Масажен стол iRest A70 - терапевтичен

Масажен стол iRest A70
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  iRest
Позвънете сега на номер:
088 8637756
Изискайте цената сега

Интелигентни механични ръце. Нова функция.

Интелигентните механични ръце представляват комбинация от професионални техники за масаж и изпълнения на масажния стол, с цел получаване на многоизмерен масаж, с тридименсионален аспект. Интелигентните механични ръце възпроизвеждат методите на професионален масажист-терапевт, като извършват следните видове масаж: месене, стискане, удряне (тип трептене), натискане, прегръдка, люлеене и усукване.

Максималният капацитет за разтягане е 6.5 см, а максималният ъгъл на разпъване е 41 градуса, така че тези механични ръце могат да извършват ефективен масаж на гръбначните, гръдните и лумбалните прешлени - видове масаж, които един обикновен масажен стол не може да Ви предложи. Този масаж може да се сравни с масажът извършен от масажист-терапевт.

Масажен стол iRest A70

Повърхност на масажиране в зоната на гърба.

Интелигентните масажиращи ръце могат да се движат нагоре - надолу по раменете, шията, гърба и кръста, могат автоматично да открият извивките на тялото, ширината може да достигне до 21 см, а вертикалната линия може да достигне до 71 см, kоето означава, че може да се осъществи пълно покритие на гърба.

Регулиране на ширината на масажната ролка в зоната на гърба.

Извивката под формата на "S", която поддържа тялото, съчетава структурата на масажа на гърба и инженерните принципи, позволявайки извършването на перфектен локаризиран масаж. Ширината може да се регулира между 6 см и 21 см, с три опции за настройка.

Масажен стол iRest A70

Масажен стол iRest A70. Важни функции.

Разтягане на кръста

Тази креативна функция е базирана на концепцията за кайропрактика и се фокусира върху меридиана на гърба, кръста и пикочния мехур, извършвайки задвижване и разтягане, позволявайки да се разшири разстоянието между прешлените, за да се избегне появата на костни шпори и натиск на хрущялите върху нервите, така могат да бъдат отстранени проблемите свързани с мускулно напрежение и скованост на ставите, породени след тежък работен ден.
Разтягане на кръста

Терапевтичен масаж за ходилата

Имитира докосването от човешки ръце, използвайки напредналaтa технология на ролките, предоставяйки терапевтичен масаж чрез втриване също като професионален масажист-терапевт; масажът се фокусира върху точката Yongquan на ходилото, с лек постоянен масаж, но и чрез засилващо масажиране, което може да Ви предостави безпрецедентно чувство на комфорт и удовлетвореност.
Терапевтичен масаж за ходилата

LED светлини и движение на облегалката за ръце

Снабден със сини LED светлини, облегалката за ръцете може да се плъзга свободно в зависимост от ъгъла на гърба; може да използва натуралната позиция за масаж на ръцете и китките.
LED светлини и движение на облегалката за ръце

Разгъваща система за масаж на краката

Дължината на приставката за краката може да се регулира в зависимост от височината на всеки потребител. Приставката може да се разпъне до 23 см, за да предостави пълен масаж на тялото адаптиран към неговата формата.
Разгъваща система за масаж на краката

Масаж на краката с въздушни възглавници

Въздушни възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасците, глезените и ходилата, извършват масаж на ходилата в точките sanii, taixi и kunlun, чрез натискане последвано от пауза и релаксация. Това е масаж с въздушно налягане, което ще доведе до отмора на краката.
Масаж на краката с въздушни възглавници

Магнитна терапия

Магнитна терапия с помощта на 8 магнита по 300 СС разположени прецизно, може да подобри ниското магнитно ниво в човешкото тяло чрез стимулиране на рефлексните точки на прасците.
Магнитна терапия

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Снабден с 8 въздушни възглавници от всяка страна на ръцете, фокусирани върху точката на ръката sanli и точката neiguan, предоставят масаж с въздушно налягане, стимулирайки точките чрез ритмични пулсации, които ще Ви релаксират напълно от ръцете до пръстите.
Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Люлеене на седалището

Системата "8" осигурява люлеене на седалищната възглавница наляво-надясно, която може да предизвика вълнообразно движение на тялото извършено от професионален масажист, поддържайки баланса, премахва ефективно напрежението в седалищната зона, мускулната скованост на бедрата, прочиствайки каналите на краката и акупунстурните точки, за да Ви дате по-свободна стойка.
Люлеене на седалището

Усукване на гърба - кръста

Въздушни възглавници, които се издуват и спадат в областта на гърба, предизвикват люлеещо движение наляво-надясно на талията. Това движение регулира позицията на гръбначния стълб, с цел премахване на напрежението в мускулите на кръста.
Усукване на гърба - кръста

Масаж на гръдния кош и раменете

С помощта на четири въздушни възглавници в горната част на ръцете, заедно с разтягането предоставено от интелигентните масажни ръце, този масаж се фокусира върху точките naoyu и jianliao, за да осигури пълно разтягане в горната част на тялото. Масаж на гръдния кош и раменете

Регулируема възглавница

С хуманизиран дизайн, възглавницата за главата може свободно да се коригира до 10 сантиметра, приспособявайки се на височината на потребителя, което ще Ви позволи да се наслаждавате на Вашия масаж на врата. Регулируема възглавница

Подвижна горна част

Благодарение на хуманизираната концепция, устройството за горната част на ръцете и раменете може да се движи нагоре - надолу до 20 см, максималния ъгъл е до 60 градуса, като по този начин се приспособява на височината на всеки потребител. Подвижна горна част

Команден център

Команден център VFD

VFD командният център има разкошен дизайн и е лесен за управление. Контролът, основан на микрокомпютърен чип, осигурява отлично и стабилно изпълнение. В сравнение с други групи за показване, командният център на този стол е по-широк и позволява по-широко въртене, има по-ясен дисплей и позволява перфектен и ефективен контрол.
Освен това стола получава артистичен ефект предоставен от синята LED светлина в зоната на подлакътника.

Настройка на командния център

Столът е оборудван с VFD команден център, с привлекателен дизайн и лесен за употреба. Неговата позиция може да се регулира, за да бъде видима и управляема от всеки ъгъл.

Препоръчан са за следните категории потребители

Работници

Работници

Намалява мускулните болки при хората, които извършват физически усилия по време на работа.

Хора, прекарващи много време в офиса

Хора, прекарващи много време в офиса

Лечение на врата и раменете на хора, които работят дълго пред монитора.

Студенти

Студенти

Релакс за студентите по време на стресови периоди и сесии.

Активни хора

Активни хора

Намалява умората при много активните хора през деня.

Спортисти

Спортисти

Релакс за спортисти и терапия за мускулните им болки.

Възрастни

Възрастни

Комфорт за възрастните хора.

Госпожи и госпожици

Госпожи и госпожици

Физиотерапия на стойката за хората, грижещи се за физическия вид.

Домакини

Домакини

Лечение за гръб и талия при домакините.

Комфортна физиотерапия чрез 12 точки

Ще изпълни цялото Ви тяло с чувство на еуфория.

Точката FENGCHI - Облекчава черния дроб и диспергира газовете, има детоксикиращо действие; подходящ при главоболие и зъбобол.

Точката TIAN LIAO - Премахва газовете и влагата. Прочиства меридианите и облекчава болката; подходящ за шийните прешлени, схванат врат и др.

Точката BINGFENG - Премахва газовете, подобрява кашлицата, намалявайки секрецията; подходящ при периартрит на раменната става, бронхит и др.

Точката XINSHU - Облекчава напрежението в зоната на гръдния кош, регулира Чи-енергията, успокоява нервите и има благоприятен ефект при много сърдечни заболявания.

Точката GANSHU - Успокоява черния дроб, жлъчния мехур, регулира Чи-енергията и подсилва зрението, като има благоприятен ефект при много заболявания на черния дроб.

Точката SHENGSHU - Подсилва бъбреците и стимулира силата Yang, укрепва кръста, имайки силен ефект на задържане на вода и успокояващ ефект върху много бъбречни заболявания.

Точката NEIGUAN (най-важната за здравето на сърцето) - Успокоява ума, регулира Чи-енергията и облекчава болката, помага на сърцето, подобрявайки много сърдечно-съдови заболявания.

Точката SANLI (намира се на ръка) - Прочиства сърцето и подобрява зрението, регулира стомашно-чревния тракт; подходящ при болки в кръста, раменете или ръцете, диспепсия и язва, зъбобол, настинки и др.

Точката SANLI (намира се на ходилото ) (най-важната точка за здравето на тялото) - Прочиства меридианите, укрепва далака и стомаха, помага при хепатит, ентерит, бронхит, нефрит, и др.

Точката TAIXI - Подхранва силата Yin и тонизира бъбреците; тонизира силата Yang, укрепвайки кръста; подходящ при нефрит, цистит, емфизема, и др.

Точката KUNLUN - Успокоява нервите и прочиства сърцето, и сухожилията; подходящ при болки в ишиасния нерв, артрит на колената, изкълчен глезен и др.

Точката YONGQUAN (най-важната точка при спешен случай) - Подхранва силата Yin и тонизира бъбреците; облекчава черния дроб и диспергира газовете; помага при безсъние, главоболие на нервна основа, миокардит, и др.

Масажен стол iRest A70 Масажен стол iRest A70
Масажен стол iRest A70

Масаж на раменете

Масажният стол е снабден с автоматично откриване на позицията на раменете за приспособяване на масажа в зависимост от размерите на потребителя. Този масажен стол предоставя пълно изживяване, защото е оборудван с функция за масаж на ръцете в L-образна форма и 8 въздушни възглавници за ръцете.

Запаметяване на масаж

Столът е оборудван с функция на запаметяване на два вида масаж, така можете да запаметите видовете и реда на предпочитаните функции за масаж.

Различни видове масаж предлагани от масажния стол

(които могат да се съчетават)

Намалява сковаността и болките в мускулите

Столът е проектиран специално за намаляване на сковаността и болките в мускулите, чрез използване на метод Гуа Ша, разпъване на мускулите на гърба, отпуска мускулите. По този начин, позволява намаляване на умората.

Масаж на шията и раменете

Автоматичната програма за масажиране на шията и раменете Ви позволява да се наслаждавате изцяло на този масаж и в същото време отстранява болките в областа на гръбнака.

Масаж чрез стискане

Масажната програма, чрез стискане и въздушен натиск, който симулира човешко докосване, Ви предлага уникално преживяване, отстранявайки състоянието на умора и стрес.

Автоматична масажна програма

Aвтоматичната масажна програма от 15 минути ретонизира уморените области, имаща подобен ефект на релаксиращи бани върху кожата Ви.

Локализиран масаж

Масажът на гърба позволява извършването на локализиран масаж и регулиране интензитета на масажа, с цел моделиране на стойката.

Цялостен масаж

Цялостният масаж, чрез упражняване на натиск в областта на шията до стъпалата, ръцете и пръстите, Ви осигурява безпрецедентно преживяване, успокоявайки кожата Ви.

Деликатен масаж

Повърхността за масаж на гърба е 73 х 20 cм, така че всеки потребител ще бъде приятно изненадан от системата - автоматично или ръчно регулиране на масажа.

Технически спецификации и характеристики

Автоматични програми 8
Електрически наклоняема облегалка Да
Масаж чрез стискане на краката Да
Въздушни възглавници в зоната на гърба Да
Въздушни възглавници в зоната на краката Да
Масаж на раменете и ръцете Да
Функция усукване на гърба Да
Въздушни възглавници Да. Въздушни възглавници: 53 бр.
Въздушни помпи Да. Две въздушни помпи.
Масаж и позиция на релаксиране Да
Функция магнитотерапия Да
Регулируема приставка за краката Да, до 23 см.
Масаж на ходилата Да
Дистанционно управление Да. VFD, с приставка.
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Тегло на стола (кг) 110 кг
Максимално тегло на потребителя (кг) 130 кг
Таймер 15 минути
Цветове Черен, бежов.
Ел. захранване 220 - 230V
Размери irest A70 Масажен стол
Масажен стол iRest A70

Други налични цветове на масажния стол.

Столът се предлага и в други цветове. В зависимост от пространството и декора можете да изберете цветът, който Ви подхожда най-добре.

Имате възможоност да избирате от гама от 6 цвята, налични за масажния стол: крем, бежов, червен, сив, черен, кафяв.

Изискайте цената сега
iRest-A70

Какво казват клиентите за този масажен стол?

Много доволен.
- от, март, 2014 5 5 точки
“Препоръчвам. Цената е най-добрата, която намерих. Бих закупил същия модел, ако трябва да направя този избор. Много добра цена, отлично качество, супер масаж.”

Супер масаж!
- от , април 2014 5/5 точки
"Много съм доволен. Масажът е перфектен!"

Заслужава си инвестицията.
- от , март 2014 5/5 точки
“Позицията на масажа и ролките се движат точно там където трябва. Никога не съм предполагала, че ще имам масажен стол у дома. Повече е, отколкото си мислех, че може да прави. Купите с увереност.”

Оценка: 5 от 5, дадена от 3 клиенти

Масажни столове от същата гама

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ - ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата