Масажен стол Rokol RK 7805 Zero Gravity

Масажен стол Comtek Rokol RK 7805 Zero Gravity
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  rokol
Позвънете сега на номер:
0888 637 756
Поискай цена сега

Comtek Rokol RK 7805 3D с нагряване.

Съобразно с ергономичните концепции, масажния стол RK-7805 съединява подлакътниците с облегалката в едно цяло, за да Ви предостави пълен масаж на тялото. По този начин потребителите могат да се възползват от по-деликатен масаж.

Масаж на ръцете с въздушно налягане.

Масажният стол Rokol RK-7805 използва подлакътници тип капсула, въздушни възглавници и гранулирана повърхност, за удобен масаж на ръцете, независимо от ъгъла, под който е стола. Благодарение на комбинацията от масаж с въздушното налягане на седалището, някои зони на краката и функцията "нулева гравитация", тялото Ви ще се наслади на усещането за комфорт.

Масажен стол Comtek Rokol RK 7805
Масажен стол Comtek Rokol RK 7805

Многобройни настройки на системата за масаж на краката.

Независим дизайн на поставката за краката, за да отговаря на индивидуалните нужди за масаж: Поставката за краката на масажния стол RK-7805 е проектирана така, че да може да се регулира самостоятелно, за да Ви позволи да изберете интензивността, която Ви удовлетворява, предоставяйки Ви персонализиран масаж, според Вашите предпочитания.

Терапия 360 º чрез нагряване на стъпалото.

На базата на ролките за масаж на ходилата на масажните столове и обичайната техника на "бързо завъртане”, столът има иновативно разработена техника за масаж на стъпалата чрез месене и въртене, извършвайки функцията на масажиране с помощта на отопление. По този начин може да се постигне най-добрия здравословен масаж.

Устойчива структура.

Стоманено шаси с технология, подобна на тази, използвана при луксозните автомобили. Вътрешното шаси на масажния стол RK-7805 е изработено от висококачествена стомана, който е напръскан с един слой електростатичен фосфатен грунд против корозия. Шасито е проектирано да има продължителност на живота от 50 години.

Стриктна техническа проверка, която гарантира надеждно качество.

Всеки компонент, съответно масажен стол, е произведен в съответствие с най-стриктните стандарти за качество. Всеки масажен стол подлежи на редица технически процедури за проверка на качеството, разделени в 5 категории, между които: проверка на суровите материали, проверка на монтажния процес на полуготовите продукти, проверка на монтажа и проверка на продуктите извън завода. Спазването на перфекционизъм в качеството има една цел: да предостави на клиентите перфектно изживяване.

Comtek RK 7805
Comtek RK 7805

Материал съвместим с човешката кожа.

Столът Comtek RK-7805 използва огнезащитна кожа, чиято повърхност, без мирис, може да се почиства, за да Ви предостави здравословен и комфортен масаж.

Изключително безшумен.

Масажните столове Comtek използват мотори от надеждно качество с ниско ниво на шум и дълъг живот. Нивото на шум е под 50 dB по време на употреба (т.е. под националния стандарт, който е 60 децибела). Така че можете да използвате стола, докато говорите или гледате телевизия.

Екологичен, с ниска консумация на енергия.

Столът Comtek 7805 има ниска консумация на енергия. Мощността на стола е 240W, енергийната консумация в режим на готовност (stand-by) е само 1W, отговарящ на европейските еко стандарти. Вътрешната структура разполага с дизайн с постоянно налягане, двигателя, клапаните и въздушната помпа използват безопастно напрежение от 24V.

Comtek RK 7805

Аудио функция

Имате възможността да използвате смартфон или таблет за контрол на стола чрез Bluetooth.

Свържете чрез интелигентен терминал Bluetooth, за да пуснете музика или свържете аудио кабел директно към основата на стола.

Отпускаш масаж с музика.

Столът RK-7805 е оборудван с два висококачествени високоговорителя, разположени в непосредствена близост до главата, които могат да възпроизвеждат музика в MP3 формат, използвайки Bluetooth. Масажният ритъм се регулира според музикалните ритми, което ще Ви успокои, отпускайки тялото Ви.

Comtek RK 7805

Масаж на принципите на традиционната китайска медицина.

Хармоничната координация между меридианите, както е описано в "Теорията за лечение на Хуан Ди”, е основният критерий в медицинското лечение. В това отношение, основните нововъведения на масажен стол COMTEK RK-7805 са на базата на принципите на традиционната китайска медицина, като принципа на 12-те меридиани и масажиране на определени точки на меридианите и на акупунктурните точки, за подобряване на кръвообращението и активиране на функциите на тялото, с цел да се получи хармония между Ин и Ян.

Ин принадлежи към Фу, Ян принадлежи към Занг, Ин се хармонизира с Ян и Занг се хармонизира с Фу, това води до образуването в организма на пълна и хармонична мрежа от меридиани. Координацията между Ин и Ян и Занг и Фу играе важна роля за здравето и медицинското лечение на организма. Поддържането на хармонична координация между меридианите е основен критерий, засягащ здравето на тялото.

Comtek RK 7805

Нова шина с 3D масаж + предварителното откриване.

Rokol RK-7805 е оборудван с модерна шина, която предоставя широкоъгълен цялостен масаж на гърба. Механизмът осигурява дълбок масаж, в зависимост от промените в S-образна линия на тялото. Механичните ръце са способни да извършат ефективен масаж на врата, но също така и на лумбалната област. Шината се вписва перфекто с човешкото тяло, предоставяйки прецизен масаж, стимулира акупунктурните точки на гърба, премахвайки умората и възстановявайки добрата физическа форма.

Видове масаж

Масаж чрез разтягане

Масажен метод подходящ след работа или вечеря, може бързо да премахне умората натрупана през деня, осигурявайки бързо ободряване.

Релаксиращ масаж

Подходящ за релаксация сутрин или следобед. Това е дълбок масаж на мускулната тъкан, който ще помогне за увеличаване на жизнеността на мускулите, предоставяйки оптимален релаксиращ ефект.

Премахване на умората

Масаж препоръчителен за хора, които прекарват дълги часове в офиса и хора, които се изморяват бързо. Този масаж разтяга тялото и помага за неговото ободряване.

Облекчаване на болката

Препоръчва се за премахване на болките в гърба, кръста и врата. Може да бъде извършен специален масаж на различни части на тялото, за по-ефективно премахване на болката.

Настройки

Автоматичен масаж

За да отговаря на различни изисквания, Ви предлагаме 10 автоматични масажни програми, проектирани от професионалисти в областта на масажа, които включват: бърз масаж, китайски лечебен масаж, разтягане на тибията и музикално синхронизиране.

Автоматичен масаж на зони

Потребителят може да избере техниката за масаж чрез отделни операции: може да бъде избран масаж за врата, кръста, горната или долната част на тялото, или цялостен масаж с въздушни възглавници.

Ръчна настройка

За да отговарят на допълнителните изисквания на потребителя, настройките са разделени на зона, масажна техника и скорост. Потребителят може да коригира всички програми, създавайки специална система за масаж, в зависимост от предпочитанията.

Други настройки

Потребителят може да определи продължителността, интензивността и зоната на масаж, за да се постигне ефектът на перфектен масаж. Избор от три езика.

Масажен стол Comtek Rokol RK 7805

"Нулева гравитация" - подобрява качеството на съня

Чрез синхронизиране на облегалката, седалката и поставката за крака, с помощта на мулти-ъгловия мобилен модул, масажния стол предлага на потребителя най-доброто изживяване на масаж от тип "нулева гравитация”. Създавайки напълно спокойна, естествена и удобна позиция за масаж, намалява напрежението при сърцето и гръбначния стълб и увеличава снабдяването с кръв и кислород на мозъка, което води до подобряване на качеството на съня и премахва умората.

На базата за Нулева гравитация на НАСА и на основните принципи на традиционната китайска медицина, COMTEK създаде най-удобното положение за масаж "Нулева гравитация".

Масажен стол Comtek Rokol RK 7805

Обгръщане с въздушни възглавници

Обръщащ масаж с въздушни възглавници за цялото тяло и уникална масажна техника на въздушните възглавници, симулира масаж извършен от човешки ръце, модел RK-7805 предлага лек масаж с въздушно налягане за талията, бедрата, прасците и ходилата, стимулира кръвообращението, отпуска мускулите и ставите, и премахва умората.

Масажни техники

Mесене

Mесене


Потупване

Потупване


Hатискане

Hатискане


Леки удари

Леки удари


Месене и потупване

Месене и потупване


Търкаляне

Търкаляне


Разтягане

Разтягане


Месене с пръсти

Месене с пръсти


Разтриване на гърба

Разтриване на гърба


Прецизна система за сканиране

Проследяването на акупунктурните точки осигурява по-голяма прецизност на масажа. Благодарение на техниката COMTEK за откриване на тялото и теорията за проследяване на акупунктурните точки и пулса, според теорията на традиционната китайска медицина за масаж, в продължение на хиляди години, и в зависимост от физическите характеристики на тялото, използвайки интелигентна система за откриване, стол RK-7805 може да открие врата, раменете, гърба, кръста и бедрата, извършвайки по-дълбок масаж и масаж с по-голяма точност за потребители с различни височини, предоставя на потребителите усещане на традиционен китайски масаж на по-високо ниво на професионализъм.

skanirane

Експертна техника. Изпитайте по-професионален масаж

Масажният стол RK-7805 прилага патентована техника на китайската медицина, базирана върху техниката COMTEK за бързо обръщане. В допълнение към традиционните начини за месене, потупване, удари, шиацу, месене и потупване, тази техника има в допълнение специална функция за месене с пръсти и разтриване на гърба, чрез които се постига по-прецизен и комфортен масаж, надминавайки опита, предлаган от масаж с човешка ръка.

obrashtane

Технически спецификации и характеристики

Mощност 240W
Ел. захранване 120V / AC 220-240 V (AC), 50 / 60Hz
Таймер 5/10/15/20/25/30 минути
Размери вертикално положение 160 x 82 x 127 см
Размери наклонено положение 190 x 82 x 92 см
Нетно тегло 159 кг
Въздушни възглавници за раменете да
Въздушни възглавници за гърба да
Въздушни възглавници за кръста да
Въздушни възглавници за седалището да
Въздушни възглавници за ръцете да
Въздушни възглавници за прасците да
Въздушни възглавници за ходилата да
Плъзгане напред 30 см
Поискай цена сега
RK-7805

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ - ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата

PayPal accepted here