабден с 4 интелигентни, тихи ръце, движещи се вертикалнo за пълен масаж на гърба. KM500L използва новата масажираща система в "L" от 135 см, правеща го в масажeн стол с най-дълъг масажен курс.

Пълен масаж с въздушно пресиране (рамене, гръб, седалка, ръце, крака).

Focus разполага с иновативна функция на въздушната помпа и клапаните. Помпата може да се синхронизира непрекъснато, за да осигури необходимата задвижваща сила за 28 въздушни възглавници. Релаксиращият масаж и силното налягане на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което ви позволява да се възползвате от освежаващ масаж.

Масажен стол Komoder Focus

Оборудван с нагревателна система за гърба.

Отоплителният механизъм акцентира върху ефективността на масажа, премахвайки студа от зимeн тип или на климатизираните стаи през лятото. С тази вградена отоплителна система масажният стол Focus се превръща в един от най-комплексните столове за масаж на пазара. Функцията за нагряване на гърба използва въглеродни влакна като източник на инфрачервено отопление.

Оборудван с нагревателна система

Фотьойлът заема малко пространство. Не се притеснявайте за пространството.

Фотьойла е предназначен за малки пространства и се изисква разстояние 5 см от задната стена, когато масажния в работен цикъл. Седалката на стола ще се приплъзне напред, без да се докосва до задната стена.

Приятен на вид. Функционален дизайн.

Динамичната форма на този масажен стол е насочена специално към нуждите на потребителите да пестят пространство в дома. Този модел е идеален за дома, апартамент, офис, дори когато пространството е ограничено.

Фотьойлът заема малко пространство

Масажни програми Focus за най-напрегнатите зони (шия, рамене, средна част на гърба, лумбална зона, крака). Креслото предлага много добре проектирани масажни програми, за да бъдат ефективни във всички зони.

Креслото позволява достъп до фокусирани програми за различни области на тялото.
Програми Focus: Разтягане, Комфорт, Релакс, Цяло тяло, Рамене и Шия, Гръб и Талия. Изберете програмата според Вашите нужди. Изберете Разтягане за сутрешен масаж, Комфорт по време на почивка в офиса, Релакс за релаксиращи моменти вечер в дома. Изберете програмата за Рамене и Шия, ако прекарвате време на компютъра. Използвайте програмата за Гръб и Талия за отпускане на мускулите или за отстраняване на контрактурите.

Програми Focus

Креслото сканира и се настройва интелигентно

Новият Focus се предлага с автоматична система за локализиране на раменете. Тази система включва предварително сканиране при всяка масажна сесия, за да се установи височината и теглото на потребителя, така че масажния цикъл да е напълно персонализиран.

3D ролковa системa

Новият масажен стол Focus е оборудван с комплект от тихи, интелигентни 3D механични ръце, които се движат нагоре и надолу, простиращи се назад и напред, плюс странични движения. Тези механични ръце помагат да се открият параметрите на всеки потребител: тегло и височина.

3D ролковa системa

Разстоянието между масажните ролки, действащи на гърба, се регулира.

В допълнение към дългата L-образна шина на креслото Focus, предлага възможност за регулиране на разстоянието между масажните ролки в зависимост от теглото и ширината на гърба на всеки потребител. Тази функция се използва с помощта на бутона "width" на дистанционното управление и е важна функция за хората, които желаят персонализиран масажа.

Разстоянието между масажните ролки, действащи на гърба, се регулира

Идеалната масажна позиция - подобрява качеството на съня

Чрез синхронизиране на облегалката, седалката и приставката за краката с помощта на многоъгълния мобилен модул, се получава усещането на най-добрия масаж от типа „нулева гравитация“. Получавате цялостно отпускане и естествена и удобна масажна позиция, като по този начин подобрявате качеството на съня и премахвате умората.

Idealnata masazhna pozitsiya Komoder Focus

Креслото масажира добре ръцете. Ще забележете повече въздушни възглавници.

Kommoder Focus има подобрения за масажa на ръцете. Масажните възглавници са разположени по различен начин, така че поставянето на ръцете в специалните пространства става по-удобно и масажът е по-ефективен за предмишниците.

Предлага 4 зони с възглавници за всяка ръка.

В сравнение с други столове за масаж в този модел ще откриете повече възглавници за масаж на ръцете. Насладете се на масаж с възглавници и въздушно пресиране.

Предлага 4 зони с възглавници за всяка ръка

Креслото се накланя максимално и Ви предоставя пълно отпускане

Новият Komoder Focus позволява наклон в 3 позиции Zero Gravity. Тази позиция ще Ви доведе в състояние на безтегловност, при което можете да се насладите на перфектен, неограничен релакс.

Позиции Нулева Гравитация

При стартиране на режима "нулева гравитация", ъгъла между тялото и краката е приблизително 118 градуса. Бедрата и прасците са разположени над нивото на гърдите. Гравитацията (теглото) на всяка част от тялото ще бъде равномерно разпределена върху масажния стол, така че натиска върху тялото да се разсее напълно.

razstoyanie Zero Gravity Focus

Важни функции

Рефлексотерапия. Впечатляващ масаж.

Масажът с рефлексотерапия се изпълнява с приставка за стъпалата снабдена с ролки, която се удължава безстепенно за потребители с различни височини.
Рефлексология. Впечатляващ масаж

Масаж на краката

Поставката за крака е оборудвана с въздушни възглавници за масаж с притискане, плюс 8 природни магнита.
Масаж на краката

Масаж от шия до крака

Фотьойлът ползва специална технология, включваща L-образнo извита шина, резултат от дългосрочно проучване, съчетано с най-новите познания в тази област.Курса на масажa е 135 см, което позволява да се възползвате от персонализиран масаж от главата до седалището, почти до коленете.
Масаж от шия до крака

Масаж на ходилата. Предпочитан от всеки тествал го.

Имитира докосването от човешки ръце, използвайки напредналата технология, предоставя терапевтичен масаж “Guasha” също като професионален масажист. С радиус от 3 см и фокусиране върху точката на Yongquan на ходилото, деликатен и постоянен, масаж чрез засилващо масажиране, в зависимост от начина, по който го настройвате от устройството за дистанционно управление.
Масаж на ходилата

Масаж на краката с въздушни възглавници

Въздушни възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасците, глезните и ходилата, за да Ви предоставят незабравимо тройно преживяване. Приложете метода за активиране на функцията компресиране, пауза и изпускане на въздушното налягане за стимулиране на акупресурните точки Xuanzhong и Taixi, което ще ви донесе комфорт и перфектна хармония.
Масаж на краката с въздушни възглавници Komoder Focus

Магнитна терапия

Магнитна терапия с помощта на 8 магнита по 300 СС разположени прецизно, може да подобри ниското магнитно ниво в човешкото тяло чрез стимулиране на рефлексните точки Chengshang и Zhonmai на прасците.
Магнитна терапия

Масаж от главата до петите

Интелигентните механични ръце за масаж могат да се движат нагоре и надолу по шията, раменете, гърба и талията. Те могат автоматично да предизвикат изкривяване, характерно за човешкия гръб, като диапазонът е широк до 21 см, вертикалният ход е 135 см, покривайки изцяло гърба.
Масаж от главата до петите Komoder Focus

Креслото разпознава гърба ви

S-образната извивка, която поддържа тялото, включва комбинация от масажни структури за гърба и принципите на хуманното инженерство, за да се възползвате от висококачествен масаж на гърба. Широчината може да се регулира между 6 и 21 см, с три опции.
Креслото разпознава гърба ви

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Оборудван с 12 въздушни възглавници, които следват извивката на ръката, фокусирани върху точките Yangchi и Quchi. Балансираното тридименсионално действие на въздушните възглавници ще отпусне и освежи ръцете и дланите Ви.
Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна

Отоплителна функция за гърба от 40º-50º C, премахва усещането за студено и болките в гърба. Дължината на инфрачервените лъчи съвпада с дължината на вълните на човешкото тяло, което позволява енергия да се абсорбира от клетките, активирайки ги и стимулирайки метаболизма.
Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна

Два начина на запаметяване

Две отделни функции на памет, които ще удовлетворяват изискванията Ви, както и на семейство Ви. Всяка комбинация от методи и функции на масаж, които сте избрали може да се съхрани с помощта на бутоните за памет M1 / M2. По този начин ще бъде премахната умората след физическо натоварване, което ще подсили тяло Ви. Просто натиснете бутона за две секунди, след като чуете звуковия сигнал и автоматичното запаметяване влиза в действие.

Настройване на продължителността

Можете да изберете с помощта на тази функция продължителността на масажа в зависимост от предпочитанията Ви, което Ви позволява да се възползвате от непрекъснат масаж.

Имате ли болка в цервикална или лумбална зона на гръбначия стълб?

Иновативната функция на въздушните помпи може да работи синхронно и непрекъснато, за да осигури необходимата задвижваща сила на въздушните възглавници. Релаксиращият масаж и натиска на въздушната възглавница са прецизни и уникални, което ви позволява да се насладите на освежаващ масаж.

Креслото знае и работи!

Прешлените обикновено причиняват болка в талията и гърба и причиняват тортиколис. Столовете за масаж на Komoder прилагат технология с функция за откриване, която може да определи точките за масаж според вашата височина. От главата до петите тази технология включва 500 точки, които ви дават удобна физиотерапия, решаване на проблеми причиняващи здравословния спад, обновявайки Ви.

Масажен стол Komoder Focus
Предлагаме Ви безплатна доставка и монтаж. Изпратете запитване за ценова листа!
Поискайте месечната оферта

Автоматични масажни програми

Успокояваща болките

Успокояваща болките

Автоматична програма за масаж от 15 минути, може да бъде насочена към зоните на умора, предоставяйки Ви здравословна програма за цялото тяло.

Програма на памет abc – спортисти

Програма на памет abc – спортисти

Напреднала прецизна сила, предоставена от масажните ролки, комбинирани с комфортен шиацу масаж чрез въздушно налягане, премахва умората натрупана след физическо натоварване.

Гръб и талия – домакини

Гръб и талия – домакини

Масаж за релаксация на гърба и кръста, активно действащ на сухожилията от лумбалната и гръдна зона, отпускайки схванатите мускули; ще получите чудотворен масаж.

Комфорт – възрастни

Комфорт – възрастни

Пълен масаж с въздушно налягане от врата до краката, от ръцете до върха на пръстите, ще ви предостави пълен масаж на тялото, с цялостен ефект за подобряване.

Пълно въздушно налягане, врат и рамене - компютърни потребители

Пълно въздушно налягане, врат и рамене - компютърни потребители

Комфортен автоматичен метод на масаж за врата и раменете, който Ви помага да се чувствате по-добре по време на масажа, премахвайки болката в шийните прешлени.

Разтягане на кръста, облекчаване на болките - за любители на красота

Разтягане на кръста, облекчаване на болките - за любители на красота

Проектиран за облекчаване на болката и сковаността на мускулите; обхваща разтягане на мускулите на гърба, отпуска мускулите и костите, и премахва умората.

Focus - фотьойл с ръце на терапевт

Интелигентните механични ръце представляват комбинация от професионални техники за масаж и изпълнения на професионален масажист, с цел получаване на многоизмерен масаж, с тридименсионален аспект. Интелигентните механични ръце възпроизвеждат методите на професионален масажист-терапевт, като извършват следните видове масаж: месене, стискане, удряне (тип трептене), натискане, захващане, люлеене и усукване.

Масажен стол Komoder Focus

Имате ли болки в мускулите? Креслото третира контрактурите

Разтягането на ръцете, гърба и краката се препоръчва за активиране на костната регенерация, за да се премахне напрежението и контракциите на мускулите. Този участък се извършва с приставка за масаж на раменете, ръцете и краката.

Масажният стол Komoder Focus е предназначен за различни потребители, с иновативни масажни програми, които ви осигуряват индивидуален масаж, който отговаря на различни очаквания.

Масажен стол Komoder Focus

Рефлексотерапия Gua Sha

Oтоплителната система заедно с въздушните възглавници на нивото на долната масажна система стимулира кръвообращението към ходилата и стъпалата.

Функция на удължаване на прасците

В зависимост от височината на потребителя, поставката за прасци може да се удължава свободно, максималнаo до 15 см, като по този начин се осигурява масаж на цялото тяло, в зависимост от размера на всеки потребител.

Рефлексотерапия Gua Sha Komoder Focus

Страдате ли от болки в лумбална или цервикална зона, или прекомерно натоварване?

Благодарение на новата функция за разстягане, масажният фотъойл Komoder Focus се превръща в идеалното решение за всеки тип потребител, който страда от лумбална болка, цервикална болка или дори безсъние поради стрес или претоварване.

bolki v krasta

Време е да използвате масажен стол.

Благодарение на технологията за сканиране на тялото, акупунктурните точки и физическите характеристики на тялото, фотъойла Focus може да открие врата, раменете, гърба, талията и седалищната зона, осигурявайки по-дълбок и фиксиран масаж с висока прецизност за потребители с различна височина..

Независимо към коя от 6-те категории спадате е време да използвате масажния стол Komoder Focus у дома или в офиса.

preporaka

Xроматично осветление със светодиоди

Focus идва с LED светлини, за да създаде специфично оформление. Светлините със студен тон са поставени на фотьойлите, видими са само когато столът е в цикъла на масажиране. В тъмна стая LED светлината се прожектира студена, синя светлина по стените, създавайки релаксираща атмосфера.

Xроматично осветление със светодиоди
Възможност за разсрочено плащане, доставка с наложен платеж или с карта в нашия офис.
Поискайте специалната оферта

Технически спецификации и характеристики

Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Приставка за масаж на краката Електрически наклоняема.
Въздушни възглавници за седалището Да. 8 въздушни възглавници за краката и седалището.
Въздушни възглавници за прасците 8 въздушни възглавници за краката и ходилата
Масажни ролки 3D
Въздушни помпи 2
Клапани 7
Масаж на седалището Да
Масаж и позиция на релаксиране Да
Масаж на прасците Да
Рефлексотерапия Да
Нагряване За гърба
Масаж на ходилата Да
Дистанционно управление Да
Джоб дистанционно управление Да
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Тегло на стола (кг) 97 kg
Ел. захранване 220 - 230V
размери на стол Focus
Поискайте Сега Специалната Цена

Изпитайте услугите на неуморен масажист, който познава 12 Автоматични програми и 6 вида масаж

Открийте Focus II
FOCUS II

KOMODER LUXURY - 4D ИЗЖИВЯВАНЕ

Открийте Luxury 4D
Открийте Luxury 4D

Какво казват клиентите за Масажен стол за дома: Focus • цена • изплащане • Komoder :

Изключително сме доволни!
- от
5 / 5 точки
Купете с увереност, това е много добър масажен стол. Достатъчно широк е в зоната раменете, подходящ и за съпруга ми. Може да бъде настроен на интензивност и може да бъде много лек. Доволна съм от избора и цената е добра
Доволен съм!
- от
5 / 5 точки
Много ми хареса цветовата комбинация, в която се предлага продукта. Много приятен, ефективен масаж, заспах в магазина.:) Купете с увереност. Избрах червения цвят. Специален е.
Много добро качество
- от
5 / 5 точки
Днес получих стола, беше доставен и монтиран за кратко време. Добро качество. Масажът е в съответствие с моите очаквания. Купих без предварителен тест и съм доволен от този продукт
Оценка: 5 от 5, дадена от 3 клиенти
Подобни продукти
Масажният стол Komoder Albert Zero Gravity е оборудван с антигравитационна позиция и цялостен масаж. Креслото Albert разполага с L-образна масажна шина за удължен масаж. Изберете масажен стол Albert на специална цена. Доставката е безплатна
детайли
2 мнения
Масажен стол Комодор JOY 3D Full Body с две независими масажни системи (за гърба и цервикалната област), Bluetooth и USB порт, Нулева Гравитация. Най-нов за 2020
детайли
2 мнения
складиране, Безплатна Доставка, Монтаж Komoder
Правилно складиране

Правилно складиране

Работиме с 2 професионални склада в България, за да съхраняваме в перфектни условия нашите продукти.

Безопасно пренасяне

Масажните столове се товарят
механично и с голямо внимание.
Предлагаме Безплатна доставка

Предлагаме Безплатна доставка

Безплатната доставка е навсякъде в България и се извършва от наши транспортьори.
Пренос и монтаж

Пренос и монтаж

Монтираме Ви стола.
Насладете се на масажа!
Оставете ни данни за контакт и ще се свържем с вас

Попълнете своите данни по-долу и специалист на Комодер ще се свърже с Вас възможно най-скоро, за да идентифицира вида на креслото, от което се нуждаете. Нашият консултант ще вземе под внимание височината и теглото Ви и на тези, които ще използват масажния стол.

Komoder Agent
Позвънете сега на номер
Поискайте Сега Специалната Цена