Масажен стол Tokuyo TC-711

Zero Gravity Tokuyo TC-711
 • НАЛИЧНОСТ В наличност
 • ГАРАНЦИЯ 3 години
 • ТРАНСПОРТ безплатно
 • УДЪЛЖАВАНЕ
  НА ГАРАНЦИЯ да
 • ДОСТАВКА
  48 часа
 • ПРОИЗВОДИТЕЛ
  Tokuyo
Позвънете сега на номер:
0883 637 756
Поискай Специална Цена

Напреднала технология за масаж 3D

Следващото поколение от масажни ролки 3D е проектирано да осигури изключително покритие и гъвкавост. 3D технологията позволява на потребителя да контролира дължината на релефа на ролките. От първоначалната позиция, масажните ролки могат да се разширят към външните страни, предлагайки много дълбок масаж.

Компютърно сканиране на тялото

Оборудван с най-модерната 3D технология, която позволява на ролките сканиране на гърба с още по-голяма точност, което означава по-висока прецизност на масажа, достигайки всички ключови области. Независимо от Вашето телосложение, това напреднало масажно кресло може да измери много видове тела, създавайки усещането за персонализиран масаж.

Tokuyo TC-711masazhni stolove
Unicredit
Tokuyo TC-711 Masazhni stolove

10 автоматични програми за масаж

Има 10 автоматични програми за масаж, които можете да избирате: "енергичен", "дълбок натиск", "релакс", "комфорт", "разтягане", "демо", "пълен въздух", "синхронизиране на музика" и "облекчение", като всяка програма е различна от другите.
Всяка автоматична програма ще покрие всички варианти на масаж, като всяка от тях ще се съсредоточи върху определен стил. Интензивността на въздушните възглавници може да се контролира до 5 нива.

Важни функции

Въздушен масаж от най-съвременна технология

Osaki проектира и разработи следващото поколение технология на въздушен масаж, по-ефективно устройство за въздушен масаж, чрез намаляване на броя на въздушните възглавници. С иновативна технология, е намален общият брой въздушни възглавници, но увеличен обема и повърхността на масаж. Така общият номер на активните клапани е намален в сравнение с предишните модели, което води до по-ниско налягане упражнявано върху стола, и което го прави един от най-солидните масажни столове на пазара, от механична гледна точка. Общо въздушни възглавници: 36.
3D

Устройства въздушен масаж на ръцете

С напредъка по отношение на механиката, са подобрени и използваните материали, например в зоната за масаж на ръцете. Използването на устойчив еластичен материал, вътрешната част на устройството за масаж на ръцете е покрито с малки парчета от каучук, с цел да съживи усещанията по време на масажа извършен от въздушните възглавници в горната и долната част на предмишницата и ръката.
Устройства въздушен масаж на ръцете

Автоматично накланяне и разтегателно устройство за краката

Столът определя понятието за "лукс”, защото е напълно автоматичен и всяко движение може да се осъществи без усилие. Дистанционното управление е лесно за употреба и Ви позволява да активирате поставката за краката, ъгъла на облегалката и положението на "нулева гравитация".
Автоматично накланяне и разтегателно устройство за краката

LED осветление и хромотерапия

Tokuyo TC - 710 е оборудван с LED светлини, за да се създаде специално състояние. LED светлините са скрити зад метален плексиглас, и са видими само при включване. В тъмна стая, LED светлината ще прожектира студена светло синя светлина върху стените, създавайки релаксираща атмосфера.
LED осветление и хромотерапия

MP3 Свързване

За да подобри Вашето преживяване масажният стол е снабден с вградена MP3 връзка, за да можете да слушате любимата Ви музика с качествените тонколони в близост до ушите, които Ви предоставят директен и чист звук. Има и джоб, където можете да поставите Вашето устройство mp3. Силата на звука и избора на песни може да се контролира директно от Вашия mp3 плейър.
MP3 Свързване

Терапия чрез нагряване на гърба

В лумбалната зона на стола се намират 2 загряващи възглавници, които подобряват усещането на масажа.
Терапия чрез нагряване на гърба

Tokuyo TC-711 Oxygen

Нулева гравитация на 2 нива

Вдъхновена от технологията на НАСА, позицията "нулева гравитация" е идеална за масаж, като изравнява гърба с бедрата на комфортно ниво. Kогато сте в "безтегловност", цялата тежест на Вашия гръб е поета от облегалката, което увеличава интензивността на масажа.
Има две нива на нулева гравитация, като втората има по-голям ъгъл спрямо основата на седалката.

otdalechen Tokuyo-TC-711 masazhni stolove

LCD дистанционно управление. Много лесно за употреба

Дистанционното управление на Tokuyo TC - 710 има един един от най-големите екрани (5”), за да Ви позволи лесно да преглеждате и активирате функциите на креслото.

Също така има капак, който може да се отваря, за да получите достъп до ръчните функции на стола. Дистанционното управление Ви позволява да изберете вида, интензивността, скоростта и местоположението на масаж.

Можете да изберете и зоната за масаж при използване на въздушните възглавници. Ръчният режим на масаж включва: месене, потупване, шиацу, търкаляне, комбиниран и удряне.

Различни видове масажи, предлагани от масажен стол Tokuyo TC-711 Oxygen

(които могат да се съчетават)

Специална технология пресотерапия / акупунктура

Вашето тяло има около 350 акупунктурни точки, от които близо 100 се намират на гърба и шията. Изберете един от шестте вида релаксиращ масаж: потупване, шведски, комбиниран, месене и шиацу. Масажният стол TC-711 разполага с широка гама от техники за намиране на акупунтурните точки с невероятна точност.

Двойно устройство за масаж с ролки на ходилата

В основата на стъпалото се намират 2 реда въртящи устройства за масаж, които осигуряват отпускащ масаж чрез месене. Чрез въртене масажните ролки стимулират акупунктурните точки, а чрез издуването на въздушните възглавници в долната част на краката, извършеният масаж е много по-дълбок.

Захващане и усукване на раменете, гърба и бедрата

В горната и средната част на стола, въздушните възглавници са програмирани да се издуват в самостоятелни моменти, което прави тялото да се извие, създавайки дълбоко, приятно разтягане. Разтягането се прилага в зоната на раменете, кръста, ханша и бедрата.

MP3 Свързване

За да подобри Вашето преживяване масажният стол е снабден с вградена MP3 връзка, за да можете да слушате любимата Ви музика с качествените тонколони в близост до ушите, които Ви предоставят директен и чист звук. Има и джоб, където можете да поставите Вашето устройство mp3. Силата на звука и избора на песни може да се контролира директно от Вашия mp3 плейър.

Технически спецификации и характеристики

Масаж по цялата повърхност на гърба Да
Автоматична настройка на височината за масаж на гърба Да
Електрически наклоняема облегалка Да
Електрически наклоняема приставка за масаж на краката Да
Масажни ролки Да
Въздушни възглавници 36
Масаж и позиция на релаксиране Да
Рефлексотерапия Да
Масаж на ходилата Да
Тапицерия Еко кожа, антибактериална
Ел. захранване 220 - 230V
Препоръчителна височина на потребителя прибл. 155-200 см
Тегло на стола (кг) 114 кг
Максимално тегло на потребителя (кг) 130 кг
Брой на двигателите 13
Дължина на ролките прибл. 78,7 см
Подвижно дистанционно управление LCD Да
Таймер 5/10/15/20/25/30 минути
Материал Мека еко кожа
Размери на стола прибл. 145 x 89,9 x 130 см
Размерите на стола в "наклонено" положение прибл. 184,9 x 89,9 x 92,4 см
Tokuyo TC-711masazhni-stolove

Други налични цветове на масажния стол Tokuyo TC-711 Oxygen.

Столът се предлага и в други цветове. В зависимост от пространството и декора можете да изберете цветът, който Ви подхожда най-добре.

Поискай Специална Цена
Tokuyo-TC-711

Масажни столове от същата гама

Правила за ползване на "бисквитки"

Цялата информация, показана на www.komoder.bg е собственост на "МАСАЖНИ СТОЛОВЕ БЪЛГАРИЯ" ЕООД
™ Търговска марка Komoder. Съдържанието на този уеб сайт може да бъде обект на авторско право
Оферти на разположение до изчерпване на количествата