Масажен стол iRest A92 Robostic Zero Gravity (2016) с нагряване

Масажен стол iRest A92 Robostic Zero Gravity
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  iRest
Позвънете сега на номер:
088 8637756
Изискайте цената сега

Дизайн iRest 2016. Система за масаж в "S". Висококачествен модел.

В началото на това ново десетилетие, iRest е най-напредналият продукт, базиран на биомеханика, ергономичност и физическа терапия, с цел да се адаптира към характеристиките на човешкия скелет и включва следните функции: нулева енергия, нулево пространство, по-продължителен масаж, извивка, разтягане на точки според физически методи и магнитна терапия, с общо 28 въздушни възглавници, 8 постоянни магнита и въздушна помпа. Ще Ви предостави върховно изживяване за масаж във Вашият дом, помагайки Ви да запазите здравето си и да бъдете активни всеки ден.

Иновация.

Иновативната въздушна помпа може да функционира синхронно и непрекъснато, да се осигури необходимата движеща сила на 28-те въздушни възглавници. Както релаксиращия стерео масаж, така и силното налягане на въздушните възглавници са точни и уникални, което Ви позволява да получите възстановителен, ободряващ масаж.

Масажен стол iRest A92
Zero Gravity iRest A92 Robostic

3 масажни позиции Нулева Гравитация

Новият iRest A92 Robostic позволява наклон в три позиции нулева гравитация. Тази позиция ще ви доведе до състояние на безтегловност, при което можете да се насладите на перфектна релаксация, без ограничения.


Вертикален масаж на ръцете и предмишниците.

Новият iRest A92 има подобрения при масажът на ръцете. Масажните възглавници са разположени по различен начин, така че поставянето на ръцете в предназначените пространства става по-удобно, а масажа на предмишниците е по-ефективен.

Вертикален масаж на ръцете и предмишниците.
material iRest A92

Качествени материали

Материалът, използван при производството на моделите iRest Дизайн 2016, включително A92, са меки, издръжливи и приятни на допир. Изберете iRest Дизайн 2016 г. и се насладете ежедневно на масажа предоставен от този стол.

Масажен стол - Важни функции

Нулева гравитация

При режим на "нулева гравитация" ъгълът между тялото и краката е прибл.118 градуса. Бедрата и краката са поставени над сърцето. Гравитацията (теглото) на всяка част от тялото се разпределя равномерно върху масажния стол, така че натискът върху тялото да бъде напълно разсеян.
Нулева гравитация

Нулево пространство

Проектиран с бутон за плавно и уникално приплъзване напред. Спрямо стената е необходимо разстояние от 5 cм, когато масажният стол е максимално разгънат. Също така можете да се откажете от традиционната позиция на масажния стол, чрез активиране на плъзгащата функция напред с 22 см. Седалката ще се плъзне напред, а Вие ще изпитате освобождаващо чувство.
Нулево пространство

Извита шина във форма на “S”

Столът има уникална технология, която включва извита шина под формата на “S”, резултат от дългосрочно проучване, съчетавайки най-новите познания в областта на човешкото инженерство. Радиуса за масаж е от 95 см, позволявайки Ви да се възползвате от персонализиран масаж от главата до петите, което ще Ви помогне да запазите "S" формата на гръбначния стълб, насочен към неговото отпускане и освобождаване на напрежението в мускулите.
Извита шина във форма на “S”

Масаж “guasha” на ходилата

Имитира докосването от човешки ръце, използвайки напредналата технология, предоставя терапевтичен масаж “Guasha” също като професионален масажист-терапевт. Mасажът се фокусира върху точката Yongquan на ходилото, с лек постоянен масаж, но и чрез засилващо масажиране, за да Ви предостави чувство на комфорт и безпрецедентно преживяване.
Масаж “guasha” на ходилата

Масаж на краката с въздушни възглавници

Въздушни възглавници с различни форми обгръщат изцяло прасците, глезените и ходилата, за да Ви предостави незабравимо тройно преживяване. Приложете метода за активиране на функцията компресиране, пауза и изпускане на въздушното налягане за стимулиране на акупресурните точки Xuanzhong и Taixi, което ще ви донесе комфорт и перфектна хармония.
Масаж на краката с въздушни възглавници

Магнитна терапия

Магнитна терапия с помощта на 8 магнита по 300 СС разположени прецизно, може да подобри ниското магнитно ниво в човешкото тяло чрез стимулиране на рефлексните точки Chengshang и Zhonmai на прасците.
Магнитна терапия

Повърхност на масажиране в зоната на гърба

Интелигентните масажиращи ръце могат да се движат нагоре - надолу по раменете, шията, гърба и кръста. Могат автоматично да открият извивките на тялото, с повърхност на действие от ширина до 21 см и дължина до 95 см, kоето означава, че може да се осъществи пълно покритие на гърба.
Повърхност на масажиране в зоната на гърба

Регулиране на ширината за гърба

Извивката под формата на "S", която поддържа тялото, съчетава структурата на масажа на гърба и инженерните принципи, позволявайки извършването на перфектен локаризиран масаж. Ширината може да се регулира между 6 см и 21 см, с три опции за настройка.
Регулиране на ширината за гърба

Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Оборудван с 12 въздушни възглавници, които следват извивката на ръката, фокусирани върху точките Yangchi и Quchi. Балансираното тридименсионално действие на въздушните възглавници ще отпусне и освежи ръцете и дланите Ви .
Масаж на ръцете с въздушни възглавници

Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна

Отоплителна функция за гърба от 40º-50º C, премахва усещането за студено и болките в гърба. Дължината на инфрачервените лъчи съвпада с дължината на вълните на човешкото тяло, което позволява енергия да се абсорбира от клетките, активирайки ги и стимулирайки метаболизма.
Отопление с инфрачервени лъчи базирано на въглеродни влакна

Три начина на запаметяване

Три отделни функции на памет, които ще удовлетворяват изискванията на Вас и Вашето семейство. Всяка комбинация от методи и функции на масаж, които сте избрали може да се съхрани с помощта на бутоните за памет M1 / M2. По този начин ще бъде премахната умората след физическо натоварване, което ще Ви даде силно тяло. Просто натиснете бутона за две секунди, след като чуете звуковия сигнал, и автоматичния начин за памет влиза в действие.

Настройване на продължителността

Можете да изберете с помощта на тази функция продължителността на масажа в зависимост от предпочитанията Ви, което Ви позволява да се възползвате от непрекъснат масаж.

Международна технология

Иновативната въздушна помпа може да функционира в синхрон и непрекъснато, за да осигури необходимата сила за 28-те въздушни възглавници. Както двата стерео масажа за релаксация, така и силата на налягането на въздушните възглавници са прецизни и уникални, което Ви позволява да получите възстановителен, отпускащ масаж.

Нашата цел е да създадем най-известната марка в областта на здравеопазването, така че здравните продукти iRest да достигнат до десетки хиляди домове.

Прешлените обикновено са причина за болки в кръста и гърба, както и причина за тортиколис.

Здравните продукти iRest прилагат водеща международна технология с функция 2D за откриване, която може да идентифицира точките на масаж в зависимост от Вашата височина. От точката Fengchi на врата до точката Yongquan на ходилото, тази технология включва 500 точки по цялото тяло, предоставяйки Ви професионална и удобна физиотерапия, решавайки проблеми, свързани с ниско здавословно ниво, възстановявайки Ви. Продуктите iRest са произведени в съответствие със спецификациите разкрити в следствие на медицински тестове.

Масажен стол iRest A92

Препоръчан са за следните категории потребители

Успокояваща болките

Успокояваща болките

Автоматична програма за масаж от 15 минути, може да бъде насочена към зоните на умора, предоставяйки Ви здравословна програма за цялото тяло.

Програма на памет abc - спортисти

Програма на памет abc - спортисти

Напреднала прецизна сила, предоставена от масажните ролки, комбинирани с комфортен шиацу масаж чрез въздушно налягане, премахва умората натрупана след физическо натоварване.

Гръб и талия - домакини

Гръб и талия - домакини

Масаж за релаксация на гърба и кръста, активно действащ на сухожилията от лумбалната и гръдна зона, отпускайки схванатите мускули; ще получите чудотворен масаж.

Комфорт - възрастни

Комфорт - възрастни

Пълен масаж с въздушно налягане от врата до краката, от ръцете до върха на пръстите, ще ви предостави пълен масаж на тялото, с цялостен ефект за подобряване.

Пълно въздушно налягане - компютърни потребители

Пълно въздушно налягане - компютърни потребители

Комфортен автоматичен метод на масаж, който Ви помага да се чувствате по-добре по време на масажа, премахвайки болката в прешлените.

Разтягане на кръста, облекчаване на болките - любители на красота

Разтягане на кръста, облекчаване на болките - любители на красота

Проектиран за облекчаване на болката и сковаността на мускулите; обхваща разтягане на мускулите на гърба, отпуска мускулите и костите, и премахва умората.

Интелигентни механични ръце.

Интелигентни механични масажни ръце непрекъснато се събират данни за извивката на гърба, имитирайки масажни техники, използвани от професионални масажисти. Интелигентните механични ръце възпроизвеждат методите на професионален масажист-терапевт, като извършват следните видове масаж: месене, стискане, удряне (тип трептене), натискане, захващане, люлеене и усукване.

Пълен Масаж. Функция за нагряване и нулева гравитация.

Максималната повърхност на разтягане е 6.5 см, а максималният ъгъл на разпъване е 41 градуса, така че тези механични ръце могат да извършват ефективен масаж на гръбначните, гръдните и лумбалните прешлени. Този метод гарантира силен масаж за Вашият гръб, сравним с този предлаган от професионални масажисти, за да Ви ободри и премахване умората.

Масажен стол iRest A92
Масажен стол iRest A92

Разтягане на ръцете и краката

Тази функция се препоръчва за активиране на костната регенерация, премахване на напрежението в мускулите и сковаността на ставите, което Ви позволява да поддържате здравето си. Това разтягане се извършва с помощта на масажиращите възглавниците за ръцете и краката.

Удължаване на приставката за краката, безстепенно

В зависимост от ръста на потребителя, приставката за краката може да се удължи свободно, максималната дължина е от 15 см, като по този начин се осигурява масаж на цялото тяло в зависимост от размерите на всеки потребител.

Подходящ за всеки потребител

Масажният стол iRest е проектиран за различни потребители, с шест иновативни автоматични програми за масаж, които Ви предоставят индивидуален масаж, отговаряйки на различните изисквания на потребителите.

Технически спецификации и характеристики

Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Електрически наклоняема приставка за масаж на краката Да
Въздушни възглавници в зоната на ръцете Да. 8 въздушни възглавници за ръцете
Въздушни възглавници в зоната на прасците Да. 12 въздушни възглавници за прасците
Въздушни възглавници в зоната на ходилата Да. 8 въздушни възглавници за ходилата
Масажни ролки Да
Въздушни възглавници Да. Oбщо 28 въздушни възглавници
Масаж и позиция на релаксиране Да
Рефлексотерапия Да
Масаж на ходилата Да.
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Тегло на стола (кг) 95 кг
Максимално тегло на потребителя (кг) 110 кг
Ел. захранване 220 - 230V
Технология iRest A92
Размери
Размери iRest A92


цветове iRest A92

Налични цветове за iRest A92?

Столът се предлага и в други цветове. В зависимост от пространството и декора можете да изберете цветът, който Ви подхожда най-добре.

iRest A92 Бежов или Черен

Можете да избирате от гама от 2 цвята: черен и бежов. Материалът е мек и приятен на допир, и вие ще се чувствате много добре, наслаждавайки се ежедневно на комплексен масаж.

Изискайте цената сега
iRest-A92

Масажни столове от същата гама

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ - ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата

PayPal accepted here