Масажен стол iRest A60-1 Medical

Масажен стол iRest A60
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  iRest
Позвънете сега на номер:
088 8637756
Изискайте цената сега

iRest A60-1 Терапевтичен.

Масажният стол A60 е оборудван с най-напредналите световни постижения в областта на науката и технологиите, определяйки нови стандарти в тази област.

Масажните ролки се движат нагоре и надолу по раменете, врата, гърба и кръста, откривайки автоматично извивките на тялото, ширината може да се регулира автоматично в диапазона 6-21 см, а вертикалната линия може да достигне до 81 см, осъществявайки пълно покритие на гърба.

61 въздушни възглавници

Столът е оборудван с общо 61 въздушни възглавници, 18 клапана, 8 постоянни магнита и 2 въздушни помпи. Столът ще Ви предостави безпрецедентно изживяване на масаж и здраве във Вашият дом.

Масажен стол iRest A60-1

Масажен стол - Важни функции

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Снабден с 8 въздушни възглавници от всяка страна на ръцете, фокусирани върху точката на ръката sanli и точката neiguan, предоставят масаж с въздушно налягане, стимулирайки точките чрез ритмични пулсации, които ще Ви релаксират напълно от горната част на ръцете до пръстите.
Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Масаж на седалището с въздушни възглавници

Столът е оборудван с въздушни възглавници, които следват извивките на седалището, за да покрият и масажират цялостно бедрата. Издуването и изпускането на различните въздушни възглавници, които се редуват с вибрации, може да стимулира точките Huanzhong и Changqiang, за отстраняване на излишната гранулационна тъкан от повърхността на кожата.
Масаж на седалището с въздушни възглавници

Нагревателна функция с инфрачервени лъчи базирана на въглеродни влакна

Отоплителна функция за гърба от 40ºC-50ºC може да премахне усещането за студ и болките в гърба. Дължината на излъчените инфрачервени вълни съвпада с дължината на вълните на човешкото тяло, така че енергията може да бъде усвоена от човешките клетки, активирайки ги и стимулирайки техния метаболизъм.
Нагревателна функция с инфрачервени лъчи базирана на въглеродни влакна

Масаж на гръдния кош и раменете

С 4 въздушни възглавници за горната част на ръцете, в комбинация с интелигентни механични ръце за масаж, се фокусира върху точките jianliao и naoshu за извършване на масаж, който позволява на горната част на тялото да получи необходимото разтягане.
Масаж на гръдния кош и раменете

Усукване на гърба - кръста

Въздушни възглавници, които се издуват и спадат в областта на гърба, предизвикват люлеещо движение наляво-надясно на талията. Това движение регулира позицията на гръбначния стълб, с цел премахване на напрежението в мускулите на кръста.
Усукване на гърба - кръста

Регулируеми възглавници за главата и раменете

С хуманизиран дизайн, възглавницата за главата може свободно да се коригира до 10 сантиметра, приспособявайки се към височината на потребителя. Устройствата за горната част на ръцете могат да се движат нагоре и надолу в рамките на 20 см и максимален ъгъл от 40 градуса, като по този начин се адаптират към височината на всеки потребител.
Регулируеми възглавници за главата и раменете

Повърхност на масажиране на гърба

Пълен масаж на гърба: интелигентни механични ръце за масаж могат да се движат нагоре и надолу по раменете, врата, гърба и кръста, откривайки автоматично извивките на тялото, ширината може да се регулира автоматично в диапазона 6-21 см, а вертикалната линия може да достигне до 81 см, осъществявайки пълно покритие на гърба, от точката Fengchi до точката Shengshu. Покритието представлява увеличение с 20% в сравнение с традиционния масаж на гърба, този масаж е подходящ за потребители с различни телосложения.
Повърхност на масажиране на гърба

Гуа Ша тайландски масаж на краката

Проектиран с 3 реда ролки за краката, 88 стереоскопични топчета съчетават симулиране на докосването от човешка ръка с напредналата технология на ролките, предоставяйки масаж guasha, който имитира масаж извършен от професионален масажист. Масажират се точката Yongquan на стъпалото чрез лек постоянен масаж или чрез засилващо движение, като и двата метода Ви предлагат безпрецедентен комфорт и наслада.
Гуа Ша тайландски масаж на краката

Удължаване на приставката за краката и нагряване за колената

Дължината на приставката за краката може да се регулира в зависимост от височината на потребителя. Може да бъде удължена до максимална дължина от 23 см, като по този начин се осигурява масаж на цялото тяло. В комбинация с функцията за нагряване на колената на базата на въглеродно влакно, този масаж на прасците може да стимулира акупунктурните точки LiangQiu и Du Bi, за подобряване на кръвообращението на краката, и за избягване или премахване на някои от съответните симптоми в ставите на колената.
Удължаване на приставката за краката и нагряване за колената

Разтягане на кръста

Тази креативна функция е базирана на концепцията за кайропрактика и може да разшири разстоянието между прешлените, за да се избегне появата на костни шпори и натиск на хрущялите върху нервите, така могат да бъдат отстранени проблемите свързани с дискова херния и напрежението в мускулите.
Разтягане на кръста

Магнитна терапия

Магнитна терапия с помощта на 8 магнита по 300 СС разположени прецизно, може да подобри ниското магнитно ниво в човешкото тяло чрез стимулиране на рефлексните точки на прасците.
Магнитна терапия

Масаж на краката с въздушни възглавници

Въздушни възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасците, глезените и ходилата, масажирайки ходилата в точките sanii, taixi и kunlun, чрез натискане последвано от пауза и релаксация. Това е масаж с въздушно налягане, който ще доведе до отмора на краката и ще Ви накара да се почувствате по-добре.
Масаж на краката с въздушни възглавници

Система за автоматично откриване на акупунктурните точки

Опцията за сензор може точно да открие основните акупунктурни точки на човешкото тяло. Функцията за автоматично откриване и финна настройка ще Ви предостави една изключителна програма за масаж, в префектно положение за масаж.

Връзка на облегалката за ръце

Подлакътникът може да се плъзга в зависимост от наклона на облегалката. Когато столът е в процес на регулиране, потребителите могат да се насладят на масаж на ръцете и кръста в естествено положение.

Команден център

Двоен команден център

Главният команден център, с VFD дисплей, показва позицията на масажа и с негова помощ може да бъде избрана желаната програма, позволявайки в същото време регулиране и контрол на всяка функция. Спомагателният команден център е компактен и лек, и позволява лесния избор на опциите само чрез повдигане на капака.

Три начина на памет

Столът е оборудван с 3 памет функции, които ще отговарят на Вашите изисквания, чрез специално проектиран метод за масаж. Всеки метод за масаж, съчетан с друга функция, която Вие и Вашето семейство обичате, може да бъде съхранена с помощта на бутоните за памет A/B/C, премахвайки умората след физическо натоварване, и предоставяйки Ви здраво тяло. За да активирате запаметения масаж е необходимо само да натиснете съответния бутон, за да започне предишната запаметена функция.

Масажен стол iRest A60-1

Дистанционно управление с VFD дисплей

VFD командният център (с вакуумен флуоресцентен дисплей) е лесен за управление и изглежда превъзходно. Контролът, основан на микрокомпютърен чип, осигурява отлично и стабилно изпълнение. Мига, защото позволява на фосфорът от анода да бъде бомбардиран с електрони.

В сравнение с други групи за дисплей, командният център на този стол е по-широк, има по-ясен дисплей, позволявайки перфектен и ефективен контрол.

irest sl A60

Иновативни функции

Иновативната въздушна помпа може да функционира в синхрон и непрекъснато, за да осигури необходимата сила за 61 въздушни възглавници. Както релаксиращият 3D масаж, така и силата на налягането на въздушните възглавници са прецизни и уникални, което Ви позволява да получите възстановителен, отпускащ масаж.

Интелигентните ръце могат ефективно да обхванат и масажират мускулите на раменете за бързо елиминиране на умората в зоната раменете.

Масаж чрез близък контакт, който се движи по контура на гръдните прешлени, подобен на упражненията за разширяване на гръдния кош, ефективно разширява гръдните прешлени.

Метод на стерео масаж комбиниран с извивката във форма на “S” на гръбначния стълб, предоставя по-лек масаж на лумбалните прешлени, за да бъдат отпуснати за кратко време.

Препоръчан са за следните категории потребители

Масажният стол iRest A60 е проектиран за различни хора, имайки осем иновативни автоматични масажни програми и концепция за персонализиран масаж, за да отговори на нуждите на различните потребители.

3D - заети хора

3D - заети хора

3D интелигентна система за масаж съчетава професионалните масажни техники с изпълнението на масажния стол, с цел да се извърши многоизмерен масаж, за да премахнете напълно натрупаната умора по време на натоварен работен ден.

Успокояваща болките - работници

Успокояваща болките - работници

Създаден специално за премахване на болката и мускулната скованост, чрез методи, като Гуа Ша, които осигуряват разтягане на мускулите на гърба и релаксация на мускулите, отстранявайки умората.

Програма на памет abc - спортисти

Програма на памет abc - спортисти

Напреднала прецизна сила, предоставена от масажните ролки, съчетана с комфортен шиацу масаж чрез въздушно налягане, премахва умората натрупана след физическо натоварване, давайки Ви здраво тяло.

Настройка на продължителността на масажа - домакини

Настройка на продължителността на масажа - домакини

Можете да стартирате функцията таймер, за да регулирате продължителността на масажа; ще Ви предостави висока, продължителна сила, подобрявайки качеството на обедната Ви почивка, което я прави по-сладъкa и по-красива.

Релакс - студенти

Релакс - студенти

Масажни програми чрез месене и въздушно налягане, подобно на докосването от човешка ръка, ще Ви предостави едно приятно преживяване, ефективно освобождавайки Ви от умората и стреса.

Комфорт - възрастни

Комфорт - възрастни

Пълен масаж с въздушно налягане от врата до краката, от ръцете до върха на пръстите, ще Ви предостави пълен масаж на тялото, с цялостен ефект за подобряване.

Пълно въздушно налягане - компютърни потребители

Пълно въздушно налягане - компютърни потребители

Автоматична програма за комфортен масаж, Ви предоставя възможността да се насладите на удобен масаж, премахвайки “офис синдромa”.

Разтягане на кръста - любители на красота

Разтягане на кръста - любители на красота

Въздушни възглавници се надуват и спадат в зоната на гърба, могат да предизвикат вибриращо движение на талията наляво и надясно. Това движение може да помогне за коригиране на позицията на гръбначният стълб, за подобряване на стойката.

Масажен стол iRest A60

3D, интелигентна технология

Интелигентните триизмерни механични ръце съчетават професионалните масажни техники с изпълнението на масажния стол, с цел получаване на многоизмерен масаж.

Истински масажист-терапевт.

Интелигентните механични ръце възпроизвеждат методите на професионален масажист-терапевт, като извършват следните видове масаж: месене, стискане, удряне (тип трептене), натискане, захващане, люлеене и усукване. Максималният капацитет на разтягане е 12 см, така че тези механични масажни ръце могат да извършват ефективно масаж на шийните прешлени, гръдните и лумбалните прешлени - видове масаж, които един обикновен стол не може да предложи.

Комфортна физиотерапия чрез 12 точки

Ще изпълни цялото Ви тяло с чувство на еуфория.

Точката FENGCHI - Облекчава черния дроб и диспергира газовете, има детоксикиращо действие; подходящ при главоболие и зъбобол.

Точката TIAN LIAO - Премахва газовете и влагата. Прочиства меридианите и облекчава болката; подходящ за шийните прешлени, схванат врат и др.

Точката BINGFENG - Премахва газовете, подобрява кашлицата, намалявайки секрецията; подходящ при периартрит на раменната става, бронхит и др.

Точката XINSHU - Облекчава напрежението в зоната на гръдния кош, регулира Чи-енергията, успокоява нервите и има благоприятен ефект при много сърдечни заболявания.

Точката GANSHU - Успокоява черния дроб, жлъчния мехур, регулира Чи-енергията и подсилва зрението, като има благоприятен ефект при много заболявания на черния дроб.

Точката SHENGSHU - Подсилва бъбреците и стимулира силата Yang, укрепва кръста, имайки силен ефект на задържане на вода и успокояващ ефект върху много бъбречни заболявания.

Точката NEIGUAN (най-важната за здравето на сърцето) - Успокоява ума, регулира Чи-енергията и облекчава болката, помага на сърцето, подобрявайки много сърдечно-съдови заболявания.

Точката SANLI (намира се на ръка) - Прочиства сърцето и подобрява зрението, регулира стомашно-чревния тракт; подходящ при болки в кръста, раменете или ръцете, диспепсия и язва, зъбобол, настинки и др.

Точката SANLI (намира се на ходилото ) (най-важната точка за здравето на тялото) - Прочиства меридианите, укрепва далака и стомаха, помага при хепатит, ентерит, бронхит, нефрит и др.

Точката TAIXI - Подхранва силата Yin и тонизира бъбреците; тонизира силата Yang, укрепвайки кръста; подходящ при нефрит, цистит, емфизема, и др.

Точката KUNLUN - Успокоява нервите и прочиства сърцето, и сухожилията; подходящ при болки в ишиасния нерв, артрит на колената, изкълчен глезен и др.

Точката YONGQUAN (най-важната точка при спешен случай) - Подхранва силата Yin и тонизира бъбреците; облекчава черния дроб и диспергира газовете; помага при безсъние, главоболие на нервна основа, миокардит, и др.

Масажен стол iRest A60-1 Масажен стол iRest A60-1

Технически спецификации и характеристики

Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Автоматично регулиране на височината за масажа на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Електрически наклоняема приставка за масаж на краката Да
Облекчаващ масаж на врата Да
Дълбок масаж на лумбалната зона Да
Масажни ролки Да
Масаж и позиция на релаксиране Да
Масаж на прасците Да
Рефлексотерапия Да
Масаж на ходилата Да
Дистанционно управление Да. С поставка.
Тапицерия Еко кожа, антибактериална.
Програми за памет Да. 3
Масаж 3D Да.
Автоматични програми Да. 8
Въздушни възглавници 61 въздушни възглавници
Въздушни помпи 2
Тегло на стола (кг) 125 кг
Максимално тегло на потребителя (кг) 180 кг
Цветове Черен, бежов.
Ел. захранване 220 - 230V
Размери размери стол iRest A60-1
Масажен стол iRest A60-1

Стандартна конфигурация:

Звукова честота: Оборудването с звукова честота може да предостави масаж синхронизиран с музика, който Ви предоставя възможността да се насладите на музика по време на масажа.

Аудио система: Уникален стерео съраунд звук може да Ви отведе в музикалния свят по време на релаксиране, което ще Ви накара да почувствате перфектно сливане между музика и масаж.

LED светлини на облегалката за ръце: Насладете се на идеалното сливане между тялото и ума в мигаща неонова светлина. Под тази цветна светлина ще влезете света на мечтите.

Конфигурацията I:

bluetooth

Технология Bluetooth Wireless (I)

Освободете се от котвите, които Ви държат свързани във времето и пространството и се насладете на свободата на неограничените разговори. Лесната комуникация ще Ви накара да заобичате масажния стол. (Звуковата честота на стандартната конфигурация не е включена).

Изискайте цената сега
iRest-A60-1

Какво казват клиентите за този масажен стол?

Много доволен.
- от , 2015 5/5 точки
“ Доволни сме от стола и го използват ежедневно.”

Много сме доволни.
- от , 2015 5/5 точки
“ Това е един много голям стол с цялостен масаж за всички части на тялото. Доставка беше бърза и точна. Купете с увереност!”

Отличен!
- от , 2015 5/5 точки
“Един добър продукт. Благодаря Ви!”

Оценка: 5 от 5, дадена от 3 клиенти

Масажни столове от същата гама

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ - ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата

PayPal accepted here