Масажен стол Komoder KM420 Robotic L-образна шина, нагряване, мизика

Масажен стол Komoder KM420
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  Komoder
Позвънете сега на номер:
0883 637 756
Поискай Специална Цена

KM420 Design Komoder 2017

Komoder KM420 е ново поколение масажен стол, оборудван с 4 масажиращи интелигентни ръце, тихи, движещи се вертикално за пълен масаж на гърба. KM420 използва новата система за масаж в "L" на 135 см, правеща го масажен стол с най-дълъг курс на масажа.

Иновационни помпи и клапани

KM420 идва с иновативна функция на въздушната помпа и клапаните. Помпата може да работи синхронизирано и непрекъснато, за да се осигури движещата сила на 28-те въздушни възглавници. Както релаксиращия масаж така и силния натиск на въздушните възглавници, са точни и уникални, което ви позволява да се възползватe от един ободряващ масаж.

Нулева пространство пред стената.

Столът е предназначен за малки помещения, така че изисква само 5 см разстояние, когато масажния стол е в работния си цикъл. Седялката на стола ще се плъзне напред, без да докосне стенатa отзад.

Масажен стол Komoder KM420
Unicredit
Масажен стол Komoder KM420

Cистема за откриване на местоположението на раменете.

Новият KM420 е снабден със система за автоматично откриване на раменете. Тази система предлага при всяка една сесия предварително сканиране за откриването на височината и теглото на потребителя, така че масажа да е персонализиран перфектно. Тези въздушни възглавници са и ръчно регулируеми в 3 позиции в зависимост от ширината на раманете на потребителя.

Лесен достъп до бутоните за управление: сгъване, пускане, спиране, нулева гравитация.

Новият Komoder KM420 позволява лесен достъп до бутоните за сгъване на облегалката и системата за масаж на краката . Нe e нужно да се спре цикъла на масаж, за да се промени позицията на масаж. Стола винаги може да се спре в определено положение, за да си почине или за гледане на телевизия.

Лесен достъп до бутоните за управление

Вертикален масаж на ръцете и предмишниците.

Новият Komoder KM420 има подобрения на масажа на ръцете. Масажните възглавници са разположени по различен начин, така че поставянето на ръцете в предвидените пространства става по-удобно и масажa на ръцете е по-ефективен.
Поставете ръцете между масажиращите възглавнички, разположени странично и се насладeте на масажa с възглавнички и въздушно налягане.

Масажен стол Komoder KM420
Zero Gravity Komoder KM420

3 масажни позиции Нулева Гравитация

Новият Komoder KM420 позволява наклон в три позиции нулева гравитация. Тази позиция ще ви доведе до състояние на безтегловност, при което можете да се насладите на перфектна релаксация, без ограничения.

При режим на "нулева гравитация" ъгълът между тялото и краката е прибл.118 градуса. Бедрата и краката са поставени над сърцето. Гравитацията (теглото) на всяка част от тялото се разпределя равномерно върху масажния стол, така че натискът върху тялото да бъде напълно разсеян.

Аудио функция. Bluetooth. Вградени тонколони.

Имате възможност да използвате смартфон или таблет, за да слушате музика.

Свържете стола за вашия телефон, таблет или лаптоп чрез Bluetooth. Столът е снабден с набор от вградени тонколони в облегалката и чрез Bluetooth връзка можете да слушате любимата си музика директно от мобилния си телефон.

bluetooth

Важни функции

Рефлексотерапия

Приставката за стъпалата се удължава безстепенно, за да отговаря на различна височина.
Рефлексотерапия

Приставка за прасци

Приставката за прасците е оборудвана с масажни ролки и въздушни възглавници, плюс 8 магнита.
Приставка за прасци

Извита шина във форма на "L"

Столът има уникална технология, която включва извита шина под формата на “L”, резултат от дългосрочно проучване, съчетавайки най-новите познания в областта. Радиуса за масаж е от 135 см, позволявайки Ви да се възползвате от персонализиран масаж от главата до седалището, близо до коленете.
Извита шина във форма на L

Масаж “guasha” на ходилата

Имитира докосването от човешки ръце и разполага с модерна технология по отношение на ролките, предоставяйки Ви масаж “Guasha” също като професионален масажист-терапевт. С радиус от 3 см и фокусиран върху точката Yongquan на ходилото, масажът може да бъде с лек и постоянен масаж, но и по-силен, в зависимост от това как сте настроили на дистанционното управление.
Масаж guasha на ходилата

Масаж на краката с въздушни възглавници

Въздушни възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасците, глезените и ходилата, за да Ви предостави незабравимо тройно преживяване. Приложете метода за активиране на функцията компресиране, пауза и изпускане на въздушното налягане за стимулиране на акупресурните точки Xuanzhong и Taixi, което ще ви донесе комфорт и перфектна хармония.
Масаж на краката с въздушни възглавници

Магнитна терапия

Магнитна терапия с помощта на 8 магнита по 300 СС разположени прецизно, може да подобри ниското магнитно ниво в човешкото тяло чрез стимулиране на рефлексните точки Chengshang и Zhonmai на прасците.
Магнитна терапия

Повърхност на масажиране в зоната на гърба

Интелигентните масажиращи ръце могат да се движат нагоре - надолу по врата, раменете, гърба и кръста. Могат автоматично да открият извивките на тялото, с повърхност на действие от ширина до 21 см и дължина до 135 см, обхващайки напълно областта на гърба.
Повърхност на масажиране в зоната на гърба

Регулиране на ширината за гърба

Извивката под формата на "S", която поддържа тялото, съчетава структурата на масажа на гърба и инженерните принципи, позволявайки извършването на перфектен локаризиран масаж. Ширината може да се регулира между 6 см и 21 см, с три опции за настройка.
Регулиране на ширината за гърба

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Оборудван с 12 въздушни възглавници, които следват извивката на ръката; предлага масаж, който обхваща изцяло ръцете, фокусиран върху точките Yangchi и Quchi. Балансираното тридименсионално действие на въздушните възглавници ще отпусне и освежи ръцете и дланите Ви .
Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна

Отоплителна функция за гърба от 40º-50º C, премахва усещането за студено и болките в гърба. Дължината на инфрачервените лъчи съвпада с дължината на вълните на човешкото тяло, което позволява енергия да се абсорбира от клетките, активирайки ги и стимулирайки метаболизма.
Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна

2 начина на запаметяване

Тези две функции на памет ще удовлетворяват изискванията на Вашето семейство. Всяка комбинация от методи и функции на масаж, които сте избрали може да се съхрани с помощта на бутоните за памет M1 / M2. Натиснете бутона за две секунди, след като чуете звуковия сигнал автоматичния начин за памет влиза в действие.

Настройване на продължителността

С помощта на тази функция можете да изберете продължителността на масажа в зависимост от предпочитанията Ви, което Ви позволява да се възползвате от непрекъснат масаж.

Технология за масаж Komoder

Иновативната въздушна помпа може да функционира в синхрон и непрекъснато, за да осигури необходимата сила за въздушните възглавници. Както релаксиращия масаж, така и силата на налягането на въздушните възглавници са прецизни и уникални, което Ви позволява да получите възстановителен масаж.

Прешлените обикновено са причина за болки в кръста и гърба, както и причина за тортиколис. Масажните столове Komoder прилагат водеща международна технология с функция за откриване, която може да идентифицира точките на масаж в зависимост от Вашата височина. От точката Fengchi на врата до точката Yongquan на ходилото, тази технология включва 500 точки по цялото тяло, предоставяйки Ви професионална и удобна физиотерапия, решавайки проблеми, свързани с ниско здавословно състояние, възстановявайки Ви. Продуктите Komoder са произведени в съответствие със спецификациите разкрити в следствие на медицински тестове.

Масажен стол Komoder KM420

Препоръчва се за следните категории потребители

Успокояваща болките

Успокояваща болките

Автоматична програма за масаж от 15 минути, може да бъде насочена към зоните на умора, предоставяйки Ви здравословна програма за цялото тяло.

Програма на памет - спортисти

Програма на памет - спортисти

Напреднала прецизна сила, предоставена от масажните ролки, комбинирани с комфортен шиацу масаж чрез въздушно налягане, премахва умората натрупана след физическо натоварване.

Гръб и талия - домакини

Гръб и талия - домакини

Масаж за релаксация на гърба и кръста, активно действащ на сухожилията от лумбалната и гръдна зона, отпускайки схванатите мускули.

Комфорт - възрастни

Комфорт - възрастни

Пълен масаж с въздушно налягане от врата до краката, от ръцете до върха на пръстите, ще ви предостави пълен масаж на тялото, с цялостен ефект за подобряване.

Пълно въздушно налягане, врат и рамене - компютърни потребители

Пълно въздушно налягане, врат и рамене - компютърни потребители

Комфортен автоматичен метод на масаж за врата и раменете, който Ви помага да се чувствате по-добре по време на масажа, премахвайки болката в шийните прешлени.

Разтягане на кръста, облекчаване на болките - любители на красота

Разтягане на кръста, облекчаване на болките - любители на красота

Проектиран за облекчаване на болката и сковаността на мускулите; програмата включва разтягане на мускулите на гърба, отпуска мускулите и премахва умората.

Интелигентни механични ръце.

Интелигентни механични масажни ръцете събират непрекъснато данни за извивката на гърба, имитирайки масажни техники, използвани от професионални масажисти, за да ви предоставят многоизмерен масаж, с тридименсионален аспект Интелигентните механични ръце възпроизвеждат методите на професионален масажист-терапевт, като извършват следните видове масаж: месене, стискане, удряне (тип трептене), натискане, захващане, люлеене и усукване.

Масажен стол Komoder KM420
Масажен стол Komoder KM420

Освобождаване на напрежението в тялото

Разтягането на ръцете, гърба и краката се препоръчва, за да задейства костната регенерация, да се премахне напрежението в мускулите и сковаността. Това разтягане се извършва с помощта масажиращи възглавници за раменете, ръцете и краката.

Масажният стол Komoder KM420 е предназначен за различни потребители, с иновативни автоматични програми за масаж, които ви предоставят индивидуален масаж, който да удовлетвори различни очаквания.

Масажен стол Komoder KM420

Удължаване на приставката за краката, безстепенно

В зависимост от ръста на потребителя, приставката за крака може да се удължи свободно, максималната дължина е от 15 см, като по този начин се осигурява масаж на цялото тяло в зависимост от размерите на всеки потребител.

Препоръчан са за следните категории потребители

Работници

Работници

Намалява мускулните болки при хората, които извършват физически усилия по време на работа.

Хора, прекарващи много време в офиса

Хора, прекарващи много време в офиса

Лечение на врата и раменете на хора, които работят дълго пред монитора.

Студенти

Студенти

Релакс за студентите по време на стресови периоди и сесии.

Активни хора

Активни хора

Намалява умората при много активните хора през деня.

Спортисти

Спортисти

Релакс за спортисти и терапия за мускулните им болки.

Възрастни

Възрастни

Комфорт за възрастните хора.

Госпожи и госпожици

Госпожи и госпожици

Физиотерапия на стойката за хората, грижещи се за физическия вид.

Домакини

Домакини

Лечение за гръб и талия при домакините.

Комфортна физиотерапия чрез 12 точки

Точката FENGCHI - Облекчава черния дроб и диспергира газовете, има детоксикиращо действие; подходящ при главоболие и зъбобол.

Точката TIAN LIAO - Премахва газовете и влагата. Прочиства меридианите и облекчава болката; подходящ за шийните прешлени, схванат врат и др.

Точката BINGFENG - Премахва газовете, подобрява кашлицата, намалявайки секрецията; подходящ при периартрит на раменната става, бронхит и др.

Точката XINSHU - Облекчава напрежението в зоната на гръдния кош, регулира Чи-енергията, успокоява нервите и има благоприятен ефект при много сърдечни заболявания.

Точката GANSHU - Успокоява черния дроб, жлъчния мехур, регулира Чи-енергията и подсилва зрението, като има благоприятен ефект при много заболявания на черния дроб.

Точката SHENGSHU - Подсилва бъбреците и стимулира силата Yang, укрепва кръста, имайки силен ефект на задържане на вода и успокояващ ефект върху много бъбречни заболявания.

Точката NEIGUAN (най-важната за здравето на сърцето) - Успокоява ума, регулира Чи-енергията и облекчава болката, помага на сърцето, подобрявайки много сърдечно-съдови заболявания.

Точката SANLI (намира се на ръка) - Прочиства сърцето и подобрява зрението, регулира стомашно-чревния тракт; подходящ при болки в кръста, раменете или ръцете, диспепсия и язва, зъбобол, настинки и др.

Точката SANLI (намира се на ходилото ) (най-важната точка за здравето на тялото) - Прочиства меридианите, укрепва далака и стомаха, помага при хепатит, ентерит, бронхит, нефрит, и др.

Точката TAIXI - Подхранва силата Yin и тонизира бъбреците; тонизира силата Yang, укрепвайки кръста; подходящ при нефрит, цистит, емфизема, и др.

Точката KUNLUN - Успокоява нервите и прочиства сърцето, и сухожилията; подходящ при болки в ишиасния нерв, артрит на колената, изкълчен глезен и др.

Точката YONGQUAN (най-важната точка при спешен случай) - Подхранва силата Yin и тонизира бъбреците; облекчава черния дроб и диспергира газовете; помага при безсъние, главоболие на нервна основа, миокардит, и др.

Точката Точката

Технически спецификации и характеристики

Защита при наклон Да
Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Приставка за масаж на краката Електрически наклоняема
Въздушни възглавници за седалището Да. 8 въздушни възглавници за краката и седалището
Въздушни възглавници за краката 8.
Масажни ролки 2D
Въздушни възглавници 28 въздушни възглавници.
Въздушни помпи 1.
Клапани 7
Масаж на седалището Да
Масаж и позиция на релаксиране Да
Масаж на краката Да
Рефлексотерапия Да
Масаж на ходилата Да
Дистанционно управление Да.
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Тегло на стола (кг) 97 кг
Ел. захранване 220 - 230V
Размери
Размери Komoder KM420
Поискай Специална Цена
KM420

Мнението на клиентите за този масажен стол?

Много добър. Бърза доставка! - , март 2017 5 / 5 точки
"СТОЛА Е ПЕРФЕКТЕН. БЛАГОДАРЯ МНОГО ЗА КОРЕКТНОСТТА ! ПОСТОЯННО ПРАВЯ РЕКЛАМА НА ПРИЯТЕЛИ И БЛИЗКИ !"

Препоръчвам! - , март 2017 5/5 точки
“Отличен масаж. Много добра цена, бърза доставка. Много сме доволни."

Много доволен!! - , март 2017 5/5 точки
“Отличен. Харесва ми масажа!”

Струва си! Много добър масаж! - , февруари 2017 5/5 точки
“Никога не съм мислил, че този стол може да прави такъв масаж. Струва си!"

Оценка: 5 от 5, дадена от 4 клиенти

Масажни столове от същата гама

Правила за ползване на "бисквитки"

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ - ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата

PayPal accepted here